80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hg cnm aramızaa o zaman şimdiden vedalaş hemen kilolarınlaa onlar giderkenn görmeyecekk yüzlerine bakmayacaksınn bileeeee :))))

günaydınnnnnn herkeslereeee ankarada kar yağıyo yineeeee
günaydınnn bebişimmmm karr güzel şey yaaa

huuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuu
internetim geldi ben de damladım hemen.artık gündüzleri fırsat buldukça yazarım.çok mutluyum.
dünkü menü:
sabah:1 dilim çav.ekmek+1 kk peynir+çay
ara:yeşil çay
öğle:1 kase mercimek çorba+3 kaşık kuskus orman kebabının sadece etleri o da 1 kaşık filan
ara:1 portakal+1 elma+ 1 light süt
akşam:1 kasemercimek+1 tabak kuru fasülye+1 dilim ekmek+biraz yeşillk+yrm kase yoğurt
ara:2 dilim kivi+2 tatlı kaşığı muhallebi
fazlalar var biliyorum ama pazara göre daha iyi.inşallah bugün daha iyi geçiririm.
bi geçmişe bakayım neler yaptınız.

kankammmmmmmm hggg hadi gözün aydınnnnnn aslında fazlan yanında eksik var akşamkiş fazlalığın sebebii sabahki eksiklikkk bugün kahvaltıını tam yapmışsındır inş. gülüm

geçmiş olsun canım liste için teşekkürler emeğine sağlık.

slm kizlar nasilsiniz?

duyumcum esim iyi cnm saol hortumunu cikarmislar bugün dikis atmislar ignesiz biraz acidi diyo ama iyi allaha sükür yarin yada öbürgün cikicakmis
tuğbacım eşinin rahatsızlığını önceki mesajlarda okumuştum ama alıntı yapıp ta yazamamıştım.çok geçmiş olsu iyi olmasına sevindim.

hadi bakalım bu hırsla güzel kilolar gider.

okadar detaya girmeye gerek yok biraz hareket ve akşam 6 dan sonra yemeyi kesip her akşam bir soda içmek yeterli ..
akşam 6 dan sonra yemeyi kesebilsek işe yarıyor aslında haklısın

tatlı rarifin güzelmiş bende deneyeyim.

geçmiş olsun canım fena yakalanmışsın.kızın için de Allah kalbinize göre versin inşallah diyorum

ben ara öğünlerini beğendim özellikle.çünkü ben doğru dürüst ara öğün yapamıyorum

hoşgeldin canım.emziren arkadaşlar da var aramızda eminim birbirinize destek olursunuz

kankammmmmmmm hggg hadi gözün aydınnnnnn aslında fazlan yanında eksik var akşamkiş fazlalığın sebebii sabahki eksiklikkk bugün kahvaltıını tam yapmışsındır inş. gülüm

sağolasın kankam.evet çok doğru söylüyorsun.bu sabah 1 yumurta da vardı kahvaltıda.şimdi de 1 adet light süt içiyorum.ben şu ara öğünleri bi düzelteyim.ceviz badem leblebi gibi şeyler getireyim bari yanımda.

çok mantıklı cnm öyle yappp hem yemesi de rahat iş ortamında meyve süt yemen sorunlu olabilir

merhaba güzeller nasılız bakalım bugün ben çok iyiyim öpüyrm hepinizi güzeller
menü güzel canım bahsettiğin bitki çayı ne ben kaçırdım galiba

günaydınnnnnn herkeslereeee ankarada kar yağıyo yineeeee
afyondada sabah yağmur vardı ayy bu havalar açmayacak bi içim sıkıldı

hoşgeldin canım çoğumuz emziriyor bende emiklilerdenim emzirmeninde extra etkisi var kiloda yediğine dikkat edersen ve sporla daha çabuk veriliyr
mercimek kuru fasulye ekmek üçü bi arada olmamış hepsi k.hidrat o kısım olmasa iyiymiş ama olmadı

Bir haftada tartıda 3 kilo fark etmiş olmanın mutluluğu ile tekrardan yazıyorum inşallah devamı gelir ( bide şu cetvelden ben de yapmak istiyorum ama nasıl yapılıyo bilmiyorumm ???

tubacım eşine çok sevindim en kısa zamanda inş eski sağlığına kavuşur kıııııız elmam şekerim nassın bakam bugün seviyrm seni tatlım ay canımı tatlı çektirdin amaaaaan ben dünkü menümü yazmadım hemen yazayım bakalım nasıl olmuş buraya yazınca daha çok farked,yrm hatalarımı

sabah:1 tane küçük çörek 2 b çay

ara:1 avuç kuru üzüm

ara:5-10 tane kuru üzüm

öğle:biraz fazlaca ekmek dilimini bilmiyrm ve mantar sote 1 b çay

ara:1 elma

ara:1 küçük portakal ve 1 b süt

akşam:tavuklu karnabahar 2 dilim ekmek salata yoğurt 2 b çay

ara:1 küçük elma 1 küçük portakal 1 ısırık havuç

yatarken 1 b süt

1 b yeşilçay 1 b rezene 1 b ıhlamur zencefil limıon ve tarçın karışımı

aşmışım gene kendimi ya ama bugün iyi başladım okulda arkadaşın biri beni denetliycek öğlen kaçırmycam akşamda kızdan fırsat buluırsam leslie yapmayı planlyrm irade dileyin banaaaaa

afyonmu sen afyonlumusun bende

iyiyimmmmm canım bennimmmm sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnn

naber fistiklarim..ben hala cok hastayim.kocisim bana kahvalti hazirliyor. nerdeyse 7 senelik evliyim bu 3.cü keyfime diyecek yok:)))) söyle bir göz atayim dedim size..özlüyorum burayi ya acmadigim gün

o benim ömrümü yedi ömrümü....ben hakkini yemisim cokmu :)) ama sanki ögreniyor yavas yavas..en azindan umut var gibi gibi

o benim ömrümü yedi ömrümü....ben hakkini yemisim cokmu :)) ama sanki ögreniyor yavas yavas..en azindan umut var gibi gibi
umut her zaman vardır yumurtaya can veren allah:) sabah bende aksilendim sonra aklıma geldi sevgililer günü die barıştım nolur nolmaz kaz gelecekse tavuk esirgemem

naber fistiklarim..ben hala cok hastayim.kocisim bana kahvalti hazirliyor. nerdeyse 7 senelik evliyim bu 3.cü keyfime diyecek yok:)))) söyle bir göz atayim dedim size..özlüyorum burayi ya acmadigim gün

gecmiş olsun duyum salgın var dikkat et kendine

kızlar menümü yazıyım

sabah 1 tane incir

kahvaltıi 1 haşlanmış yumurta ,2 bardak yeşil cay,1 dilim beyaz ekmek 2 dilim peynir

akşam 3 kase sebze corbası ,yeşil salata, 4 kasık yogurt ,1 haşlanmış yumurta

yatmadan 1 tane incir

2 mil lesli yaptım

kızar yeni kuralllarımız cok iyimiş bende size bugun kurallarımız<ın içinde zorunlu sporda olsun diyecektimki siz zaten yazmışsınız

cok iyimiş canım yeni kurallar ben beyendim

Hoşbulduk Gökcen. benim oğlum yarın altı ayı dolduruyor.

Şimdiye kadar en azından yarısını vermeliydim fazlalıkların ama artık bundan sonra inşallah.

canım senın hiç kaçamağın olmuyo sanırım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…