- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
bebeğim bizim grupta tartı yasağı yok bu hafta :)))) rahat ol bende tartılıyorummm o takılmaya sıkma canını ben 77 78 kiloda 1 yıl kadarrrr kaldımmm ve 3 haftada 76 ya inebildim hep 500 gr şeklinde gittiiii ve o haftalar ilk ayım olduğu için 0 kaçamak yaptığım haldeeee hızlı gitmesi önemli değil kii uzun süree o kiloda kalıp hızlı kilo atarsannnnn hızlıııda gelirrr geniş zamandaa vermen daha güzellllinsanın uzun süre kaldığı kilaya gelince vucut savunmaya geçermiş.ısrarla o kiloada kalmaya çalışırmış.hatta üzerine kilo almaya çalışırmış.hah işte tam da bu durumdayım çünküüüüüüü uzun süre 81-82 kiloda kaldım.90 dan bu kiloaya inmekta zorlansam da indim sonuçta.eminim daha hareketli olabilseydim çok daha kısa zamanda inerdim.
ama şimdi benim bünye en sevdiği kiloda ve burdan ayrılmak istemiyor gibi.ama yolu yok mecbur aşacağız bu engeli.
ben kaç haftadır sadece pazar tartılıyordum.siz daha bu hafta tartı yasağı getirdiniz ama bu sefer de ben bu sabah tartıya çıktım.ve 100 gr artıda olduğumu görerekten indim tartıdan.boyumun ölçüsünü aldım iyi oldu:18:
neyse pazara zaman var.sonuçta pazartesi ve salıyı şöyle böyle idare eder şekilde geçirdim.birkaçyüz gr.gider belki.
sorma tatlim ya benim icinde süpriz oldu.aksam gec saatlere kadar disardaydik..öküz gibi yedik it gibi gezdik:)) hayyvani bir romantizmimiz vardi yanivayyy... ooo... die okurken sonu süpriz olduerkekler işte. ben de bu ara favori reklamına uyuzum.hani köpek gidio pırlantayı çalıo adamın sevgilisine verio falan.yani bu ne mesajı verio. ulan be hayvanoğlu hayvan şu hayvan kadar olamıosun.
ben de saçımı maşaladım makyajımı yaptım elbisemi giydim.ruj bilem sürdüm bekliorum kocacuumu. aslında kutlamıyoruz ama olsun.süslenmek için bahane işte.doğumdan sonra böyle süslenmedim hiç.accuk kendimizi iyi hissedelim :)
yaa bizim evlilik yıldönümünde mal gibi kalmıştım. hediye almayalım bi yerde yemek yiyelim öyle kutlayalım dedik.ben de hediye almadım.meğer kocacum hediye almış.o bana hediye verdi ben öyle mal gibi kaldım.bi daa ona güvenmicem
sorma ben o duygu dalgalanmalarini o kadar yasadimki..biraz sakinlik olsa korkar hale geldim:)):90::90::90:
Baya duygu dalgalanması yaşamışsın.Ahh şu erkekler yokmu.
benden cenesizini inatcisini bulamazsin canikom:))merhaba herkese...
henüz çok yeniyim,
birebir kendime rakip arıyorum..
var mı kendine güvenen :)
ben olmayinca kaynamiyor degilmi:))))selamlar bugün kaynamamış muhabbet nerlerdesiniz yahu :)
neyse menümü yazim. dilaram şekerim o rus salatası lahmacunun yanında fazla kaçmış gibi geldi.söylemeden geçemedim dillerim tutulmaya.
