80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebeğim bizim grupta tartı yasağı yok bu hafta :)))) rahat ol bende tartılıyorummm o takılmaya sıkma canını ben 77 78 kiloda 1 yıl kadarrrr kaldımmm ve 3 haftada 76 ya inebildim hep 500 gr şeklinde gittiiii ve o haftalar ilk ayım olduğu için 0 kaçamak yaptığım haldeeee hızlı gitmesi önemli değil kii uzun süree o kiloda kalıp hızlı kilo atarsannnnn hızlıııda gelirrr geniş zamandaa vermen daha güzellll

sorma tatlim ya benim icinde süpriz oldu.aksam gec saatlere kadar disardaydik..öküz gibi yedik it gibi gezdik:)) hayyvani bir romantizmimiz vardi yani
:)) :90:
:90::90::90:

Baya duygu dalgalanması yaşamışsın.Ahh şu erkekler yokmu.
sorma ben o duygu dalgalanmalarini o kadar yasadimki..biraz sakinlik olsa korkar hale geldim:))

merhaba herkese...
henüz çok yeniyim,
birebir kendime rakip arıyorum..
var mı kendine güvenen :)
benden cenesizini inatcisini bulamazsin canikom:))

ben olmayinca kaynamiyor degilmi:))))
hoşgeldnn cnm rakip arıyorum deynce drek aklma bnm adaş duyum geldi zamanla tanrsn onu da çokk tatlı bi rakiptir kendisi bize de yeni arkdaslar yeni renkler lazm kesnlkle mutlu oluorz boyle yeni katılımlara

kutlarim adasim olayi cözmüssün:))))

gümnaydın kızlar bugün moralim acayip bıozuk ağlaya ağlaya geldim okula bana dua edinbiraz yorum yapayım belki açılırım
güzel canım ama bazı yerler çok az olmuş sanki

kız bu nasıl menü azıcık olmuş sanki

kızlar hep birlikte öğün atlıyoruz sanki olmuo

hani bitki çayları nerde

4 petiböre gerek yokmuş sanki canım

çorba bazlama makarna hepside k.hidrat canım ya

ay kız gülermisin ağlarmısın olmuş bendede oluyo öle ama erkekler işte napcakları belli olmuyo bunların

sabahlarımın sultanıııııııııııııııııııııı günee güzel başla ki güzell gitsinnnnnnnnnnn teselliii olurmu bilmem ama unutmaa ölümden başkası yalannnn rabbim onudaaaaa hiç birimizee yaşatmasınnnnnnn

cok normal canim..bende 2 sene kaldi.ama gitsin diye cokta caba vermedim ya..bendede hata oldu tabi.artik kurtuldum..su 70 lerdende kurtulayim baska bir derdim olmayacak kiloyla ilgili

kiz umut ne zaman kankalara katildi? aleyna ne zanam katildi ben kacirmisim oralari...gökceeeeeeeeeen görüyormusun adamlar ceteyi büyütmüsler...bizde kolkala girim ayagimizi asker yürüyüsü gibi yapip önümüze gelene bir tekme diyerek gezelimmi:))) eshefle kiniyorum...hatirlatirim haftanin birinci grubu biz olduk:))) katilmak isteyenlere duyurulur yani:))))))

aaa iyiymiş o zaman.ben kuralları bugün gözgezdirirken görünce tüh demiştim.
doğru söylüyorsun canım.moralimi fazla bozmadım.önümüze bakacağız artık.
keşke spor hayatımda olabilseydi ama yaşam koşullarım imkan vermiyor.akşamları sürekli ilgilenmem gereken bir oğlum var.onu bırakıp ta gidip egzersiz filan yapamıyorum.ama mekik çekmeyi bi deneyeyim bakalım.

dünkü menüm:

sabah:1 simit bi b. çay

ara:3 yulaflı bisküvi

öğle:kıyma ve 3 dilim kepekli ekmek

ara:1 3.ü bi arada nescafe

ara:2-3 kaşık yoğurt

ara:1 elma

akşam:2 dilim ekmek ıspanaklı yumurta yoğurt

ara:1 portakal 1 elma

yatarken 1 b süt bi parça çörek 2 çay kaşığı çikolata çok acıktım

bitki çayları olarak 1 yeşilçay 2 b meta çayı 1 rezene
spor yok

Son düzenleme:

sen kısa zamanda 70 leri de geride bırakırsın maşallah güzel gidiyosun.
bu arada ben ilk kankalardanım bilmiyordun sanırsam
kanlalar grubunun bir ileri iki geri gitmekte üzerine olmayan nadide bir elemanıyım bilmeni isterim

