bendede var sauna esortmani..sor bakayim kac kere giydim..ya kocamin dedigi kadarva varim aslinda bu konuda.bende yok yok..sauna esortmani,zayiflama kemeri bisiklet,su merdiven cikma hareketini yaptiran alet,zayiflatan ayakkabi...ne diim eve hersey girdi bir irade girmedi..gerci son bir aydir odavar allaha sükür..irade ve bisiklet haric gerikalanini hic kullanmiyorum..
askolsun kiz o kadarda degil:)) ben yapsam yapsam camur atarim:)))onu yapsan yapsan sen yaparsın kız :)))
hayir canim dayak yemeye raziyim..döv beni ama kupiri yeme..yesende icine tereyagi ve kasar koydurma...gerine ne tadi olacaksa:)))anlıorm cnm arada beklıoz o zaman ii hberlerini
yaaaa bnm cnm gerçektennn çekıo ama btki çayıııı ama kumpir de çekıo bugun yicem kızlar kociş ısmarlıcak bşey olmaz ye deyn doverm bak hee
oyooyoyoyy bana da yap kankamm o çaydannn senn elnden çay içeymmm
hoşgeldinnnnn umarım kilolarını vermen aynen devam ederrrr
bende varım bende bitki çayında zaten diğerleri yasak bana ne kahve ne çay ne soda kolayı saymıyorum bileeee
ha ah benim gibiler oldugunu duymak güzel..zayflama şortu plates topu plates lastigi plates ve aerobk cdleri diyet ktapları sauna eşortman ...benm de senden kalan yanm yok adaşım ama ben de çok azını kullanıorm bu bi gerçekk....
askolsun kiz o kadarda degil:)) ben yapsam yapsam camur atarim:)))
hayir canim dayak yemeye raziyim..döv beni ama kupiri yeme..yesende icine tereyagi ve kasar koydurma...gerine ne tadi olacaksa:)))
yaaa yiyimmmtereyagını azcık koyuolar yaaa kaşar koyuyolar evt amaa kaç kalori acaba bi kumpir :44:
tamam kendine dikkat et kumpir falan yok ona göre.yada kasarsiz ve tereyagsiz onagörekızlar ben markete gdıomm görşrzzzzzzzz
kaptanim ya dünden beri ne oluyor burada..tickerler gitti..sabahtan beri deniyorum ama ticker cikmiyor..tickersiz tadi olmuyor yaaaaaaaaaaaa
seve seve kankammmm sen iste yeter kiiiiiiiianlıorm cnm arada beklıoz o zaman ii hberlerini
yaaaa bnm cnm gerçektennn çekıo ama btki çayıııı ama kumpir de çekıo bugun yicem kızlar kociş ısmarlıcak bşey olmaz ye deyn doverm bak hee
oyooyoyoyy bana da yap kankamm o çaydannn senn elnden çay içeymmm
koş gel kuzum sennndeeeee hepinize yetecek kadar çayım var :)hoşgeldinnnnn umarım kilolarını vermen aynen devam ederrrr
bende varım bende bitki çayında zaten diğerleri yasak bana ne kahve ne çay ne soda kolayı saymıyorum bileeee
anammm ne yapıyonuz siz o kadar kızzz ben bi ara çok heveslenip şu saçma alet varya adı nasıl yazılıyor bilmiyorum idare edin badi şeyfırzayflama şortu plates topu plates lastigi plates ve aerobk cdleri diyet ktapları sauna eşortman ...benm de senden kalan yanm yok adaşım ama ben de çok azını kullanıorm bu bi gerçekk....
