80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım senın hiç kaçamağın olmuyo sanırım maşallah
gökcencım oluyo canım olmazmı ama bu hafta dikkat etmeye calışıyorum karnım ac uyuyorum desem yeridir
bende doymuyorum kamile ama işte zorluyorum kendimi
alinti yapmisim ama cevabi yazmamisim:))
gökcencim aleyna icin sen hic kacamak yapmazmisin demisin ya..kiz o gecen hafta simitler kurabilyeler götürdüde götürdü:)))
benim huyum var onda..bitmedi bitsin dedikce yedi:))
bak bak hiçte unutmamış dogru söyluyosun canım ya misafire yaptım kalanlarıda ben yedim gecen hafta bu hafta ne misafir var nede ben gittim şimdilik iyi gidiyorum MAŞALLAH
duyum ya okurken güldürdün beni en cok tek taş kısmında ya bak enişte ne romantik kalpler falan daha ne olsun MAŞALLAH
Günaydınnnnnnn...
oooo kimsecikler yokkkk...
Kızlar erken kalkınnnnnnnn,yoksa metobolizmanız çalışmazzzz.......
şimdi spor zamanı :)
hoşgeldin aramıza haklısın okunuda diyetisyende demişti en gec 10 da kalkıcaksın diye ama ben hiç uyamıyorum
dilaracım iki gurubamı ayrıldık kız ben bir gurubtayız zannediyodum ama böyle rakib olucaz diye belki daha iyi olur hırs yaparız

ozamn bu hafta cok dikkat etmemiz lazım dilara karsı gurup bizi gecmesin

rus salatasının kalorısı cok diye biliyorum ama sen mayonez falan yok diyosan o zamn sorun olmaz canım
umutcum senin spor yapman lazım galiba cunku belli bi noktada diyetle kilo veremiyince sporu devreye sokuyolar sende yavaştan başlasan mı mesela lesli yapsan şimdilik 1 mil lesli ypsan bile sana kardır 15 dakka suruyo

kamile ALLAH yardım etsin calışan kadının en zor kısmı burası ALLAHIM İNŞALLAH iyi birini krarsınıza cıkarır yakın olsaydık ben bakardım kızına akşama kadar birbirimize arkadaş olurduk kızınla
kaptan gözlerimiz seni arıyodu ne kadar cok nobet böyle ya ALLAH yardım etsin
Veee ilk işim tartılmak olduu

yuppiiiiiiii 1.200 daha gitmiş hemde 3 günde bugün benim keyfimi hiçbirşey bozamaz :)))
MAŞALLAH cok iyi kilo vermişsin darısı başımıza
gel canım aramıza hoşgeldin İNŞALLAH istediyin kiloya ulaşırsın

umutcum cok güzel bilgiler sagol paylaştıgın için

çaktım dostum.

leslie nin 15 dk lık olanını bilmiyordum sağol canım önerin için.aslında olabilir.pc ye indireyim bi.nerden indirmem lazım.
bilgiler bildiğimiz ama unuttuğumuz acı gerçekler.daha faydalı şeyler bulup ekleyeceğim zamanla.
artık internete kavuştum ya boş durmam

bugün ara öğün olarak fıstık yedim.10-15 kadar.tok tuttu valla.badem de tok tutarmış.ara öğün olarak bunlara döneceğim.
akşam markete gideyim leblebi badem alıcam.ve o gün yiyeceğim kadar yanımda getireceğim.çünküüüüüüüü hepsini getirirsem hepsini yeme tehlikem var.

sabah 1 tane incir

kahvaltı 1 bardak yeşil cay,1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz ekmek

ara 1 tane incir

öyle yarım soganı ince ince dogradım sumak döktüm üstüne 2 dilim ekmekle yedim (kızlar bu iltihabı söküyomuş rahimdeki onun için yedim

akşam 1 tabak dolusu yeşil mercimek ve kıvırcık salata

ve yeşil cay

2 mil lesli

kızlar bugun canım bir makarna istiyo yapsammı yapmasammı ikilemde kaldım

canım 1 avuç fıstıkta 150 kalori varr bence leblebiii all sen sadecee fıstıkkkk almaaaaaaaaaaaa

menünnnn süperrr cnmmmmm bencee yapppp içindee kalmasınn yoksa kaçamak yaptığın gün yüklenirsin kendineeeeee bugün sabahki menü aynıı benimde sabah 1 incir sonra kahvaltııı :)))

tek başına 1 mil yok galiba umut eşim bana 5 mil indirdi ben 2 mil yapıyorum sende şimdilik 1 mil yaparsın
ozamn makarna yapmıyım ben iş ciddiye bindiyse eşim akşam yogur alıcak gelirken belki yaparım bende cok sevrim rus salatasını

evet ya bu kuruyemişler cok iyimiş aslında benimde yapmam lazım ama evdeyim ya hepsini yerim diye korkuyorum

