adaşım saana bişey sorucam senin adın neden kırmızı ve neden pro üye yazıyo????
neyinden korktun ki bunun :)))) gözüme batan o kadar yemeğin içinde nescafe oldu :))) o yasaklılar listesinde ya :))) birde 1 kuru incir 1 porsiyon meyve cnm haberin olsunnnn kendi küçük amaaa marifeti büyükSelam kızlar
misafirlerimi geçirdim ve sonunda geldim....öncelikle listemi yazayım ..Bugün pek iç açıcı değil ama korka korka yazıcam :)
sabah
1 yeşil çay
yarım dilim kuru ananas
1 kuru kayısı
öğle (misafirlerim geç kalkınca öğle yemeğim kahvaltı oldu:)
2 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 kk peynir
1 dilim sucuk
yarım domates
ara
1 kuru kayısı
1 kuru incir
2 kuru erik
akşam
5 tane ekşili köfte
3 lahana sarma
3 kaşık yoğurt
yarım dilim tb ekmek
sonrasında canım tatlı isteyince yine 1 kuru incir yarım dilim kuru ananas
ve bolca su, sayısız bitki çayı (şekersiz)
şimdide sütlü nescafe (şekersiz)
bugün çok oldu sanki ama şaşırtıcı hala tatlıların üstüne atlamıyorum :)
irem kızzz sizinn mekan nerelerrr haberinn varmı bilmiyorum ama buket le tabier de eşek eti çıkmışşş :)))))
kuzum yaaaa bencee çok kısıyorsun kendinden yada banamı öyle geliyor kiiii ne bileyim 2 ay sonraaa ne yiyeceksinnn vücudun duruşa geçtiğindeee yadaaaa böyle gittin tamammmm kilo da verdinnn hep böyle az mı yiyeceksinn normal yeme düzenine geçinceee yine alırsın o zaman menüü çokkkk boşşşşşşşş hiç beğenmedimmmmsabah:
iki ekmek basi kadar ekmekcik
peymir kaymak cemen..(hepsi kahvalti bicaginin ucuyla birer kere)
sahanda kizarmis yumurta
ögle:
bir dilim ekmek
üzerine bir salam ve cemen:)
ara: bir elma..ikinci elmaninda kabugu(kizim kabugunu yemedide:))
aksam:
bir dilim ekemek
2 catal makarna
yumurtali kiyma(bir yemek kasigi kadar)
ara:2 bebe büskivisi
bir portakalda yemeyi düsünüyorum...
ayyyy ne güzell heyecanlarrrrrr maşallahhhhhhhhhhhhh hadi hayırlısı cnmAyakkabı alamadım.Bende ev terliği ile idare ettim.Bizden hiç bişey istemediler .ne yaparsanız siz bilirsiniz dediler.Tabii bizde elimizden gelenin en iyisini yapcaz.şimdi söz nişan birarada olacakmış.nişan sandığımı yapılıyor şimdi kızlar.biraz bilgi verin bana .Neler koymamız lazım?
neyinden korktun ki bunun :)))) gözüme batan o kadar yemeğin içinde nescafe oldu :))) o yasaklılar listesinde ya :))) birde 1 kuru incir 1 porsiyon meyve cnm haberin olsunnnn kendi küçük amaaa marifeti büyük
o ne kızzz :)))) sağlıklı birşeye benziyor amavalla biz klinkçe yemeye devam:))
Kuru incirden vazgeçiyim yani:)) kuru meyveleri tatlı isteğimi engellemek için yiyorum öbürlerinden yerim sorun değilde.... nescafe yasak mı yaa ama şekersiz içiyom ondan vazgeçmemi istemeyin nolurrrrrrr
ya sorma geçen seneydi yada önceki sene hep bukete gidiyoruz biz herkes övüyo filan kayınvaldemler geldi çok güzel falan filan diye götürdük oraya kayınvalidem de bu konuda pinpiriklidir temiz midir filan dediiii aaaaaa dedik bütün diyarbakır orda yiyo anammmm ertesi gün haberlerde eşek eti muhabbeti çıktı bi de baktıkki bukettt kadın 2 gün bişi yemediiiiirem kızzz sizinn mekan nerelerrr haberinn varmı bilmiyorum ama buket le tabier de eşek eti çıkmışşş :)))))
neskafe banada çok zor gelmişti şimdi aramıyorum bile çok canım çekerse koyuyuorum ama bitiremiyorum bu arada bende şekersiz içiyodumKuru incirden vazgeçiyim yani:)) kuru meyveleri tatlı isteğimi engellemek için yiyorum öbürlerinden yerim sorun değilde.... nescafe yasak mı yaa ama şekersiz içiyom ondan vazgeçmemi istemeyin nolurrrrrrr
o ne kızzz :)))) sağlıklı birşeye benziyor amaPPP
ya sorma geçen seneydi yada önceki sene hep bukete gidiyoruz biz herkes övüyo filan kayınvaldemler geldi çok güzel falan filan diye götürdük oraya kayınvalidem de bu konuda pinpiriklidir temiz midir filan dediiii aaaaaa dedik bütün diyarbakır orda yiyo anammmm ertesi gün haberlerde eşek eti muhabbeti çıktı bi de baktıkki bukettt kadın 2 gün bişi yemediiii
ama lezzetli değilmiydi yaaa
neskafe banada çok zor gelmişti şimdi aramıyorum bile çok canım çekerse koyuyuorum ama bitiremiyorum bu arada bende şekersiz içiyodum
kısss adaşım klinikteki arkadaşları filan herkes buketten tabierden yemeye devam ediyomuşş sen yanlış anlamışsınnn
ayyyyyyyyyyy bende diyomm ne diyo buuuu :)))), tühhh yaa tesadüfee bakkk kötü tesadüf :)))) bereketi biliyon mu canım oranın lahmacunu çok güzel oluyooo ondan sonraa urfa yolundaki doğann çok güzel birde balıkçılarda iş bankası sokağının oralarda bir ocak başı varrr tavsiye ederimmmmm kızlarrr kızlar derkennn iremlerimmm :))))
kızzz bizz çok yakınızz galibaaa :))) oranın adanası çok güzel oluyooo off acıktımmm galibaaaben bizim burda tadı damak var ordan yiyommm ciğer yenecekse muharreme gidiliyo çünkü ben ciğer yemeyi sevmiyorummm
işte orayı bilmiyorummmm cnmcımmm neyseee evine gelecek olursamm tarif edersin :)))dicle koleji sabrikün o sokaktayım ben
o ne kızzz :)))) sağlıklı birşeye benziyor amaPPP
ayyy irem açıkladı zatenn ne güldümmm :)) bazen çok saf oluyom :)) afiyet olsun cnmmm zatennn bir keredir o eşek eti :))))harf eksik yazmışım yani eşek meşek biz klinik olarak hepimiz yemeye devam ediyoruz:))
geçen kasım ayından beri yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ancak beş kilo verebildim.çocuklardan dolayı topiğe düzenli yazamıyorum.ama yalnız diyet yapmak zor.bende aranıza katılmak istiyorum.91 kilodan 86 ya inebildim.desteğinize ihtiyacım var.hergün yazmaya çalışacağım.umarım bende kilo verebilirim.37 yaşındayım 12 ve 2,5 yaşında iki oğlum var.küçük doğduktan sonra kilolar yapıştı gitmiyor.
işte orayı bilmiyorummmm cnmcımmm neyseee evine gelecek olursamm tarif edersin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?