80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah:2 bardak su
kahvaltı: 2 dilim ekmek 2 kaşık lor peyniri ve 20 gr bitter çikolata
ara:süt
öğle:3 tane köfte bol salata bir kase yoğurt ve bir dilim ekmek
ara:2 dilim ekmek ve bir dilim peynir
ara:1/3 pasta
akşam:sebzeli tavuk bir dilim ekmek bir kase yoğur ve bol salata
2 mis ieslie 2 lt su 2 kupa yeşil çay ve bir mate çayı...

heeeeeh iyiymiş o zaman benim bi günde 7 dilim ekmek de normal oluyo ben bu diyetisyenleride çözemedim bi öle bi böle diyolar

anacm tabide hic degilse ögle yiyeydi..hamburder patates kola..hic teselli verme canim duyguya fazla olmus iste:)

kıss sen benim sabahlarımın sultanısınn öyle depresiff takılıpdaaa canımı sıkmaa pozitiff enerji verrr DDDD

amannn bütün güzellikleride üzerine almasa olmuyorrrr PPPP
olmuyor tabi:))) tüm güzellikler benim.keske sende benim olsan...benim ol benim ol:))

iremcim dikkatimi cekiyor.her sabah bitter cukulata yiyorsun varmi özel bir sebebi

idolümsünnnn yemin ediyorummm iremmmm listennn o kadar karmaşık ve düzenlikiiii nerdeee fazlalık var çözemiyorummmm ama yok gibiii ama bakıncaaa var gibide duruyooo :)))))))) senin listelerinin bendee ayrı bir yeri varrr DD

yaaaaa vallahiii seviyorumm seni ben yaaaaa senin o kocan varyaaa sana kurbannn olsun diyecemmm yanlış anlayıp kızabilirsinnnn amaaa senin gibiiii bir kadınnnn yokkkkyaaaa :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben 27 yaşında ve 82 kiloyum tek isteğim başladığım bu yolda birliktelik ve moral desteği lütfen beni yalnız bırakmayın..
vuslat ipek nickine bayldm oncelkle hoşş geldn cnmmm tabi ki destek oluruz yeni kanlara ihtycmz var geln ve hep bizmle olun olur muuu ....

yokk vala küçük ısırıktı adaşımm dün zaten toplantı vardı blmem kaça kadar bugun sabahn körnde gttk dra eve geldk nasll yorgun bi uyumşz sekzde uyandık aç bi açç evde yemek de yok eşim yaptrym geleym dedi yoksa valla patates kaynatcktm sen ye istıosan dedm olmaz dedi patates onn içn yemek degl cunku acıdı adam bna boyle yanii cnm ya ii duygu sömürüsü yaptm mu blmıorm ama ama gerçekleri anlatmm cnmcmmm

Son düzenleme:
ay utandirma kiz beni....birde kocacim bunun farkinda olsa ya:))))

kızlar ben kaçar kızım uyudu bende yatam nasılsa gece elli defa kalkacaz biraz değerlendirelim hafta sonu uykusu çekelim dimi hepinizi çooooook öpüyorum bana dua edin yarın süpper bi gün olsun sizi ben gerçekten çok sviyorum nasıl bişi bilmiyorum ama manevi bi bağ oluştu nedense hadi iyi geceleeeeeeeer

ay utandirma kiz beni....birde kocacim bunun farkinda olsa ya:))))
o yüzden dedim yaaa kuzum bendeee

vallahii bende de aynı şey varrrr çok garip yaaaaa iyi gecelerr bebek

canım listem de var..2 tane 10gr bitter veya 2 kaşık tahin pekmz olarak...sanırım yağ ve omega 3 ile alakalı..

canım bir uyabilsem ben de seviyorum lsitelerimi hiç aç kalmıyorsun hem de sevdiğin şeyleri yiyebliyorsun..

tamam tamam aglama ...affettim:)

aaa sizee derken kendime baksaymışım keşkee benimkide yok DD
yoklgum nasil belli oluyor ya..bir gün gelemedim caldirmissiniz butün tickerleri...ben polise gidiyorum...siz ortaligi toplayin:))

töbe...çizelgeleirimiz kimm ksıkandı aldıııı...
kesin evlilik yada doğum grupları kıskandıııı :)))

tamam tamam aglama ...affettim:)

yoklgum nasil belli oluyor ya..bir gün gelemedim caldirmissiniz butün tickerleri...ben polise gidiyorum...siz ortaligi toplayin:))
olmazz parmak izimizzz kalırr ne cahilsin duyum ya :)))

bizim geblk topgnde de kayboldu tickerlar hepsi kayp yanii guncelleme var heralde kk de :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…