maşallah kaptancığımaaa ne garip değil mii yaaa vücudundan 13 kilo çıkmışşşşşş pazardan eve gelene kadar o kadar sebze taşıyabilirmisin :))) nasıl taşıyoruzzz bizzzz vallahi hayretlerdeyimmmm
demi ama yaaaa bencde çok ilginç ama ben gerçekten hafiflediğimi hissediyorum ördüğüm kazaklardan biri bitti yarın önce sonra yapabilirim belki kıyafetlerimleee
demi ama yaaaa bencde çok ilginç ama ben gerçekten hafiflediğimi hissediyorum ördüğüm kazaklardan biri bitti yarın önce sonra yapabilirim belki kıyafetlerimleee
heray olmaz kiz aydan aya cok belli olmuyor..kilodan kiloya desek daha iyi.her 10 kiloda bir mesela:))süperrrrr tamam kuzummm dört gözle bekleyeceğimmmmm :)))
kızlarr aklıama ne geldi her ayyy resim çekip atalım mııı bura olmazsada face atalım :)
10 kilo çok değil mi :))) o zaman 6 kilo yapalım mı???
ay cok sevindim insallah..bende heyecanla bekliyorum 70 olmayi.olur olmaz öncesonra yapicam bende..yoldasimla beraber:))
heray olmaz kiz aydan aya cok belli olmuyor..kilodan kiloya desek daha iyi.her 10 kiloda bir mesela:))
tamam 8 de anlasalim..7 kurtarmiyor kurtarsa dükkan senin:))10 kilo çok değil mi :))) o zaman 6 kilo yapalım mı???
tamam bebişşş anlaştık 8 kilo da bir resim paylaşalım :)))tamam 8 de anlasalim..7 kurtarmiyor kurtarsa dükkan senin:))
ay sendede hic pazarlik kabiliyeti yokmus.hemen kabul ettin:))) kiz insallah ailende öyle degildir.seni istemeye gelenler dügünüde3 siz yapacaksiniz ceyizide birde oglumuza 2 kilo altin derler..sizinkilerde tamam anlastik derse durum vahim olur vallatamam bebişşş anlaştık 8 kilo da bir resim paylaşalım :)))
bak o güzel olur iste..aslinda bende bir foto cektirseydim keske buraya geldigimde..5 kilo cepte nasilsa:)) bari su halimle cekeyimde 70 olunca havam olsun:))benim ilk 8 gitti ama bir daha ki 8 de 3 hali beraber atacağım :)
ayy kız sorma hiç yokturr o kabiliyetim ama bazen yapıyorummm pazarlık :)))) isteme olayı beni çok kasıyo yaaa benim babam biraz ters biridirrr kötü şeyler olacak diye korkuyortum :)))ay sendede hic pazarlik kabiliyeti yokmus.hemen kabul ettin:))) kiz insallah ailende öyle degildir.seni istemeye gelenler dügünüde3 siz yapacaksiniz ceyizide birde oglumuza 2 kilo altin derler..sizinkilerde tamam anlastik derse durum vahim olur valla
yaşasınnnnnnnnnnnnkızlarrrr site yönetimi ile görüştüm tickerlarımız gün içinde geri gelecekmişşşşşş
korkma canim istemeye gelirlerse zaten terslik kalmamis demektir:)ayy kız sorma hiç yokturr o kabiliyetim ama bazen yapıyorummm pazarlık :)))) isteme olayı beni çok kasıyo yaaa benim babam biraz ters biridirrr kötü şeyler olacak diye korkuyortum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?