Arkadaşlar 1 saate yakın yürüdüm dışarıda hava bayağı güzeldi...
Bide aktara uğradım karışık bitki çayı aldım içinde safran,keten tohumu,funda,ardıç,hibiskus,kekik,mersin yaprağı,ısırgan,biberiye,rezene,yeşil çay,sandoloz,sinameki,yulaf,oğul otu,b.papatya,adaçayı ve tarçın varmış..
Bitki çayı haftası ya bayağı bi bitki oldu herhalde :))
Satan kadın kilo vermede çok etkili olduğunu söyledi ... Deniyeceğim bakalım işe yarayacakmı....
canım benimm bunların hepsini tek seferdemi kullanaacannnnn
anladımmmm cnmmm daaa benceee bu kadar karışıma gerek yok yaa bundan sonraaaa bence bitkilerini kendin al karışım yapmak istersen kendin yap ve 5 den fazla karıştırmaa güzelimm bilgiçlik taslamak istemiyorumm amaaa hocalarımızz fazla bitki karıştırmayınn derdi hep bizeeeeecanım benimm bunların hepsini tek seferdemi kullanaacannnnn[/QUOT
Evet canım hepsi karışık toz halinde bir çay bardağına bir çay kaşığı karıştırıp günde 3 defa içilcekmiş...
evetttt 2 gündürr kahvaltıyııı yeniden soktum hayatımm gülümmmmm bütün günümü kontrol edebiliyorum böylelikleeeaferinnn kankama kahvaltıyı duzeltmişbence menun gayet ii cnm
kuzummmm karışımmm güzell hepsidee faydalı bitkilerr allah varrr ama çok yaaaaaa :)))karşm bi çay işte adaşım
serapçım bu btki çayı bombardmnnda çifte roket atar ozellkte bi çay bencee süpppperrsinnnnn
anladımmmm cnmmm daaa benceee bu kadar karışıma gerek yok yaa bundan sonraaaa bence bitkilerini kendin al karışım yapmak istersen kendin yap ve 5 den fazla karıştırmaa güzelimm bilgiçlik taslamak istemiyorumm amaaa hocalarımızz fazla bitki karıştırmayınn derdi hep bizeeeee
evetttt 2 gündürr kahvaltıyııı yeniden soktum hayatımm gülümmmmm bütün günümü kontrol edebiliyorum böylelikleee
kuzummmm karışımmm güzell hepsidee faydalı bitkilerr allah varrr ama çok yaaaaaa :)))
Tırstım biraz bişey olurmu acaba ???
Ama aldım artık deniycem napıyım Atın ölümü arpadan olsun :))))
karşm bi çay işte adaşım
serapçım bu btki çayı bombardmnnda çifte roket atar ozellkte bi çay bencee süpppperrsinnnnn
tam dibindeyimmmm kızzz ağlama hiçç :)))) benden destek alll birbirimizden destek ala alaaa pazara çıkarız yukarıu :)))ağlamak istiyoruuuuuuuuumbenden başka çanta yiyen yoooooooook hüüüüüühhh hüüüüüüh
yokk cnm birşeyyy olmazzzzz sadece fazla olunca biri diğerinin etkisini öldürüyorrr belkide daha az yararlı olan daha çok yararlı olanın etkisini öldürecekkkk bu çaydaaa o yüzden öyle dedim benim tavsiyem bunu kullan bir tahakine ayrı ayrı alll bitkileriniTırstım biraz bişey olurmu acaba ???
Ama aldım artık deniycem napıyım Atın ölümü arpadan olsun :))))
bende varım bebekkksabah 1 dilim ekmek 1 2 çatal sucuklu yumurta açık çay
ara 1 paket etiform
öğlen 1 dilim çavdar ekmeği 1 konserve ton balığı 1 bardak ayran
ara 2 ceviz 1 kuru kayısı
akşam 1 kase çorba 2 3 kaşık garnitürlü kereviz salatası
gece 1 meyve 1 bardak yarım yağlı süt
1 saat yürüyüş
bu hafta benim haftam olacak
Arkadaşlar 1 saate yakın yürüdüm dışarıda hava bayağı güzeldi...
