allah rahmet eylesin bak tutumlulugun faydalari:)) ama ben babaannen kadar tutumlu olamayacagim.bitki caylari olmasa cok kilo alirim..agzimi bos tutamiyorum malesef..hergün mutlaka: tarcin cayi,nanelimon,yesilcay,kiszamani,ihlamur iciyorum.ama hepsi sekersiz.
sen öyle diyorsan öyledir duygucum..ya bu elmasekeri nerde o kadar camur attik genede sesi cikmadi...:44:
tebrklerrr cnmmmaramza katlsana ?
sen var ya sen çook finaaasınn sennn
kafayi yedik canim kilo vericez diye.benim canimda zayiflatma haplari cekiyor..gecenlerde arkadastaydim canim birden yürüyüs bandi cekti..:)) ama nedense canim bisikleti hic cekmiyor:)) hele hele tatlilar lahmacunlar hamburgerler..ii onlarda ne öyle yenirmiymis..kokmus ciger iste..bu arada ben kesfettim.yalan söyleyince burun uzamiyormus haberiniz olsun.anneniz sizi kandirmis:))))senn o komk anılarn var ya onlar kadar komk olmasa da babannemle komk anılarım var bnm de çok farklı bi insandı yaaa ama keşke olaydı da yne yapaydı boyle şeylergerçi doksan yaşna kadar da yaşadı
o saydgn çayların hepsi burda var ama gecen gun portakallı bi çay demştn onu biraz cnm çekmişti allahım bende ilerleme var yaa bitki çayı çekıo artık cnmm çoook mutluyumm yaaaaeskden pasta borek çekerken şimdi hiççç çekmıo onlar beni
vallahiii hemen ytukarı çıktımmmm ben yanlış okuyup sazan gibimi atladım diyeee yokk indim devamı varmış yazdığının oysakiiiiii ne atlıyon gıvarim varim:)) sakin kimse sanami sorduk demesin..helede elmasekerim:)))
tabikide bebişlimmmm hg sefa getirdinnnnbende bu hafta öle yapmayı düşünüyrm size katılabilirmym
kıskanççç o kankamm kıskançççç :)))sen nie ayrmclk yapıon bakimmmmmbu topluca btki çayı bombardımanı olcakk bi kereeeee
bunun cevabını yukatrıda yazdım zatennnnn :)))canim esin nasil oldu?
benmi ayrimcilikmi..aslaaaaaaaaaaaa.biri benim nicki kullanip yazmistir ben ayrimcilik yaparmyim hichem ben demedim o dedi elmasekeri dedi..camur at izi kalsin dedi
çoooooooookkkkk tbrkk ederimm cnmmmmArkadaşlar uzun zamandır giremiyorum çünkü işe başladım ve mesai yoğun ama bu sefer çok kararlıyım sıkı bir diyet 20 dk.yürüyüş ve iş koşuşturması ile toplam verdiğim kilo 7 oldu yani 82 oldum hepinizi seviyorum çok öptüm sevinicmi paylaşmak istedim....tekrar görüşmek üzere.
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 80-89 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
kulagi cinladi herhalde geldi:)kankamn işi var bence yoksaa hmen verrdi cvpp
atlarim tabi.saga sola karisip atlayacam ziplayacamki kilo vereyim:)) saka bir tarafada birtanesi ip atlayarak 20 kilomu 30 kilomu ne vermis kizlar..bende deneyeyim dedim..bir atladim ev sallandi ikicide hooop bodrum kata düstüm:)) beceremiyorum ben bu atlama hoplama islerini..bari burada deneyeyim dedim...vallahiii hemen ytukarı çıktımmmm ben yanlış okuyup sazan gibimi atladım diyeee yokk indim devamı varmış yazdığının oysakiiiiii ne atlıyon gıPP
tabikide bebişlimmmm hg sefa getirdinnnn
kıskanççç o kankamm kıskançççç :)))
bunun cevabını yukatrıda yazdım zatennnnn :)))
çoooooooookkkkk tbrkk ederimm cnmmmm
54tuğba ( umarım yalnış yazmamışımdır) eşinden haberler nasıl cnmmm??? iyidir inşallah
merhabalar bende hayatı diyet ile geçen buna bir de doğum ve süt kiloları eklenen bir şişkoyum yarın sabah artık genel sağlığımı tehlikeye sokan duruma dur demek istiyorum.kararlı ve allahın izniyle azimliyim.desteklerinizi bekliyorum.artık çok sıkıldım.80 kiloyum hafta sonu tekrar iyi haberlerle yazmak dileğiyle...
