80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım.emziren arkadaşlar da var aramızda eminim birbirinize destek olursunuz[/QUOTE]

Hoşbulduk

iyiyimmmmm canım bennimmmm sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnn
iyiim şekerim tşk

naber fistiklarim..ben hala cok hastayim.kocisim bana kahvalti hazirliyor. nerdeyse 7 senelik evliyim bu 3.cü keyfime diyecek yok:)))) söyle bir göz atayim dedim size..özlüyorum burayi ya acmadigim gün
geçmiş olsunda sen sanki hasta olmaktan memnun gibi gibisin yazık kız adama diycem ama onlara yazık olmuyo azıcık anlasınlar hatunsuz hayatın ne demek olduğunu yap arkadaşım bütün nazını sen ama yinede dozu kaçırma bunların pek sabrının kararı olmuyo

ayyyyyyy ne güzel maşallah ya ben doymyrm böle bi menüyle yaaaaa

Hoşbulduk Gökcen. benim oğlum yarın altı ayı dolduruyor.

Şimdiye kadar en azından yarısını vermeliydim fazlalıkların ama artık bundan sonra inşallah.
benimde 11 aylık bi kızım var ben doğum kilolarımı verdimde öncesinden 78 olduğum içinonunla uğraşyrm veririz hep beraber merak etme canım

kaç kılo aldın ki ben 35 kılo aldım hamileyken:2:

kııııııııız nettin 35 kilo ben 17 kilo aldım yerimden kalkamadım verdinmi bari hepsini şimdi

hayır veriyorum 92 ydim 79 um şimdi hala sen afyonlumusun yaaa nettin demişsin yaa

umut her zaman vardır yumurtaya can veren allah:) sabah bende aksilendim sonra aklıma geldi sevgililer günü die barıştım nolur nolmaz kaz gelecekse tavuk esirgemem
vay uyanik vay:)))) ee kaz geldimi bari:))
yok canim ya hic memnun degilim ama bu sabah memnun oldum:))) adama sihirli degnek degmis gibi...senede bir gün simar bari..seni cok seviyorum iyiki varsin ben sensiz ne yapardim dedi sabah..arkasindanda ekledi senede bir gün dürüst olayyim sana dedim diye...ay gülermisin aglarmisin ..ben bu adamdan bu laflari duymak icin ne cabalar verdim biliyormusunuz...senede birgünde olsa hakediyorum ya:))) ay ay bunlari yarin düsünür aglarim.bugun tadini cikarayim geceden yumusaticiya batirilmis yüne dönmüs kacamin:))))
birazdanda kahvalti hakkinda bilgi vericemm..ay cok komikti.esime ededim ben bunu kizlara anlatirim(dolaydi izin istedim yani anlatmak icin:)))
bende hamileligimde 22 kilo almistim

canım senın hiç kaçamağın olmuyo sanırım maşallah

yok ikiside gelmedi daha:)

alinti yapmisim ama cevabi yazmamisim:))
gökcencim aleyna icin sen hic kacamak yapmazmisin demisin ya..kiz o gecen hafta simitler kurabilyeler götürdüde götürdü:)))
benim huyum var onda..bitmedi bitsin dedikce yedi:))

yok ikiside gelmedi daha:)
ben dün aldim kazimi:)))
ay kiz sizle konusurken az önce esim geldi gel kahvalti hazir diye kolundan tuttu mutfaga götürdü...oglanadan leptopo kapat emri verdi..by diyemedim..
kahvalti hayatimda yedigim en güzel kahvaltiydi..birinci sebebi esim hazirlamisti.ikinci sebebide ilk defa adamdan böyle romantzm gördüm..
yumurtali ekmek yapmis.ama ekmekleri kalp seklinde kesmis..görünce sok oldum..hemde benim kocam hemde kalp..yahu o sofraya mum bile koydurmazdi:) sonra domates salatalik havuc dugramis.catali batirayimda yiyeyim dedim aa oda ne kepsini kalp seklinde kesmis:)) hic ummadigim icin ilk bakista anlamamistim tabi:)) yumurta pisirmis sahanda...tabaga kalp seklinde koymus..tabi bende hep hastaligin hemde romantik kocanin verdigi sersemlik oldugundan tam ekmegimi tabaga daldirdigimda farkettim.bütün yumurtayi bosmus oldum ama olsun cok güzeldi.baktim yemek tabaginada ekmekleri koymus..dilim dilim..bak tabaktada süprüz var dedi..baktim valla kocacim bu ekmekler pek kalp gibi görünmüyor dedim..yok ekmegin altinda dedi..allah tektas yüzük falan olabilirmi diyede heyecanlanmadim desem yalan:)) ekmekleri bir kaldirdimki altinda kirik kirtik ekmek parcalari..saf saf bakiyorum adami mahcup etmemek icin diyemiyorumda ben bunu birseye benzetemedim diye:))) anlamadigi farkedince yumurtali ekmek icin kestigim ekmekten kalan kirintilar..bosami gitsin ..önceonlari yiyelim diyince ben bastim kahkahayi..caktirmadim ama tektas umudumu valla helal sana ben böyle bir kahvalti hic beklemiyordum diyincede bombayi patlatti..e artik aksam gezmeye gidebilirim degilmi diye....gözlerim faltasi gibi acildi.daha dogrusu bir gözüm acildi..öteki sürekli sulandigi icin peceteyle bastiriyordum üstüne:))) hicbirsey diyemedim..sakamiydi gercekmi bilemiyorum..herhalde hic bilemeyecegimo sirada telefonu caldi ufaklik cok sesli diye gitti odaya...cevabimi veremedim tabi..konuda kapanmis oldu.

