tamm düşünüyordum geçen haftada biri söylemişti bunuuuu senmiydin kız o :)))yuh bana yuh ben zaten 3 kg yi ilk hafta vermiştim 2 haftadır noluyıo bana ya yaşıtlarım 78 i gördüü(duyum) bu hfta kendıme bi dur diyorum hatta oha diyorum haftaya 1500 oluciim iremcim şimdiden listenın 1. sırasını boş bırak (ay ben bu cümleyi geçen haftada sölemiştim) ben geliiyorum
slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bugün sabah tartıldım tam 83 kiloyum hedefim şimdilik 61 inş geçtiğimiz bir yılda aslında 20 kilo verdim ama malesef 10 geri kaldım artık yalnız yaşıyorum birazda ondan kaynaklandı bu sene şırnağa atandım pek fazla dışarı çıkamıyorum sıkıldıkcada yedim ama artık dur demem gerekli,bugünden itibaren menülerimi paylaşacam,şimdiden teşekkürler
ne cahilligi kizim..bilerek dedimki sizi hapse atsinlar medan bana kalsiiin:))) uyanik cikti bu elmasekeri ya..baska bir tuzak hazirlamaliyim :)kesin evlilik yada doğum grupları kıskandıııı :)))
olmazz parmak izimizzz kalırr ne cahilsin duyum ya :)))
bendede durum tam tersi..keske yüzüm tombis kalsa ama erior cöküyor resmenBen 9 kilo verdim.herkez yüzün aynı duruyo diyo.keşke bende biraz yüzden kilo verseydim.
ay pek heyacanli seyler bunlar.cok severim ama ogluma kiz istemeye nerden baksam 10 sene var..kizima oglan istemeyede:))) bende geleyim senle ya:))Günaydın.gece en son yazan ben,sabah en önce yazan yine ben oldum.1 gün izni olunca insanın iyice faydalanmak istiyor.Bu gün yine misafirliğe gitcem.erkek kardeşime kız istiycezde önce ne zaman gelelim,ne alınacak falan konuşmaları yapıcaz.inşallah hayırlı olur.bakalım.ben elbise giyeceğim.altına topuklu ayakkabım yok.alabilirsem klasik şöyle herkezin dolabında olması gereken bi topuklu ayakkabı alıcam.bi yerde bakmıştım beğenmiştim duruyosa onu almaya gideceğim.bakalım bizden neler isteyecekler size yine yazarım.
desene bu hafta keyfimi iyice yapmaliyim..kaftaya senlede SIKISIRIZ ilk bese canimiz sagolsun:)))ben geldimmmmm offf çok yoğun bu aralarrr yarın tekrar nöbetçiyim perşembe cumartesi pazartesiii
herkes iyidir umarım yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldinizz ben kaptan-ı deryanız irem:))) herkes bugün daha iyi hatırlar bugün liste günüüüüüsordunuz mu aradınız mı özlediniz mi diğer günler beni söleyin bakammmmm
diyetisyenden geliyorum 1 kilo gitmişşşşş neden bu ara veremedim dedim durma dönemin olabilir dedi ama sonrasında bende troid çıktığını tedaviye başlandığını söleyince %99.9 bundan işte dedi vücudun 10 günde bu ilacın etkisini anlayıp tepki vermeye başllar sende kilolarını tıkır tıkır verirsin dedi:115::116:
duyum görüldüğü üzere seni geçememişimmmm neyse haftaya artık
sen görüt baklava hamburger lahmacun sonrada nasil yaaaaa öylemi..buda sana ders olsunkızlar bi hamburger menü 500 gr farkediyor ben size sölim ağlıcam nerdeyse yaa 79.000 ı görmüştüm sabah 79.500 geldim allahım yaa yemeseydım keşke ama bu hafta varya hiç bişi bozduramıcak bana bu diyeti hiç bişi tam 1.5 kg vermiştim 500 ü geri almışım nasıl ya nasııııııııııııııııııııııııııııııııllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
becede birkac gün sonra bikip birakabilirsin cokta yer aliyor..sonra kocana söylenme sansi vermis olmayasin:))tebrikler arkadaşım..timsah yürüyüşü işe yaramış..
malesef bende spor yok..
aman ha heyecana gelipte kaçamaklar kaçmasın sonra benim gibi 2 günde aynen geri gelir..
