80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yuh bana yuh ben zaten 3 kg yi ilk hafta vermiştim 2 haftadır noluyıo bana ya yaşıtlarım 78 i gördüü(duyum) bu hfta kendıme bi dur diyorum hatta oha diyorum haftaya 1500 oluciim iremcim şimdiden listenın 1. sırasını boş bırak (ay ben bu cümleyi geçen haftada sölemiştim) ben geliiyorum

tamm düşünüyordum geçen haftada biri söylemişti bunuuuu senmiydin kız o :)))

aha yoldaşım gelmiş bu haftanın kurallarınıda sen belırle ben uyucam wallada uyucam bu sefer bıllada uyucam:26:

hoşgeldin canımmm

kalkar kalkmaz: 2 adet kuru kayısı(bolca su eşliğinde)

kahvaltı: 1 kase nesfit+1 bardak yağsız şekersiz süt

2 saat sonra: 1 adet meyve

2 saat sonra:
2 ince dilim ekmek
2 üçgen peynir kadar peynir
salata

1 saat sonra: 2 adet diyet bisküvi

2 saat sonra: 1 adet meyve

yemekten yarım saat önce: 1 kase yoğurt

akşam yemeği: salata
5 yemek kaşığı istenilen yemek

2 saat sonra: 15 adet badem+ 1 kase yoğurt

kesin evlilik yada doğum grupları kıskandıııı :)))

olmazz parmak izimizzz kalırr ne cahilsin duyum ya :)))
ne cahilligi kizim..bilerek dedimki sizi hapse atsinlar medan bana kalsiiin:))) uyanik cikti bu elmasekeri ya..baska bir tuzak hazirlamaliyim :)

Ben 9 kilo verdim.herkez yüzün aynı duruyo diyo.keşke bende biraz yüzden kilo verseydim.
bendede durum tam tersi..keske yüzüm tombis kalsa ama erior cöküyor resmen((

ay pek heyacanli seyler bunlar.cok severim ama ogluma kiz istemeye nerden baksam 10 sene var..kizima oglan istemeyede:))) bende geleyim senle ya:))

desene bu hafta keyfimi iyice yapmaliyim..kaftaya senlede SIKISIRIZ ilk bese canimiz sagolsun:)))

sen görüt baklava hamburger lahmacun sonrada nasil yaaaaa öylemi..buda sana ders olsun

becede birkac gün sonra bikip birakabilirsin cokta yer aliyor..sonra kocana söylenme sansi vermis olmayasin:))

hos geldin canim aramiza.ne güzel sirnaktanda arkadasimiz oldu
haftayi bilmemde bu hafta ben senin tependeyim...hic ummuordum valla.hic degilse verdigini tutabilseydin.ben kesin 2 kilo verirsin diyordum bu hafta

bende söylemistim:)) ama ben sözümü tuttum valla.spor dedin yaptim kacamak yok dedin yapmadim..ne dedinse yoldasim ne dedinse ..üstelik dünkü bisiklet o yorgunlugun üstüne resmen iskenceydi ama bedenen rahat edip vicdanen rahatsiz olacagima bedenim yorulsun vicdanim rahat etsin dedim

tamm düşünüyordum geçen haftada biri söylemişti bunuuuu senmiydin kız o :)))
bende bende söylemistim:)

aha yoldaşım gelmiş bu haftanın kurallarınıda sen belırle ben uyucam wallada uyucam bu sefer bıllada uyucam:26:
tamam düsüneyim aksama kurallari yazacagim:)):44:

başlangıç:84
geçen hafta:73.5
bu hafta:73.5
giden:yok
toplam giden:10.5
hedef:65
spor: 150 dk leslie
( düşünün artık nasıll kaçamak yapmışımmmm tüüüüüüüüüü bana)

seni o lahmacunlar mahvetti bebeeem.olsun ama dediğin gibi bi haftacık da böyle olsun. haftaya verirsin bi güzel :)

başlangıç:86
geçen hafta:80.500
bu hafta:79.500
giden:1000
toplam giden:6.500
hedef:75
spor: 200 dk yürüyüş

maşşallah hiç bi haftayı boş geçmiosun ne güzel :)
haftada bi kilo normal yaa. daha fazla veremiom die üzülme gökçencim.bu arada anneninn bişiyi çıkmamış çok şükür.
baslangic: 82.6
gecen hafta: 79.3
bu hafta: 78.1
giden: 1200 gr
toplam giden: 4500 gr

hedef: 65
spor:280 dk.bisiklet

ahhhlıyon uffluyon popom mopom acıo dion ama bu bisiklet çok işe yarıyor boşver öznur'cum :) 280 dk haftada hergün yapıosun demek ne güzel :)

kilo veren herkesi tebrik ediyorum.yeni hafta gitmeye aday kilocuklar hadi bakalım bismillaaah

