80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok kuzum daha yakın değill kendi kendime gelin güvey oluyommm :)))) nisanda düşünüyoruzzz nasip olursaaaa eğer

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün tartıldıktan sonra kaçamak yapma isteği olmuyor mu sizde de.ben kaç pazardır kötü geçiriyorum.tartıldıktan sonra bi de evdeyiz ya çeşit çok oluyor.bugün yiyeyim yarın devam ederim düşüncesi ile başedemiyorum.
tek benmiyim bu durumda olan ya.yanlış anlamanızı istemem de cuma tartılmaları bana daha uygundu.yukarda yazdığım sebepten dolayı.evde olmadığım için diyete devam etme motivasyonumu daha kolay koruyabiliyordum işteyken.sizlerde durum ne.yoksa gariplik bende mi.kendime bahane uyduruyor da olabilirim tabii

yok cnm yokkk benimde pazar günlerim serbest gündü son 3 4 haftadırrr ona rağmen yinede gidiyordu iyi kötüüü tabii bugünn hüsranı tartıdaa görüncee kiiii kaçınılmaz birşeydi :)))) bugünnn serbest filan yok dedimm sus otur oturduğun yerde dedim kendi kendime :))

ay kiyamam yüzünü asma lüüütfeeeeeeeeeeeen...ama senin icin canim bebisin icin:)) yoksa ben seni önce kebapciya götürürdüm sonrada tatliciya:))))
ayyy tam diyarbakırdan söz ediyosun buraya dışarıdan bi misafir gelirse önce kebapcıya sonrada tatlıcıya götürülürrrrr gel ben sana yapayım bunları
ayyy ben seni yirim yirimmmmmm :)))))9 ye kızz hadi bendensin :))))

tamam o zamnnn:)))

valla güzel irade göstermişsin ben beceremedim.çokçok aşırı değil ama fazla tabiki.ne yapayım iradem eskisi gibi kuvvetli değil.hayatımda stres olmama neden olan çok sorun var.bazen öyle bir daralıyorum ki kilo vermek için güçümü toplayıp ta boğazıma haki olmakta çok zorlanıyoorum.bende bahane çok kankacım

canlarım listemiz hazır ama avözlem ve misafir1001 sssmmm yoklar saat 11e kadar bekliycem sonra yayınlarım artık yarına kalırsa hiç olmaz nöbetçiyim okuldaa

Son düzenleme:
ayyy tam diyarbakırdan söz ediyosun buraya dışarıdan bi misafir gelirse önce kebapcıya sonrada tatlıcıya götürülürrrrr gel ben sana yapayım bunları

irem kızzz sizinn mekan nerelerrr haberinn varmı bilmiyorum ama buket le tabier de eşek eti çıkmışşş :)))))

ben pazarlari zaten biraz gevseklik yapiyorum ama kilo verdim aldim falan gibi sebeplerden degil..sitrese girmeden devam edebilmek icin..ama gevsemekde öyle abarti degil..mesala dur menüyü yazayim anlardin:))

canlarım listemiz hazır ama avözlem ve misafir1001 sssmmm yoklar saat 11e kadar bekliycem sonra yayınlarım artık yarına kalırsa hiç olmaz nöbetçiyim okuldaa
of yaaaa kim bekleyecek 11 e kadar ya...kocacima havaatacaktim ben ya(((

ah canim götürmüs kadar oldun valla:))) yaza hic belli olmaz bir bakarsin diyarbakirdayiz:)))

Selam kızlar

misafirlerimi geçirdim ve sonunda geldim....öncelikle listemi yazayım ..Bugün pek iç açıcı değil ama korka korka yazıcam :)

sabah
1 yeşil çay
yarım dilim kuru ananas
1 kuru kayısı

öğle (misafirlerim geç kalkınca öğle yemeğim kahvaltı oldu:)

2 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 kk peynir
1 dilim sucuk
yarım domates

ara
1 kuru kayısı
1 kuru incir
2 kuru erik

akşam
5 tane ekşili köfte
3 lahana sarma
3 kaşık yoğurt
yarım dilim tb ekmek

sonrasında canım tatlı isteyince yine 1 kuru incir yarım dilim kuru ananas

ve bolca su, sayısız bitki çayı (şekersiz)

şimdide sütlü nescafe (şekersiz)

bugün çok oldu sanki ama şaşırtıcı hala tatlıların üstüne atlamıyorum :)

sabah:
iki ekmek basi kadar ekmekcik
peymir kaymak cemen..(hepsi kahvalti bicaginin ucuyla birer kere)
sahanda kizarmis yumurta

ögle:
bir dilim ekmek
üzerine bir salam ve cemen:)

ara: bir elma..ikinci elmaninda kabugu(kizim kabugunu yemedide:))

aksam:
bir dilim ekemek
2 catal makarna
yumurtali kiyma(bir yemek kasigi kadar)

ara:2 bebe büskivisi
bir portakalda yemeyi düsünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…