koşu bandı alacağım ya eşim eğer alırda iki kere kullanıp bırakırsan dilimden kurtulamazsın diyor..birde beni ve çocukları ihmal edersin diyor yani işe ve yemeğe zor vakit buluyorum ondan diyor..küçük kızım bana hiçbirşey yaptırmıyor..bir yaşında ama evi talan ediyor 11 aylıkken yürüdü çok hareketli..bende gece onları uyuttuktan sonra yaparım diyorum altımdaki komşum yaşlı bir çift kulakları pek işitmiyor..aslında uyumadan önceden spor pek tavsiye edilmiyor kalp atışlarını hızlandırdığı için uyku problemi oluşturuyor..ben zaten gece kırk kez uyanıyorum kızım için..neyse göreceğiz bakalım..
hos geldin canim aramiza.ne güzel sirnaktanda arkadasimiz olduslm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bugün sabah tartıldım tam 83 kiloyum hedefim şimdilik 61 inş geçtiğimiz bir yılda aslında 20 kilo verdim ama malesef 10 geri kaldım artık yalnız yaşıyorum birazda ondan kaynaklandı bu sene şırnağa atandım pek fazla dışarı çıkamıyorum sıkıldıkcada yedim ama artık dur demem gerekli,bugünden itibaren menülerimi paylaşacam,şimdiden teşekkürler
haftayi bilmemde bu hafta ben senin tependeyim...hic ummuordum valla.hic degilse verdigini tutabilseydin.ben kesin 2 kilo verirsin diyordum bu haftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yavrum yoldaşım ya haftaya tependeyim bilineeeee
afedersin iremcim çekilirmisin haftaya orada ben olacağımmm
süpersin süpersin
o zaman şöle düşünn arkadaşım her girdiğin mağazada allahım hepsi üzerimde harıka durdu hangisini alsam acaba arkadaş ortamında herkesin ay maşallah ne kadar yakışmış sen yıne mı kılo verdın doğru söyle yoksa ilaç mı kulandın demesi kaç kılosun denildiğinde 58 60 arası gidip gelıyorum demen istediğin gibi koşuşturman herkesin senı yediğin halde kılo almayan biri olarak görmesi ve herkesin ne kadar hoş giyindiğini düşğnmesi hepimiz zayıfladığımız zaman hakkımızda bunlarr düşünülecek bunları düşün bu hafta senin haftan olsun
hayırlı olsuunnnnn
yavrum şekerim artıda diilsinn
evet evet o bağ bendede var
kesinlikle ya kaçamağa son
bende söylemistim:)) ama ben sözümü tuttum valla.spor dedin yaptim kacamak yok dedin yapmadim..ne dedinse yoldasim ne dedinse ..üstelik dünkü bisiklet o yorgunlugun üstüne resmen iskenceydi ama bedenen rahat edip vicdanen rahatsiz olacagima bedenim yorulsun vicdanim rahat etsin dedimyuh bana yuh ben zaten 3 kg yi ilk hafta vermiştim 2 haftadır noluyıo bana ya yaşıtlarım 78 i gördüü(duyum) bu hfta kendıme bi dur diyorum hatta oha diyorum haftaya 1500 oluciim iremcim şimdiden listenın 1. sırasını boş bırak (ay ben bu cümleyi geçen haftada sölemiştim) ben geliiyorum
bende bende söylemistim:)tamm düşünüyordum geçen haftada biri söylemişti bunuuuu senmiydin kız o :)))
tamam düsüneyim aksama kurallari yazacagim:)):44:aha yoldaşım gelmiş bu haftanın kurallarınıda sen belırle ben uyucam wallada uyucam bu sefer bıllada uyucam:26:
başlangıç:84
geçen hafta:73.5
bu hafta:73.5
giden:yok
toplam giden:10.5
hedef:65
spor: 150 dk leslie
( düşünün artık nasıll kaçamak yapmışımmmm tüüüüüüüüüü bana)
başlangıç:86
geçen hafta:80.500
bu hafta:79.500
giden:1000
toplam giden:6.500
hedef:75
spor: 200 dk yürüyüş
baslangic: 82.6
gecen hafta: 79.3
bu hafta: 78.1
giden: 1200 gr
toplam giden: 4500 gr
hedef: 65
spor:280 dk.bisiklet
gözün aydınnnn kankacımmmmmmmmmmmmmBaşlangıç: 84
Geçen Hafta: 79.4
Bu hafta:78.6
Giden:800
Toplam Giden: 5.4
Hedef: 72
Boy: 167
Beden: 42-44
Spor:yok
kızlarr çok mutluyum bu hafta en fazla 79.1 görmştm bugun bi çıktm 78.6kaçamaklar yaptım bu hafta evet ama çok da yeşl çay içtim ne zaman çokk yeşilçay içsem eksileri goruorm ben yaa
ahh kuzummmm lahmacunla kalsam iyiydi ben bu haftaa varyaa dünyayııı yedimmm :))))) ama ilk ve son olacak bu, hafta da 1 gün neysede 1 hafta yaaa yuhh banaseni o lahmacunlar mahvetti bebeeem.olsun ama dediğin gibi bi haftacık da böyle olsun. haftaya verirsin bi güzel :)
maşşallah hiç bi haftayı boş geçmiosun ne güzel :)
haftada bi kilo normal yaa. daha fazla veremiom die üzülme gökçencim.bu arada anneninn bişiyi çıkmamış çok şükür.
