- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
hg cnm aramızaa o zaman şimdiden vedalaş hemen kilolarınlaa onlar giderkenn görmeyecekk yüzlerine bakmayacaksınn bileeeee :))))Selam herkese. Ben de araniza katilmak istiyorum. Artik yeter vazgeciyorum fazla kilolarimdan . Onlari sonsuzluga ugurluyorum burada. 88 kiloyum ve ilk hedefim 15 martta 81 kilo olmak.
Emziriyorum ayni zamanda. Var mi baska emziren arkadaslar? Sutunuz diyetten etkileniyor mu?
günaydınnn bebişimmmm karr güzel şey yaaagünaydınnnnnn herkeslereeee ankarada kar yağıyo yineeeee
kankammmmmmmm hggg hadi gözün aydınnnnnn aslında fazlan yanında eksik var akşamkiş fazlalığın sebebii sabahki eksiklikkk bugün kahvaltıını tam yapmışsındır inş. gülümhuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuu
internetim geldi ben de damladım hemen.artık gündüzleri fırsat buldukça yazarım.çok mutluyum.
dünkü menü:
sabah:1 dilim çav.ekmek+1 kk peynir+çay
ara:yeşil çay
öğle:1 kase mercimek çorba+3 kaşık kuskus orman kebabının sadece etleri o da 1 kaşık filan
ara:1 portakal+1 elma+ 1 light süt
akşam:1 kasemercimek+1 tabak kuru fasülye+1 dilim ekmek+biraz yeşillk+yrm kase yoğurt
ara:2 dilim kivi+2 tatlı kaşığı muhallebi
fazlalar var biliyorum ama pazara göre daha iyi.inşallah bugün daha iyi geçiririm.
bi geçmişe bakayım neler yaptınız.
geçmiş olsun canım liste için teşekkürler emeğine sağlık.arkadaşlar kusura bakmayın dün sizlerle muhabbet ederken kalbim sıkışmaya başladı eşime söledim gidelim hasaneye filan dedi ama istemedim kucağımda da bilgisayar filan var aldı kapattı attı hepsini bi tarafa yattım filan hafifledi yine de gitmedim geçti sonra mide bulantısı yada kolda uyuşukluk gibi bişeyler yoktu sırt ağrımmı vurdu naptı anlamadım kiii
listeyi de geç yayınlamak zorunda kaldım hepinizden özür diliyorummm
tuğbacım eşinin rahatsızlığını önceki mesajlarda okumuştum ama alıntı yapıp ta yazamamıştım.çok geçmiş olsu iyi olmasına sevindim.slm kizlar nasilsiniz?
duyumcum esim iyi cnm saol hortumunu cikarmislar bugün dikis atmislar ignesiz biraz acidi diyo ama iyi allaha sükür yarin yada öbürgün cikicakmis
hadi bakalım bu hırsla güzel kilolar gider.sabah 1 dilim ekmek 1 2 çatal sucuklu yumurta açık çay
ara 1 paket etiform
öğlen 1 dilim çavdar ekmeği 1 konserve ton balığı 1 bardak ayran
ara 2 ceviz 1 kuru kayısı
akşam 1 kase çorba 2 3 kaşık garnitürlü kereviz salatası
gece 1 meyve 1 bardak yarım yağlı süt
1 saat yürüyüş
bu hafta benim haftam olacak
akşam 6 dan sonra yemeyi kesebilsek işe yarıyor aslında haklısınokadar detaya girmeye gerek yok biraz hareket ve akşam 6 dan sonra yemeyi kesip her akşam bir soda içmek yeterli ..
tatlı rarifin güzelmiş bende deneyeyim.Bu günki menüm
sabah yarım dilim çavdar ekmeği(midem çok kötüydü)
arada 1 tane altınbaşak
öğle 2 tabak yayla çorbası,2-3 parça et
arada 2 tane yaprak kurabiye
akşam kereviz salatası,2 dilim çavdar
2 kaşık yulaf ezmesinin içine 2 tane kayısı koydum,5-6 tanede kara üzüm tatlı niyetine yiyorum.
