ben geldimmmmm offf çok yoğun bu aralarrr yarın tekrar nöbetçiyim perşembe cumartesi pazartesiii
herkes iyidir umarım yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldinizz ben kaptan-ı deryanız irem:))) herkes bugün daha iyi hatırlar bugün liste günüüüüüsordunuz mu aradınız mı özlediniz mi diğer günler beni söleyin bakammmmm
diyetisyenden geliyorum 1 kilo gitmişşşşş neden bu ara veremedim dedim durma dönemin olabilir dedi ama sonrasında bende troid çıktığını tedaviye başlandığını söleyince %99.9 bundan işte dedi vücudun 10 günde bu ilacın etkisini anlayıp tepki vermeye başllar sende kilolarını tıkır tıkır verirsin dedi:115::116:
duyum görüldüğü üzere seni geçememişimmmm neyse haftaya artık
evet canım bu hafta bildirimini alalım haftaya seni listeye de alacazzz hiç merak etmee:)acemilik işte :)
yazarım hemen çok teşekkürler....
yaaaa evet çok üzüldüm gerçkten tickerlarımıza eskiler bilir önceden kk da beğen butonu vardı onuda kaptırmıştık geri de gelmedi umarım bu da öle olmazzziremim kaptanım yokluğunda tickerleri çaldırdırk seni çok özeldik merak ettik dün bütün gün power point yaptım yanına da gelemedim yarın gene mi nöbetçisin sen de beni geçtin:))
canım benim sağollll yok bir kilo verdiğime üzülmüyorum 4 haftadır kilo veremdiğme önceden kullanmış olduğum ilacı bırakmasaydım eğer şimdiye 65 i görmüştüm tahminimcee zaman kaybıma üzülüyorum nisanda tüp bebek yaptırıcam o zmana kadar verdiğim kardır:)Kaptanım kaptanım ben özledim seni ya nerelerdesin dün akşama kadar burdaydım hatta geceye kadar seni bi türlü göremedim 1 kilo vrmişin hala üzülüyon ya biz napalım çantayı yiyecez bu hafta
evet kontrollü olmak benim için büyük avantaj canım umarım dediğin gibi oluriremcim iyi ki diyetsiyene gidiyorsun canım ilacı başladın şimdi de mi çok hzılı kilo verirsin merak etme dengeli yemen lazım şimdi..
Kilo Bildirimi
Başlangıç 88
Bu hafta 86.700
Giden kilo 1.300
Spor yok
Boy 1.75
Beden 44
evet canım benim yoldaşlar(gökcen ve duyum) ve kankalar ( ben ve suesue) arasında sıkı bir rekaber var aslında bu haftaydı amaaa bu haftayıı saymıyorumkilo veren arkadaslari tebrik ediyorum veremiyenlere haftaya INSALLAH hebberaber veririz kizlar
zubus kardesinin hayirli isi varmis ALLAH tamamina erdirsin haberlerini bekliyoruz
yeni gelen arkadaslar aramiza hosgeldiniz burdan ayrilmayin
elmasekeri haftaya rekabet mi var kankalar arasinda bende aranizda olmak istiyorum haftaya bi nhedef belirleyelim bi yaris yapalim kizlar belki daha heycanli olur kilo vermemiz
kesin ondandırr tatlım keşke benimde bahanem olsaydıııııı :))))ne güzel kilolar verilmiş ya elmam şekerim üzülüm ama kendim kaşındım napalım dün regl oldum belki haftaya iyi bi sonuç olurum inşallah regl olmamdandır diye bi polyannalık yaayım bakalım
Kaptanım kaptanım ben özledim seni ya nerelerdesin dün akşama kadar burdaydım hatta geceye kadar seni bi türlü göremedim 1 kilo vrmişin hala üzülüyon ya biz napalım çantayı yiyecez bu hafta
baslangic: 82.6
gecen hafta: 79.3
bu hafta: 78.1
giden: 1200 gr
toplam giden: 4500 gr
hedef: 65
spor:280 dk.bisiklet
baktım cnm ben ekliieklemeyi deneyen var mı tickeri çünkü tüm kayıtlar sırıflanmış sanki benim mavi renk faaln da yok piyasada:)