ahhhlıyon uffluyon popom mopom acıo dion ama bu bisiklet çok işe yarıyor boşver öznur'cum :) 280 dk haftada hergün yapıosun demek ne güzel :)
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.yeni hafta gitmeye aday kilocuklar hadi bakalım bismillaaah
aslinda hergün degilde gün asiri yapiyordum bu hafta yoldas gökcenle sözlestik diye hergün oldu:))seni o lahmacunlar mahvetti bebeeem.olsun ama dediğin gibi bi haftacık da böyle olsun. haftaya verirsin bi güzel :)
maşşallah hiç bi haftayı boş geçmiosun ne güzel :)
haftada bi kilo normal yaa. daha fazla veremiom die üzülme gökçencim.bu arada anneninn bişiyi çıkmamış çok şükür.
ahhhlıyon uffluyon popom mopom acıo dion ama bu bisiklet çok işe yarıyor boşver öznur'cum :) 280 dk haftada hergün yapıosun demek ne güzel :)
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.yeni hafta gitmeye aday kilocuklar hadi bakalım bismillaaah
gözün aydınnnn kankacımmmmmmmmmmmmm
mrb ben 89 kiloyum zayıflamayı çok istiyorum çünkü ikinçi çocuk istiyorum olmuyu her ay bu ay hamile olabilirim diye sporda yapamıyorum benim metabolizmam çok yavaş calışıyo yoksa bu kadar kilo alcak kadar yemiyorum kız kadeşim inanın benden çok yer ama mşl çıta gibi metabolizmayı hızlandırcak birşeyler biliyorsanız yardım ben inş ikinciye hamile kalırsam ve 30 kilo vermem gerek inş vercem hepinize kolay gelsin
duruşa mı geçtn acaba cnm:44: bence hiçç pes etme hafta emnm ii bi şeklde gtck klolarrr ...Başlangıç: 90.5
Geçen Hafta: 81.9
Bu hafta:81.9
Giden:0
Toplam Giden: 8.6
Hedef: 75
Boy: 165
Beden: 44
bu hafta geçen haftaki gibi diyet yapmama rağmen hiçbişey gitmemiş.nasıl canım sıkıldı anlatamam.tartıyı kırmak istedim resmen.hani kaçamağı bol bi hafta olsa tamam diyeceğim ama dikkat ettim.anlamıyorum ya nasıl olur.bol bol yeşil çay filan da içiyorum.suyu da içiyorum.çayı kahveyi biraz azalttım.o zaman yanlışım nerdeki.
hiç tartılmamıştım bi de hafta içi kilom daha farklımıydı bilemiyorum.
bugün kendimi kaybedip sinirimden heryeyi yemeden bi yatabilirsem.hafta içi bozmadan devam edebilirim diyete.
canim bir dönem duruyor kilo verme..bünyenin bir oyunumudur nedir..ama sen pes etme o pes etsin..mesela ben haftaya pek iyi bir sonuc alacagimi sanmiyorum cünkü bu hafta rekorumu kirdim...bir hafta veriyorsam bir hafta beklemeye geciyorum..seninkide öyle birseydir belki kimbilir.Başlangıç: 90.5
Geçen Hafta: 81.9
Bu hafta:81.9
Giden:0
Toplam Giden: 8.6
Hedef: 75
Boy: 165
Beden: 44
bu hafta geçen haftaki gibi diyet yapmama rağmen hiçbişey gitmemiş.nasıl canım sıkıldı anlatamam.tartıyı kırmak istedim resmen.hani kaçamağı bol bi hafta olsa tamam diyeceğim ama dikkat ettim.anlamıyorum ya nasıl olur.bol bol yeşil çay filan da içiyorum.suyu da içiyorum.çayı kahveyi biraz azalttım.o zaman yanlışım nerdeki.
