80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ceryanda kaldınmı banada olmuştu ta sırtıma vuruyordu doktorr sölemişti üşüttüysen ondan olabılır bu arada eline sağlık

canım ceryanda kaldınmı banada olmuştu ta sırtıma vuruyordu doktorr sölemişti üşüttüysen ondan olabılır bu arada eline sağlık

sağol canım walla korkmadım desem yalan olur neden doktora gitmedin diyeceksiniz diyarbakırlıların dediği gibi edemiyom uğraşayımmm

ellerine sağlık arkadaşım..
tüm kilo veren arkadaşlar TEBRİKLER...

Veremeyenler yola devam..iniş çıkışlar olacaktır..

slm kizlar nasilsiniz?

duyumcum esim iyi cnm saol hortumunu cikarmislar bugün dikis atmislar ignesiz biraz acidi diyo ama iyi allaha sükür yarin yada öbürgün cikicakmis

ellerine saglık iremcim 3 tane 2. cimiz var İNŞALLAH haftayada böyle oluruz

irem dikkatimi cekti bugune kadar aynı kiloyu vermişiz
cok gecmiş olsun soguk almışsın irem sırtını sıcak tutmaya calış gökcenin dediyi gibi ceyrandada kalmış olabilirsin
slm kizlar nasilsiniz?

duyumcum esim iyi cnm saol hortumunu cikarmislar bugün dikis atmislar ignesiz biraz acidi diyo ama iyi allaha sükür yarin yada öbürgün cikicakmis

tugba cok sevindim eşinin iyi olmasına İNŞALLAH daha iyş olur biran önce yanınıza gelir tekrar gecmiş olsun

kızlar kuralımız sadece bitki cayımı gecmişte onu okudum ben zaten yeşil cay içiyorum devamlı

bakalım bu hafta kim birinci olucak kızlar

iremimmmm ellerine sağlıkkkkkkk artkadaşlarr hepinizii tekerrr tekerrrr tbrk ediyorummmmmmmmmmm mavilii morr çiçekkkkkk arkadaşlarımızıdaaa 2 kere tebrik ediyorummmmmm

çokkkk geçmiş olsunn cnm benim yaaaaaaaaa bu soğuklardaaaa çıkıyorsun dışarııı birde nöbette kaldınnn onun yorgunluğundan mı ki acaba bence aksatmada git doktoraaaa

sağol canım walla korkmadım desem yalan olur neden doktora gitmedin diyeceksiniz diyarbakırlıların dediği gibi edemiyom uğraşayımmm
ayyyyy sen ölmeeee emiiiiiiiiiii

kızlar kuralımız sadece bitki cayımı gecmişte onu okudum ben zaten yeşil cay içiyorum devamlı

kuzummm bu haftayıı bitki çayııı haftasııı ilan ettikkkkkkkkkkkk :)))

Gamze akbaşın mektubunu okudum bi yarım saattir ağlıyorum ''seyahate giden anne gibiyim'' demiş allahım herşeyin hayırlısını versin çektiği acılar ağrılar hiç bişeyden bahsetmemiş sadece oğlunu düşünmüş allah yardım etsin şifaasını versin bugünümüze saip olduğumuz herşeye şükürler olsun

allah allah listede ilk siradayim ama ikinci yaziyor..yahu ben simdi ikincimiyim birincimi

Çoook geçmiş olsun arkadaşım..

kaptancim ellerine saglik

kizlar simdiden sevgiler gününüz kutlu olsun

Seninde sevgililer günün kutlu olsun canım...

allah allah listede ilk siradayim ama ikinci yaziyor..yahu ben simdi ikincimiyim birincimi

Birincisin canım :) Bekleyin haftaya bomba gibi düşücem listeye:)))

Arkadaşlar 1 saate yakın yürüdüm dışarıda hava bayağı güzeldi...

Bide aktara uğradım karışık bitki çayı aldım içinde safran,keten tohumu,funda,ardıç,hibiskus,kekik,mersin yaprağı,ısırgan,biberiye,rezene,yeşil çay,sandoloz,sinameki,yulaf,oğul otu,b.papatya,adaçayı ve tarçın varmış..

Bitki çayı haftası ya bayağı bi bitki oldu herhalde :))

Satan kadın kilo vermede çok etkili olduğunu söyledi ... Deniyeceğim bakalım işe yarayacakmı....

canım benimm bunların hepsini tek seferdemi kullanaacannnnn

sabah-ara: 1kk peynir, 2dlm k ekmeği, 4 zeytin, 1 yumurta haşlama
öğle: 1 portakal, 1 fincan salep
ara: 1 elma
akşam:5 yk ciğer sote, 1 bardak ayran, 2 dlm k ekmeği
arada yiyeceğim: 1 porsiyon meyve, süt

ayyy duyum listeye bakmam lazım ama 1. başkaydı yaaa o nasıl çıkmamışşş acaba??? yarın eve gidince bakarım artık

kaptanımmmm çok geçmişş olsunnnn iisn demi şimdi arkdasların dedgi gibi üşütmüş olablrsn göğüs kasları üşütnce sıkşablıo ama sen yne de dkkat ed bi daha boyle bşey hissedersn drek dr git cnmm

enn iisi cnm çok ii odem attrıo yeşilçay ben de içıorm ...işe yarıo gerçekten btki çayları içelm bakalm bol bol bi de bunu denylm bu hafta....

sabah-ara: 1kk peynir, 2dlm k ekmeği, 4 zeytin, 1 yumurta haşlama
öğle: 1 portakal, 1 fincan salep
ara: 1 elma
akşam:5 yk ciğer sote, 1 bardak ayran, 2 dlm k ekmeği
arada yiyeceğim: 1 porsiyon meyve, süt

aferinnn kankama kahvaltıyı duzeltmiş bence menun gayet ii cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…