- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
kızlarr bende kaçarrrrrrrr iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr
sakiz cigne zihni aciyormus:))) kilo verirsem yüzümün cökmesini nasil engellerim die arastirma yaptimda bu gün internette..sakizin faydalariyla son buldu arastirmam:)
hg cnm aramızaaaaaaa sanırım yakın zamanda olmuş bunlar ki canına tak etmişşş allah yardımcın olsunnnnn inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsınnnher girdiğiniz mağazada onlarca kıyafet deneyip hiç birisinin olmaması ya da mecburiyetten bedeninize denk geleni almak zorunda kalmanız..arkadaş ortamında herkesin sürekli ayy çok kilo aldım deyip size nispet yaparcasına konuşması.. arkanızdan görüntünüzle ilgili dedikoduların yapılması ve sizin bunu hissetmeniz..kaç kilosun denildiğinde hep "boş ver" demek zorunda kalmanız..istediğiniz gibi rahat hareket edememeniz..herkesin sizi yemek canavarı olarak düşünmesi..ortamdaki kişilerden çok daha zevkli olduğunuz halde bunu maalesef görünüşünüzle ifade edememeniz..kendinizi çok yaşlı hissetmeniz..vs..vs..
artık bunları yaşamak İSTEMİYORUM..
günaydınnnnnn bebeğimmmmmm hayırlı olsunnnnnn haberleri bekliyoruzzzGünaydın.gece en son yazan ben,sabah en önce yazan yine ben oldum.1 gün izni olunca insanın iyice faydalanmak istiyor.Bu gün yine misafirliğe gitcem.erkek kardeşime kız istiycezde önce ne zaman gelelim,ne alınacak falan konuşmaları yapıcaz.inşallah hayırlı olur.bakalım.ben elbise giyeceğim.altına topuklu ayakkabım yok.alabilirsem klasik şöyle herkezin dolabında olması gereken bi topuklu ayakkabı alıcam.bi yerde bakmıştım beğenmiştim duruyosa onu almaya gideceğim.bakalım bizden neler isteyecekler size yine yazarım.
canım ya üzüme aynısını hatta daha kötüerini yaşadım ama 3 kilo bile insandaçok şey değiştiriyo başla emin ol kendini seveceksino diyenleride utandıracaksın ama kararlı ol diyet yapıyrm diye düşünüp kendine acıma sakın sanki sürekli tokmuşsun psikolooojisinde ol acıktığında koca bi bardak su iç bastır unutmaya çalış 6 öğün ye bze takıl kurtul kilolarından canım moralini yüksek tut üzülme ilk kilonu verdiğindeki mutlulukla zaten devam edeceksinher girdiğiniz mağazada onlarca kıyafet deneyip hiç birisinin olmaması ya da mecburiyetten bedeninize denk geleni almak zorunda kalmanız..arkadaş ortamında herkesin sürekli ayy çok kilo aldım deyip size nispet yaparcasına konuşması.. arkanızdan görüntünüzle ilgili dedikoduların yapılması ve sizin bunu hissetmeniz..kaç kilosun denildiğinde hep "boş ver" demek zorunda kalmanız..istediğiniz gibi rahat hareket edememeniz..herkesin sizi yemek canavarı olarak düşünmesi..ortamdaki kişilerden çok daha zevkli olduğunuz halde bunu maalesef görünüşünüzle ifade edememeniz..kendinizi çok yaşlı hissetmeniz..vs..vs..
artık bunları yaşamak İSTEMİYORUM..
çokkkk değil cnm benimm o kadar üzüldüğüne değmedi bakkkkkKİLO BİLDİRİMİM
BAŞLANGIÇ:80
GEÇEN HAFTA:73.8
BU HAFTA:74
GİDEN:0
GELEN:200g
To.giden:6kg
boy:160
beden:44
SPOR:yok
Kızlar tartıldım ve bir haftada 88 den 86.70 e düşmüşüm..
Destekleriniz için çok teşekkürler.
Sizlere kocaman sarılıyor ve öpüyorum.
canim bak bizler gibi bildirim yapman lazim alt alta yaz
baslangic
gecen hafta
bu hafta
boy
kilo spor
tebrik ederim iyi kilo vermissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?