80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demi ama yaaaa bencde çok ilginç ama ben gerçekten hafiflediğimi hissediyorum ördüğüm kazaklardan biri bitti yarın önce sonra yapabilirim belki kıyafetlerimleee

demi ama yaaaa bencde çok ilginç ama ben gerçekten hafiflediğimi hissediyorum ördüğüm kazaklardan biri bitti yarın önce sonra yapabilirim belki kıyafetlerimleee

süperrrrr tamam kuzummm dört gözle bekleyeceğimmmmm :)))
kızlarr aklıama ne geldi her ayyy resim çekip atalım mııı bura olmazsada face atalım :)

ay cok sevindim insallah..bende heyecanla bekliyorum 70 olmayi.olur olmaz öncesonra yapicam bende..yoldasimla beraber:))
süperrrrr tamam kuzummm dört gözle bekleyeceğimmmmm :)))
kızlarr aklıama ne geldi her ayyy resim çekip atalım mııı bura olmazsada face atalım :)
heray olmaz kiz aydan aya cok belli olmuyor..kilodan kiloya desek daha iyi.her 10 kiloda bir mesela:))

ay cok sevindim insallah..bende heyecanla bekliyorum 70 olmayi.olur olmaz öncesonra yapicam bende..yoldasimla beraber:))

heray olmaz kiz aydan aya cok belli olmuyor..kilodan kiloya desek daha iyi.her 10 kiloda bir mesela:))
10 kilo çok değil mi :))) o zaman 6 kilo yapalım mı???

Son düzenleyen: Moderatör:
ya benim dogumdan sonraki resimlerim vardi.bulamiyorum acaba esim cd ye yükleyip bilgisayardan sildimi.insallah öyle olmustur.dogumdan sonraki resimlerimle yaparsam daha havali olur kanaatindeyim:))) 104-70=36 oy oy düsüncesi bile heyecan veriyor:)) insallah 3-4 ay sonra bu tarihe bakar neler yazmisim der ve cok sükür bütün kabus bitti die dua ederim..cok sabirsizim coooook. bu topige katilali tam 1 ay olmus..bir aydada 4.5 kilo vermisimm.buda az degil

tamam bebişşş anlaştık 8 kilo da bir resim paylaşalım :)))
ay sendede hic pazarlik kabiliyeti yokmus.hemen kabul ettin:))) kiz insallah ailende öyle degildir.seni istemeye gelenler dügünüde3 siz yapacaksiniz ceyizide birde oglumuza 2 kilo altin derler..sizinkilerde tamam anlastik derse durum vahim olur valla

kızlarrrr site yönetimi ile görüştüm tickerlarımız gün içinde geri gelecekmişşşşşş

ayy kız sorma hiç yokturr o kabiliyetim ama bazen yapıyorummm pazarlık :)))) isteme olayı beni çok kasıyo yaaa benim babam biraz ters biridirrr kötü şeyler olacak diye korkuyortum :)))

menüm
sabah: 2kk peynir, 1 haşlama yumurta,2 dlm kepek ekmeği
ara: 1 elma, 1 bardakdan az süt
öğle:7 yk rus salatası, 1 yk tavuk ciğeri
ara:yarım fincan süt, 1 portakal
akşam:6yk rus salatası, 1.5 yk ciğer

not 1) rus salatasını yoğurtla yaptım çok az mayonez koydum
not 2) salatayı 5 yk yemek,2dl ekmek, yarım kase yoğurt yerine yedim

bana kalırsa bugün kaçamaksız gittim ama sizde gözünüze batan yerleri söylerseniz sevinirim kızlarrrr

ohh bee tickerlar geri dönmüşşş
adaşımmm 1890 mış kumpirin kalorisi araştrdm ve oraya gttgmde bunu yapamadm ve şekersiz çay içtim eferin demi banaa ama inceck bi tost yedm ama emnm o bu kadar kalorili degldr bu ne beee kumpir pastadan çok daha kaloriliymiş megerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…