ay kendimi görür gibi oldum:)) aferin kiz sana..gurur duyuyorum adasim seninle..bak bu hafta bayagi kilo farkin olacak böyle gidersen..ohh bee tickerlar geri dönmüşşş
adaşımmm 1890 mış kumpirin kalorisiaraştrdm ve oraya gttgmde bunu yapamadm ve şekersiz çay içtim eferin demi banaa ama inceck bi tost yedm ama emnm o bu kadar kalorili degldr bu ne beee kumpir pastadan çok daha kaloriliymiş megerrr
kızlarrrr site yönetimi ile görüştüm tickerlarımız gün içinde geri gelecekmişşşşşş
normal canim árada kacirmazsan sorun degil..serum takip gezecek halimizde yok ya..kumpiri yemedin ya geriside gelir280 miş karşk tostun kalorisi 280 nerde bin kusur nerde dimi amaa
tbrkkkk ederim kankamm yaa seviyom seniiiohh bee tickerlar geri dönmüşşş
adaşımmm 1890 mış kumpirin kalorisiaraştrdm ve oraya gttgmde bunu yapamadm ve şekersiz çay içtim eferin demi banaa ama inceck bi tost yedm ama emnm o bu kadar kalorili degldr bu ne beee kumpir pastadan çok daha kaloriliymiş megerrr
çokkkkkk şeker olmuşşşşşşşşşşşşşşşheheheyyyyy :118:
sagol canim..senin cicekli böcekli tikerinede 71 yakismis valla:)) ay ay insallah bende yazarim o 71 leri:)))yaptım çiçekli böcekli tickerimııı
duyum 78.1 pek yakışmışşş:)
normal canim árada kacirmazsan sorun degil..serum takip gezecek halimizde yok ya..kumpiri yemedin ya geriside gelir
tbrkkkk ederim kankamm yaa seviyom seniii
çokkkkkk şeker olmuşşşşşşşşşşşşşşş
ayyy maşallah kaptnmzaa70lerle vedaya az kaldı desenee
kumpirr çok kaloriliymişş ya kızlar en düşüğü bin kalori ki ben onu en az üç çeştli yerm binden fazladr bnm yedgm yanii ama pek de severm yaa :26:neyse 75 kg olunca odul olrak yicem kararım buakşam kaynvaldeme davetlyz ve şnitzel yapck az yicem ama yarm şnitzel yerm neyse ben çıkaym kociş beklıoo opyrmmm sziiiii sevıomm siziiiii
6 lara bu kadar yaklaşmışkennn portakal ısmarlasın bencee :)))) kızlarrrr size birşey diyeceğimmm dedim mi hatırlamıyorum ama olsunn geçenlerde kitabımı kurcalarkennn br not gözüme çarptı diyet yapanlar portakal yesin diyorduuuu neden sonuç filan yok buydu :))))ayyy evet yaaa bende farkedince çoook mutlu oldum darısı hepinizin başınaaaaa
öznurrrrr bencede sensin yani bilemiyommmm:) bi çikolata ısmarlarsın artıkınnn:125:
insallah canim ya..cok caba verdim bu hafta ama.haftaya nasilsa bu kadar veremem...cukalatanin lafimi olur..bitter ama yanindada bitki cayi ne dersin?ayyy evet yaaa bende farkedince çoook mutlu oldum darısı hepinizin başınaaaaa
öznurrrrr bencede sensin yani bilemiyommmm:) bi çikolata ısmarlarsın artıkınnn:125:
çooookk şey isityon sen otur oturduğun yerde :)))):131::131::131::131::131:istiyommmm bennnnnnnnnnnnnnnn
e bu haberin üstüne bir portakal gider demi:))6 lara bu kadar yaklaşmışkennn portakal ısmarlasın bencee :)))) kızlarrrr size birşey diyeceğimmm dedim mi hatırlamıyorum ama olsunn geçenlerde kitabımı kurcalarkennn br not gözüme çarptı diyet yapanlar portakal yesin diyorduuuu neden sonuç filan yok buydu :))))
:131::131::131::131::131:istiyommmm bennnnnnnnnnnnnnnn
doğru söylüyorsun canım oluyor tabi.bana bakmayın.günlük hayatım stresle dolu geçiyor.kilo vermem istediğim gibi gitmeyince canım sılılıyor.yoksa ben daha çnce de 20 kilo verdim haftalarca diyetimi bozmadan.neyse artık haftaya pazara bakacağızcnmmm belkiiii geçen hafta ki kaçamakların cezasıdırrr belkide arkadaşların dediği gibiiii duruşa geçmişsindirr boşuna canını sıkıyorsunnn tabiki olacakkk böyle dönemlerr sürekki kilo veremeyizdee bizde insanız sonuçtaa robot değilizki programlayalım kendimizi de haftada 1 2 ki,lo verelimm sakınnnn atıştırmaa sıkıntıdan birşeyler olur muuu bakk kankacımmmm duygu kankaylaaa haftaya bımba gibi
düşeceğizzzzz sendeeeee kankalar grubundaydınnnn sende düşeceksinnnnnnn güven bana aaa bu hafta aleynada katıldı bizee :))))
kankammm gördün mü bayağı kalabalık olmuşuzzz 2 başladık 4 oldukDDD haftaya bizim haftamızz olacak kankammm çok inançlıyımmmm bennnn :))) 72 şartladım artık haftaya görmem lazımm yeterrr ben çağırdıkça o kaçıyor benden :)
nasıl da doğru anlamışsın canım.evet biraz fazla bişeyler yediğimi söyleyebilirim şu saat itibari ile.pişmanlık kısmında haklısın.hep çok pişman oluyorum.ağız tadı ile bir şey yemek ne mümküni.neyse yine de halime binlerce şükür.sabah devam ederim artık.sagol canim darisi basina olsun:)) sakin ha birakma kendini..mesajlarindan sanki biraz esneyecekmissin gibi hissediyorum sakin.aksama pisman olacagin seyleri yapmasimdi yapmazsan sabaha kendini cok daha güclü hissedeceksin...
hoşgeldin canım.merhabalar bende hayatı diyet ile geçen buna bir de doğum ve süt kiloları eklenen bir şişkoyum yarın sabah artık genel sağlığımı tehlikeye sokan duruma dur demek istiyorum.kararlı ve allahın izniyle azimliyim.desteklerinizi bekliyorum.artık çok sıkıldım.80 kiloyum hafta sonu tekrar iyi haberlerle yazmak dileğiyle...
aa ne zamanmış bu isteme olayı kaçırmışım ben.kendini strese sokma canım.baban terslik filan yapmayacaktır.boşyere endişelenme.çok güzel heyecanlar bunlar.ayy kız sorma hiç yokturr o kabiliyetim ama bazen yapıyorummm pazarlık :)))) isteme olayı beni çok kasıyo yaaa benim babam biraz ters biridirrr kötü şeyler olacak diye korkuyortum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?