hiç tartılmamıştım bi de hafta içi kilom daha farklımıydı bilemiyorum.
bugün kendimi kaybedip sinirimden heryeyi yemeden bi yatabilirsem.hafta içi bozmadan devam edebilirim diyete.
hoşgeldn cnm oncelkle aramıza katl anlayamacaksn klolar nasl gdıo hem de eglenceli bi şekldeben sana tek bişey tavsiye etcm o da gunde en az iki bardak yeşilçay cnm bende hzılandırıo gerçekten metolbzmayı...
cevabın için çok saol ama hamile kalamadım korunamadığım içinde her ay bu ay hamileyim diyip kendimi saldım bi ikincisi olsun o zaman sen gör azmimi
canım hoşgeldin.aradığın desteği burada bulabilirsin yeter ki paylaşımda bulun.menülerini ya düzenli olarak.çalışan bir bayanım ve 2,5 yaşında bir kızım var evlendikten sonra kiloların önüne geçemedim ama en büyük düşmanım abur cubur gıdalar. diyetisyene gittim ama ondan da vazgeçtim motivasyona ihtiyacım var 1 haftadan beri gittiğim diyetisyenin listesini tekrar uygulamaya başladım ama ihtiyacım olan en önemli şey DESTEK. artık eski kıyafetlerimin içine tekrar girmek istiyorum evlenmeden önce 56 57 kiloydum şimdi ilk hedefim 70.. sonrasında da 60.. lütfen grubunuza benide alın..teşekkürler..
farketmiş olması lazım aslında 9 kilo az değil ki.mesela benim yüzüm çok değişiyor kilo berince.süzülüyor.Ben 9 kilo verdim.herkez yüzün aynı duruyo diyo.keşke bende biraz yüzden kilo verseydim.
aa ne güzel darısı benim erkek kardeşimin başına.hayırlı olsun şimdiden.Günaydın.gece en son yazan ben,sabah en önce yazan yine ben oldum.1 gün izni olunca insanın iyice faydalanmak istiyor.Bu gün yine misafirliğe gitcem.erkek kardeşime kız istiycezde önce ne zaman gelelim,ne alınacak falan konuşmaları yapıcaz.inşallah hayırlı olur.bakalım.ben elbise giyeceğim.altına topuklu ayakkabım yok.alabilirsem klasik şöyle herkezin dolabında olması gereken bi topuklu ayakkabı alıcam.bi yerde bakmıştım beğenmiştim duruyosa onu almaya gideceğim.bakalım bizden neler isteyecekler size yine yazarım.
kankam bu hafta aynı durumda olmamız acı bir tesadüf olmuşbaşlangıç:84
geçen hafta:73.5
bu hafta:73.5
giden:yok
toplam giden:10.5
hedef:65
spor: 150 dk leslie
( düşünün artık nasıll kaçamak yapmışımmmm tüüüüüüüüüü bana)
çooook tebrik ederim canım.maşallah güzel gidiyorsun.sporunu da yapıyorsun valla helal olsun sana.baslangic: 82.6
gecen hafta: 79.3
bu hafta: 78.1
giden: 1200 gr
toplam giden: 4500 gr
hedef: 65
spor:280 dk.bisiklet
tebrikler kaptancımben geldimmmmm offf çok yoğun bu aralarrr yarın tekrar nöbetçiyim perşembe cumartesi pazartesiii
herkes iyidir umarım yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldinizz ben kaptan-ı deryanız irem:))) herkes bugün daha iyi hatırlar bugün liste günüüüüüsordunuz mu aradınız mı özlediniz mi diğer günler beni söleyin bakammmmm
diyetisyenden geliyorum 1 kilo gitmişşşşş neden bu ara veremedim dedim durma dönemin olabilir dedi ama sonrasında bende troid çıktığını tedaviye başlandığını söleyince %99.9 bundan işte dedi vücudun 10 günde bu ilacın etkisini anlayıp tepki vermeye başllar sende kilolarını tıkır tıkır verirsin dedi:115::116:
duyum görüldüğü üzere seni geçememişimmmm neyse haftaya artık
canım moralini bozma.artış çok önemli bir miktarda değilmiş.çabucak giderKİLO BİLDİRİMİM
BAŞLANGIÇ:80
GEÇEN HAFTA:73.8
BU HAFTA:74
GİDEN:0
GELEN:200g
To.giden:6kg
boy:160
beden:44
SPOR:yok
tebrik ederim canım.adet döneminde artıda çıkmamamız mümkün deil zaten ama sonra gidiyor ödemlerkilo bildirimi
baslangic 86
gecen hafata 73.700
bu hafta 72. 700
giden 1 kilo
spor lesli yaptim
boy 1.65
beden 44.46
kizlar gecen hafta artidaydim adet olmustum demekki adetten dolayiymis cok sukur bu hafta verebildim
tebrikler canım.Kızlar tartıldım ve bir haftada 88 den 86.70 e düşmüşüm..