1,5 lt su
geçmiş olsun canım fena yakalanmışsın.kızın için de Allah kalbinize göre versin inşallah diyorumkizlar cok feci grip olmusum.:2::2::2:nefes alamiyorum..gözlerimin yasi kesilmiyor...üstüneüstlük tüm gün disardaydik...gelirgelmez actim leptopu..esim gene bu hafta evdeymis..bu demek oluyorki biraz seyrekleseke görüsmelerimiz...bugün kizi okula yazdirmaya gittim.karne notu cok iyi olmadigi icin okula alinma durumu sadece sansa kaldi.toplamda 180 ögrenci aliniyormus.önce notu iyi olanlari alacaklarmis.sonra okulda kardesi olanlari.sonrada bos yer kalirsa geride kalanlar icinden kura cekilecekmis...yani isi sadece sansa kaldi.. nooooluuuuuuuuuur dua edin..su garibimin öksüzümünde yüzüne gülsün artik allahim.....öncelikle herseyin hayirlisi tabi...ama bu okula giderse hayati icin daha etkili olacak..yani basari gösterdigi taktirde ablasinin okuluna gecebilecek.yoksa dige kalan okullardan birine giderse ki o okullara tamamen ilgisiz sorumsuz ailenin cocuklari gidiyor..ve arkadaslarida isteristemez onlardan biri olacak buda beni endiselendiriyor dualarinizi esirgemezseniz sevinirim...:18:
ben ara öğünlerini beğendim özellikle.çünkü ben doğru dürüst ara öğün yapamıyorumBugünkü menümüde yazayım bari
sabah
1 buçuk dilim tb ekmek
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil 2 siyah zeytin
1 domates
bol maydanoz ve dereotu
ara
2 kuru kayısı
2 kuru erik
öğlen
4 adet lahana sarma
4 kaşık yoğurt
ara
bir avuç sarı lelebi
akşam
1 adet kır pidesi
1 bardak elma suyu
sonrasında 1 portakal
bol su ve bitki çayı
Son aldığım bitki çayı kilo vermede etkilimi bilmiyorum ama beni çok güzel uyuttu saat 10:30 gibi tv nin karşısında sızmışım resmen yeni kalktım uyku düzeni zaten yoktu hepten gitti :))))
Selam herkese. Ben de araniza katilmak istiyorum. Artik yeter vazgeciyorum fazla kilolarimdan . Onlari sonsuzluga ugurluyorum burada. 88 kiloyum ve ilk hedefim 15 martta 81 kilo olmak.
Emziriyorum ayni zamanda. Var mi baska emziren arkadaslar? Sutunuz diyetten etkileniyor mu?
kankammmmmmmm hggg hadi gözün aydınnnnnn aslında fazlan yanında eksik var akşamkiş fazlalığın sebebii sabahki eksiklikkk bugün kahvaltıını tam yapmışsındır inş. gülüm
çok mantıklı cnm öyle yappp hem yemesi de rahat iş ortamında meyve süt yemen sorunlu olabilirsağolasın kankam.evet çok doğru söylüyorsun.bu sabah 1 yumurta da vardı kahvaltıda.şimdi de 1 adet light süt içiyorum.ben şu ara öğünleri bi düzelteyim.ceviz badem leblebi gibi şeyler getireyim bari yanımda.
menü güzel canım bahsettiğin bitki çayı ne ben kaçırdım galibaBugünkü menümüde yazayım bari
sabah
1 buçuk dilim tb ekmek
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil 2 siyah zeytin
1 domates
bol maydanoz ve dereotu
ara
2 kuru kayısı
2 kuru erik
öğlen
4 adet lahana sarma
4 kaşık yoğurt
ara
bir avuç sarı lelebi
akşam
1 adet kır pidesi
1 bardak elma suyu
sonrasında 1 portakal
bol su ve bitki çayı
Son aldığım bitki çayı kilo vermede etkilimi bilmiyorum ama beni çok güzel uyuttu saat 10:30 gibi tv nin karşısında sızmışım resmen yeni kalktım uyku düzeni zaten yoktu hepten gitti :))))
afyondada sabah yağmur vardı ayy bu havalar açmayacak bi içim sıkıldıgünaydınnnnnn herkeslereeee ankarada kar yağıyo yineeeee
hoşgeldin canım çoğumuz emziriyor bende emiklilerdenim emzirmeninde extra etkisi var kiloda yediğine dikkat edersen ve sporla daha çabuk veriliyrSelam herkese. Ben de araniza katilmak istiyorum. Artik yeter vazgeciyorum fazla kilolarimdan . Onlari sonsuzluga ugurluyorum burada. 88 kiloyum ve ilk hedefim 15 martta 81 kilo olmak.
mercimek kuru fasulye ekmek üçü bi arada olmamış hepsi k.hidrat o kısım olmasa iyiymiş ama olmadıhuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuu
internetim geldi ben de damladım hemen.artık gündüzleri fırsat buldukça yazarım.çok mutluyum.
dünkü menü:
sabah:1 dilim çav.ekmek+1 kk peynir+çay
ara:yeşil çay
öğle:1 kase mercimek çorba+3 kaşık kuskus orman kebabının sadece etleri o da 1 kaşık filan
ara:1 portakal+1 elma+ 1 light süt
akşam:1 kasemercimek+1 tabak kuru fasülye+1 dilim ekmek+biraz yeşillk+yrm kase yoğurt
ara:2 dilim kivi+2 tatlı kaşığı muhallebi
fazlalar var biliyorum ama pazara göre daha iyi.inşallah bugün daha iyi geçiririm.
bi geçmişe bakayım neler yaptınız.
