80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

wlla yoldaşım çok azımlıydım biliyosun durumu sözümden döndüm gibi algılama walla bak annemın durumu karıştırdı ortalığı ama haftaya sözüm söz

bende yazam utanç raporumu bari
sabah:2 dilim kepek ekmek 5-6 zeytin ve birazcık patates kızartması 2 b çay ama şekerli kahretsin

ara:bi elma

öğle:1 dilim kepek ekmeği bi kase tarhana çorbası ve ıspanaklı yumurta salata 2 b çay

ara:1 dilim kepek ekmek arası marul

akşam:menemen 3 dilim kepek ekmek ve 3 b çay

ara:bi portakal ve yarım bardak süt

angelteacher nerdesin sen olsan şimdiye elli kere vurduydun kafama bu ne diye ya ben bu ekmekten ve şekerden nasıl vazgeçecem çok ve şekerli çay ile ekmek sıkıntısı yaşıyrm benim motive olmaya ihtiyacım var kıııııııızlaaaaaaar:18::18::18::18::18:

vallahi canim iki ayda 6 kilo hicde az degil..kutlarim seni..ben bu iradeyi hep kullansaydim simdi burada hatta sunda bisikletten yaziyorum vallahi tepiniyor olmazdim..ama artik bitirdim kafamda herseyi...ideal kiloma gelene kadar mecburen böyle devam..ideal kiloya gelincede elbette devan edecegim ama bu kadar yogun deyil..cünkü ozamanki derdim vermek degil verdiklerimi geri almamak olacak.hersey beyinde bitiyor canim benim.

kızlar ben 27 yaşında ve 82 kiloyum tek isteğim başladığım bu yolda birliktelik ve moral desteği lütfen beni yalnız bırakmayın..

Sabah : bir patatesli poğaça ,şekersiz çay
ara:yok
öğle : baharatlı somon balıgı haşlama sebzelerle ( eşim burun kıvırdı bu yemege vee burgere gtttk)
iki menu aldk iki ısırık aldm eşime verdm hamburgeri kolanın yarısı içtim bi kaç tane patates yedm eşime verdm eşim iki menu yedi yanii :)
akşam : bi lahmacun bol bol yeşllk ayran

öğle nasl guzel başladı nasl btti demi kızlar ama ya somonla hiçç doyamadm çoook uzun zamandır hamburger yemeiştm gerçekten iki ısırık yedm ama kola bi hataydı
kabul edıormm

ondann benimde ihtiyacım var vallahi kuzummm pazar başlangıç noktan olsun benim öyle olacak şahsenn sakın yarın ki listeye odaklanmaaa ben yarınki listeyi takmıyorumm bile şu durumdaaa benimmm odaklandığım listee haftaya pazarrrrr bu gece kendini şartlaa öyle uyuuuuuuu hedefffff kilonu da belirleee ben 72 olacağımm inşallahhhhh günee başladığındaaa o kilonu düşün ona göre yeeeeeee ben böyle yaparak başarılı olacağımı düşünüyorum cnmmm sende olursun inş......... ama sakınnn artıdayımm kilo veremiyorum artıkkkk pes etti,m daha toparlayamam fikrinee girmeeeee aklına getirmeee getirirsen bilkii öyle olacakkkkk bu hafta kendini ödüllendirdin sende ne var yaniii o kadar diyet yaptınnnn hak etmedin mi o ödülüüü şimdi diyete devammmmmmmm ama ödül hakkını tükettinnnnn ekmeği yerkenn çayı içerkennnnn doldu hakkım diye düşünnnnn

sen git ben geliyom der gibiiiii
öyle olmus gercekten..yazik kiz mahcubiyet hissediyor oy yerim ben onu..nasilsa liste basi.bu hafta basaracagini basardin zaten:)) ama dikatli ol basardim diye yeme geri..

ekmek arasi marulmu:))))) bari peynir falan koysaydin:)) bu ne liste böyle...bende vururum kafana merak etme..dostlari hic aratmam bak hatta sacinida cekeyim.varmi baska istedigin söyle canim..arkadaslik böyle günler icin degilmi:)

tövbe yarabbimm dersinnn namaz kılmadı da vicdan azabı çekiyooooo :)))))

he valla:)

