olsun sen genede yaz..yazerken utanirsin en azindan yarin aklindan cikmaz:))
afferim kiz sana:)) özledinmi beni hi hi
ay yoldasim ya hergün su totoma 40 dk.eziyet ettim valla:)) bu gün daha yapmadim..esasinda yapacak halimde kalmadi yani....ama söz sözdür birazdan cikarim gene bisikletin tepesine..hatta simdi cikayim ya...kurtulayim su iskenceden...
wlla yoldaşım çok azımlıydım biliyosun durumu sözümden döndüm gibi algılama walla bak annemın durumu karıştırdı ortalığı ama haftaya sözüm söz
vallahi canim iki ayda 6 kilo hicde az degil..kutlarim seni..ben bu iradeyi hep kullansaydim simdi burada hatta sunda bisikletten yaziyorum vallahi tepiniyor olmazdim..ama artik bitirdim kafamda herseyi...ideal kiloma gelene kadar mecburen böyle devam..ideal kiloya gelincede elbette devan edecegim ama bu kadar yogun deyil..cünkü ozamanki derdim vermek degil verdiklerimi geri almamak olacak.hersey beyinde bitiyor canim benim.maşalah ya sende nasıl bi irade var anlamıyrm keşke bende de olsa bu irade benmde azıcık çek kulğımıda bende senin gibi olam ya iki ayda anca 6 kilo verebildim sayıyorum yerimde diycem ama artılardayım yardııııııııııııııım
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 80-89 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
sen git ben geliyom der gibiiiii
gel buyur canım hepimizin desteğe ihtiyacı var birbirimize destek oluruz inş.kızlar ben 27 yaşında ve 82 kiloyum tek isteğim başladığım bu yolda birliktelik ve moral desteği lütfen beni yalnız bırakmayın..
ondann benimde ihtiyacım var vallahi kuzummm pazar başlangıç noktan olsun benim öyle olacak şahsenn sakın yarın ki listeye odaklanmaaa ben yarınki listeyi takmıyorumm bile şu durumdaaa benimmm odaklandığım listee haftaya pazarrrrr bu gece kendini şartlaa öyle uyuuuuuuu hedefffff kilonu da belirleee ben 72 olacağımm inşallahhhhh günee başladığındaaa o kilonu düşün ona göre yeeeeeee ben böyle yaparak başarılı olacağımı düşünüyorum cnmmm sende olursun inş......... ama sakınnn artıdayımm kilo veremiyorum artıkkkk pes etti,m daha toparlayamam fikrinee girmeeeee aklına getirmeee getirirsen bilkii öyle olacakkkkk bu hafta kendini ödüllendirdin sende ne var yaniii o kadar diyet yaptınnnn hak etmedin mi o ödülüüü şimdi diyete devammmmmmmm ama ödül hakkını tükettinnnnn ekmeği yerkenn çayı içerkennnnn doldu hakkım diye düşünnnnnbende yazam utanç raporumu bari
sabah:2 dilim kepek ekmek 5-6 zeytin ve birazcık patates kızartması 2 b çay ama şekerli kahretsin
ara:bi elma
öğle:1 dilim kepek ekmeği bi kase tarhana çorbası ve ıspanaklı yumurta salata 2 b çay
ara:1 dilim kepek ekmek arası marul
akşam:menemen 3 dilim kepek ekmek ve 3 b çay
ara:bi portakal ve yarım bardak süt
angelteacher nerdesin sen olsan şimdiye elli kere vurduydun kafama bu ne diye ya ben bu ekmekten ve şekerden nasıl vazgeçecem çok ve şekerli çay ile ekmek sıkıntısı yaşıyrm benim motive olmaya ihtiyacım var kıııııııızlaaaaaaar:18::18::18::18::18:
öyle olmus gercekten..yazik kiz mahcubiyet hissediyor oy yerim ben onu..nasilsa liste basi.bu hafta basaracagini basardin zaten:)) ama dikatli ol basardim diye yeme geri..sen git ben geliyom der gibiiiii
ekmek arasi marulmu:))))) bari peynir falan koysaydin:)) bu ne liste böyle...bende vururum kafana merak etme..dostlari hic aratmam bakbende yazam utanç raporumu bari
sabah:2 dilim kepek ekmek 5-6 zeytin ve birazcık patates kızartması 2 b çay ama şekerli kahretsin
ara:bi elma
öğle:1 dilim kepek ekmeği bi kase tarhana çorbası ve ıspanaklı yumurta salata 2 b çay
ara:1 dilim kepek ekmek arası marul
akşam:menemen 3 dilim kepek ekmek ve 3 b çay
ara:bi portakal ve yarım bardak süt
angelteacher nerdesin sen olsan şimdiye elli kere vurduydun kafama bu ne diye ya ben bu ekmekten ve şekerden nasıl vazgeçecem çok ve şekerli çay ile ekmek sıkıntısı yaşıyrm benim motive olmaya ihtiyacım var kıııııııızlaaaaaaar:18::18::18::18::18:
tövbe yarabbimm dersinnn namaz kılmadı da vicdan azabı çekiyooooo :)))))
gel buyur canım hepimizin desteğe ihtiyacı var birbirimize destek oluruz inş.