afyonmu sen afyonlumusun bendemerhaba güzeller nasılız bakalım bugün ben çok iyiyim öpüyrm hepinizi güzeller
menü güzel canım bahsettiğin bitki çayı ne ben kaçırdım galiba
afyondada sabah yağmur vardı ayy bu havalar açmayacak bi içim sıkıldı
hoşgeldin canım çoğumuz emziriyor bende emiklilerdenim emzirmeninde extra etkisi var kiloda yediğine dikkat edersen ve sporla daha çabuk veriliyr
mercimek kuru fasulye ekmek üçü bi arada olmamış hepsi k.hidrat o kısım olmasa iyiymiş ama olmadı
iyiyimmmmm canım bennimmmm sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnntubacım eşine çok sevindim en kısa zamanda inş eski sağlığına kavuşur kıııııız elmam şekerim nassın bakam bugün seviyrm seni tatlım ay canımı tatlı çektirdin amaaaaan ben dünkü menümü yazmadım hemen yazayım bakalım nasıl olmuş buraya yazınca daha çok farked,yrm hatalarımı
sabah:1 tane küçük çörek 2 b çay
ara:1 avuç kuru üzüm
ara:5-10 tane kuru üzüm
öğle:biraz fazlaca ekmek dilimini bilmiyrm ve mantar sote 1 b çay
ara:1 elma
ara:1 küçük portakal ve 1 b süt
akşam:tavuklu karnabahar 2 dilim ekmek salata yoğurt 2 b çay
ara:1 küçük elma 1 küçük portakal 1 ısırık havuç
yatarken 1 b süt
1 b yeşilçay 1 b rezene 1 b ıhlamur zencefil limıon ve tarçın karışımı
aşmışım gene kendimi ya ama bugün iyi başladım okulda arkadaşın biri beni denetliycek öğlen kaçırmycam akşamda kızdan fırsat buluırsam leslie yapmayı planlyrm irade dileyin banaaaaa
sen bu adamın hakkını yiyosun gibime geliyonaber fistiklarim..ben hala cok hastayim.kocisim bana kahvalti hazirliyor. nerdeyse 7 senelik evliyim bu 3.cükeyfime diyecek yok:)))) söyle bir göz atayim dedim size..özlüyorum burayi ya acmadigim gün
umut her zaman vardır yumurtaya can veren allah:) sabah bende aksilendim sonra aklıma geldi sevgililer günü die barıştım nolur nolmaz kaz gelecekse tavuk esirgememo benim ömrümü yedi ömrümü....ben hakkini yemisim cokmu :)) ama sanki ögreniyor yavas yavas..en azindan umut var gibi gibi
naber fistiklarim..ben hala cok hastayim.kocisim bana kahvalti hazirliyor. nerdeyse 7 senelik evliyim bu 3.cükeyfime diyecek yok:)))) söyle bir göz atayim dedim size..özlüyorum burayi ya acmadigim gün
hergün 2-3 litre su
gün asiri 40 dak.spor(istiyorsan hergün yapabilirsin tabi..)
kurabiye helva ..ekstra kacamak yok
hergün 50 mekik(sporun haricinde..göbek toplayalim biraz yerlerden..benim göbek evde hali gibi oldu:)) haliya basmayin laaaaaaaaayn diyerek oturuyorum yerde:))
yalancilik gizlilik yok
utanacak seyler yemek yok
utanma var ama:))
persembe sabaha kadar tartilma yok.persemden sonrada tartilma yok
iyimi iyimi..varsa eklemek istedigin ekleyebiliz ..ama kusura bakma hergün hergün totoyu cürütemicem bisiklette:))
menü güzel canım bahsettiğin bitki çayı ne ben kaçırdım galiba
karışık bitki çayı canım içinde safran,keten tohumu,funda,ardıç,hibiskus,kekik,mersin yaprağı,ısırgan,biberiye,rezene,yeşil çay,sandoloz,sinameki,yulaf,oğul otu,b.papatya,adaçayı ve tarçın varmış..
canım hoşgeldin gökcen ben
benimde 5.5 aylık bi kızım var 1.5 aydır burdayım nerdeyse bol su bol su bol su o zaman değil azalmak coşuyo resmen sütün ama su çok önemli aslına bakarsan avantaj bıle sayılır çünkü emzirirken kılo vermek biraz daha kolay oluyo çabuk gidiyo ne kadarlık bebeğin
gecmiş olsun duyum salgın var dikkat et kendine
kızlar menümü yazıyım
sabah 1 tane incir
kahvaltıi 1 haşlanmış yumurta ,2 bardak yeşil cay,1 dilim beyaz ekmek 2 dilim peynir
akşam 3 kase sebze corbası ,yeşil salata, 4 kasık yogurt ,1 haşlanmış yumurta
yatmadan 1 tane incir
2 mil lesli yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?