çalışan bir bayanım ve 2,5 yaşında bir kızım var evlendikten sonra kiloların önüne geçemedim ama en büyük düşmanım abur cubur gıdalar. diyetisyene gittim ama ondan da vazgeçtim motivasyona ihtiyacım var 1 haftadan beri gittiğim diyetisyenin listesini tekrar uygulamaya başladım ama ihtiyacım olan en önemli şey DESTEK. artık eski kıyafetlerimin içine tekrar girmek istiyorum evlenmeden önce 56 57 kiloydum şimdi ilk hedefim 70.. sonrasında da 60.. lütfen grubunuza benide alın..teşekkürler..

kızlar ben 27 yaşında ve 82 kiloyum tek isteğim başladığım bu yolda birliktelik ve moral desteği lütfen beni yalnız bırakmayın..
hg cnm aramızaaaaaaa burada emin ol yalnız kalmazsınnnn çünkü hepimizde o yalnızlıktann kurtulmak için buradayızzzz ben dilaraaaaaa

ama öle hatun aldı başın ı gidiyo baksana
:)))))) o önden gitsin şimdiii biz yetişirizzzz onaaa :))))))

gel canim sende katil aramiza...hep beraber veririz insallahkilocuklarimizi..

eh be duygucum ne yapmisin.bari lahmacunu yemeyeydin..aslinda cok coook degil yedigin ama kilovermek isteyen biri icin lahmacun fazla olmus..ben hamburgeri bir isirikta yariliyorum..senin isirikta benimki gibiyse tam yandin:))

ay kızlarr gerçekten kalabalıklaşıyoruz ne güzel ne güzel yeni gelen herkese merhabalarrrrrrrrrr
kızzz sahiiii duyumcuğum doğru diyooo sen zaten başı çekiyonn ne vicdan yapıyon da :))))) evet yaa maşallahhhhhhh kalabalıklaşıyoruzz ben geldiğimdeee site yeni yeniii toparlanıyormuşşşşşş ama yine bir kalabalıklık vardı ondan bir hafta sonra filannnn herkes bi gitti tam gitti kaldık 2 3 kişi neredeyseee sende o günlere denkk geldin :))))) ama eski halini alıyor maşallahhhhh up uzun bir listemiz olsunnnn iremciğimmm yorulacak birazzz amaaaaa :))

sağol canım ya bu gece motivasyon gecem olacak inş yarından tezi yok toparlyrm haydeeeeee

teşekkürler canım haaaaaah ya şöyle çek vur ne istersen yap aklım başıma gelsinde sağol arkadaşım sevdim seni azıcık hırçın olun ya bu ne bçle kibar kibar

inan bende senin gibiydim canım iki günden fazla diyet yapamazdım gerçi bu ara bozdum ama 2 aydır burdaym 6 kilo verdim inş dahada vercem takıl bize hayatını yaşa

ay kızlarr gerçekten kalabalıklaşıyoruz ne güzel ne güzel yeni gelen herkese merhabalarrrrrrrrrr
ben geldim diye canim ya

hosgeldin canim aramiza.benimde 2.5 yasinda kizim var

kuzumm birşey diyim miiii ben dünn lahmacun faciasından sonra :)))) internette araştırdım birazzz diyetisyenin biri yazmışkiii diyette olan biri lahmacun yiyemez diye birşey yokkk kadınlarrr 1 tane erkekler 1.5 2 tane ye kadar yeşillikleeee yiyebilirlerrrr filan diyor duuu tabii benim 3 lahmacunaaa teselli olmadı amaaa sanırımm kankamınkineee oluyor bu DDD

kıss sen benim sabahlarımın sultanısınn öyle depresiff takılıpdaaa canımı sıkmaa pozitiff enerji verrr DDDD

ben geldim diye canim ya

hosgeldin canim aramiza.benimde 2.5 yasinda kizim var
amannn bütün güzellikleride üzerine almasa olmuyorrrr PPPP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…