hg cnm aramızaaaaaaa burada emin ol yalnız kalmazsınnnn çünkü hepimizde o yalnızlıktann kurtulmak için buradayızzzz ben dilaraaaaaakızlar ben 27 yaşında ve 82 kiloyum tek isteğim başladığım bu yolda birliktelik ve moral desteği lütfen beni yalnız bırakmayın..
:)))))) o önden gitsin şimdiii biz yetişirizzzz onaaa :))))))ama öle hatun aldı başın ı gidiyo baksana
gel canim sende katil aramiza...hep beraber veririz insallahkilocuklarimizi..kızlar ben 27 yaşında ve 82 kiloyum tek isteğim başladığım bu yolda birliktelik ve moral desteği lütfen beni yalnız bırakmayın..
eh be duygucum ne yapmisin.bari lahmacunu yemeyeydin..Sabah : bir patatesli poğaça ,şekersiz çay
ara:yok
öğle : baharatlı somon balıgı haşlama sebzelerle ( eşim burun kıvırdı bu yemege vee burgere gtttk)
iki menu aldk iki ısırık aldm eşime verdm hamburgeri kolanın yarısı içtim bi kaç tane patates yedm eşime verdm eşim iki menu yedi yanii :)
akşam : bi lahmacun bol bol yeşllk ayran
öğle nasl guzel başladı nasl btti demi kızlar ama ya somonla hiçç doyamadm çoook uzun zamandır hamburger yemeiştm gerçekten iki ısırık yedm ama kola bi hataydı
kabul edıormm
kızzz sahiiii duyumcuğum doğru diyooo sen zaten başı çekiyonn ne vicdan yapıyon da :))))) evet yaa maşallahhhhhhh kalabalıklaşıyoruzz ben geldiğimdeee site yeni yeniii toparlanıyormuşşşşşş ama yine bir kalabalıklık vardı ondan bir hafta sonra filannnn herkes bi gitti tam gitti kaldık 2 3 kişi neredeyseee sende o günlere denkk geldin :))))) ama eski halini alıyor maşallahhhhh up uzun bir listemiz olsunnnn iremciğimmm yorulacak birazzz amaaaaa :))ay kızlarr gerçekten kalabalıklaşıyoruz ne güzel ne güzel yeni gelen herkese merhabalarrrrrrrrrr
sağol canım ya bu gece motivasyon gecem olacak inş yarından tezi yok toparlyrm haydeeeeeeondann benimde ihtiyacım var vallahi kuzummm pazar başlangıç noktan olsun benim öyle olacak şahsenn sakın yarın ki listeye odaklanmaaa ben yarınki listeyi takmıyorumm bile şu durumdaaa benimmm odaklandığım listee haftaya pazarrrrr bu gece kendini şartlaa öyle uyuuuuuuu hedefffff kilonu da belirleee ben 72 olacağımm inşallahhhhh günee başladığındaaa o kilonu düşün ona göre yeeeeeee ben böyle yaparak başarılı olacağımı düşünüyorum cnmmm sende olursun inş......... ama sakınnn artıdayımm kilo veremiyorum artıkkkk pes etti,m daha toparlayamam fikrinee girmeeeee aklına getirmeee getirirsen bilkii öyle olacakkkkk bu hafta kendini ödüllendirdin sende ne var yaniii o kadar diyet yaptınnnn hak etmedin mi o ödülüüü şimdi diyete devammmmmmmm ama ödül hakkını tükettinnnnn ekmeği yerkenn çayı içerkennnnn doldu hakkım diye düşünnnnn
teşekkürler canım haaaaaah ya şöyle çek vur ne istersen yap aklım başıma gelsinde sağol arkadaşım sevdim seni azıcık hırçın olun ya bu ne bçle kibar kibaröyle olmus gercekten..yazik kiz mahcubiyet hissediyor oy yerim ben onu..nasilsa liste basi.bu hafta basaracagini basardin zaten:)) ama dikatli ol basardim diye yeme geri..
