80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar saat cok gec oldu bu saatte girdim menumu yaziyim

sabah cok oldu herseyden yedim esim evde olunca cok kaciyo

oyle uc kase tavuk sulu limonlu sehriye corbasi

aksam bir tabak patates yemeyi

yatmadan bir tane incir

bugun uc mil lesli yaptim

her girdiğiniz mağazada onlarca kıyafet deneyip hiç birisinin olmaması ya da mecburiyetten bedeninize denk geleni almak zorunda kalmanız..arkadaş ortamında herkesin sürekli ayy çok kilo aldım deyip size nispet yaparcasına konuşması.. arkanızdan görüntünüzle ilgili dedikoduların yapılması ve sizin bunu hissetmeniz..kaç kilosun denildiğinde hep "boş ver" demek zorunda kalmanız..istediğiniz gibi rahat hareket edememeniz..herkesin sizi yemek canavarı olarak düşünmesi..ortamdaki kişilerden çok daha zevkli olduğunuz halde bunu maalesef görünüşünüzle ifade edememeniz..kendinizi çok yaşlı hissetmeniz..vs..vs..

artık bunları yaşamak İSTEMİYORUM..

sakiz cigne zihni aciyormus:))) kilo verirsem yüzümün cökmesini nasil engellerim die arastirma yaptimda bu gün internette..sakizin faydalariyla son buldu arastirmam:)

Ben 9 kilo verdim.herkez yüzün aynı duruyo diyo.keşke bende biraz yüzden kilo verseydim.

Günaydın.gece en son yazan ben,sabah en önce yazan yine ben oldum.1 gün izni olunca insanın iyice faydalanmak istiyor.Bu gün yine misafirliğe gitcem.erkek kardeşime kız istiycezde önce ne zaman gelelim,ne alınacak falan konuşmaları yapıcaz.inşallah hayırlı olur.bakalım.ben elbise giyeceğim.altına topuklu ayakkabım yok.alabilirsem klasik şöyle herkezin dolabında olması gereken bi topuklu ayakkabı alıcam.bi yerde bakmıştım beğenmiştim duruyosa onu almaya gideceğim.bakalım bizden neler isteyecekler size yine yazarım.

hg cnm aramızaaaaaaa sanırım yakın zamanda olmuş bunlar ki canına tak etmişşş allah yardımcın olsunnnnn inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsınnn

günaydınnnnnn bebeğimmmmmm hayırlı olsunnnnnn haberleri bekliyoruzzz

başlangıç:84
geçen hafta:73.5
bu hafta:73.5
giden:yok
toplam giden:10.5
hedef:65
spor: 150 dk leslie
( düşünün artık nasıll kaçamak yapmışımmmm tüüüüüüüüüü bana)

canım ya üzüme aynısını hatta daha kötüerini yaşadım ama 3 kilo bile insandaçok şey değiştiriyo başla emin ol kendini seveceksino diyenleride utandıracaksın ama kararlı ol diyet yapıyrm diye düşünüp kendine acıma sakın sanki sürekli tokmuşsun psikolooojisinde ol acıktığında koca bi bardak su iç bastır unutmaya çalış 6 öğün ye bze takıl kurtul kilolarından canım moralini yüksek tut üzülme ilk kilonu verdiğindeki mutlulukla zaten devam edeceksin

günydınlaaaaaaaaaaar hadi bakalım güzel güzel kilolar verin inş ben azıcık artıdayım sanki ama biraz sonra yazacam inş

kilo bildirimi yapıyorum
başlangıç 86
geçen hafta 77.5
bu hafta 76.9
giden 6oogr
toplam giden 9.100 gr
boy 165
beden 44
spor yok

KİLO BİLDİRİMİM
BAŞLANGIÇ:80
GEÇEN HAFTA:73.8
BU HAFTA:74
GİDEN:0
GELEN:200g
To.giden:6kg
boy:160
beden:44
SPOR:yok

Son düzenleme:
baslangic: 82.6
gecen hafta: 79.3
bu hafta: 78.1
giden: 1200 gr
toplam giden: 4500 gr

hedef: 65
spor:280 dk.bisiklet

ben geldimmmmm offf çok yoğun bu aralarrr yarın tekrar nöbetçiyim perşembe cumartesi pazartesiii

herkes iyidir umarım yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldinizz ben kaptan-ı deryanız irem:))) herkes bugün daha iyi hatırlar bugün liste günüüüüü sordunuz mu aradınız mı özlediniz mi diğer günler beni söleyin bakammmmm

diyetisyenden geliyorum 1 kilo gitmişşşşş neden bu ara veremedim dedim durma dönemin olabilir dedi ama sonrasında bende troid çıktığını tedaviye başlandığını söleyince %99.9 bundan işte dedi vücudun 10 günde bu ilacın etkisini anlayıp tepki vermeye başllar sende kilolarını tıkır tıkır verirsin dedi:115::116:

duyum görüldüğü üzere seni geçememişimmmm neyse haftaya artık

kilo bildirimi

baslangic 86

gecen hafata 73.700
bu hafta 72. 700
giden 1 kilo

spor lesli yaptim

boy 1.65

beden 44.46

kizlar gecen hafta artidaydim adet olmustum demekki adetten dolayiymis cok sukur bu hafta verebildim

Kızlar tartıldım ve bir haftada 88 den 86.70 e düşmüşüm..
Destekleriniz için çok teşekkürler.
Sizlere kocaman sarılıyor ve öpüyorum.

kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum veremiyenlere haftaya INSALLAH hebberaber veririz kizlar

zubus kardesinin hayirli isi varmis ALLAH tamamina erdirsin haberlerini bekliyoruz

yeni gelen arkadaslar aramiza hosgeldiniz burdan ayrilmayin

elmasekeri haftaya rekabet mi var kankalar arasinda bende aranizda olmak istiyorum haftaya bi nhedef belirleyelim bi yaris yapalim kizlar belki daha heycanli olur kilo vermemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…