ayy bende yapamam hiççç biliyon muuuu hem üşenirimmm hemde yorucu beee insan o zaman soğuyı spordan daaa diyetten deee bencee zevk ala ala yapmak lazım bu işlerii hoş sende bisiklete pek bayılmıyorsun ama :)))kulagi cinladi herhalde geldi:)
atlarim tabi.saga sola karisip atlayacam ziplayacamki kilo vereyim:)) saka bir tarafada birtanesi ip atlayarak 20 kilomu 30 kilomu ne vermis kizlar..bende deneyeyim dedim..bir atladim ev sallandi ikicide hooop bodrum kata düstüm:)) beceremiyorum ben bu atlama hoplama islerini..bari burada deneyeyim dedim...
pek mi? hic bayilmiyorum hic...ayy bende yapamam hiççç biliyon muuuu hem üşenirimmm hemde yorucu beee insan o zaman soğuyı spordan daaa diyetten deee bencee zevk ala ala yapmak lazım bu işlerii hoş sende bisiklete pek bayılmıyorsun ama :)))
dikkat et sekerim ayagini kaydiriyorlar:)birşey soracağım kızlarr sizi de bir süre yazmazsanız siteden atıyorlar mı :))) bugün 40. oldu galiba girişim
pek mi? hic bayilmiyorum hic...
.bu gün sürmeyecegim onu..nihahahahaaa kallesim ben..bir ay daha kullanirim onu sonra depoya atarim..havalar isiniyor yürüyüs daha iyi benim icin..
birşey soracağım kızlarr sizi de bir süre yazmazsanız siteden atıyorlar mı :))) bugün 40. oldu galiba girişim
ivett yürüyüşşş bnm termal eşortmanlaarmm var bi kaç ay once aldm havalar ısınsın dışarda yürüyüş süper deniz kıyısında yürüyş parkuru da var yazın hele süper oluo orda yürümek 6.5 km oluo toplam git gel ...
onu yapsan yapsan sen yaparsın kız :)))dikkat et sekerim ayagini kaydiriyorlar:)
anlıorm cnm arada beklıoz o zaman ii hberlerinicanım çok sağol ama dediğim gibi çalıştığım için çok sık giremiyorum anak mutluluklarımı paylaşabilmek için yani çok sağol.yinede
yaaaa bnm cnm gerçektennn çekıo ama btki çayıııı ama kumpir de çekıo bugun yicem kızlar kociş ısmarlıcak bşey olmaz ye deyn doverm bak heekafayi yedik canim kilo vericez diye.benim canimda zayiflatma haplari cekiyor..gecenlerde arkadastaydim canim birden yürüyüs bandi cekti..:)) ama nedense canim bisikleti hic cekmiyor:)) hele hele tatlilar lahmacunlar hamburgerler..ii onlarda ne öyle yenirmiymis..kokmus ciger iste..bu arada ben kesfettim.yalan söyleyince burun uzamiyormus haberiniz olsun.anneniz sizi kandirmis:))))
kızlarrr papatyaaa veee tarçın çayımı yaptım bilee benn yaa sizin çekmiyo haa ne güzel benim cnm çok şey çekiyo beeeeeeeeee(((( ama bitki çaylarının yeri ayrı bende tabiiii :) zevkle içiyorum onlarıııı
mrb ben 89 kiloyum zayıflamayı çok istiyorum çünkü ikinçi çocuk istiyorum olmuyu her ay bu ay hamile olabilirim diye sporda yapamıyorum benim metabolizmam çok yavaş calışıyo yoksa bu kadar kilo alcak kadar yemiyorum kız kadeşim inanın benden çok yer ama mşl çıta gibi metabolizmayı hızlandırcak birşeyler biliyorsanız yardım ben inş ikinciye hamile kalırsam ve 30 kilo vermem gerek inş vercem hepinize kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?