80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iremim kaptanım yokluğunda tickerleri çaldırdırk seni çok özeldik merak ettik dün bütün gün power point yaptım yanına da gelemedim yarın gene mi nöbetçisin sen de beni geçtin:))

ne güzel kilolar verilmiş ya elmam şekerim üzülüm ama kendim kaşındım napalım dün regl oldum belki haftaya iyi bi sonuç olurum inşallah regl olmamdandır diye bi polyannalık yaayım bakalım

Kaptanım kaptanım ben özledim seni ya nerelerdesin dün akşama kadar burdaydım hatta geceye kadar seni bi türlü göremedim 1 kilo vrmişin hala üzülüyon ya biz napalım çantayı yiyecez bu hafta

Canım o troid probleminden bendede var artı guatr başlangıcı bende ilaç kullanıyorum...Kilo almak kolay vermek zor oluyor....Geçmiş olsun ..

acemilik işte :)
yazarım hemen çok teşekkürler....
evet canım bu hafta bildirimini alalım haftaya seni listeye de alacazzz hiç merak etmee:)
iremim kaptanım yokluğunda tickerleri çaldırdırk seni çok özeldik merak ettik dün bütün gün power point yaptım yanına da gelemedim yarın gene mi nöbetçisin sen de beni geçtin:))
yaaaa evet çok üzüldüm gerçkten tickerlarımıza eskiler bilir önceden kk da beğen butonu vardı onuda kaptırmıştık geri de gelmedi umarım bu da öle olmazzz

irem seni beklemedim desem yalan olur hatta birileri gelmiş çocuklar haber verdi 2 kız dedilerrr sırıtarak çıktımmm kapıya gelenlerde demişlerdir ne kadar güleryüzlü diye
ben nisanda omayacağım için ordaki nöbetlerimi öne çekiyorum çekmek zorunda değilim ama ücretim olmayacak nisanda az birikim olsun dedik bu ay 8 nöbetim var canım paso okuldayım:)))
Kaptanım kaptanım ben özledim seni ya nerelerdesin dün akşama kadar burdaydım hatta geceye kadar seni bi türlü göremedim 1 kilo vrmişin hala üzülüyon ya biz napalım çantayı yiyecez bu hafta
canım benim sağollll yok bir kilo verdiğime üzülmüyorum 4 haftadır kilo veremdiğme önceden kullanmış olduğum ilacı bırakmasaydım eğer şimdiye 65 i görmüştüm tahminimcee zaman kaybıma üzülüyorum nisanda tüp bebek yaptırıcam o zmana kadar verdiğim kardır:)
iremcim iyi ki diyetsiyene gidiyorsun canım ilacı başladın şimdi de mi çok hzılı kilo verirsin merak etme dengeli yemen lazım şimdi..
evet kontrollü olmak benim için büyük avantaj canım umarım dediğin gibi olur
Kilo Bildirimi

Başlangıç 88

Bu hafta 86.700

Giden kilo 1.300

Spor yok

Boy 1.75

Beden 44

tebriklerrr

evet canım benim yoldaşlar(gökcen ve duyum) ve kankalar ( ben ve suesue) arasında sıkı bir rekaber var aslında bu haftaydı amaaa bu haftayıı saymıyorum PPP sende katıl bizeeee şekerimmmmmmmmm bu haftaa maşallahhhh onlarr güzel kilocuklar verdiiii haftayaaa yanlarınaaaaa çıkalımmm :))))

kesin ondandırr tatlım keşke benimde bahanem olsaydıııııı :))))

başlangıç: 89
geçen hafta: 80.0
bu hafta: 79.1
giden: 900 gr
hedef: 67
boy:
1.70
beden: 44-46
spor yok

kızlar bi hamburger menü 500 gr farkediyor ben size sölim ağlıcam nerdeyse yaa 79.000 ı görmüştüm sabah 79.500 geldim allahım yaa yemeseydım keşke ama bu hafta varya hiç bişi bozduramıcak bana bu diyeti hiç bişi tam 1.5 kg vermiştim 500 ü geri almışım nasıl ya nasııııııııııııııııııııııııııııııııllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

baslangic: 82.6
gecen hafta: 79.3
bu hafta: 78.1
giden: 1200 gr
toplam giden: 4500 gr

hedef: 65
spor:280 dk.bisiklet

tebrikler arkadaşım..timsah yürüyüşü işe yaramış..
malesef bende spor yok..
aman ha heyecana gelipte kaçamaklar kaçmasın sonra benim gibi 2 günde aynen geri gelir..
koşu bandı alacağım ya eşim eğer alırda iki kere kullanıp bırakırsan dilimden kurtulamazsın diyor..birde beni ve çocukları ihmal edersin diyor yani işe ve yemeğe zor vakit buluyorum ondan diyor..küçük kızım bana hiçbirşey yaptırmıyor..bir yaşında ama evi talan ediyor 11 aylıkken yürüdü çok hareketli..bende gece onları uyuttuktan sonra yaparım diyorum altımdaki komşum yaşlı bir çift kulakları pek işitmiyor..aslında uyumadan önceden spor pek tavsiye edilmiyor kalp atışlarını hızlandırdığı için uyku problemi oluşturuyor..ben zaten gece kırk kez uyanıyorum kızım için..neyse göreceğiz bakalım..

slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bugün sabah tartıldım tam 83 kiloyum hedefim şimdilik 61 inş geçtiğimiz bir yılda aslında 20 kilo verdim ama malesef 10 geri kaldım artık yalnız yaşıyorum birazda ondan kaynaklandı bu sene şırnağa atandım pek fazla dışarı çıkamıyorum sıkıldıkcada yedim ama artık dur demem gerekli,bugünden itibaren menülerimi paylaşacam,şimdiden teşekkürler

eveeet kilo bildirimim

başlangıç:84
geeçen hafta:81.2
bu hafta:80.6
giden:600gr
toplam giden3.4 kg
hedef:70
spor:5 mil leslie60 dk yürüyüi

bir kilo vermişsin ya arkadaşım önümüzdeki hafta da verirsin..valla ben kendimi okadar kasmıyorum..gramda olsa veren olmak yeter..hızlı kilo kaybı iyi değil..verirsin takmaa

hoşgeldin arkadaşım..topiği takip et sana motivasyon olarak yeter..sitres tüm hastalıkların ana nedeni olduğu gibi kilo alımındada etken..önce ruhumuzla barışık olmamız lazım..sonra başarı onu takip eder..şimdiden başarılar...

baslangic: 82.6
gecen hafta: 79.3
bu hafta: 78.1
giden: 1200 gr
toplam giden: 4500 gr

hedef: 65
spor:280 dk.bisiklet
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa yavrum yoldaşım ya haftaya tependeyim bilineeeee

afedersin iremcim çekilirmisin haftaya orada ben olacağımmm

kilo bildirimi

baslangic 86

gecen hafata 73.700
bu hafta 72. 700
giden 1 kilo

spor lesli yaptim

boy 1.65

beden 44.46

kizlar gecen hafta artidaydim adet olmustum demekki adetten dolayiymis cok sukur bu hafta verebildim
süpersin süpersin

Kızlar tartıldım ve bir haftada 88 den 86.70 e düşmüşüm..
Destekleriniz için çok teşekkürler.
Sizlere kocaman sarılıyor ve öpüyorum.

o zaman şöle düşünn arkadaşım her girdiğin mağazada allahım hepsi üzerimde harıka durdu hangisini alsam acaba arkadaş ortamında herkesin ay maşallah ne kadar yakışmış sen yıne mı kılo verdın doğru söyle yoksa ilaç mı kulandın demesi kaç kılosun denildiğinde 58 60 arası gidip gelıyorum demen istediğin gibi koşuşturman herkesin senı yediğin halde kılo almayan biri olarak görmesi ve herkesin ne kadar hoş giyindiğini düşğnmesi hepimiz zayıfladığımız zaman hakkımızda bunlarr düşünülecek bunları düşün bu hafta senin haftan olsun
hayırlı olsuunnnnn

geçen hafta:73.5
bu hafta:73.5
giden:yok
toplam giden:10.5
hedef:65
spor: 150 dk leslie
( düşünün artık nasıll kaçamak yapmışımmmm tüüüüüüüüüü bana)
yavrum şekerim artıda diilsinn

kilo bildirimi yapıyorum
başlangıç 86
geçen hafta 77.5
bu hafta 76.9
giden 6oogr
toplam giden 9.100 gr
boy 165
beden 44
spor yok

evet evet o bağ bendede var

kesinlikle ya kaçamağa son
eveeet kilo bildirimim

geeçen hafta:81.2
bu hafta:80.6
giden:600gr
toplam giden3.4 kg
hedef:70
spor:5 mil leslie60 dk yürüyüi

hggggggggg cnmmm ben dilaraaaaaa aradığın motivasyon tam olarak burada :))))

kuzum birde şöyle düşün haftaya 500 gr kardasın 1 günde gelen 1 günde giderrrr evettt kendime de o yönden çok sevind,im o kadar kaçamağa rağmen artı çıkmadım inşallahhh haftaya acısı çıkmaz :))))

kızlarrrr hepinizi tebrik ediyorum maşallahhhh yaaaaa hepinizeee kilo veremeyinceee kilo verenlerin ne kadar güüzell birşey başardığını görmekkk rahat oluıyormuşşşş :)) sizde haftaya vermeyindeee görün PPP

başlangıç:86
geçen hafta:80.500
bu hafta:79.500
giden:1000
toplam giden:6.500
hedef:75
spor: 200 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…