- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
cnmmm belkiiii geçen hafta ki kaçamakların cezasıdırrr belkide arkadaşların dediği gibiiii duruşa geçmişsindirr boşuna canını sıkıyorsunnn tabiki olacakkk böyle dönemlerr sürekki kilo veremeyizdee bizde insanız sonuçtaa robot değilizki programlayalım kendimizi de haftada 1 2 ki,lo verelimm sakınnnn atıştırmaa sıkıntıdan birşeyler olur muuu bakk kankacımmmm duygu kankaylaaa haftaya bımba gibiBaşlangıç: 90.5
Geçen Hafta: 81.9
Bu hafta:81.9
Giden:0
Toplam Giden: 8.6
Hedef: 75
Boy: 165
Beden: 44
Spor:yok
bu hafta geçen haftaki gibi diyet yapmama rağmen hiçbişey gitmemiş.nasıl canım sıkıldı anlatamam.tartıyı kırmak istedim resmen.hani kaçamağı bol bi hafta olsa tamam diyeceğim ama dikkat ettim.anlamıyorum ya nasıl olur.bol bol yeşil çay filan da içiyorum.suyu da içiyorum.çayı kahveyi biraz azalttım.o zaman yanlışım nerdeki.
hiç tartılmamıştım bi de hafta içi kilom daha farklımıydı bilemiyorum.
bugün kendimi kaybedip sinirimden heryeyi yemeden bi yatabilirsem.hafta içi bozmadan devam edebilirim diyete.
kankammm gördün mü bayağı kalabalık olmuşuzzz 2 başladık 4 oldukcnmm saol kankammmmmmsen de artıda deglsn bu da ii bşey bence valla bak sana moral vermek için solemıorm elbet duruşa geçıorz bi dönem haftya daha da ii olcakk ikimiz için de kankammm
cnmmm belkiiii geçen hafta ki kaçamakların cezasıdırrr belkide arkadaşların dediği gibiiii duruşa geçmişsindirr boşuna canını sıkıyorsunnn tabiki olacakkk böyle dönemlerr sürekki kilo veremeyizdee bizde insanız sonuçtaa robot değilizki programlayalım kendimizi de haftada 1 2 ki,lo verelimm sakınnnn atıştırmaa sıkıntıdan birşeyler olur muuu bakk kankacımmmm duygu kankaylaaa haftaya bımba gibi
düşeceğizzzzz sendeeeee kankalar grubundaydınnnn sende düşeceksinnnnnnn güven bana aaa bu hafta aleynada katıldı bizee :))))
kankammm gördün mü bayağı kalabalık olmuşuzzz 2 başladık 4 oldukDDD haftaya bizim haftamızz olacak kankammm çok inançlıyımmmm bennnn :))) 72 şartladım artık haftaya görmem lazımm yeterrr ben çağırdıkça o kaçıyor benden :)
canım hoşgeldin.aradığın desteği burada bulabilirsin yeter ki paylaşımda bulun.menülerini ya düzenli olarak.
farketmiş olması lazım aslında 9 kilo az değil ki.mesela benim yüzüm çok değişiyor kilo berince.süzülüyor.
aa ne güzel darısı benim erkek kardeşimin başına.hayırlı olsun şimdiden.
kankam bu hafta aynı durumda olmamız acı bir tesadüf olmuşneyse olsu artık önümüze bakalım
çooook tebrik ederim canım.maşallah güzel gidiyorsun.sporunu da yapıyorsun valla helal olsun sana.
tebrikler kaptancım
canım moralini bozma.artış çok önemli bir miktarda değilmiş.çabucak gider
tebrik ederim canım.adet döneminde artıda çıkmamamız mümkün deil zaten ama sonra gidiyor ödemler
tebrikler canım.
tebrikler canım
seni de tebrik ederim canım.70 li rakamlara düşmüşsün
hoşgeldin canım.düzenli payşaşımda bulunmaya gayret edersen daha kolay motive olursun hem de kendini yalnız hissetmezsin.
tebrik ederim canım
seni de tebrik ederim canım.hamburgeri yemeseydin demek ki sen birinci olacakmıştın bu hafta ama olsun canını sıkma 1 kilo gayet iyi
tebrikler
hoşgeldin canım
sağolasın canım valla bilemiyorum ama öyle heralde
valla bu oyuna çok canım sıkıldı ya.bi de hafta içi tartılmadım ya hiç.sabah sabah bütün moralim motivasyonum iraden tuzla buz oldu.iğrenç bi duygu bu.neyse dediğim gibi akşamı da bi atlatsam.sabah aynen devam edicem.
