80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayakkabı alamadım.Bende ev terliği ile idare ettim.Bizden hiç bişey istemediler .ne yaparsanız siz bilirsiniz dediler.Tabii bizde elimizden gelenin en iyisini yapcaz.şimdi söz nişan birarada olacakmış.nişan sandığımı yapılıyor şimdi kızlar.biraz bilgi verin bana .Neler koymamız lazım?

neyinden korktun ki bunun :)))) gözüme batan o kadar yemeğin içinde nescafe oldu :))) o yasaklılar listesinde ya :))) birde 1 kuru incir 1 porsiyon meyve cnm haberin olsunnnn kendi küçük amaaa marifeti büyük

kuzum yaaaa bencee çok kısıyorsun kendinden yada banamı öyle geliyor kiiii ne bileyim 2 ay sonraaa ne yiyeceksinnn vücudun duruşa geçtiğindeee yadaaaa böyle gittin tamammmm kilo da verdinnn hep böyle az mı yiyeceksinn normal yeme düzenine geçinceee yine alırsın o zaman menüü çokkkk boşşşşşşşş hiç beğenmedimmmm yarınnnnn daha güzel olsunnnnnn emiiiii bi sebzee yemeğii koy bi yoğurt koyyy azıcıkk etin olsunnnn

ayyyy ne güzell heyecanlarrrrrr maşallahhhhhhhhhhhhh hadi hayırlısı cnm

neyinden korktun ki bunun :)))) gözüme batan o kadar yemeğin içinde nescafe oldu :))) o yasaklılar listesinde ya :))) birde 1 kuru incir 1 porsiyon meyve cnm haberin olsunnnn kendi küçük amaaa marifeti büyük

Kuru incirden vazgeçiyim yani:)) kuru meyveleri tatlı isteğimi engellemek için yiyorum öbürlerinden yerim sorun değilde.... nescafe yasak mı yaa ama şekersiz içiyom ondan vazgeçmemi istemeyin nolurrrrrrr

Kuru incirden vazgeçiyim yani:)) kuru meyveleri tatlı isteğimi engellemek için yiyorum öbürlerinden yerim sorun değilde.... nescafe yasak mı yaa ama şekersiz içiyom ondan vazgeçmemi istemeyin nolurrrrrrr

yokk kızz vaz geçmeeee bende regl haftasındaaa özellikle yerimmm tatlı yönğnden baskın yaa severimmm demek istediğimm sadece onu az görüppp yanında çok meyve yeme :))) ben o hataya düştüm de 1 defa nescafeye gelinceee sütlü içiyon kalori yüksek oluyor birdee vücutta su tutuyormuş cnm ooo yüzden söyledimm madem vaz geçilmezinnnn iç barii PPPP eğer yapabilirsen sütü de kes derim ben

Merhaba kızlar:)
Burda süper bişey yapıyosunuz önce onu söyliyim.. Bi zamanlar bu gruplardan birinde 9 kilo vermiştim, bu sitedekilerin desteğiyle.. Keşke devam etseymişim.
Şimdi yine buralarda olmak istiyorum, 90 üstü başlığında başlicam tekrardan.
Kendime bir blog açtım motivasyon olsun diye. Burda başka blogger arkadaşlar da vardı hatırlıyorum. O yüzden paylaşmak istedim:)

Şişkonun Günlüğü

hepiniz umarım en sağlıklı şekilde hayal ettiğiniz kiloya kavuşursunuz.. Öpücükler:)

irem kızzz sizinn mekan nerelerrr haberinn varmı bilmiyorum ama buket le tabier de eşek eti çıkmışşş :)))))
ya sorma geçen seneydi yada önceki sene hep bukete gidiyoruz biz herkes övüyo filan kayınvaldemler geldi çok güzel falan filan diye götürdük oraya kayınvalidem de bu konuda pinpiriklidir temiz midir filan dediiii aaaaaa dedik bütün diyarbakır orda yiyo anammmm ertesi gün haberlerde eşek eti muhabbeti çıktı bi de baktıkki bukettt kadın 2 gün bişi yemediiii

ama lezzetli değilmiydi yaaa
neskafe banada çok zor gelmişti şimdi aramıyorum bile çok canım çekerse koyuyuorum ama bitiremiyorum bu arada bende şekersiz içiyodum
o ne kızzz :)))) sağlıklı birşeye benziyor ama PPP

kısss adaşım klinikteki arkadaşları filan herkes buketten tabierden yemeye devam ediyomuşş sen yanlış anlamışsınnn

ayyyyyyyyyyy bende diyomm ne diyo buuuu :)))), tühhh yaa tesadüfee bakkk kötü tesadüf :)))) bereketi biliyon mu canım oranın lahmacunu çok güzel oluyooo ondan sonraa urfa yolundaki doğann çok güzel birde balıkçılarda iş bankası sokağının oralarda bir ocak başı varrr tavsiye ederimmmmm kızlarrr kızlar derkennn iremlerimmm :))))

ben bizim burda tadı damak var ordan yiyommm ciğer yenecekse muharreme gidiliyo çünkü ben ciğer yemeyi sevmiyorummm

geçen kasım ayından beri yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ancak beş kilo verebildim.çocuklardan dolayı topiğe düzenli yazamıyorum.ama yalnız diyet yapmak zor.bende aranıza katılmak istiyorum.91 kilodan 86 ya inebildim.desteğinize ihtiyacım var.hergün yazmaya çalışacağım.umarım bende kilo verebilirim.37 yaşındayım 12 ve 2,5 yaşında iki oğlum var.küçük doğduktan sonra kilolar yapıştı gitmiyor.

görüyorumm seniii bazenn burdaaa cnmm hggg ben dilara verirsin tabi neden veremeyesin hepimizz burda birbirimize destek içinnnn varızzz başaracaksınnn emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…