sabah:
iki dilim ç ekmeği
bi haşlanmış yumurta
4 zeytin
maydonoz
bi kk peynir
ara:
bi incir kurusu
öğle
iki dilim ekmek
yoğurtlu havuç kavurması
4 tane petibör
yeşilçay
ara
malt kahve bi kupa
ara:
bi elma iki mandalin
akşam
yağsız salçasız ot gibi tarhana çorbası yani yerken harcadığım kalori aldığımdan azdır
fırında kıymalı pırasa
iki dilim ç ekmek
biraz öğlenki havuçtan
ara
üç tane incir kurusu bi kaçtane kuru üzüm
ara
4 tane pringles kapanışı iyi yapmışım :26:
yarın da altın günüm var.napçam bilmem:44:
dün 3 mil leslie bugün 40 dk yürüyüş yaptım
hoşgeldnn cnm rakip arıyorum deynce drek aklma bnm adaş duyum geldizamanla tanrsn onu da çokk tatlı bi rakiptir kendisi bize de yeni arkdaslar yeni renkler lazm kesnlkle mutlu oluorz boyle yeni katılımlara
güzel canım ama bazı yerler çok az olmuş sankisabah : az bi zamanm oldugu için bi süt ve üç adet form biskuvi
onbucuk gibi : bir simit bir üçgen peynir bi ayran (arayla kahvaltı yer degştrdi biraz ne yazık ki )
ogle :yok
ara : bir türk kahvesi bi kuş lokumu
dört gibi : bi bardak kefir bi avuç kadar tuzsuz leblebi
akşam : yarım kaseden de az işkembe çorbası, beş adet yaprak sarması,bir kabak dolması ,bi yk yogurt , yarım dilim ekmek
ara: bitki çayları sadece ( yeşilçay, karışık bitki çayı ....)
spor : yok
kız bu nasıl menü azıcık olmuş sankisabah-ara: 1 yumurta haşlaması, 4 zeytin, 1kk peynir,2,5 dlm ekmek
akşam: 1 lahmacunnn ( ama ufak pide kadar), 4yk rus salatası
ara: 1 portakal, 1 fincan süt ama dolu değildi
kızlar bugün dışarıdaydımmm öğünleri atlamak zorunda kaldım yemek yiyeceğim ortam yoktuuuuu akşam da fazla kaçtıı ama acıkmışdım bayağııııı
kızlar hep birlikte öğün atlıyoruz sanki olmuoBugünkü menüm
sabah
1 dilim tb ekmaek
1 haşlanmış yumurta
2 siyah 3 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 domates
öğle
1 kase mercimek çorba
1 lahmacun
1 ayran
akşam yok
ara
1 portakal
1 elma
bol su
bugün fazla bitki çayı içemedim 2 gündür kahvede içmedim
sporda yapamadım ama tüm öğleden sonra dışardaydım biraz spor olmuştur :))
hani bitki çayları nerdeBu günki menüm
sabah 1 dilim çavdar,azcık peynir,2 zeytin
arada 1 elma
öğle 3 kaşık nohut,tavuksuyuna çorba,2i1 arada nescafe
arada 2 kaşık irmik helvası
akşam kereviz salatası,1 tane tavuk pane,zeytinyağlı kereviz yemeği
arada 2 kaşık yulaf ezmesi,7-8 tane siyah üzüm kurusu,3 tane kuru kayısı
1,5 lt su
4 petiböre gerek yokmuş sanki canımselamlar bugün kaynamamış muhabbet nerlerdesiniz yahu :)
neyse menümü yazim. dilaram şekerim o rus salatası lahmacunun yanında fazla kaçmış gibi geldi.söylemeden geçemedim dillerim tutulmaya.
sabah:
iki dilim ç ekmeği
bi haşlanmış yumurta
4 zeytin
maydonoz
bi kk peynir
ara:
bi incir kurusu
öğle
iki dilim ekmek
yoğurtlu havuç kavurması
4 tane petibör
yeşilçay
ara
malt kahve bi kupa
ara:
bi elma iki mandalin
akşam
yağsız salçasız ot gibi tarhana çorbası yani yerken harcadığım kalori aldığımdan azdır
fırında kıymalı pırasa
iki dilim ç ekmek
biraz öğlenki havuçtan
ara
üç tane incir kurusu bi kaçtane kuru üzüm
ara
4 tane pringles kapanışı iyi yapmışım :26:
yarın da altın günüm var.napçam bilmem:44:
dün 3 mil leslie bugün 40 dk yürüyüş yaptım
çorba bazlama makarna hepside k.hidrat canım yagünaydınlar
dünkü menü
sabah:1 yumurta+1 kk peynir+1 dilim ekmek+çay
ara:light süt-yeşil çay
öğle:1 kupa sebze çorbası+4 kaşık yoğurt+2 cherrry domates+2 kk peynir+1 dilim ekmek
ara:elma-form çay-sütlü nescafe
akşam:1 kase çorba-1 tabak karnı bahar haşlama üzeri yoğurt ve pul biber-yrm peynirli bazlama-salata-bir çatal makarna(tadına baktım)
ara:1 dilim portakal
ben dün aldim kazimi:)))
ay kiz sizle konusurken az önce esim geldi gel kahvalti hazir diye kolundan tuttu mutfaga götürdü...oglanadan leptopo kapat emri verdi..by diyemedim..
