80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kiz elmasekerim benim senin günün nasil gecti..biraz moralsizmisin banami öyle geliyor..11.ci olmussun yorum bile yapmamissin:))) son anda kurtarmissin ha cantayemeyi:))

kizlar kendime söyle bol köpüklü vede ilacli bir küvet hazirladim..banyo buram buram mentol kokuyor:)))) gideyimde gireyim belki ise yarar..yamazsada yarin sabah helvami yersiniz:))) ya hoca sorarsa nasil bilirdiniz falan diye sakin komik nilirdik civak bilirdik cenesiz bilirdik diye dürüst olayin..dostvar düsman var rezil almayayim:)) mümkünse iyi bilirdik cok efendiydi cok ciddiydi diyinde giderayak bir karizmam olsun

ivittt iviitttttt

hakkında hayırlısı olsun canım benim geçmiş olsun bidee naaptın çok mu terledin pisiklettee

şişman diil balık etliydi deriz tövbe tövbe

diyet bozulur len helva felan 1 kaşık yeriz ancak

ivittt iviitttttt

hakkında hayırlısı olsun canım benim geçmiş olsun bidee naaptın çok mu terledin pisiklettee
yok kiz iki gündür bisiklete falan binmiyorum..valla birinci olacam diye cok havalandim ya:))))ceyranda kalmisim.ikinci oldugumu anlayyinca havam söndü üsüttüm haliyle

şişman diil balık etliydi deriz tövbe tövbe
öyle bir dede gör...kolundan tutup senide götürürüm:)) incecikti 34 beden giyiyordu..son moda kiyafetler aliyordu..ah ah bir havali hos hatunduki..iyikide öldü kurtulduk fesadimdan caltilayaktim de:)))) karizma anlarsin ya:))

diyet bozulur len helva felan 1 kaşık yeriz ancak
merak etme benim helvam diet olur:)) dostlarima iskence edermiyim hic:))

kendisi zayıf bütün arkadaşları şişman buna kim inanır haftanın kuralları buyrun:44::44:

hergün 2-3 litre su
gün asiri 40 dak.spor(istiyorsan hergün yapabilirsin tabi..)
kurabiye helva ..ekstra kacamak yok
hergün 50 mekik(sporun haricinde..göbek toplayalim biraz yerlerden..benim göbek evde hali gibi oldu:)) haliya basmayin laaaaaaaaayn diyerek oturuyorum yerde:))
yalancilik gizlilik yok
utanacak seyler yemek yok
utanma var ama:))
persembe sabaha kadar tartilma yok.persemden sonrada tartilma yok

iyimi iyimi..varsa eklemek istedigin ekleyebiliz ..ama kusura bakma hergün hergün totoyu cürütemicem bisiklette:))

ahahaha tabe birinci oldun günaşırııya düşersin bide 6 dan sonra bişi yememeye çalışalım hadi 7 olsun mekik işi süper olur ya bel inceldi biraz göbek iice göze batıyo:26::26:

kendisi zayıf bütün arkadaşları şişman buna kim inanır haftanın kuralları buyrun:44::44:
iyi ya iste azimli kariymis derler..tombislerin icinde dal gibiymis derler...inanmayyanada topigin en zayfilarini iki adim öne itersiniz:))
sismanlarda onlarin arkasindan sadece kafalarini uzatir idare ederiz..topu topu birkac dakka:)) yada yas havasi yapip siyahlara bürünürsünüz..iki beden farkeder güven bana:))

ahahaha tabe birinci oldun günaşırııya düşersin bide 6 dan sonra bişi yememeye çalışalım hadi 7 olsun mekik işi süper olur ya bel inceldi biraz göbek iice göze batıyo:26::26:

tamam oda iyi.6 dan sonra birsey yeme yok..elmadami yok:)) iyide sen emziriyorsun yoldasim senin icin dogru olurmu..süt pinarlarin kurumasin:)))

tamam oda iyi.6 dan sonra birsey yeme yok..elmadami yok:)) iyide sen emziriyorsun yoldasim senin icin dogru olurmu..süt pinarlarin kurumasin:)))

ben anladım bu sütün yediklerimle bi alakası yok ne kadar su o kadar süt walla bak :) ya ben bugün bişi okudum diyette her gün tartılmak iyiymiş

yoldasin ya benim kuvetin köpükleri kalmadi valla cenecalmadan..gideyim ilaclanip geleyim ama 1 saat sürer..kalan olursa devam ederiz:))

Bugünkü menümüde yazayım bari

sabah
1 buçuk dilim tb ekmek
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil 2 siyah zeytin
1 domates
bol maydanoz ve dereotu

ara
2 kuru kayısı
2 kuru erik

öğlen

4 adet lahana sarma
4 kaşık yoğurt

ara

bir avuç sarı lelebi

akşam

1 adet kır pidesi
1 bardak elma suyu

sonrasında 1 portakal

bol su ve bitki çayı

Son aldığım bitki çayı kilo vermede etkilimi bilmiyorum ama beni çok güzel uyuttu saat 10:30 gibi tv nin karşısında sızmışım resmen yeni kalktım uyku düzeni zaten yoktu hepten gitti :))))

Selam herkese. Ben de araniza katilmak istiyorum. Artik yeter vazgeciyorum fazla kilolarimdan . Onlari sonsuzluga ugurluyorum burada. 88 kiloyum ve ilk hedefim 15 martta 81 kilo olmak.
Emziriyorum ayni zamanda. Var mi baska emziren arkadaslar? Sutunuz diyetten etkileniyor mu?

canım hoşgeldin gökcen ben
benimde 5.5 aylık bi kızım var 1.5 aydır burdayım nerdeyse bol su bol su bol su o zaman değil azalmak coşuyo resmen sütün ama su çok önemli aslına bakarsan avantaj bıle sayılır çünkü emzirirken kılo vermek biraz daha kolay oluyo çabuk gidiyo ne kadarlık bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…