80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnmmm belkiiii geçen hafta ki kaçamakların cezasıdırrr belkide arkadaşların dediği gibiiii duruşa geçmişsindirr boşuna canını sıkıyorsunnn tabiki olacakkk böyle dönemlerr sürekki kilo veremeyizdee bizde insanız sonuçtaa robot değilizki programlayalım kendimizi de haftada 1 2 ki,lo verelimm sakınnnn atıştırmaa sıkıntıdan birşeyler olur muuu bakk kankacımmmm duygu kankaylaaa haftaya bımba gibi
düşeceğizzzzz sendeeeee kankalar grubundaydınnnn sende düşeceksinnnnnnn güven bana aaa bu hafta aleynada katıldı bizee :))))

cnmm saol kankammmmmm sen de artıda deglsn bu da ii bşey bence valla bak sana moral vermek için solemıorm elbet duruşa geçıorz bi dönem haftya daha da ii olcakk ikimiz için de kankammm
kankammm gördün mü bayağı kalabalık olmuşuzzz 2 başladık 4 olduk DDD haftaya bizim haftamızz olacak kankammm çok inançlıyımmmm bennnn :))) 72 şartladım artık haftaya görmem lazımm yeterrr ben çağırdıkça o kaçıyor benden :)

bu hafta bitki çayı bombardımanı yapalım mı yeşl çay zencflli çay sıcak su limon ne bulrsak içelm var mısınnn

sagol canim darisi basina olsun:)) sakin ha birakma kendini..mesajlarindan sanki biraz esneyecekmissin gibi hissediyorum sakin.aksama pisman olacagin seyleri yapma simdi yapmazsan sabaha kendini cok daha güclü hissedeceksin...

bu hafta bitki çayı bombardımanı yapalım mı yeşl çay zencflli çay sıcak su limon ne bulrsak içelm var mısınnn
varım kız kankammm anlaştık ben bu haftaaa sadece 2 gün içtim yaaa çok kötü salmışım kendimii bennn bu hafta çay haftasıııı olacak DDD

Slm kizlar
kaptacim telden yaziyorum idare et lütfen
baslangic 87kg
gecen hafta 85.2kg
bu hafta 85.2kg
gelen giden yok ama reglin 4. günüm​

yirim ben kız senii orda çoook guzel çaylar var ama yok portakallı yok blmem nee biz de istıozzzz bana neeeeeeee
bak o cok dogru..cay cenneti:)) az önce 3 kupa kenditopladigim kuruttugum ihlamuru ictim.simdede elma yiyecegim..sonrada öyle memegi...

ya kankalari ne yapican yoldaslara gel..bak bu haftanin basarililari yoldaslar:)) sizi yoldaslara alalim.bizdede bitki caylari var..bir alana ikincisi yarifiyatina:)))

sen nie ayrmclk yapıon bakimmmmm bu topluca btki çayı bombardımanı olcakk bi kereeeee

Son düzenleme:
bak o cok dogru..cay cenneti:)) az önce 3 kupa kenditopladigim kuruttugum ihlamuru ictim.simdede elma yiyecegim..sonrada öyle memegi...

blıorm babaanneme almanyadan getrıolardı almanyadan tandkları çeştt çeştt çay babaannemde bi kırk sene yaşamştı o çaylarr ben gttkçe içıodm Allah rahmet eylesn babaannecigimi pek tutumluydu bnm babaannem

Slm kizlar
kaptacim telden yaziyorum idare et lütfen
baslangic 87kg
gecen hafta 85.2kg
bu hafta 85.2kg
gelen giden yok ama reglin 4. günüm​
canim esin nasil oldu?
sen nie ayrmclk yapıon bakimmmmm bu topluca btki çayı bombardımanı olcakk bi kereeeee
benmi ayrimcilikmi..aslaaaaaaaaaaaa.biri benim nicki kullanip yazmistir ben ayrimcilik yaparmyim hic hem ben demedim o dedi elmasekeri dedi..camur at izi kalsin dedi

Arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum çünkü işe başladım ve mesai yoğun ama bu sefer çok kararlıyım sıkı bir diyet 20 dk.yürüyüş ve iş koşuşturması ile toplam verdiğim kilo 7 oldu yani 82 oldum hepinizi seviyorum çok öptüm sevinicmi paylaşmak istedim....tekrar görüşmek üzere.

tebrklerrr cnmmm aramza katlsana ?
canim esin nasil oldu?

benmi ayrimcilikmi..aslaaaaaaaaaaaa.biri benim nicki kullanip yazmistir ben ayrimcilik yaparmyim hic hem ben demedim o dedi elmasekeri dedi..camur at izi kalsin dedi

sen var ya sen çook finaaasınn sennn

allah rahmet eylesin bak tutumlulugun faydalari:)) ama ben babaannen kadar tutumlu olamayacagim.bitki caylari olmasa cok kilo alirim..agzimi bos tutamiyorum malesef..hergün mutlaka: tarcin cayi,nanelimon,yesilcay,kiszamani,ihlamur iciyorum.ama hepsi sekersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…