varım kız kankammm anlaştık ben bu haftaaa sadece 2 gün içtim yaaa çok kötü salmışım kendimii bennn bu hafta çay haftasıııı olacakbu hafta bitki çayı bombardımanı yapalım mı yeşl çay zencflli çay sıcak su limon ne bulrsak içelm var mısınnn
varim varim:)) sakin kimse sanami sorduk demesin..helede elmasekerim:)))bu hafta bitki çayı bombardımanı yapalım mı yeşl çay zencflli çay sıcak su limon ne bulrsak içelm var mısınnn
varım kız kankammm anlaştık ben bu haftaaa sadece 2 gün içtim yaaa çok kötü salmışım kendimii bennn bu hafta çay haftasıııı olacakDDD
bu hafta bitki çayı bombardımanı yapalım mı yeşl çay zencflli çay sıcak su limon ne bulrsak içelm var mısınnn
varim varim:)) sakin kimse sanami sorduk demesin..helede elmasekerim:)))
ya kankalari ne yapican yoldaslara gel..bak bu haftanin basarililari yoldaslar:)) sizi yoldaslara alalim.bizdede bitki caylari var..bir alana ikincisi yarifiyatina:)))bende bu hafta öle yapmayı düşünüyrm size katılabilirmym
bende bu hafta öle yapmayı düşünüyrm size katılabilirmym
bak o cok dogru..cay cenneti:)) az önce 3 kupa kenditopladigim kuruttugum ihlamuru ictim.simdede elma yiyecegim..sonrada öyle memegi...yirim ben kız seniiorda çoook guzel çaylar var ama yok portakallı yok blmem nee biz de istıozzzz bana neeeeeeee
ya kankalari ne yapican yoldaslara gel..bak bu haftanin basarililari yoldaslar:)) sizi yoldaslara alalim.bizdede bitki caylari var..bir alana ikincisi yarifiyatina:)))
bak o cok dogru..cay cenneti:)) az önce 3 kupa kenditopladigim kuruttugum ihlamuru ictim.simdede elma yiyecegim..sonrada öyle memegi...
canim esin nasil oldu?Slm kizlarkaptacim telden yaziyorum idare et lütfen
baslangic 87kg
gecen hafta 85.2kg
bu hafta 85.2kg
gelen giden yok ama reglin 4. günüm
benmi ayrimcilikmi..aslaaaaaaaaaaaa.biri benim nicki kullanip yazmistir ben ayrimcilik yaparmyim hicsen nie ayrmclk yapıon bakimmmmmbu topluca btki çayı bombardımanı olcakk bi kereeeee
tebrklerrr cnmmmArkadaşlar uzun zamandır giremiyorum çünkü işe başladım ve mesai yoğun ama bu sefer çok kararlıyım sıkı bir diyet 20 dk.yürüyüş ve iş koşuşturması ile toplam verdiğim kilo 7 oldu yani 82 oldum hepinizi seviyorum çok öptüm sevinicmi paylaşmak istedim....tekrar görüşmek üzere.
canim esin nasil oldu?
benmi ayrimcilikmi..aslaaaaaaaaaaaa.biri benim nicki kullanip yazmistir ben ayrimcilik yaparmyim hichem ben demedim o dedi elmasekeri dedi..camur at izi kalsin dedi
allah rahmet eylesin bak tutumlulugun faydalari:)) ama ben babaannen kadar tutumlu olamayacagim.bitki caylari olmasa cok kilo alirim..agzimi bos tutamiyorum malesef..hergün mutlaka: tarcin cayi,nanelimon,yesilcay,kiszamani,ihlamur iciyorum.ama hepsi sekersiz.blıorm babaanneme almanyadan getrıolardı almanyadan tandkları çeştt çeştt çay babaannemde bi kırk sene yaşamştı o çaylarrben gttkçe içıodm Allah rahmet eylesn babaannecigimi pek tutumluydu bnm babaannem
sen öyle diyorsan öyledir duygucum..ya bu elmasekeri nerde o kadar camur attik genede sesi cikmadi...:44:tebrklerrr cnmmmaramza katlsana ?
sen var ya sen çook finaaasınn sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?