ama öznur dilara bana kızdı artık istemiyommme bu haberin üstüne bir portakal gider demi:))
tamam diet olanindan olur:)))
2 mil leslie ve kol hareketlelri
yok kuzum daha yakın değill kendi kendime gelin güvey oluyommm :)))) nisanda düşünüyoruzzz nasip olursaaaa eğerdoğru söylüyorsun canım oluyor tabi.bana bakmayın.günlük hayatım stresle dolu geçiyor.kilo vermem istediğim gibi gitmeyince canım sılılıyor.yoksa ben daha çnce de 20 kilo verdim haftalarca diyetimi bozmadan.neyse artık haftaya pazara bakacağız
nasıl da doğru anlamışsın canım.evet biraz fazla bişeyler yediğimi söyleyebilirim şu saat itibari ile.pişmanlık kısmında haklısın.hep çok pişman oluyorum.ağız tadı ile bir şey yemek ne mümküni.neyse yine de halime binlerce şükür.sabah devam ederim artık.
hoşgeldin canım.
aa ne zamanmış bu isteme olayı kaçırmışım ben.kendini strese sokma canım.baban terslik filan yapmayacaktır.boşyere endişelenme.çok güzel heyecanlar bunlar.
yaaaaaaaaaaaa:105::105::105::105::105::105:
ayyy ben seni yirim yirimmmmmm :)))))9 ye kızz hadi bendensin :))))ama öznur dilara bana kızdı artık istemiyommm
ohhh ben oturuyommm adaşım ööleeee
yok cnm yokkk benimde pazar günlerim serbest gündü son 3 4 haftadırrr ona rağmen yinede gidiyordu iyi kötüüü tabii bugünn hüsranı tartıdaa görüncee kiiii kaçınılmaz birşeydi :)))) bugünnn serbest filan yok dedimm sus otur oturduğun yerde dedim kendi kendime :))bugün tartıldıktan sonra kaçamak yapma isteği olmuyor mu sizde de.ben kaç pazardır kötü geçiriyorum.tartıldıktan sonra bi de evdeyiz ya çeşit çok oluyor.bugün yiyeyim yarın devam ederim düşüncesi ile başedemiyorum.
tek benmiyim bu durumda olan ya.yanlış anlamanızı istemem de cuma tartılmaları bana daha uygundu.yukarda yazdığım sebepten dolayı.evde olmadığım için diyete devam etme motivasyonumu daha kolay koruyabiliyordum işteyken.sizlerde durum ne.yoksa gariplik bende mi.kendime bahane uyduruyor da olabilirim tabii
inşallah canım.biraz zaman varmış iyice fıstık gibi olursun o zamana.:yok kuzum daha yakın değill kendi kendime gelin güvey oluyommm :)))) nisanda düşünüyoruzzz nasip olursaaaa eğer
evettttttttttttt inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :)))) bal damlıyorr ball şekercimi kızzz baban senininşallah canım.biraz zaman varmış iyice fıstık gibi olursun o zamana.:
ayyy tam diyarbakırdan söz ediyosun buraya dışarıdan bi misafir gelirse önce kebapcıya sonrada tatlıcıya götürülürrrrr gel ben sana yapayım bunlarıay kiyamam yüzünü asma lüüütfeeeeeeeeeeeen...ama senin icin canim bebisin icin:)) yoksa ben seni önce kebapciya götürürdüm sonrada tatliciya:))))
ayyy ben seni yirim yirimmmmmm :)))))9 ye kızz hadi bendensin :))))
yok cnm yokkk benimde pazar günlerim serbest gündü son 3 4 haftadırrr ona rağmen yinede gidiyordu iyi kötüüü tabii bugünn hüsranı tartıdaa görüncee kiiii kaçınılmaz birşeydi :)))) bugünnn serbest filan yok dedimm sus otur oturduğun yerde dedim kendi kendime :))
irem kızzz sizinn mekan nerelerrr haberinn varmı bilmiyorum ama buket le tabier de eşek eti çıkmışşş :)))))ayyy tam diyarbakırdan söz ediyosun buraya dışarıdan bi misafir gelirse önce kebapcıya sonrada tatlıcıya götürülürrrrr gel ben sana yapayım bunları
tamam o zamnnn:)))
ben pazarlari zaten biraz gevseklik yapiyorum ama kilo verdim aldim falan gibi sebeplerden degil..sitrese girmeden devam edebilmek icin..ama gevsemekde öyle abarti degil..mesala dur menüyü yazayim anlardin:))bugün tartıldıktan sonra kaçamak yapma isteği olmuyor mu sizde de.ben kaç pazardır kötü geçiriyorum.tartıldıktan sonra bi de evdeyiz ya çeşit çok oluyor.bugün yiyeyim yarın devam ederim düşüncesi ile başedemiyorum.
tek benmiyim bu durumda olan ya.yanlış anlamanızı istemem de cuma tartılmaları bana daha uygundu.yukarda yazdığım sebepten dolayı.evde olmadığım için diyete devam etme motivasyonumu daha kolay koruyabiliyordum işteyken.sizlerde durum ne.yoksa gariplik bende mi.kendime bahane uyduruyor da olabilirim tabii
benim için hiç sorun değill bu haftayı unutsanda olur yaniii :))))canlarım listemiz hazır ama avözlem ve misafir sssmmm yoklar saat 11e kadar bekliycem sonra yayınlarım artık yarına kalırsa hiç olmaz nöbetçiyim okuldaa
benim menümeeee kimse birşey söylemediiiiiiben pazarlari zaten biraz gevseklik yapiyorum ama kilo verdim aldim falan gibi sebeplerden degil..sitrese girmeden devam edebilmek icin..ama gevsemekde öyle abarti degil..mesala dur menüyü yazayim anlardin:))
of yaaaa kim bekleyecek 11 e kadar ya...kocacima havaatacaktim ben yacanlarım listemiz hazır ama avözlem ve misafir1001 sssmmm yoklar saat 11e kadar bekliycem sonra yayınlarım artık yarına kalırsa hiç olmaz nöbetçiyim okuldaa
ah canim götürmüs kadar oldun valla:))) yaza hic belli olmaz bir bakarsin diyarbakirdayiz:)))ayyy tam diyarbakırdan söz ediyosun buraya dışarıdan bi misafir gelirse önce kebapcıya sonrada tatlıcıya götürülürrrrr gel ben sana yapayım bunları
tamam o zamnnn:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?