gece geceee bir sürüü yemek mi yedin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eveeeeet..sadece gece gece olsa sabahtan kalpden kizarmis yumurtali ekmeklerle basladim güne olsun hic dert degil ben onun acisini cikaririm sorun yok..hendisi bu hafta lahmacun yemiyor ya hava atiyor :)))

nooldu canim ya..neden moralin bozuk? anlatmak istersen seve seve dinlerim..okurum desem daha dogru olur...umarim üzüldügüne degecek birsey degildir:26:

aa ne oldu canım hayırdır.kötü bişey yoktur inşallah merak ettim
karbonhidrat fazla olmuş derken haklısın da makarna bir çatal sadecene.aslında hepsini yemeyi çok istedim ama yemedim

:))))))) kızzzz umuttt ilk gündenn bizle beraberdii ama bi ara kaybolduu şimdi geri döndüüü :)))) aleynada bu hafta katıldıyaa sen kıskandın hanii PPP

kızz sen niye elaleminnn kurallarını okyonnn o kurallarrr duyumların kuralı karşı takım :)))
dün yedim bebek amaaaa hak ederek yedim vallaaaaaa sen benim menüme nasıl bakmazsınnnn ((((( sanada artık gökcenn kızsınnn sen rakpsin sonuçta

Son düzenleyen: Moderatör:
simdi anlasiliyor moralinin neden bozuk oldugu..aksamdan tikinmissin iyice cörekler cikolata falan e sabahta vicdanazabindan kahroluyorsun:)))

hih hem kanka hem yoldas olunamaz diye bir kaidede yok tabikinem:)) sen sazin iki telinede vur nooolur nooolmaz..ayrica bende kankayim ama bu yarista yoldasim yoldasimla:)) az ama basarili bir grubuz:)))

canım ya bakıcı bizi bıraktı biraz yaşlı bi kadındı kayuınvalidemler tanıdık die ısrar ettiler die tutmuştum o kadar söledim olmaz diye eşimde aynı düşününce böle oldu şimdi hastalanacam bakamıycam diyo bakıcı bul kendine diyo dün akşama kadar gelininin çocuklaryla birlikte bakmıştı oğlu ameliyat olmş gelin onun yanına gitmiş izin verdik ikisine bvirlikte baksın diye kızım akşama kadar ağlamış sabahta zor kaldı arkamdan.ağlaya ağlaya bindim otobüse kızlar çalışmanın en zor tarafı bu inanın sabah istifa etmeyi bile düşündüm ama işte oda olmuyo hayırlı birisini bulabileyim çok dua edin

eveeeet kiskancligimdan catladim patladim kahroldum.bir umudum vardi onuda sel aldi yok el aldi..yok yok kankalar aldi..ben bunun üzerine iki tek bir düz icmemmi

bizim kurallar herkese acik..kim dilerse oda kullanabilir..tepe tepe kullanin canlarim....kullaninki birbirimize kaliteli rahip olalim..dise dis sacbasa sacbasa:)))

inşallahhh cnm yaa zor birr durummuşşş çocuk meselesi oluncaa herşeyy zorlaşıyorr değil miiiiii allah kolaylık versinde iyi birini bulun inşallah

bizz kendi kurallarımızı kendimizz koyarızz sizin ki, sizin olsunn :))))) ablamm canım cicimmm birtanemmmm nasılsınnnn???

biraz geç te olsa anladım canım.yarım yamalak okursam olacağı budur.

tam tahmin ettigim gibi..tipik calisan anne sendromu..bana getir seve seve bakarim paranda cebine kalir diyecegim ama cok uzaklardayim..insallah vicdanli becerikli ve aklibasinda bir bakici bulursun canim..bulursunda eminim..kendini bosuna üzüyorsun...hayatta öyle agir seyler varki cocuklarin yada cocugun büyüdükce göreceksin. zamaninda cocukta baktik cocukta baktirdik..üzülme bosuna ..sakinles olumlu düsünkü olumlu ilerlesin hersey

bizz kendi kurallarımızı kendimizz koyarızz sizin ki, sizin olsunn :))))) ablamm canım cicimmm birtanemmmm nasılsınnnn???
aa iyilikte yaramiyor..hih... kardesim sekerim canim iyidir diicem ama hala sümüklüyüm:)) bir gözüm hala iptal gripten..hani diyorlar ya yol calismasindan bilmem kacinci yol kapali diye benimkide grip mücalesinden sag gözüm kapali..o istikameti kullanmak isteyenler sol gözümü gecici olarak kullanabilir:)) benim gözümde degmez simdi tüh:)) tek gözün ne etkisi olacak dimi ama:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…