ekmek arasi marulmu:))))) bari peynir falan koysaydin:)) bu ne liste böyle...bende vururum kafana merak etme..dostlari hic aratmam bakhatta sacinida cekeyim .varmi baska istedigin söyle canim..arkadaslik böyle günler icin degilmi:)
he valla:)
inan bende senin gibiydim canım iki günden fazla diyet yapamazdım gerçi bu ara bozdum ama 2 aydır burdaym 6 kilo verdim inş dahada vercem takıl bize hayatını yaşaçalışan bir bayanım ve 2,5 yaşında bir kızım var evlendikten sonra kiloların önüne geçemedim ama en büyük düşmanım abur cubur gıdalar. diyetisyene gittim ama ondan da vazgeçtim motivasyona ihtiyacım var 1 haftadan beri gittiğim diyetisyenin listesini tekrar uygulamaya başladım ama ihtiyacım olan en önemli şey DESTEK. artık eski kıyafetlerimin içine tekrar girmek istiyorum evlenmeden önce 56 57 kiloydum şimdi ilk hedefim 70.. sonrasında da 60.. lütfen grubunuza benide alın..teşekkürler..
ben geldim diye canim yaay kızlarr gerçekten kalabalıklaşıyoruz ne güzel ne güzel yeni gelen herkese merhabalarrrrrrrrrr
hosgeldin canim aramiza.benimde 2.5 yasinda kizim varçalışan bir bayanım ve 2,5 yaşında bir kızım var evlendikten sonra kiloların önüne geçemedim ama en büyük düşmanım abur cubur gıdalar. diyetisyene gittim ama ondan da vazgeçtim motivasyona ihtiyacım var 1 haftadan beri gittiğim diyetisyenin listesini tekrar uygulamaya başladım ama ihtiyacım olan en önemli şey DESTEK. artık eski kıyafetlerimin içine tekrar girmek istiyorum evlenmeden önce 56 57 kiloydum şimdi ilk hedefim 70.. sonrasında da 60.. lütfen grubunuza benide alın..teşekkürler..
gel canim sende katil aramiza...hep beraber veririz insallahkilocuklarimizi..
eh be duygucum ne yapmisin.bari lahmacunu yemeyeydin..aslinda cok coook degil yedigin ama kilovermek isteyen biri icin lahmacun fazla olmus..ben hamburgeri bir isirikta yariliyorum..senin isirikta benimki gibiyse tam yandin:))
kıss sen benim sabahlarımın sultanısınn öyle depresiff takılıpdaaa canımı sıkmaa pozitiff enerji verrrsağol canım ya bu gece motivasyon gecem olacak inş yarından tezi yok toparlyrm haydeeeeee
teşekkürler canım haaaaaah ya şöyle çek vur ne istersen yap aklım başıma gelsinde sağol arkadaşım sevdim seni azıcık hırçın olun ya bu ne bçle kibar kibar
inan bende senin gibiydim canım iki günden fazla diyet yapamazdım gerçi bu ara bozdum ama 2 aydır burdaym 6 kilo verdim inş dahada vercem takıl bize hayatını yaşa
amannn bütün güzellikleride üzerine almasa olmuyorrrrben geldim diye canim ya
hosgeldin canim aramiza.benimde 2.5 yasinda kizim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?