kuuzumm sende bugünnn menüyüüüü bozmuşsun gibiii bende katlettim bugünnn
sabah-ara: 1 yumurta haşlaması, 4 zeytin, 1kk peynir,2,5 dlm ekmek
akşam: 1 lahmacunnn ( ama ufak pide kadar), 4yk rus salatası
ara: 1 portakal, 1 fincan süt ama dolu değildi
kızlar bugün dışarıdaydımmm öğünleri atlamak zorunda kaldım yemek yiyeceğim ortam yoktuuuuu akşam da fazla kaçtıı ama acıkmışdım bayağııııı
aslnda guzel ama sabhla akşam arası boş kalmş yani birazcık aç bırakmşsn kendini ama ortamn yokmş kankam yarın dengelersn mutlaka
kankammmmmmmmmm benimmmm nasılsınnnn sevgililer günün nasıl gidiyorr
ayyyy maşallahhhh kankamaaaaaa inşallahhh çok eğlenirsinnnnizzzzzkankam biz bugunu çok ozel bi şeklde kutlamıorz aslnda gerçi eşim bugun telime çok guzel bi msj atmş saolsnhafta içi ya bi de çok da yogun bi haftamdaym haftasonu ben eşim kuzenm onn eşi bi balık restoranına rezervasyon yaptrdk fasıl falan da varmş guzel bi akşam olcak inşş hem kuzenlerde de kalcz boyle işte cnm ii gelck bu hafta yogndu çok... stres atcz biraz...
ayyyy maşallahhhh kankamaaaaaa inşallahhh çok eğlenirsinnnnizzzzz
:90::90::90:umut her zaman vardır yumurtaya can veren allah:) sabah bende aksilendim sonra aklıma geldi sevgililer günü die barıştım nolur nolmaz kaz gelecekse tavuk esirgemem
ben dün aldim kazimi:)))
ay kiz sizle konusurken az önce esim geldi gel kahvalti hazir diye kolundan tuttu mutfaga götürdü...oglanadan leptopo kapat emri verdi..by diyemedim..
kahvalti hayatimda yedigim en güzel kahvaltiydi..birinci sebebi esim hazirlamisti.ikinci sebebide ilk defa adamdan böyle romantzm gördüm..
yumurtali ekmek yapmis.ama ekmekleri kalp seklinde kesmis..görünce sok oldum..hemde benim kocam hemde kalp..yahu o sofraya mum bile koydurmazdi:) sonra domates salatalik havuc dugramis.catali batirayimda yiyeyim dedim aa oda ne kepsini kalp seklinde kesmis:)) hic ummadigim icin ilk bakista anlamamistim tabi:)) yumurta pisirmis sahanda...tabaga kalp seklinde koymus..tabi bende hep hastaligin hemde romantik kocanin verdigi sersemlik oldugundan tam ekmegimi tabaga daldirdigimda farkettim.bütün yumurtayi bosmus oldum ama olsun cok güzeldi.baktim yemek tabaginada ekmekleri koymus..dilim dilim..bak tabaktada süprüz var dedi..baktim valla kocacim bu ekmekler pek kalp gibi görünmüyor dedim..yok ekmegin altinda dedi..allah tektas yüzük falan olabilirmi diyede heyecanlanmadim desem yalan:)) ekmekleri bir kaldirdimki altinda kirik kirtik ekmek parcalari..saf saf bakiyorum adami mahcup etmemek icin diyemiyorumda ben bunu birseye benzetemedim diye:))) anlamadigi farkedince yumurtali ekmek icin kestigim ekmekten kalan kirintilar..bosami gitsin ..önceonlari yiyelim diyince ben bastim kahkahayi..caktirmadim ama tektas umudumuvalla helal sana ben böyle bir kahvalti hic beklemiyordum diyincede bombayi patlatti..e artik aksam gezmeye gidebilirim degilmi diye....gözlerim faltasi gibi acildi.daha dogrusu bir gözüm acildi..öteki sürekli sulandigi icin peceteyle bastiriyordum üstüne:))) hicbirsey diyemedim..sakamiydi gercekmi bilemiyorum..herhalde hic bilemeyecegim o sirada telefonu caldi ufaklik cok sesli diye gitti odaya...cevabimi veremedim tabi..konuda kapanmis oldu.
merhaba herkese...
henüz çok yeniyim,
birebir kendime rakip arıyorum..
var mı kendine güvenen :)
hgggg canımmmm :))) burda zaten kankalar(suesue, ben,umut,aleyna) ve yoldaşla (öznur yani duyum ve gökcen) olarak 2 grup var gel sende 3. grup daha da renklenir böyleliklee sende yanına bir candaş allll hatta kankalar yoldaşlar ve candaşlar olalım :))))merhaba herkese...
henüz çok yeniyim,
birebir kendime rakip arıyorum..
var mı kendine güvenen :)
bebeğim rus salatatam sade yoğurtla yumurtada yok mayonez de çok çok azıcık lütfennn tamm o zaman normal dee yoksaa vicdan azabı çekeceğimm çok mutluyumm çünkü 3 günü kaçamaksız kapattım diye :)selamlar bugün kaynamamış muhabbet nerlerdesiniz yahu :)
neyse menümü yazim. dilaram şekerim o rus salatası lahmacunun yanında fazla kaçmış gibi geldi.söylemeden geçemedim dillerim tutulmaya.
sabah:
iki dilim ç ekmeği
bi haşlanmış yumurta
4 zeytin
maydonoz
bi kk peynir
ara:
bi incir kurusu
öğle
iki dilim ekmek
yoğurtlu havuç kavurması
4 tane petibör
yeşilçay
ara
malt kahve bi kupa
ara:
bi elma iki mandalin
akşam
yağsız salçasız ot gibi tarhana çorbası yani yerken harcadığım kalori aldığımdan azdır
fırında kıymalı pırasa
iki dilim ç ekmek
biraz öğlenki havuçtan
ara
üç tane incir kurusu bi kaçtane kuru üzüm
ara
4 tane pringles kapanışı iyi yapmışım :26:
yarın da altın günüm var.napçam bilmem:44:
dün 3 mil leslie bugün 40 dk yürüyüş yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?