bir kilo vermişsin ya arkadaşım önümüzdeki hafta da verirsin..valla ben kendimi okadar kasmıyorum..gramda olsa veren olmak yeter..hızlı kilo kaybı iyi değil..verirsin takmaakızlar bi hamburger menü 500 gr farkediyor ben size sölim ağlıcam nerdeyse yaa 79.000 ı görmüştüm sabah 79.500 geldim allahım yaa yemeseydım keşke ama bu hafta varya hiç bişi bozduramıcak bana bu diyeti hiç bişi tam 1.5 kg vermiştim 500 ü geri almışım nasıl ya nasııııııııııııııııııııııııııııııııllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bugün sabah tartıldım tam 83 kiloyum hedefim şimdilik 61 inş geçtiğimiz bir yılda aslında 20 kilo verdim ama malesef 10 geri kaldım artık yalnız yaşıyorum birazda ondan kaynaklandı bu sene şırnağa atandım pek fazla dışarı çıkamıyorum sıkıldıkcada yedim ama artık dur demem gerekli,bugünden itibaren menülerimi paylaşacam,şimdiden teşekkürler
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa yavrum yoldaşım ya haftaya tependeyim bilineeeeebaslangic: 82.6
gecen hafta: 79.3
bu hafta: 78.1
giden: 1200 gr
toplam giden: 4500 gr
hedef: 65
spor:280 dk.bisiklet
ben geldimmmmm offf çok yoğun bu aralarrr yarın tekrar nöbetçiyim perşembe cumartesi pazartesiii
herkes iyidir umarım yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldinizz ben kaptan-ı deryanız irem:))) herkes bugün daha iyi hatırlar bugün liste günüüüüüsordunuz mu aradınız mı özlediniz mi diğer günler beni söleyin bakammmmm
diyetisyenden geliyorum 1 kilo gitmişşşşş neden bu ara veremedim dedim durma dönemin olabilir dedi ama sonrasında bende troid çıktığını tedaviye başlandığını söleyince %99.9 bundan işte dedi vücudun 10 günde bu ilacın etkisini anlayıp tepki vermeye başllar sende kilolarını tıkır tıkır verirsin dedi:115::116:
duyum görüldüğü üzere seni geçememişimmmm neyse haftaya artık
süpersin süperkilo bildirimi
baslangic 86
gecen hafata 73.700
bu hafta 72. 700
giden 1 kilo
spor lesli yaptim
boy 1.65
beden 44.46
kizlar gecen hafta artidaydim adet olmustum demekki adetten dolayiymis cok sukur bu hafta verebildim
Kızlar tartıldım ve bir haftada 88 den 86.70 e düşmüşüm..
Destekleriniz için çok teşekkürler.
Sizlere kocaman sarılıyor ve öpüyorum.
o zaman şöle düşünn arkadaşım her girdiğin mağazada allahım hepsi üzerimde harıka durdu hangisini alsam acaba arkadaş ortamında herkesin ay maşallah ne kadar yakışmış sen yıne mı kılo verdın doğru söyle yoksa ilaç mı kulandın demesi kaç kılosun denildiğinde 58 60 arası gidip gelıyorum demen istediğin gibi koşuşturman herkesin senı yediğin halde kılo almayan biri olarak görmesi ve herkesin ne kadar hoş giyindiğini düşğnmesi hepimiz zayıfladığımız zaman hakkımızda bunlarr düşünülecek bunları düşün bu hafta senin haftan olsunher girdiğiniz mağazada onlarca kıyafet deneyip hiç birisinin olmaması ya da mecburiyetten bedeninize denk geleni almak zorunda kalmanız..arkadaş ortamında herkesin sürekli ayy çok kilo aldım deyip size nispet yaparcasına konuşması.. arkanızdan görüntünüzle ilgili dedikoduların yapılması ve sizin bunu hissetmeniz..kaç kilosun denildiğinde hep "boş ver" demek zorunda kalmanız..istediğiniz gibi rahat hareket edememeniz..herkesin sizi yemek canavarı olarak düşünmesi..ortamdaki kişilerden çok daha zevkli olduğunuz halde bunu maalesef görünüşünüzle ifade edememeniz..kendinizi çok yaşlı hissetmeniz..vs..vs..