kahvalti hayatimda yedigim en güzel kahvaltiydi..birinci sebebi esim hazirlamisti.ikinci sebebide ilk defa adamdan böyle romantzm gördüm..
yumurtali ekmek yapmis.ama ekmekleri kalp seklinde kesmis..görünce sok oldum..hemde benim kocam hemde kalp..yahu o sofraya mum bile koydurmazdi:) sonra domates salatalik havuc dugramis.catali batirayimda yiyeyim dedim aa oda ne kepsini kalp seklinde kesmis:)) hic ummadigim icin ilk bakista anlamamistim tabi:)) yumurta pisirmis sahanda...tabaga kalp seklinde koymus..tabi bende hep hastaligin hemde romantik kocanin verdigi sersemlik oldugundan tam ekmegimi tabaga daldirdigimda farkettim.bütün yumurtayi bosmus oldum ama olsun cok güzeldi.baktim yemek tabaginada ekmekleri koymus..dilim dilim..bak tabaktada süprüz var dedi..baktim valla kocacim bu ekmekler pek kalp gibi görünmüyor dedim..yok ekmegin altinda dedi..allah tektas yüzük falan olabilirmi diyede heyecanlanmadim desem yalan:)) ekmekleri bir kaldirdimki altinda kirik kirtik ekmek parcalari..saf saf bakiyorum adami mahcup etmemek icin diyemiyorumda ben bunu birseye benzetemedim diye:))) anlamadigi farkedince yumurtali ekmek icin kestigim ekmekten kalan kirintilar..bosami gitsin ..önceonlari yiyelim diyince ben bastim kahkahayi..caktirmadim ama tektas umudumuvalla helal sana ben böyle bir kahvalti hic beklemiyordum diyincede bombayi patlatti..e artik aksam gezmeye gidebilirim degilmi diye....gözlerim faltasi gibi acildi.daha dogrusu bir gözüm acildi..öteki sürekli sulandigi icin peceteyle bastiriyordum üstüne:))) hicbirsey diyemedim..sakamiydi gercekmi bilemiyorum..herhalde hic bilemeyecegim o sirada telefonu caldi ufaklik cok sesli diye gitti odaya...cevabimi veremedim tabi..konuda kapanmis oldu.
sabahlarımın sultanıııııııııııııııııııııı günee güzel başla ki güzell gitsinnnnnnnnnnn teselliii olurmu bilmem ama unutmaa ölümden başkası yalannnn rabbim onudaaaaa hiç birimizee yaşatmasınnnnnnngümnaydın kızlar bugün moralim acayip bıozuk ağlaya ağlaya geldim okula bana dua edinbiraz yorum yapayım belki açılırım
güzel canım ama bazı yerler çok az olmuş sanki
kız bu nasıl menü azıcık olmuş sanki
kızlar hep birlikte öğün atlıyoruz sanki olmuo
hani bitki çayları nerde
4 petiböre gerek yokmuş sanki canım
çorba bazlama makarna hepside k.hidrat canım ya
ay kız gülermisin ağlarmısın olmuş bendede oluyo öle ama erkekler işte napcakları belli olmuyo bunların
cok normal canim..bende 2 sene kaldi.ama gitsin diye cokta caba vermedim ya..bendede hata oldu tabi.artik kurtuldum..su 70 lerdende kurtulayim baska bir derdim olmayacak kiloyla ilgiliinsanın uzun süre kaldığı kilaya gelince vucut savunmaya geçermiş.ısrarla o kiloada kalmaya çalışırmış.hatta üzerine kilo almaya çalışırmış.hah işte tam da bu durumdayım çünküüüüüüü uzun süre 81-82 kiloda kaldım.90 dan bu kiloaya inmekta zorlansam da indim sonuçta.eminim daha hareketli olabilseydim çok daha kısa zamanda inerdim.