Bide aktara uğradım karışık bitki çayı aldım içinde safran,keten tohumu,funda,ardıç,hibiskus,kekik,mersin yaprağı,ısırgan,biberiye,rezene,yeşil çay,sandoloz,sinameki,yulaf,oğul otu,b.papatya,adaçayı ve tarçın varmış..
Bitki çayı haftası ya bayağı bi bitki oldu herhalde :))
Satan kadın kilo vermede çok etkili olduğunu söyledi ... Deniyeceğim bakalım işe yarayacakmı....
serapes sen nerelisin aynı karışımdan bende aldım. kadın çok etkili dedi. yoksa aynı yerden miyiz?[/QUO
istanbul çatalca canım aynı yerdenmiyiz?:)
arkadaşlar kusura bakmayın dün sizlerle muhabbet ederken kalbim sıkışmaya başladı eşime söledim gidelim hasaneye filan dedi ama istemedim kucağımda da bilgisayar filan var aldı kapattı attı hepsini bi tarafa yattım filan hafifledi yine de gitmedim geçti sonra mide bulantısı yada kolda uyuşukluk gibi bişeyler yoktu sırt ağrımmı vurdu naptı anlamadım kiii
listeyi de geç yayınlamak zorunda kaldım hepinizden özür diliyorummm
canim ya kendine dikkat et..ben diyorumki bildirimleri pazar günü belli bir saate kadar herkes vermis olsun.veremeyen sansina küssün:)) yoksa bu sekilde biraz düzensiz oluyor ve haliyle sende sikinti yasiyorsun..herkes vermis olsa o saate kadar beklemeyecektin belkide..üzüldüm valla anlatinca rahatsizlandiginiarkadaşlar kusura bakmayın dün sizlerle muhabbet ederken kalbim sıkışmaya başladı eşime söledim gidelim hasaneye filan dedi ama istemedim kucağımda da bilgisayar filan var aldı kapattı attı hepsini bi tarafa yattım filan hafifledi yine de gitmedim geçti sonra mide bulantısı yada kolda uyuşukluk gibi bişeyler yoktu sırt ağrımmı vurdu naptı anlamadım kiii
listeyi de geç yayınlamak zorunda kaldım hepinizden özür diliyorummm
cok sevindim canim gözün aydin allah birdaha yasatmasin insallah bunlari size.slm kizlar nasilsiniz?
duyumcum esim iyi cnm saol hortumunu cikarmislar bugün dikis atmislar ignesiz biraz acidi diyo ama iyi allaha sükür yarin yada öbürgün cikicakmis
ayip ettin yoldasim..elbette yoldasiz.birazdan haftanin kurallarini belirleyelim kendi aramizda:))öznur bu haftada yoldaşımmısın
biziiiiiiiiiiiiiim biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimsabah 1 dilim ekmek 1 2 çatal sucuklu yumurta açık çay
ara 1 paket etiform
öğlen 1 dilim çavdar ekmeği 1 konserve ton balığı 1 bardak ayran
ara 2 ceviz 1 kuru kayısı
akşam 1 kase çorba 2 3 kaşık garnitürlü kereviz salatası
gece 1 meyve 1 bardak yarım yağlı süt
1 saat yürüyüş
bu hafta benim haftam olacak
serapes sen nerelisin aynı karışımdan bende aldım. kadın çok etkili dedi. yoksa aynı yerden miyiz?[/QUO
istanbul çatalca canım aynı yerdenmiyiz?:)
yok değil mişiz ben karaman
aşağı yukarı aynı kilodayız umarım ikimizde bir an önce zayıflarız
makrodan mı aldın kız :)yok değil mişiz ben karaman
aşağı yukarı aynı kilodayız umarım ikimizde bir an önce zayıflarız