artık bunları yaşamak İSTEMİYORUM..
hayırlı olsuunnnnnGünaydın.gece en son yazan ben,sabah en önce yazan yine ben oldum.1 gün izni olunca insanın iyice faydalanmak istiyor.Bu gün yine misafirliğe gitcem.erkek kardeşime kız istiycezde önce ne zaman gelelim,ne alınacak falan konuşmaları yapıcaz.inşallah hayırlı olur.bakalım.ben elbise giyeceğim.altına topuklu ayakkabım yok.alabilirsem klasik şöyle herkezin dolabında olması gereken bi topuklu ayakkabı alıcam.bi yerde bakmıştım beğenmiştim duruyosa onu almaya gideceğim.bakalım bizden neler isteyecekler size yine yazarım.
yavrum şekerim artıda diilsinnbaşlangıç:84
geçen hafta:73.5
bu hafta:73.5
giden:yok
toplam giden:10.5
hedef:65
spor: 150 dk leslie
( düşünün artık nasıll kaçamak yapmışımmmm tüüüüüüüüüü bana)
kilo bildirimi yapıyorum
başlangıç 86
geçen hafta 77.5
bu hafta 76.9
giden 6oogr
toplam giden 9.100 gr
boy 165
beden 44
spor yok
evet evet o bağ bendede varkızlar ben kaçar kızım uyudu bende yatam nasılsa gece elli defa kalkacaz biraz değerlendirelim hafta sonu uykusu çekelim dimi hepinizi çooooook öpüyorumbana dua edin yarın süpper bi gün olsun sizi ben gerçekten çok sviyorum nasıl bişi bilmiyorum ama manevi bi bağ oluştu nedense hadi iyi geceleeeeeeeer
tebrikler arkadaşım..timsah yürüyüşü işe yaramış..
malesef bende spor yok..
aman ha heyecana gelipte kaçamaklar kaçmasın sonra benim gibi 2 günde aynen geri gelir..
koşu bandı alacağım ya eşim eğer alırda iki kere kullanıp bırakırsan dilimden kurtulamazsın diyor..birde beni ve çocukları ihmal edersin diyor yani işe ve yemeğe zor vakit buluyorum ondan diyor..küçük kızım bana hiçbirşey yaptırmıyor..bir yaşında ama evi talan ediyor 11 aylıkken yürüdü çok hareketli..bende gece onları uyuttuktan sonra yaparım diyorum altımdaki komşum yaşlı bir çift kulakları pek işitmiyor..aslında uyumadan önceden spor pek tavsiye edilmiyor kalp atışlarını hızlandırdığı için uyku problemi oluşturuyor..ben zaten gece kırk kez uyanıyorum kızım için..neyse göreceğiz bakalım..
eveeet kilo bildirimim
başlangıç:84
geeçen hafta:81.2
bu hafta:80.6
giden:600gr
toplam giden3.4 kg
hedef:70
spor:5 mil leslie60 dk yürüyüi
hggggggggg cnmmm ben dilaraaaaaa aradığın motivasyon tam olarak burada :))))slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bugün sabah tartıldım tam 83 kiloyum hedefim şimdilik 61 inş geçtiğimiz bir yılda aslında 20 kilo verdim ama malesef 10 geri kaldım artık yalnız yaşıyorum birazda ondan kaynaklandı bu sene şırnağa atandım pek fazla dışarı çıkamıyorum sıkıldıkcada yedim ama artık dur demem gerekli,bugünden itibaren menülerimi paylaşacam,şimdiden teşekkürler
kuzum birde şöyle düşün haftaya 500 gr kardasın 1 günde gelen 1 günde giderrrr evettt kendime de o yönden çok sevind,im o kadar kaçamağa rağmen artı çıkmadım inşallahhh haftaya acısı çıkmaz :))))kızlar bi hamburger menü 500 gr farkediyor ben size sölim ağlıcam nerdeyse yaa 79.000 ı görmüştüm sabah 79.500 geldim allahım yaa yemeseydım keşke ama bu hafta varya hiç bişi bozduramıcak bana bu diyeti hiç bişi tam 1.5 kg vermiştim 500 ü geri almışım nasıl ya nasııııııııııııııııııııııııııııııııllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?