ama şimdi benim bünye en sevdiği kiloda ve burdan ayrılmak istemiyor gibi.ama yolu yok mecbur aşacağız bu engeli.
ben kaç haftadır sadece pazar tartılıyordum.siz daha bu hafta tartı yasağı getirdiniz ama bu sefer de ben bu sabah tartıya çıktım.ve 100 gr artıda olduğumu görerekten indim tartıdan.boyumun ölçüsünü aldım iyi oldu:18:
neyse pazara zaman var.sonuçta pazartesi ve salıyı şöyle böyle idare eder şekilde geçirdim.birkaçyüz gr.gider belki.
hgggg canımmmm :))) burda zaten kankalar(suesue, ben,umut,aleyna) ve yoldaşla (öznur yani duyum ve gökcen) olarak 2 grup var gel sende 3. grup daha da renklenir böyleliklee sende yanına bir candaş allll hatta kankalar yoldaşlar ve candaşlar olalım :))))
bebeğim rus salatatam sade yoğurtla yumurtada yok mayonez de çok çok azıcık lütfennn tamm o zaman normal dee yoksaa vicdan azabı çekeceğimm çok mutluyumm çünkü 3 günü kaçamaksız kapattım diye :)
bebeğim bizim grupta tartı yasağı yok bu hafta :)))) rahat ol bende tartılıyorummm o takılmaya sıkma canını ben 77 78 kiloda 1 yıl kadarrrr kaldımmm ve 3 haftada 76 ya inebildim hep 500 gr şeklinde gittiiii ve o haftalar ilk ayım olduğu için 0 kaçamak yaptığım haldeeee hızlı gitmesi önemli değil kii uzun süree o kiloda kalıp hızlı kilo atarsannnnn hızlıııda gelirrr geniş zamandaa vermen daha güzellll
cok normal canim..bende 2 sene kaldi.ama gitsin diye cokta caba vermedim ya..bendede hata oldu tabi.artik kurtuldum..su 70 lerdende kurtulayim baska bir derdim olmayacak kiloyla ilgili
kiz umut ne zaman kankalara katildi?aleyna ne zanam katildi ben kacirmisim oralari...gökceeeeeeeeeen görüyormusun adamlar ceteyi büyütmüsler...bizde kolkala girim ayagimizi asker yürüyüsü gibi yapip önümüze gelene bir tekme diyerek gezelimmi:))) eshefle kiniyorum...hatirlatirim haftanin birinci grubu biz olduk:))) katilmak isteyenlere duyurulur yani:))))))
eveeeeet..sadece gece gece olsa sabahtan kalpden kizarmis yumurtali ekmeklerle basladim günegece geceee bir sürüü yemek mi yedin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gümnaydın kızlar bugün moralim acayip bıozuk ağlaya ağlaya geldim okula bana dua edinbiraz yorum yapayım belki açılırım
hani bitki çayları nerde
ay kız gülermisin ağlarmısın olmuş bendede oluyo öle ama erkekler işte napcakları belli olmuyo bunların
aa ne oldu canım hayırdır.kötü bişey yoktur inşallah merak ettimgümnaydın kızlar bugün moralim acayip bıozuk ağlaya ağlaya geldim okula bana dua edinbiraz yorum yapayım belki açılırım
hani bitki çayları nerde
:))))))) kızzzz umuttt ilk gündenn bizle beraberdii ama bi ara kaybolduu şimdi geri döndüüü :)))) aleynada bu hafta katıldıyaa sen kıskandın haniicok normal canim..bende 2 sene kaldi.ama gitsin diye cokta caba vermedim ya..bendede hata oldu tabi.artik kurtuldum..su 70 lerdende kurtulayim baska bir derdim olmayacak kiloyla ilgili
kiz umut ne zaman kankalara katildi?aleyna ne zanam katildi ben kacirmisim oralari...gökceeeeeeeeeen görüyormusun adamlar ceteyi büyütmüsler...bizde kolkala girim ayagimizi asker yürüyüsü gibi yapip önümüze gelene bir tekme diyerek gezelimmi:))) eshefle kiniyorum...hatirlatirim haftanin birinci grubu biz olduk:))) katilmak isteyenlere duyurulur yani:))))))
kızz sen niye elaleminnn kurallarını okyonnn o kurallarrr duyumların kuralı karşı takım :)))aaa iyiymiş o zaman.ben kuralları bugün gözgezdirirken görünce tüh demiştim.