çokk geçmiş olsunn cnm dualarımmm seninn ve kızınınnnn yanındaaa olsuın inş....kizlar cok feci grip olmusum.:2::2::2:nefes alamiyorum..gözlerimin yasi kesilmiyor...üstüneüstlük tüm gün disardaydik...gelirgelmez actim leptopu..esim gene bu hafta evdeymis..bu demek oluyorki biraz seyrekleseke görüsmelerimiz...bugün kizi okula yazdirmaya gittim.karne notu cok iyi olmadigi icin okula alinma durumu sadece sansa kaldi.toplamda 180 ögrenci aliniyormus.önce notu iyi olanlari alacaklarmis.sonra okulda kardesi olanlari.sonrada bos yer kalirsa geride kalanlar icinden kura cekilecekmis...yani isi sadece sansa kaldi.. nooooluuuuuuuuuur dua edin..su garibimin öksüzümünde yüzüne gülsün artik allahim.....öncelikle herseyin hayirlisi tabi...ama bu okula giderse hayati icin daha etkili olacak..yani basari gösterdigi taktirde ablasinin okuluna gecebilecek.yoksa dige kalan okullardan birine giderse ki o okullara tamamen ilgisiz sorumsuz ailenin cocuklari gidiyor..ve arkadaslarida isteristemez onlardan biri olacak buda beni endiselendiriyor dualarinizi esirgemezseniz sevinirim...:18:
ayyy ben zatennn hiç dayanamıyorum ki pazar kalkar kalkmazz diren önce tartı sonra hesapppp kahvaltı hazırsa ondan sonra değilse önce hemen bildirim yapıyorummm :))) ama şöyle birşeyyy var çoğunlukkk evliiiii barklıııı fırsat buldukcaaaaa ancak yazabiliyorlarrrrselamlar
kaptancıım eline sağlık bir de geçmiş olsun.kilo veren arkadaşlar tebrikler haftaya herkes verir inşallah.ben de öznura katılıyorum.pazar günü belli bi saate kadar olsun kilo bildirimi.
öznurcum geçmiş olsun sana da.zencefil iyi gelir.
menümü yazim
sabah:
ballı sirkeli su
bi dilim domatesli biberli kaşarlı sucuuklu çavdarlı ekmekten kanepe
bi dilim üstüne krem peynir sürülmüş ekmek
yeşil çay
ara
bi elma iki mandalinden meyveli yoğurt
öğlen iki tane sabahki kaneepelerden
bi kk peynir
iki kuru incir
ara
bi buçuk galeta
akşam
yağsız tarhana çorbası
fırında kıymalı pırasa ymeği
iki buçuk dilim çavdarlı ekmek
ara
malt kahve
sagol canim.bu saatte zencefil bulamam ama sabaha mutlaka bakarimselamlar
kaptancıım eline sağlık bir de geçmiş olsun.kilo veren arkadaşlar tebrikler haftaya herkes verir inşallah.ben de öznura katılıyorum.pazar günü belli bi saate kadar olsun kilo bildirimi.
öznurcum geçmiş olsun sana da.zencefil iyi gelir.
menümü yazim
sabah:
ballı sirkeli su
bi dilim domatesli biberli kaşarlı sucuuklu çavdarlı ekmekten kanepe
bi dilim üstüne krem peynir sürülmüş ekmek
yeşil çay
ara
bi elma iki mandalinden meyveli yoğurt
öğlen iki tane sabahki kaneepelerden
bi kk peynir
iki kuru incir
ara
bi buçuk galeta
akşam
yağsız tarhana çorbası
fırında kıymalı pırasa ymeği
iki buçuk dilim çavdarlı ekmek
ara
malt kahve
makrodan mı aldın kız :)
çokk geçmiş olsunn cnm dualarımmm seninn ve kızınınnnn yanındaaa olsuın inş....
ayyy ben zatennn hiç dayanamıyorum ki pazar kalkar kalkmazz diren önce tartı sonra hesapppp kahvaltı hazırsa ondan sonra değilse önce hemen bildirim yapıyorummm :))) ama şöyle birşeyyy var çoğunlukkk evliiiii barklıııı fırsat buldukcaaaaa ancak yazabiliyorlarrrr
sagol canim..sekerim ya bende evliyim üstelik dört cocukluyum..sohpete benimde vaktim olmuyor bazen..ama sadece bildirim verip kapatmakta cok zaman almiyorki..mesela aksam 6 desek (mesela tabi cogunluk ne ister bilemem) aksam altiya kadar elbette bes dakkalik bir firsat olur..olmadimi cumartesi aksamdan da yazabilir..ne bileyim sohpete zaman olmayabiliyor..bes dakikalik bir zaman bile olamayabiliyor cok iyi anlarim ama nasilsa aksama kadar elbette bir firsat olur sadece bildirim yamaya..bak böylede kaptam zor durumda kaliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?