80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay kendimi görür gibi oldum:)) aferin kiz sana..gurur duyuyorum adasim seninle..bak bu hafta bayagi kilo farkin olacak böyle gidersen..

ay listeyi merak ediyorum ya...bir arkadastan sonra encok ben vermisim kiloyu gibi gibi..eger süpriz biri cikmazsa:))) o arkadasta zaten haftaya alinacak listeye..hahayt..iyiki bu hafta listeye giremiyor:)) kizacak bana ama:)))

tbrkkkk ederim kankamm yaa seviyom seniii

heheheyyyyy :118:
çokkkkkk şeker olmuşşşşşşşşşşşşşşş

normal canim árada kacirmazsan sorun degil..serum takip gezecek halimizde yok ya..kumpiri yemedin ya geriside gelir

tbrkkkk ederim kankamm yaa seviyom seniii

çokkkkkk şeker olmuşşşşşşşşşşşşşşş

kumpirr çok kaloriliymişş ya kızlar en düşüğü bin kalori ki ben onu en az üç çeştli yerm binden fazladr bnm yedgm yanii ama pek de severm yaa :26:neyse 75 kg olunca odul olrak yicem kararım bu akşam kaynvaldeme davetlyz ve şnitzel yapck az yicem ama yarm şnitzel yerm neyse ben çıkaym kociş beklıoo opyrmmm sziiiii sevıomm siziiiii

bizde eni canim ama snitzelden uzak durmaya bak..benim en sevdigim yemektir.öyle yarimla duramam malesef..bu yüzdende bu hafta hic yapmadim..

ayyy evet yaaa bende farkedince çoook mutlu oldum darısı hepinizin başınaaaaa

öznurrrrr bencede sensin yani bilemiyommmm:) bi çikolata ısmarlarsın artıkınnn:125:
6 lara bu kadar yaklaşmışkennn portakal ısmarlasın bencee :)))) kızlarrrr size birşey diyeceğimmm dedim mi hatırlamıyorum ama olsunn geçenlerde kitabımı kurcalarkennn br not gözüme çarptı diyet yapanlar portakal yesin diyorduuuu neden sonuç filan yok buydu :))))

ayyy evet yaaa bende farkedince çoook mutlu oldum darısı hepinizin başınaaaaa

öznurrrrr bencede sensin yani bilemiyommmm:) bi çikolata ısmarlarsın artıkınnn:125:
insallah canim ya..cok caba verdim bu hafta ama.haftaya nasilsa bu kadar veremem...cukalatanin lafimi olur..bitter ama yanindada bitki cayi ne dersin?

e bu haberin üstüne bir portakal gider demi:))
:131::131::131::131::131:istiyommmm bennnnnnnnnnnnnnnn

tamam diet olanindan olur:)))

doğru söylüyorsun canım oluyor tabi.bana bakmayın.günlük hayatım stresle dolu geçiyor.kilo vermem istediğim gibi gitmeyince canım sılılıyor.yoksa ben daha çnce de 20 kilo verdim haftalarca diyetimi bozmadan.neyse artık haftaya pazara bakacağız

sagol canim darisi basina olsun:)) sakin ha birakma kendini..mesajlarindan sanki biraz esneyecekmissin gibi hissediyorum sakin.aksama pisman olacagin seyleri yapma simdi yapmazsan sabaha kendini cok daha güclü hissedeceksin...
nasıl da doğru anlamışsın canım.evet biraz fazla bişeyler yediğimi söyleyebilirim şu saat itibari ile.pişmanlık kısmında haklısın.hep çok pişman oluyorum.ağız tadı ile bir şey yemek ne mümküni.neyse yine de halime binlerce şükür.sabah devam ederim artık.
hoşgeldin canım.

ayy kız sorma hiç yokturr o kabiliyetim ama bazen yapıyorummm pazarlık :)))) isteme olayı beni çok kasıyo yaaa benim babam biraz ters biridirrr kötü şeyler olacak diye korkuyortum :)))
aa ne zamanmış bu isteme olayı kaçırmışım ben.kendini strese sokma canım.baban terslik filan yapmayacaktır.boşyere endişelenme.çok güzel heyecanlar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…