Destekleriniz için çok teşekkürler.
Sizlere kocaman sarılıyor ve öpüyorum.
tebrikler canımbildirim
başlangıç:87.2
gecen hafta:74.4
bu hafta:74.0
giden :400
t.giden:13,2
hedef:68
spor:1 saat leslie
beden:42
boy:172 cm
seni de tebrik ederim canım.70 li rakamlara düşmüşsünbaşlangıç: 89
geçen hafta: 80.0
bu hafta: 79.1
giden: 900 gr
hedef: 67
boy:
1.70
beden: 44-46
spor yok
hoşgeldin canım.düzenli payşaşımda bulunmaya gayret edersen daha kolay motive olursun hem de kendini yalnız hissetmezsin.slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bugün sabah tartıldım tam 83 kiloyum hedefim şimdilik 61 inş geçtiğimiz bir yılda aslında 20 kilo verdim ama malesef 10 geri kaldım artık yalnız yaşıyorum birazda ondan kaynaklandı bu sene şırnağa atandım pek fazla dışarı çıkamıyorum sıkıldıkcada yedim ama artık dur demem gerekli,bugünden itibaren menülerimi paylaşacam,şimdiden teşekkürler
tebrik ederim canımeveeet kilo bildirimim
başlangıç:84
geeçen hafta:81.2
bu hafta:80.6
giden:600gr
toplam giden3.4 kg
hedef:70
spor:5 mil leslie60 dk yürüyüi
seni de tebrik ederim canım.hamburgeri yemeseydin demek ki sen birinci olacakmıştın bu hafta ama olsun canını sıkma 1 kilo gayet iyibaşlangıç:86
geçen hafta:80.500
bu hafta:79.500
giden:1000
toplam giden:6.500
hedef:75
spor: 200 dk yürüyüş
tebriklerBaşlangıç: 84
Geçen Hafta: 79.4
Bu hafta:78.6
Giden:800
Toplam Giden: 5.4
Hedef: 72
Boy: 167
Beden: 42-44
kızlarr çok mutluyum bu hafta en fazla 79.1 görmştm bugun bi çıktm 78.6kaçamaklar yaptım bu hafta evet ama çok da yeşl çay içtim ne zaman çokk yeşilçay içsem eksileri goruorm ben yaa
mrb ben 89 kiloyum zayıflamayı çok istiyorum çünkü ikinçi çocuk istiyorum olmuyu her ay bu ay hamile olabilirim diye sporda yapamıyorum benim metabolizmam çok yavaş calışıyo yoksa bu kadar kilo alcak kadar yemiyorum kız kadeşim inanın benden çok yer ama mşl çıta gibi metabolizmayı hızlandırcak birşeyler biliyorsanız yardım ben inş ikinciye hamile kalırsam ve 30 kilo vermem gerek inş vercem hepinize kolay gelsin
sağolasın canım valla bilemiyorum ama öyle heraldeduruşa mı geçtn acaba cnm:44: bence hiçç pes etme hafta emnm ii bi şeklde gtck klolarrr ...
canim bir dönem duruyor kilo verme..bünyenin bir oyunumudur nedir..ama sen pes etme o pes etsin..mesela ben haftaya pek iyi bir sonuc alacagimi sanmiyorum cünkü bu hafta rekorumu kirdim...bir hafta veriyorsam bir hafta beklemeye geciyorum..seninkide öyle birseydir belki kimbilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?