80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslnda guzel ama sabhla akşam arası boş kalmş yani birazcık aç bırakmşsn kendini ama ortamn yokmş kankam yarın dengelersn mutlaka

kankammmmmmmmmm benimmmm nasılsınnnn sevgililer günün nasıl gidiyorr

kankam biz bugunu çok ozel bi şeklde kutlamıorz aslnda gerçi eşim bugun telime çok guzel bi msj atmş saolsn hafta içi ya bi de çok da yogun bi haftamdaym haftasonu ben eşim kuzenm onn eşi bi balık restoranına rezervasyon yaptrdk fasıl falan da varmş guzel bi akşam olcak inşş hem kuzenlerde de kalcz boyle işte cnm ii gelck bu hafta yogndu çok... stres atcz biraz...

ayyyy maşallahhhh kankamaaaaaa inşallahhh çok eğlenirsinnnnizzzzz

Bugünkü menüm

sabah

1 dilim tb ekmaek
1 haşlanmış yumurta
2 siyah 3 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 domates

öğle

1 kase mercimek çorba
1 lahmacun
1 ayran

akşam yok

ara

1 portakal
1 elma

bol su
bugün fazla bitki çayı içemedim 2 gündür kahvede içmedim

sporda yapamadım ama tüm öğleden sonra dışardaydım biraz spor olmuştur :))

umut her zaman vardır yumurtaya can veren allah:) sabah bende aksilendim sonra aklıma geldi sevgililer günü die barıştım nolur nolmaz kaz gelecekse tavuk esirgemem
:90::90::90:

Baya duygu dalgalanması yaşamışsın.Ahh şu erkekler yokmu.

Bu günki menüm
sabah 1 dilim çavdar,azcık peynir,2 zeytin
arada 1 elma
öğle 3 kaşık nohut,tavuksuyuna çorba,2i1 arada nescafe

arada 2 kaşık irmik helvası
akşam kereviz salatası,1 tane tavuk pane,zeytinyağlı kereviz yemeği
arada 2 kaşık yulaf ezmesi,7-8 tane siyah üzüm kurusu,3 tane kuru kayısı
1,5 lt su

selamlar bugün kaynamamış muhabbet nerlerdesiniz yahu :)
neyse menümü yazim. dilaram şekerim o rus salatası lahmacunun yanında fazla kaçmış gibi geldi.söylemeden geçemedim dillerim tutulmaya.

sabah:

iki dilim ç ekmeği
bi haşlanmış yumurta
4 zeytin
maydonoz
bi kk peynir

ara:
bi incir kurusu

öğle
iki dilim ekmek
yoğurtlu havuç kavurması
4 tane petibör
yeşilçay

ara
malt kahve bi kupa

ara:
bi elma iki mandalin

akşam
yağsız salçasız ot gibi tarhana çorbası yani yerken harcadığım kalori aldığımdan azdır
fırında kıymalı pırasa
iki dilim ç ekmek
biraz öğlenki havuçtan

ara
üç tane incir kurusu bi kaçtane kuru üzüm

ara
4 tane pringles kapanışı iyi yapmışım :26:

yarın da altın günüm var.napçam bilmem:44:

dün 3 mil leslie bugün 40 dk yürüyüş yaptım

Son düzenleme:
merhaba herkese...
henüz çok yeniyim,
birebir kendime rakip arıyorum..
var mı kendine güvenen :)

hoşgeldnn cnm rakip arıyorum deynce drek aklma bnm adaş duyum geldi zamanla tanrsn onu da çokk tatlı bi rakiptir kendisi bize de yeni arkdaslar yeni renkler lazm kesnlkle mutlu oluorz boyle yeni katılımlara

Günaydınnnnnnn...
oooo kimsecikler yokkkk...
Kızlar erken kalkınnnnnnnn,yoksa metobolizmanız çalışmazzzz.......
şimdi spor zamanı :)

merhaba herkese...
henüz çok yeniyim,
birebir kendime rakip arıyorum..
var mı kendine güvenen :)
hgggg canımmmm :))) burda zaten kankalar(suesue, ben,umut,aleyna) ve yoldaşla (öznur yani duyum ve gökcen) olarak 2 grup var gel sende 3. grup daha da renklenir böyleliklee sende yanına bir candaş allll hatta kankalar yoldaşlar ve candaşlar olalım :))))

bebeğim rus salatatam sade yoğurtla yumurtada yok mayonez de çok çok azıcık lütfennn tamm o zaman normal dee yoksaa vicdan azabı çekeceğimm çok mutluyumm çünkü 3 günü kaçamaksız kapattım diye :)

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınlar
dünkü menü
sabah:1 yumurta+1 kk peynir+1 dilim ekmek+çay
ara:light süt-yeşil çay
öğle:1 kupa sebze çorbası+4 kaşık yoğurt+2 cherrry domates+2 kk peynir+1 dilim ekmek
ara:elma-form çay-sütlü nescafe
akşam:1 kase çorba-1 tabak karnı bahar haşlama üzeri yoğurt ve pul biber-yrm peynirli bazlama-salata-bir çatal makarna(tadına baktım)
ara:1 dilim portakal

insanın uzun süre kaldığı kilaya gelince vucut savunmaya geçermiş.ısrarla o kiloada kalmaya çalışırmış.hatta üzerine kilo almaya çalışırmış.hah işte tam da bu durumdayım çünküüüüüüü uzun süre 81-82 kiloda kaldım.90 dan bu kiloaya inmekta zorlansam da indim sonuçta.eminim daha hareketli olabilseydim çok daha kısa zamanda inerdim.
ama şimdi benim bünye en sevdiği kiloda ve burdan ayrılmak istemiyor gibi.ama yolu yok mecbur aşacağız bu engeli.
ben kaç haftadır sadece pazar tartılıyordum.siz daha bu hafta tartı yasağı getirdiniz ama bu sefer de ben bu sabah tartıya çıktım.ve 100 gr artıda olduğumu görerekten indim tartıdan.boyumun ölçüsünü aldım iyi oldu:18:
neyse pazara zaman var.sonuçta pazartesi ve salıyı şöyle böyle idare eder şekilde geçirdim.birkaçyüz gr.gider belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…