80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl moralin bozuk olmasın çok haklısın.tam 2 kez bakıcı tarafından terk edilmiş ve ortada kalmış bir insanım.ikincisende bir de annem ağır bir ameliyat geçirmişti ve yoğun bakımdaydı bakıcım çekti gitti ücreti beğenmediği için.sana anlatamam nasıl bir yıkımdı.annem kanserdi ağır bir ameliyattı tehlikeliydi vs.3 gün içinde kreş aradım buldum ve oğlum daha 3 yaşında bile değildi kreşe başladığında.inşallah en kısa zamanda rabbim karşınıza daha iyilerini çıkarır evladını teslim edebileceğin.herşeye çözüm bulunuyor herşey geçiyor ama ana yüreğini delip te geçiyor.
bu bi teklif mi yoksam

enn sevdiğim rakibimmmm :)))) yirim ben seni yirimmmmm hee bidee gökcenciğim varrrr :))) kızzz yinee ilaçlı su hazırladaaa gir banyoyaaa

sağolun arkdaşlar inş izin aldım öğlen gitcem bakalım eve apartmanda biri ardı inş sıkıntı çıkarmadan kabul eder dua edin inş

ben pek iyi bi yarışmacı olmasamda birilerinin itmesi lazım bu kankalar ve yoldaşlar grupları ii gidiyo benide alın birine kim ister benim gibi bi yarışmacıyı

nasil algiliyorsan artik:)) simdi teklif desem duygucum gelecek firca cekecek:)) degil desem umut iste..umutsuz olmuyor:)) gel senle kalles olalim..sen kanka gibi görün yoldas ol.inek sabanin hababam sinifinda kamptaki halleri varya:)) sen ögren onlar ne yapiyor bize söyle bizde 2 katini yapalim birinciligi alalim..sanada pasta ismarlayalim:)))) benimkide kallesligin daniskasi oldu demi..hem kankalara sem sana:)))) maksat muhabbet olsun iste...

valla calisiyor olman spor yapamaman durumu zorlastiriyor ama bogaz tutularakta olur bu isler..bizim kapimiz herkese acik..giden 100 gr da olsa giden gitmistir.gittigi gün bitmistir demi ama:)))

hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz:)) benim kocis bugünde evde.sayemde oda burnunu tutmaya hapsurup tiksirmaya basladi:)) tüm gün yataginda olursa gelirim yaniniza..okurum hayirli haberini..yoksa vuslat baska zamana artik

pasta ısmarlayayım deyince anladım senin niyetin niyet deği bacım .olamaz asla bana pasta yediremezsinnnnnnnn
yememmmmmmm.

canım benimmm bizim kapımızdaaa açıkkkkkk istediğin yereeee gidebilirsinmn hem bizzzzz dost rakiplerizzzz :))))

hımm o zaman tamam maşallah diyelimçaylara salatalara devam :)

ben katılmak istiyorum.cv verim

iki hafta önce birincilik,istikrarlı kilo verimi,emziren anne(kilo verişi hızlı)

canım yaa inşallah iyi biri denk gelir.benim de kızım var seneye ücretsiz izine ayrılıcam iznim bitince napçam bilmiorum bakalım.kreşe gidicek sanırım artık.

elmam şekerim biz senle aynı dönemde başladık sen beni ikiye katladın ilk rakibim sensin o yüzden yoldaşlara geçiyrm beni seni geçme isteği bebni tetkler
yoldaşlar kim bakalım bizden kurallar nedir anlatın bakiiiiim şu elma şekerini bi geçiyim

anammmmmmmmmm bu nasılll düşmanlıktırrrrrrrrrrrrrrr :))))))))))))))) geçmişe git canımm kuralları yazıyorrrr duyumcuğummm yazmıştı kuralları bu haftaaa

sende mi karşı takımaa gidiyonnnnn :))))) öznurrrrr bak sizde 4 lendinizzzzzzz :)))))

anammmmmmmmmm bu nasılll düşmanlıktırrrrrrrrrrrrrrr :))))))))))))))) geçmişe git canımm kuralları yazıyorrrr duyumcuğummm yazmıştı kuralları bu haftaaa
napinm senin verdiğin kiloyu görünce utanıyrm kendimden sana karşı hırslanırsam belki işe yarar be şekerim seni seviyrm düşman olurmuyum hiç sana sabah güneşiiiiiiii

napinm senin verdiğin kiloyu görünce utanıyrm kendimden sana karşı hırslanırsam belki işe yarar be şekerim seni seviyrm düşman olurmuyum hiç sana sabah güneşiiiiiiii

tamam o zaman kızzz aslında 4 e 4 oldukkk herkes kendineee bir rakip mi seçse ki :)))))işi iyice abartalımmm :)))) senle bende rakip dostlar olalımmm şaka şakaaaaaaaa ciddiyeee almayınnn :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…