ohhhhhhhh mis missss bende 2.5 fincan içtim bugün tarçın papatyaaaabennn geldmmmmbugun üçüncü bitki çayımı içıormm kızlarr
ilki yeşilçaydı sonra şeftalili karışık bitki çayı şimdi de ozel karşm çayımı içıormm tadı çoook guzel oldu valla
şimdi normal sallama elma çayını aldm bitki demleme kabıma koydum sonra içine beş tane karanfil ,bi parça zencefil.bir tutam ıhlamur, bi çubuk tarcını bölüp koydum sıcak suyu döküp üç dört dakika demledm pembemsi harika renkli ve tadı da guzel bi çayım olduuu içıorm şimdii
ohh sana da afiyet olsn kankacımmmohhhhhhhh mis missss bende 2.5 fincan içtim bugün tarçın papatyaaaa
afiyet olsun duygucummmm
yokk kızz vaz geçmeeee bende regl haftasındaaa özellikle yerimmm tatlı yönğnden baskın yaa severimmm demek istediğimm sadece onu az görüppp yanında çok meyve yeme :))) ben o hataya düştüm de 1 defa nescafeye gelinceee sütlü içiyon kalori yüksek oluyor birdee vücutta su tutuyormuş cnm ooo yüzden söyledimm madem vaz geçilmezinnnn iç bariiPPPP eğer yapabilirsen sütü de kes derim ben
Ayakkabı alamadım.Bende ev terliği ile idare ettim.Bizden hiç bişey istemediler .ne yaparsanız siz bilirsiniz dediler.Tabii bizde elimizden gelenin en iyisini yapcaz.şimdi söz nişan birarada olacakmış.nişan sandığımı yapılıyor şimdi kızlar.biraz bilgi verin bana .Neler koymamız lazım?
işteee buuuu ne güzell fikirrrrr süpersin bebeğimhımmm yani kahveyi sütsüz içmeye alışıyım sonra tümden kesiyim :))) Bitki çayları neyimize yetmiyor dimi ama :))
Hayırlı olsun arkadaşım, geçtiğimiz yaz bizde erkek kardeşimi nişanladık... Nişan sandığı yapılıyor ama o kadar çok şey varkii hangi birini yazayım.. Biz alışverişe hep birlikte çıkmıştık kız beğenmişti biz almıştık...
işteee buuuu ne güzell fikirrrrr süpersin bebeğim
Hayattaki tüm güzel şeyler ya ahlaksız ya yasadışı yada şişmanlatıyor.....
Bu söz kimindi hatırlayamadım ama ne kadar da doğru söylemiş özellikle şişmanlatıyor olan kısmı...
tadı güzel olan herşeyin kalorisi tavan yapıyor yaa...
hoşbuldum canım benim , düğün hazırlıkları falan pek uğrayamıyorum , kusura bakma.. Ama şunuda söyleyim burada menü paylaşmayıp , uğramadıkça kaçamaklar artıyosssmmmm hadi bildirim bildirimmmmmm hoşgeldin bu aradaaa
duygucum ya benim son numara aksam aksam basima bela olsu
benim ufakligi ögle uykusu icin yatagina koydum.ev tribleks..en üst katta iki oda var.birinde oglan kaliyor birindede ufaklik..
ben oturmaodasina gittim..bir baktim bes dakkika sonra yanima geldi..yataktan cikmaya alismis..bayagi güldük geride kiyamadim yatirmadim.aksam oldu..dedim hadi yataga.bezini bagladim uykutulumuna koydum yatirdim..yarim saat sonra bizim kiz tulumdan cik yataktan in coraplarinida giy birini ters giyinmisti..odadan cikmis.bakmis karanlik..merdicene oturum baslamis aglamaya..
baktik büyük kiz kucaginda getirdi:)) anne ben yatamiyoooooooooooooooom demezmi birde..neyse bir saat kaldi yanimizda..dedim uyku zamani hadi ..gazeteyi aldim birde kalem gel odanda bebek cizelim.gittik odasina.yarim saat oynattim..yataginin ayarini düsürdüm.cift yatak üstüsteydi..yatagin birinide cikardim ..oh be artik cikamaz dedim..her ihtimale karsida minderleri dizdim yataginin etrafinaki düserse sorun olmasin diye..odasinida kitledim.10 dak.sonra ciglik cigliga ses..cocuklarda yatmisti..korkmuslar.bizimki gene kalkmis inmis yataktan karanlikda coraplarini bulup giymis.ama dikkatinizi cekerim corabi mutlaka giyiniyor:)) kapi acilmayinca karanlikta korkmus...ciktim kosa kosa..yok cocugu uyutamiyoruz bu gece..oturdum oturmaodasina...birden bana ne dese iyi: anne unuttum unuttum..dedim git al..esim korkar dedi ama dedim gitmezse hep korkar..kalktim merdivenin isigini yaktim..karanlik ollursa seslen ben sana isik yakarim yeniden.tamam dedi cikti odasina.isik söynünce seslendi anne isik yaaaaak.yaktim.ama maksadim korkak alismasin..gitti bir baktim elinde gazete kalemle geldi...odasina sonradan götürdük ya..ay bu co^cuk akli bazen beni acaYip sasirtiyor.bende yok o kafa.ben coktan unutmustum onu:))simdi kucagimda uyuyamamanin sersemligiyle bakiniyor
mesela kumpir bugun cnm nasl istedi bi araştrdm ki binkusur kalori pastayla hemen hemen aynı yanii kalorisi yemedm tabii ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?