doğru söylüyorsun canım.moralimi fazla bozmadım.önümüze bakacağız artık.
keşke spor hayatımda olabilseydi ama yaşam koşullarım imkan vermiyor.akşamları sürekli ilgilenmem gereken bir oğlum var.onu bırakıp ta gidip egzersiz filan yapamıyorum.ama mekik çekmeyi bi deneyeyim bakalım.
dün yedim bebek amaaaa hak ederek yedim vallaaaaaa sen benim menüme nasıl bakmazsınnnneveeeeet..sadece gece gece olsa sabahtan kalpden kizarmis yumurtali ekmeklerle basladim güneolsun hic dert degil ben onun acisini cikaririm sorun yok..hendisi bu hafta lahmacun yemiyor ya hava atiyor
nooldu canim ya..neden moralin bozuk? anlatmak istersen seve seve dinlerim..okurum desem daha dogru olur...umarim üzüldügüne degecek birsey degildir:26:
simdi anlasiliyor moralinin neden bozuk oldugu..aksamdan tikinmissin iyice cörekler cikolata falan e sabahta vicdanazabindan kahroluyorsun:)))dünkü menüm:
sabah:1 simit bi b. çay
ara:3 yulaflı bisküvi
öğle:kıyma ve 3 dilim kepekli ekmek
ara:1 3.ü bi arada nescafe
ara:2-3 kaşık yoğurt
ara:1 elma
akşam:2 dilim ekmek ıspanaklı yumurta yoğurt
ara:1 portakal 1 elma
yatarken 1 b süt bi parça çörek 2 çay kaşığı çikolata çok acıktım
bitki çayları olarak 1 yeşilçay 2 b meta çayı 1 rezene
spor yok
hih hem kanka hem yoldas olunamaz diye bir kaidede yok tabikinem:)) sen sazin iki telinede vur nooolur nooolmaz..ayrica bende kankayim ama bu yarista yoldasim yoldasimla:)) az ama basarili bir grubuz:)))sen kısa zamanda 70 leri de geride bırakırsın maşallah güzel gidiyosun.
bu arada ben ilk kankalardanım bilmiyordun sanırsam
kanlalar grubunun bir ileri iki geri gitmekte üzerine olmayan nadide bir elemanıyım bilmeni isterim
canım ya bakıcı bizi bıraktı biraz yaşlı bi kadındı kayuınvalidemler tanıdık die ısrar ettiler die tutmuştum o kadar söledim olmaz diye eşimde aynı düşününce böle oldu şimdi hastalanacam bakamıycam diyo bakıcı bul kendine diyo dün akşama kadar gelininin çocuklaryla birlikte bakmıştı oğlu ameliyat olmş gelin onun yanına gitmiş izin verdik ikisine bvirlikte baksın diye kızım akşama kadar ağlamış sabahta zor kaldı arkamdan.ağlaya ağlaya bindim otobüse kızlar çalışmanın en zor tarafı bu inanın sabah istifa etmeyi bile düşündüm ama işte oda olmuyo hayırlı birisini bulabileyim çok dua edinsabahlarımın sultanıııııııııııııııııııııı günee güzel başla ki güzell gitsinnnnnnnnnnn teselliii olurmu bilmem ama unutmaa ölümden başkası yalannnn rabbim onudaaaaa hiç birimizee yaşatmasınnnnnnn
eveeeet kiskancligimdan catladim patladim kahroldum.bir umudum vardi onuda sel aldi yok el aldi..yok yok kankalar aldi..ben bunun üzerine iki tek bir düz icmemmi:))))))) kızzzz umuttt ilk gündenn bizle beraberdii ama bi ara kaybolduu şimdi geri döndüüü :)))) aleynada bu hafta katıldıyaa sen kıskandın haniiPPP
kızz sen niye elaleminnn kurallarını okyonnn o kurallarrr duyumların kuralı karşı takım :)))
dün yedim bebek amaaaa hak ederek yedim vallaaaaaa sen benim menüme nasıl bakmazsınnnn((((( sanada artık gökcenn kızsınnn sen rakpsin sonuçta
