80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar iki gündür mesaj yazıyorum ama gruplara yönlendirilmeyle ilgili özellikle 80 89 gruuna kimse bişey cevap yazmadı lütfen bana yardımcı olur musunuz????

allahım yalnız değilmişim iki arkadaşım cevap yazmış ben 82 kilodayım ve yaşım 27 çalışıyorum diyetisyen listesine göre yarın diyetime devam ediyorum ediyoruz pardon HAFTADA 1-1,5 KİLO

sabah 2 dilim kepek ekmeği lor peyniri 3-4 zeytin şekersiz çay
ara ben yapamıyorum işimden dolayı
öğle ıspanak yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
ara 2 meyve
akşam 1 kase çorba 1 parça tavuk 1dilim ekmek
son kefir

Canım benim sen ilgilenince tek başına onunla hoşuna gitti tabii.yine uyumayıpgazete kalemle bebek çizmek istedi demekki.Bazen benimkilerde yapıyolar.Hep ilgi istiyolar,hep ilgi.sen yine evdesin.ben işe gittiğim için beni bütüngün görmüyolar özlüyolar.her akşam özel ilgilenim isteyolar.artık çalışmaktanda bıktım valla.ama benimki sırtını bana dayamış.hiç çalışmayacağımı düşünmüyor.gerçi evdede olsam bu sefer para yetmiycek falan .oda ayrı bi stres.sanırım ben her şeye atlıyorum.para yetmezse yetmesin.bu onun sorunu olmalı.ne yapıp yapıp bulsun.çalışsın dimi.yok.benimki sonra beni istemediğim hallere sokar diye korkuyorum.aaah ah bir dokun bin ah işit.nerden nereye.sanırım yine çok doldum.neyse görüşürüz.

günaydın arkadaşlar...yeni gelenler hoş gelmişler..gecmiş sayfalarda benden çok daha önce denmişti ama görülmedi sanırım..bol irade az kaçamak ve enerji dolu bir hafta hepimizin olsun...

allahım yalnız değilmişim iki arkadaşım cevap yazmış ben 82 kilodayım ve yaşım 27 çalışıyorum diyetisyen listesine göre yarın diyetime devam ediyorum ediyoruz pardon HAFTADA 1-1,5 KİLO
cnm hoş geldinn biz o gün sana bayağı yazdık diye hatırlıyorummm demek görmemişsin cnmmmm kolay gels,nnnn

Merhaba arkadaşlar,keyifler nasıl

sabahtır geçmişi okuyorum dün epey bi yazılmış ama lisyeler nerde yayınlanıyo topikte yok .ayrı bi yerde sonuç listeleri diyemi çıkıyo o kadar okudum yoksa gözümden mi kaçtı?

Arkadaşım sana hemen soğan suyunu tavsiye ederim aynı durumları yaşadım tabi kilo vermen de şart!

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben başladım bitki çayına rezene ve yeşilçayımı içim bile akşama meta çayı yapacam ve sirkeye başlıycam kararıyım azimliyim korksun kilolar zubus tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin ben hemen dünkü menümü yazayım ya bu arada listeyi yayınlamasınızda olur canımm:18: kendimi tabanlarda görmek istemyrmkaptanım haftaya yayınlasak:26:dermişim

sabah:2 dilim kepek ekmek biraz patates 2 b çay 3-4 zeytin ve maydonoz

ara:1 havuç

öğle:az makarna bol salata 2 b çay

ara:1 b süt

akşam:nohutlu tavuk yemeği 5-6 kaşık, 5 kaşık pilav ve salata 2 b çay

ara:1 b süt

hoşgeldin canım meyvenin yanında süt yoğurt vb protein al istersen yağ oluşmasını engelliyormuş tavsiye ederim

meraba arkadaşlar herkese güzel bir hafta diliyorum
dün akşam malesef internet gitti menümü yazamadım
sabah
1dlm kızarmış ekmek,domates,peynir,zeytin
öğle
1 tabak barbunya,yoğurt
akşam
kabak sote kıymalı yumurtalı,salata,1bardak ayran
ara
1 portakal
2lt su içtim,bir plates yaptım,
bugün ki menümüde yazayım belki giremem çünkü nöbetteyim
sabah
1dlm kızarmış ekmek,1 yumurta,peynir,zeytin
öğle
ıspanak kavurma,yoğurt
akşam
tavuk ızgara,salata,1bardak ayran,
ara bir portakal yerim
3 lt su içmeye çalışacam,2 bardak da yeşil çay,sporda 1 saat leslie yürüyüş
yapmayı planlıyorum :18: yarına hesap veririm

İraden için tebrikler. Kumpirinde light olanı yokmu ACEP? :))

saol cnm duyunca kalorisini yok aman kalsn dedm vala içine kaşar tereyagı koydrmassn mayonez ketcap sıktırmazsan azaları kalorisi zaten onu bu kadar kalorili yapan rus salatası ve mayonez ama rus salatasız da bişeye benzemez gibme gelıo ...arada odul olarak yemek lazm pizza pasta falan gibi işte....

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
1 [/TD] [TD] SssMmm [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 2.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 4.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 280dk bisiklet [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gkcnnn [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 200dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 13.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] aleyna84 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 13.3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] eranisa [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 9.9 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] SueSue [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 79.4 [/TD] [TD] 78.6 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 5.4 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] blackroseimmortal [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 81.2 [/TD] [TD] 80.6 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 3.4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 5mil leslie 60dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] zubus [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 8.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] irongirl [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 13.2 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 1 saat leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] umuts76 [/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 81.9 [/TD] [TD] 81.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 8.6 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] 54tuğba [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1.8 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] elmaşekeri23 [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 150 dk leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] [/table]

Son düzenleme:
arkadaşlar kusura bakmayın dün sizlerle muhabbet ederken kalbim sıkışmaya başladı eşime söledim gidelim hasaneye filan dedi ama istemedim kucağımda da bilgisayar filan var aldı kapattı attı hepsini bi tarafa yattım filan hafifledi yine de gitmedim geçti sonra mide bulantısı yada kolda uyuşukluk gibi bişeyler yoktu sırt ağrımmı vurdu naptı anlamadım kiii

listeyi de geç yayınlamak zorunda kaldım hepinizden özür diliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…