80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benimm bunların hepsini tek seferdemi kullanaacannnnn

karşm bi çay işte adaşım
serapçım bu btki çayı bombardmnnda çifte roket atar ozellkte bi çay bencee süpppperrsinnnnn

ağlamak istiyoruuuuuuuuum benden başka çanta yiyen yoooooooook hüüüüüühhh hüüüüüüh

sabah 1 dilim ekmek 1 2 çatal sucuklu yumurta açık çay
ara 1 paket etiform
öğlen 1 dilim çavdar ekmeği 1 konserve ton balığı 1 bardak ayran
ara 2 ceviz 1 kuru kayısı
akşam 1 kase çorba 2 3 kaşık garnitürlü kereviz salatası
gece 1 meyve 1 bardak yarım yağlı süt
1 saat yürüyüş

bu hafta benim haftam olacak

okadar detaya girmeye gerek yok biraz hareket ve akşam 6 dan sonra yemeyi kesip her akşam bir soda içmek yeterli ..

ağlamak istiyoruuuuuuuuum benden başka çanta yiyen yoooooooook hüüüüüühhh hüüüüüüh
tam dibindeyimmmm kızzz ağlama hiçç :)))) benden destek alll birbirimizden destek ala alaaa pazara çıkarız yukarıu :)))

sabah:2 bardak su
kahvalt:2 dilim ekmek bir yumurta ve bir kaşık lor peyniri ile 20 gr bitter
ara:süt
öğle:6 yk taze fasulye yemeği ve bir kase ayren bir dilim ekmek
ara:2 ekmek bri peynir
akşam:bir tabak sebzeli tavuk 2 bardak ayran ve bol salara bir ekmek
gece:2 meyve 1 ekmek ve bit peynri kaldı spor yok su 2lt 2 kupa yeşil çay

serapes sen nerelisin aynı karışımdan bende aldım. kadın çok etkili dedi. yoksa aynı yerden miyiz?

Canım geçmişolsun.

Bu günki menüm
sabah yarım dilim çavdar ekmeği(midem çok kötüydü)
arada 1 tane altınbaşak
öğle 2 tabak yayla çorbası,2-3 parça et
arada 2 tane yaprak kurabiye
akşam kereviz salatası,2 dilim çavdar
2 kaşık yulaf ezmesinin içine 2 tane kayısı koydum,5-6 tanede kara üzüm tatlı niyetine yiyorum.
1,5 lt su

canim ya kendine dikkat et..ben diyorumki bildirimleri pazar günü belli bir saate kadar herkes vermis olsun.veremeyen sansina küssün:)) yoksa bu sekilde biraz düzensiz oluyor ve haliyle sende sikinti yasiyorsun..herkes vermis olsa o saate kadar beklemeyecektin belkide..üzüldüm valla anlatinca rahatsizlandigini( kendine dikkat et herseyin basi saglik unutma

slm kizlar nasilsiniz?

duyumcum esim iyi cnm saol hortumunu cikarmislar bugün dikis atmislar ignesiz biraz acidi diyo ama iyi allaha sükür yarin yada öbürgün cikicakmis
cok sevindim canim gözün aydin allah birdaha yasatmasin insallah bunlari size.

öznur bu haftada yoldaşımmısın
ayip ettin yoldasim..elbette yoldasiz.birazdan haftanin kurallarini belirleyelim kendi aramizda:))

biziiiiiiiiiiiiiim biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

kizlar cok feci grip olmusum.:2::2::2:nefes alamiyorum..gözlerimin yasi kesilmiyor...üstüneüstlük tüm gün disardaydik...gelirgelmez actim leptopu..esim gene bu hafta evdeymis..bu demek oluyorki biraz seyrekleseke görüsmelerimiz...bugün kizi okula yazdirmaya gittim.karne notu cok iyi olmadigi icin okula alinma durumu sadece sansa kaldi .toplamda 180 ögrenci aliniyormus.önce notu iyi olanlari alacaklarmis.sonra okulda kardesi olanlari.sonrada bos yer kalirsa geride kalanlar icinden kura cekilecekmis...yani isi sadece sansa kaldi.. nooooluuuuuuuuuur dua edin..su garibimin öksüzümünde yüzüne gülsün artik allahim.....öncelikle herseyin hayirlisi tabi...ama bu okula giderse hayati icin daha etkili olacak..yani basari gösterdigi taktirde ablasinin okuluna gecebilecek.yoksa dige kalan okullardan birine giderse ki o okullara tamamen ilgisiz sorumsuz ailenin cocuklari gidiyor..ve arkadaslarida isteristemez onlardan biri olacak buda beni endiselendiriyor dualarinizi esirgemezseniz sevinirim...:18:

selamlar

kaptancıım eline sağlık bir de geçmiş olsun.kilo veren arkadaşlar tebrikler haftaya herkes verir inşallah.ben de öznura katılıyorum.pazar günü belli bi saate kadar olsun kilo bildirimi.
öznurcum geçmiş olsun sana da.zencefil iyi gelir.

menümü yazim
sabah:
ballı sirkeli su
bi dilim domatesli biberli kaşarlı sucuuklu çavdarlı ekmekten kanepe
bi dilim üstüne krem peynir sürülmüş ekmek
yeşil çay

ara
bi elma iki mandalinden meyveli yoğurt

öğlen iki tane sabahki kaneepelerden
bi kk peynir
iki kuru incir

ara
bi buçuk galeta

akşam
yağsız tarhana çorbası
fırında kıymalı pırasa ymeği
iki buçuk dilim çavdarlı ekmek

ara
malt kahve

sagol canim.bu saatte zencefil bulamam ama sabaha mutlaka bakarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…