inşallahhh cnm yaa zor birr durummuşşş çocuk meselesi oluncaa herşeyy zorlaşıyorr değil miiiiii allah kolaylık versinde iyi birini bulun inşallahcanım ya bakıcı bizi bıraktı biraz yaşlı bi kadındı kayuınvalidemler tanıdık die ısrar ettiler die tutmuştum o kadar söledim olmaz diye eşimde aynı düşününce böle oldu şimdi hastalanacam bakamıycam diyo bakıcı bul kendine diyo dün akşama kadar gelininin çocuklaryla birlikte bakmıştı oğlu ameliyat olmş gelin onun yanına gitmiş izin verdik ikisine bvirlikte baksın diye kızım akşama kadar ağlamış sabahta zor kaldı arkamdan.ağlaya ağlaya bindim otobüse kızlar çalışmanın en zor tarafı bu inanın sabah istifa etmeyi bile düşündüm ama işte oda olmuyo hayırlı birisini bulabileyim çok dua edin
bizz kendi kurallarımızı kendimizz koyarızz sizin ki, sizin olsunn :))))) ablamm canım cicimmm birtanemmmm nasılsınnnn???eveeeet kiskancligimdan catladim patladim kahroldum.bir umudum vardi onuda sel aldi yok el aldi..yok yok kankalar aldi..ben bunun üzerine iki tek bir düz icmemmi
bizim kurallar herkese acik..kim dilerse oda kullanabilir..tepe tepe kullanin canlarim....kullaninki birbirimize kaliteli rahip olalim..dise dis sacbasa sacbasa:)))
biraz geç te olsa anladım canım.yarım yamalak okursam olacağı budur.:))))))) kızzzz umuttt ilk gündenn bizle beraberdii ama bi ara kaybolduu şimdi geri döndüüü :)))) aleynada bu hafta katıldıyaa sen kıskandın haniiPPP
kızz sen niye elaleminnn kurallarını okyonnn o kurallarrr duyumların kuralı karşı takım :)))
dün yedim bebek amaaaa hak ederek yedim vallaaaaaa sen benim menüme nasıl bakmazsınnnn((((( sanada artık gökcenn kızsınnn sen rakpsin sonuçta
tam tahmin ettigim gibi..tipik calisan anne sendromu..bana getir seve seve bakarim paranda cebine kalir diyecegim ama cok uzaklardayim..insallah vicdanli becerikli ve aklibasinda bir bakici bulursun canim..bulursunda eminim..kendini bosuna üzüyorsun...hayatta öyle agir seyler varki cocuklarin yada cocugun büyüdükce göreceksin. zamaninda cocukta baktik cocukta baktirdik..üzülme bosuna ..sakinles olumlu düsünkü olumlu ilerlesin herseycanım ya bakıcı bizi bıraktı biraz yaşlı bi kadındı kayuınvalidemler tanıdık die ısrar ettiler die tutmuştum o kadar söledim olmaz diye eşimde aynı düşününce böle oldu şimdi hastalanacam bakamıycam diyo bakıcı bul kendine diyo dün akşama kadar gelininin çocuklaryla birlikte bakmıştı oğlu ameliyat olmş gelin onun yanına gitmiş izin verdik ikisine bvirlikte baksın diye kızım akşama kadar ağlamış sabahta zor kaldı arkamdan.ağlaya ağlaya bindim otobüse kızlar çalışmanın en zor tarafı bu inanın sabah istifa etmeyi bile düşündüm ama işte oda olmuyo hayırlı birisini bulabileyim çok dua edin
aa iyilikte yaramiyor..hih... kardesim sekerim canim iyidir diicem ama hala sümüklüyüm:)) bir gözüm hala iptal gripten..hani diyorlar ya yol calismasindan bilmem kacinci yol kapali diye benimkide grip mücalesinden sag gözüm kapali..o istikameti kullanmak isteyenler sol gözümü gecici olarak kullanabilir:)) benim gözümde degmez simdi tüh:)) tek gözün ne etkisi olacak dimi ama:)))))bizz kendi kurallarımızı kendimizz koyarızz sizin ki, sizin olsunn :))))) ablamm canım cicimmm birtanemmmm nasılsınnnn???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?