Başlangıç: 84
Geçen Hafta: 79.4
Bu hafta:78.6
Giden:800
Toplam Giden: 5.4
Hedef: 72
Boy: 167
Beden: 42-44
Spor:yok

kızlarr çok mutluyum bu hafta en fazla 79.1 görmştm bugun bi çıktm 78.6 kaçamaklar yaptım bu hafta evet ama çok da yeşl çay içtim ne zaman çokk yeşilçay içsem eksileri goruorm ben yaa

gözün aydınnnn kankacımmmmmmmmmmmmm

ahh kuzummmm lahmacunla kalsam iyiydi ben bu haftaa varyaa dünyayııı yedimmm :))))) ama ilk ve son olacak bu, hafta da 1 gün neysede 1 hafta yaaa yuhh bana

Son düzenleyen: Moderatör:
aslinda hergün degilde gün asiri yapiyordum bu hafta yoldas gökcenle sözlestik diye hergün oldu:))

Başlangıç: 90.5
Geçen Hafta: 81.9
Bu hafta:81.9
Giden:0
Toplam Giden: 8.6
Hedef: 75
Boy: 165
Beden: 44
Spor:yok​

bu hafta geçen haftaki gibi diyet yapmama rağmen hiçbişey gitmemiş.nasıl canım sıkıldı anlatamam.tartıyı kırmak istedim resmen.hani kaçamağı bol bi hafta olsa tamam diyeceğim ama dikkat ettim.anlamıyorum ya nasıl olur.bol bol yeşil çay filan da içiyorum.suyu da içiyorum.çayı kahveyi biraz azalttım.o zaman yanlışım nerdeki.
hiç tartılmamıştım bi de hafta içi kilom daha farklımıydı bilemiyorum.
bugün kendimi kaybedip sinirimden heryeyi yemeden bi yatabilirsem.hafta içi bozmadan devam edebilirim diyete.

mrb ben 89 kiloyum zayıflamayı çok istiyorum çünkü ikinçi çocuk istiyorum olmuyu her ay bu ay hamile olabilirim diye sporda yapamıyorum benim metabolizmam çok yavaş calışıyo yoksa bu kadar kilo alcak kadar yemiyorum kız kadeşim inanın benden çok yer ama mşl çıta gibi metabolizmayı hızlandırcak birşeyler biliyorsanız yardım ben inş ikinciye hamile kalırsam ve 30 kilo vermem gerek inş vercem hepinize kolay gelsin

hoşgeldn cnm oncelkle aramıza katl anlayamacaksn klolar nasl gdıo hem de eglenceli bi şeklde ben sana tek bişey tavsiye etcm o da gunde en az iki bardak yeşilçay cnm bende hzılandırıo gerçekten metolbzmayı...

Son düzenleme:
duruşa mı geçtn acaba cnm:44: bence hiçç pes etme hafta emnm ii bi şeklde gtck klolarrr ...

canim bir dönem duruyor kilo verme..bünyenin bir oyunumudur nedir..ama sen pes etme o pes etsin..mesela ben haftaya pek iyi bir sonuc alacagimi sanmiyorum cünkü bu hafta rekorumu kirdim...bir hafta veriyorsam bir hafta beklemeye geciyorum..seninkide öyle birseydir belki kimbilir.

hoşgeldn cnm oncelkle aramıza katl anlayamacaksn klolar nasl gdıo hem de eglenceli bi şeklde ben sana tek bişey tavsiye etcm o da gunde en az iki bardak yeşilçay cnm bende hzılandırıo gerçekten metolbzmayı...

cevabın için çok saol ama hamile kalamadım korunamadığım içinde her ay bu ay hamileyim diyip kendimi saldım bi ikincisi olsun o zaman sen gör azmimi

cevabın için çok saol ama hamile kalamadım korunamadığım içinde her ay bu ay hamileyim diyip kendimi saldım bi ikincisi olsun o zaman sen gör azmimi

ben de bebek düşnuorm cnm ama bebişim nazlı biraz bnm onu beklerken ben de klo vererek hem onu daha saglıklı bi ruhla beklıorm hem de o gelnce daha rahat bi hamilelik gecrecgme inanıorm bu sayede bence sen de ufak ufak başla yürüyüş ya da haff spor yapablrsn mesela bi zararı olmaz kesnlkle ayrıca drun hamilelik için verdigi beslnme listeleri diyet listelerine çok benzıo sonçta adı dengeli beslnme bu işin ... ondan bence hemen bugun başla cnm emnm kendini daha ii hssedecksn ....

canım hoşgeldin.aradığın desteği burada bulabilirsin yeter ki paylaşımda bulun.menülerini ya düzenli olarak.