aman iyio önemli değilmişşşş sanki iyi birşeyden bahsediyoraskolsun kiz o kadarda degil:)) ben yapsam yapsam camur atarim:)))
hayir canim dayak yemeye raziyim..döv beni ama kupiri yeme..yesende icine tereyagi ve kasar koydurma...gerine ne tadi olacaksa:)))
biri kumpir mi dediii benim en büyük zaafımm ama o yaaaaaaaaaaaayaaa yiyimmmtereyagını azcık koyuolar yaaa kaşar koyuyolar evt amaa kaç kalori acaba bi kumpir :44:
yeter artık bu kadar vicdan azabıı yaaaaaaaa :)))) kankamla bana komplo kuruyon sen :)))) depresyona sokacan yemeğe saldıracağız değil mi seni seniii benim bu hafta ki tek keyfimm portakalımm heheheeee al sende yee :)bir lahmacum 250 kalori yiyenlere duyurulur
tühh gördün mü bak oda sana denk geldi kuzumwalla bende hiç sevmedim bunu yaaa boş boş duruyooo ortalıkkk ben çiçekli böcekli yapacaktım yaaa
sen oraya bakma kuzummmmm doktorcuğum bana dediki 1 kase çorba= 1 dlm ekmekaa inanamiyorum bir kase mercimek corbasi 270 kaloriymis
yahu lahmacun yerim daha iyi:)) bende corba nasilsa hafir olur diye tercih ediordum:)))
bir kase corba icsem bir hamburger yemis gibi oluyormusum allah allah...ama sivi oldugu icin sindirim sistemine daha faydalidir bende..ben genede corbadan yanayim:)) evde yaptigimda cock cok az yag koyuyorum zaten:)
maşallah kaptancığımaaa ne garip değil mii yaaa vücudundan 13 kilo çıkmışşşşşş pazardan eve gelene kadar o kadar sebze taşıyabilirmisin :))) nasıl taşıyoruzzz bizzzz vallahi hayretlerdeyimmmmBaşlangıç: 84.5
Geçen Hafta: 72.2
Bu hafta:71.2
Giden:1
Toplam Giden: 13.3
Hedef: 65
Boy: 165
Beden: 40
Spor:yok
ay ne güzel 40 beden giymen..ben daha 44-46 arasiyom yaaa..bende 40 lari görürmüyüm acabaBaşlangıç: 84.5
Geçen Hafta: 72.2
Bu hafta:71.2
Giden:1
Toplam Giden: 13.3
Hedef: 65
Boy: 165
Beden: 40
Spor:yok
bende sevmedim ya..bende kurbagali yapacaktim bu hafta..atliyorum ya sagasola:))walla bende hiç sevmedim bunu yaaa boş boş duruyooo ortalıkkk ben çiçekli böcekli yapacaktım yaaa
simdi ben sana git ye iyi yapmisim desem beni daha cok severdin demi..ama ben sözvermistim kendime ya dogru olmayacaktim..8.köyde oldugumu unuttum tüh be...tamam bütün dürüstlüklerimi geri aliyorum..yeter artık bu kadar vicdan azabıı yaaaaaaaa :)))) kankamla bana komplo kuruyon sen :)))) depresyona sokacan yemeğe saldıracağız değil mi seni seniii benim bu hafta ki tek keyfimm portakalımm heheheeee al sende yee :)
tühh gördün mü bak oda sana denk geldi kuzum
tamamda ekmek var ekmek var..yumurtali kizarmis ekmek olmasinsen oraya bakma kuzummmmm doktorcuğum bana dediki 1 kase çorba= 1 dlm ekmek
maşallah kaptancığımaaa ne garip değil mii yaaa vücudundan 13 kilo çıkmışşşşşş pazardan eve gelene kadar o kadar sebze taşıyabilirmisin :))) nasıl taşıyoruzzz bizzzz vallahi hayretlerdeyimmmm
yok kız öyle değil şimdi benim öğün başı 2 dlm ekmek hakkım var tamam mı dediki 1 öğünde diyelim ki 1 kase çorba yedin/içtin :))) o zaman 1 dlm ekmeğini keseceksinnn yani çeşit meşit katma bildiğin siyah ekmek işde :)tamamda ekmek var ekmek var..yumurtali kizarmis ekmek olmasin
bende sekerim ya bende:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?