80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senn o komk anılarn var ya onlar kadar komk olmasa da babannemle komk anılarım var bnm de çok farklı bi insandı yaaa ama keşke olaydı da yne yapaydı boyle şeyler gerçi doksan yaşna kadar da yaşadı
o saydgn çayların hepsi burda var ama gecen gun portakallı bi çay demştn onu biraz cnm çekmişti allahım bende ilerleme var yaa bitki çayı çekıo artık cnmm çoook mutluyumm yaaaa eskden pasta borek çekerken şimdi hiççç çekmıo onlar beni

kafayi yedik canim kilo vericez diye.benim canimda zayiflatma haplari cekiyor..gecenlerde arkadastaydim canim birden yürüyüs bandi cekti..:)) ama nedense canim bisikleti hic cekmiyor:)) hele hele tatlilar lahmacunlar hamburgerler..ii onlarda ne öyle yenirmiymis..kokmus ciger iste..bu arada ben kesfettim.yalan söyleyince burun uzamiyormus haberiniz olsun.anneniz sizi kandirmis:))))

varim varim:)) sakin kimse sanami sorduk demesin..helede elmasekerim:)))
vallahiii hemen ytukarı çıktımmmm ben yanlış okuyup sazan gibimi atladım diyeee yokk indim devamı varmış yazdığının oysakiiiiii ne atlıyon gı PP

bende bu hafta öle yapmayı düşünüyrm size katılabilirmym
tabikide bebişlimmmm hg sefa getirdinnnn

sen nie ayrmclk yapıon bakimmmmm bu topluca btki çayı bombardımanı olcakk bi kereeeee
kıskanççç o kankamm kıskançççç :)))

canim esin nasil oldu?

benmi ayrimcilikmi..aslaaaaaaaaaaaa.biri benim nicki kullanip yazmistir ben ayrimcilik yaparmyim hic hem ben demedim o dedi elmasekeri dedi..camur at izi kalsin dedi
bunun cevabını yukatrıda yazdım zatennnnn :)))

çoooooooookkkkk tbrkk ederimm cnmmmm

54tuğba ( umarım yalnış yazmamışımdır) eşinden haberler nasıl cnmmm??? iyidir inşallah

merhabalar bende hayatı diyet ile geçen buna bir de doğum ve süt kiloları eklenen bir şişkoyum yarın sabah artık genel sağlığımı tehlikeye sokan duruma dur demek istiyorum.kararlı ve allahın izniyle azimliyim.desteklerinizi bekliyorum.artık çok sıkıldım.80 kiloyum hafta sonu tekrar iyi haberlerle yazmak dileğiyle...

kızlarrr papatyaaa veee tarçın çayımı yaptım bilee benn yaa sizin çekmiyo haa ne güzel benim cnm çok şey çekiyo beeeeeeeeee (((( ama bitki çaylarının yeri ayrı bende tabiiii :) zevkle içiyorum onlarıııı

kankamn işi var bence yoksaa hmen verrdi cvpp
kulagi cinladi herhalde geldi:)

atlarim tabi.saga sola karisip atlayacam ziplayacamki kilo vereyim:)) saka bir tarafada birtanesi ip atlayarak 20 kilomu 30 kilomu ne vermis kizlar..bende deneyeyim dedim..bir atladim ev sallandi ikicide hooop bodrum kata düstüm:)) beceremiyorum ben bu atlama hoplama islerini..bari burada deneyeyim dedim...

insallah canim ..hosgeldin aramiza..

ayy bende yapamam hiççç biliyon muuuu hem üşenirimmm hemde yorucu beee insan o zaman soğuyı spordan daaa diyetten deee bencee zevk ala ala yapmak lazım bu işlerii hoş sende bisiklete pek bayılmıyorsun ama :)))

uzak mavi nickine bayildim..ne amacla kullandin o isimden ne hissediyorsun bilemem ama bana cok sey anlatti..kutlarim seni basarili secim:))

ayy bende yapamam hiççç biliyon muuuu hem üşenirimmm hemde yorucu beee insan o zaman soğuyı spordan daaa diyetten deee bencee zevk ala ala yapmak lazım bu işlerii hoş sende bisiklete pek bayılmıyorsun ama :)))
pek mi? hic bayilmiyorum hic...
.bu gün sürmeyecegim onu..nihahahahaaa kallesim ben..bir ay daha kullanirim onu sonra depoya atarim..havalar isiniyor yürüyüs daha iyi benim icin..

pek mi? hic bayilmiyorum hic...
.bu gün sürmeyecegim onu..nihahahahaaa kallesim ben..bir ay daha kullanirim onu sonra depoya atarim..havalar isiniyor yürüyüs daha iyi benim icin..

ivett yürüyüşşş bnm termal eşortmanlaarmm var bi kaç ay once aldm havalar ısınsın dışarda yürüyüş süper deniz kıyısında yürüyş parkuru da var yazın hele süper oluo orda yürümek 6.5 km oluo toplam git gel ...

Son düzenleme:

bendede var sauna esortmani..sor bakayim kac kere giydim..ya kocamin dedigi kadarva varim aslinda bu konuda.bende yok yok..sauna esortmani,zayiflama kemeri bisiklet,su merdiven cikma hareketini yaptiran alet,zayiflatan ayakkabi...ne diim eve hersey girdi bir irade girmedi..gerci son bir aydir odavar allaha sükür..irade ve bisiklet haric gerikalanini hic kullanmiyorum..

canım çok sağol ama dediğim gibi çalıştığım için çok sık giremiyorum anak mutluluklarımı paylaşabilmek için yani çok sağol.yinede
anlıorm cnm arada beklıoz o zaman ii hberlerini
yaaaa bnm cnm gerçektennn çekıo ama btki çayıııı ama kumpir de çekıo bugun yicem kızlar kociş ısmarlıcak bşey olmaz ye deyn doverm bak hee

oyooyoyoyy bana da yap kankamm o çaydannn senn elnden çay içeymmm

hoşgeldinnnnn umarım kilolarını vermen aynen devam ederrrr

bende varım bende bitki çayında zaten diğerleri yasak bana ne kahve ne çay ne soda kolayı saymıyorum bileeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…