Ben 9 kilo verdim.herkez yüzün aynı duruyo diyo.keşke bende biraz yüzden kilo verseydim.
farketmiş olması lazım aslında 9 kilo az değil ki.mesela benim yüzüm çok değişiyor kilo berince.süzülüyor.
aa ne güzel darısı benim erkek kardeşimin başına.hayırlı olsun şimdiden.

geçen hafta:73.5
bu hafta:73.5
giden:yok
toplam giden:10.5
hedef:65
spor: 150 dk leslie
( düşünün artık nasıll kaçamak yapmışımmmm tüüüüüüüüüü bana)
kankam bu hafta aynı durumda olmamız acı bir tesadüf olmuşneyse olsu artık önümüze bakalım
baslangic: 82.6
gecen hafta: 79.3
bu hafta: 78.1
giden: 1200 gr
toplam giden: 4500 gr

hedef: 65
spor:280 dk.bisiklet
çooook tebrik ederim canım.maşallah güzel gidiyorsun.sporunu da yapıyorsun valla helal olsun sana.

tebrikler kaptancım

KİLO BİLDİRİMİM
BAŞLANGIÇ:80
GEÇEN HAFTA:73.8
BU HAFTA:74
GİDEN:0
GELEN:200g
To.giden:6kg
boy:160
beden:44
SPOR:yok
canım moralini bozma.artış çok önemli bir miktarda değilmiş.çabucak gider

kilo bildirimi

baslangic 86

gecen hafata 73.700
bu hafta 72. 700
giden 1 kilo

spor lesli yaptim

boy 1.65

beden 44.46

kizlar gecen hafta artidaydim adet olmustum demekki adetten dolayiymis cok sukur bu hafta verebildim
tebrik ederim canım.adet döneminde artıda çıkmamamız mümkün deil zaten ama sonra gidiyor ödemler

Kızlar tartıldım ve bir haftada 88 den 86.70 e düşmüşüm..
Destekleriniz için çok teşekkürler.
Sizlere kocaman sarılıyor ve öpüyorum.
tebrikler canım.

bildirim
başlangıç:87.2
gecen hafta:74.4
bu hafta:74.0
giden :400
t.giden:13,2
hedef:68
spor:1 saat leslie
beden:42
boy:172 cm
tebrikler canım

başlangıç: 89
geçen hafta: 80.0
bu hafta: 79.1
giden: 900 gr
hedef: 67
boy:
1.70
beden: 44-46
spor yok
seni de tebrik ederim canım.70 li rakamlara düşmüşsün

hoşgeldin canım.düzenli payşaşımda bulunmaya gayret edersen daha kolay motive olursun hem de kendini yalnız hissetmezsin.
eveeet kilo bildirimim

geeçen hafta:81.2
bu hafta:80.6
giden:600gr
toplam giden3.4 kg
hedef:70
spor:5 mil leslie60 dk yürüyüi
tebrik ederim canım

başlangıç:86
geçen hafta:80.500
bu hafta:79.500
giden:1000
toplam giden:6.500
hedef:75
spor: 200 dk yürüyüş
seni de tebrik ederim canım.hamburgeri yemeseydin demek ki sen birinci olacakmıştın bu hafta ama olsun canını sıkma 1 kilo gayet iyi
tebrikler

hoşgeldin canım
duruşa mı geçtn acaba cnm:44: bence hiçç pes etme hafta emnm ii bi şeklde gtck klolarrr ...
sağolasın canım valla bilemiyorum ama öyle heralde

valla bu oyuna çok canım sıkıldı ya.bi de hafta içi tartılmadım ya hiç.sabah sabah bütün moralim motivasyonum iraden tuzla buz oldu.iğrenç bi duygu bu.neyse dediğim gibi akşamı da bi atlatsam.sabah aynen devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…