1 mil var kızlarr ben 5 tane ayrı ayrı indirdimmmm 1 milde 17 dk filan sürüyoooo tamam o zaman ya makarna yada salata yaparsınnnn tatlımmm iş ciddi pazar büyük günnn :)))

enn sevdiğim rakibimmmm :)))) yirim ben seni yirimmmmm hee bidee gökcenciğim varrrr :))) kızzz yinee ilaçlı su hazırladaaa gir banyoyaaa
hicbir ise yaramadi sekerim ya ...birdahakine cicek banyosu yapicam..:)))

pasta ısmarlayayım deyince anladım senin niyetin niyet deği bacım .olamaz asla bana pasta yediremezsinnnnnnnn
yememmmmmmm.
tam aradigim irade .seni karsi takima kaptirdigim icin cok üzgünüm..ama bensiz gecen gecmisinize yenik düstüm(( bu nasil cümle oldu ya:)) küfür etmis gibi oldum ama degil valla:))

canım benimmm bizim kapımızdaaa açıkkkkkk istediğin yereeee gidebilirsinmn hem bizzzzz dost rakiplerizzzz :))))
evet cok dostuz:)))))))

ah canim benim..hosgeldin..söyle köseye otur sana bir cay ikram edeyim...rahatina bak.nasilsa bütün hafta boyunca rahatini kaciracagim senin kilo ver diye:)))
oh oh sende hosgeldin.senide masaj koltuguna alayim:))) kurallari yazarim birazdan..geceriz kiz sekeri merak etme...olmadi pazarsabahi karnini icine cekersin:)))))

sende mi karşı takımaa gidiyonnnnn :))))) öznurrrrr bak sizde 4 lendinizzzzzzz :)))))
simdi adaletli oldu:)) bu hafta cok keyifli olacak kilo vermek

iremimmmmmmmmmmm nasıl oldunnnn sennnnnnn yaaa aklımdasınn hepppp yaa doktora gittim dee lütfennnn
kaptana yag cekme yok...o kaptan taraf tutamaz..ortada kaldi garibim:)))

1 mil var kızlarr ben 5 tane ayrı ayrı indirdimmmm 1 milde 17 dk filan sürüyoooo tamam o zaman ya makarna yada salata yaparsınnnn tatlımmm iş ciddi pazar büyük günnn :)))
aaa bilmiyodum bak söylediyin iyi oldu umutcum varmış canım
evetttt
yanyana olmasakta kalplerimizzz bir bebeğim kankalıkkk böyle birşey işdeeeeeeeee :)))

evet dilaracım kalplerimiz bir

merhabalar herkese.bende 80 den yukariyim tam olrak bilmiyorum tartilmadim korkumdan.dogum yapali 2 yil oldu halen atamadim birkac günlük diyet yapip birakanlardanim.hemen gitmesini istedigim icin biraktigimi biliyorum.ama artik olmuyo bu sekil yasamam.25 yasindayim 3 tane cocugum var.bana yardim ci olun yürümek bile canimm istemiyo.sosyal yasamdan uzaklastim disariyas bile cikmak istemiyorum.bana manevi güc lazim.

öncelikle merhaba
du duygular kilo alan herkeste var bence..ama öyle iki gün diet sonra herseyi birakmakla olmuyor.önce kendine inan..vede kendini cok sikma..siki diet siki spor..bunlar aslangic icin cabul yildirici seyler.elbette sana destek oluruz ama önce sen kendine inanmalisin..hersey birden olmuyor.sabirli ve azimli olman lazim.sonra kendiliginden eriyip gidiyor yaglar..ise günlük beslenmeni düzeltmekle basla..hemen rejim falan degil..yagli ve hazir yiyeceklerden hamburger falan gibi uzaklas..sonra gerisi kendiliginden gelir zaten:))

hgg cnm aramızaaaaa aradığın manevi güçç tam olarak burada :)))

kural yok sevdim bunu :))
rahat rahat verelim kilocuklarımızı dimi ama :)

siz rahat rahat verirken bizde vereceiizzzzz ahahahahaha

ay onu bendee çok yaparım ne zaman kalorisi düşük bişi alsam hepsini yerim walla

yap yap yağ koyma az yağlı beyaz ppeynir veya yoğurttt hmmmm

tam yerine düştün şekerimm hoşgeldinnnn

bugün detoks yapıyorum ama sabah güzel kahvaltımı yaptım şimdide dayandım meyveye bu hafta 78 i görmem lazım yaaa hızlaniimm biraz ayrıca spor da yaptımmm şimdiiii kimler bizim grupta
1 duyumm
2 gkcnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…