vayyy... ooo... die okurken sonu süpriz oldu erkekler işte. ben de bu ara favori reklamına uyuzum.hani köpek gidio pırlantayı çalıo adamın sevgilisine verio falan.yani bu ne mesajı verio. ulan be hayvanoğlu hayvan şu hayvan kadar olamıosun.
ben de saçımı maşaladım makyajımı yaptım elbisemi giydim.ruj bilem sürdüm bekliorum kocacuumu. aslında kutlamıyoruz ama olsun.süslenmek için bahane işte.doğumdan sonra böyle süslenmedim hiç.accuk kendimizi iyi hissedelim :)
yaa bizim evlilik yıldönümünde mal gibi kalmıştım. hediye almayalım bi yerde yemek yiyelim öyle kutlayalım dedik.ben de hediye almadım.meğer kocacum hediye almış.o bana hediye verdi ben öyle mal gibi kaldım. bi daa ona güvenmicem

ay bende bende süslendim doğumdan sora ilke kez bide pasta yaptım ama ben yemicem azcık yicem bahane işte yaaa bakalım bide unutuyomuş benımki

ay bende bende süslendim doğumdan sora ilke kez bide pasta yaptım ama ben yemicem azcık yicem bahane işte yaaa bakalım bide unutuyomuş benımki

valla eşim de diyette o yüzden yeme içme konusunde bişi yapmadım.şimdi pasta falan yapsam o yemicek ben yemicem öyle kalcak
ama çiçek sepetinden falan meyve sepeti yollamayı düşündüm bi ara.ama iş adresini tam çıkaramadım. neyse o düşünsün.

oooooooooo bakıyorummmm güzel kahvaltı masaları hazırlanılmışş pastalar yapılmışşşş saçlar maşallanmışş rujlarr sürülmüşşşş süpersinizzzzzzz kuzucuklarımmmmm o zaman geriyeee iyi eğlencelerrrrrrrr kalıyorrrrrrrrrr inşallah çok güzel bir sevgililer günüüü anısına sahip olurr ömürr boyu saklarsınızzzzzzzzz :)))

Sevgililer gününüz kutlu olsun kızlarrrrr

ben daha hala toplantıdayım ama ( ,bugün çok yoğundum hiç giremedim kusura bakmayın

diyet güzel gidiyor.ama dün gece kibrit kutusu kadar kadayıf,1 avuç tuzsuz antep fıstığı yedim (

çokmu?

çok da lafmı hemde geceeee bebeğim ne ettinnnnnnn sen

sabah : az bi zamanm oldugu için bi süt ve üç adet form biskuvi
onbucuk gibi : bir simit bir üçgen peynir bi ayran (arayla kahvaltı yer degştrdi biraz ne yazık ki )
ogle :yok
ara : bir türk kahvesi bi kuş lokumu
dört gibi : bi bardak kefir bi avuç kadar tuzsuz leblebi
akşam : yarım kaseden de az işkembe çorbası, beş adet yaprak sarması,bir kabak dolması ,bi yk yogurt , yarım dilim ekmek
ara: bitki çayları sadece ( yeşilçay, karışık bitki çayı ....)
spor : yok

Son düzenleme:
kuuzumm sende bugünnn menüyüüüü bozmuşsun gibiii bende katlettim bugünnn

sabah-ara: 1 yumurta haşlaması, 4 zeytin, 1kk peynir,2,5 dlm ekmek
akşam: 1 lahmacunnn ( ama ufak pide kadar ), 4yk rus salatası
ara: 1 portakal, 1 fincan süt ama dolu değildi

kızlar bugün dışarıdaydımmm öğünleri atlamak zorunda kaldım yemek yiyeceğim ortam yoktuuuuu akşam da fazla kaçtıı ama acıkmışdım bayağııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…