- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
3kkkmevsimbugün detoks yapıyorum ama sabah güzel kahvaltımı yaptım şimdide dayandım meyveye bu hafta 78 i görmem lazım yaaa hızlaniimm biraz ayrıca spor da yaptımmm şimdiiii kimler bizim grupta
1 duyumm
2 gkcnn
3kkkmevsim
4 black.... tam bilmiyorum ismini :)))inşallah görürsün cnmm yaaaaa bekledimde gelmedinnnnn demek çok acı veriyorr insanaaa biliyorum :)
Ben kural olmayan grupta olmak istiyom :)))
Alırlarsa tabi :)
bu grup işi kafamı karıştırdı ama neyse rekabet iyidir :))
Kararlıyım bu pazar 2 kg dan az vermiş olmuycamm hodri meydan :)))
:)))) ay bu işş büyüyo iyicee süper yaaa :)))) gel bebekk bizdensin o zamannnn sana elemanlarımızııı sayayım 1 suesueBen kural olmayan grupta olmak istiyom :)))
Alırlarsa tabi :)
bu grup işi kafamı karıştırdı ama neyse rekabet iyidir :))
Kararlıyım bu pazar 2 kg dan az vermiş olmuycamm hodri meydan :)))
öncelikle merhaba
du duygular kilo alan herkeste var bence..ama öyle iki gün diet sonra herseyi birakmakla olmuyor.önce kendine inan..vede kendini cok sikma..siki diet siki spor..bunlar aslangic icin cabul yildirici seyler.elbette sana destek oluruz ama önce sen kendine inanmalisin..hersey birden olmuyor.sabirli ve azimli olman lazim.sonra kendiliginden eriyip gidiyor yaglar..ise günlük beslenmeni düzeltmekle basla..hemen rejim falan degil..yagli ve hazir yiyeceklerden hamburger falan gibi uzaklas..sonra gerisi kendiliginden gelir zaten:))
hgg cnm aramızaaaaa aradığın manevi güçç tam olarak burada :)))
fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama okadar hızlı ilerliyoki gözlerim şaşı oldu geçmişleri okumaktan ya zaten bi cetvel de yapamadım şu tickerdan ortada bi takım ve aynı kiloda arkadaşlar varsa ben de girmek istiyorum( 23 yaşındayım ve 88.7 kilodayım biri sesime kulak versin yahu
ben dilara cnmmmm merak etme başaracaksınnnnnn burda hepimiz aynı amaç için varızz hepimiz aynı zorluklarıı sıkıntıları çekiyoruzzz hepimiz alışverişe çıkmaya korkuyorrr işi olmayanlarr eve hapsolmuşşş durumdayızzz amaaa 1 kilo bilee insanıı acayip motive ediyor biliyormusunnnn 2 yıl önce aldığımm bir kot vardı ve hiç giyememişdimmmm geçen haftaaa giymeye başladımmsanki senin sesini duyar gibi oldum :=) iste benim istedigim sey bu dedim he he he
insallah insallah insallahh
dilara senın boyun kaçben dilara cnmmmm merak etme başaracaksınnnnnn burda hepimiz aynı amaç için varızz hepimiz aynı zorluklarıı sıkıntıları çekiyoruzzz hepimiz alışverişe çıkmaya korkuyorrr işi olmayanlarr eve hapsolmuşşş durumdayızzz amaaa 1 kilo bilee insanıı acayip motive ediyor biliyormusunnnn 2 yıl önce aldığımm bir kot vardı ve hiç giyememişdimmmm geçen haftaaa giymeye başladımm2 haftadırr nereye çıksammm onuuu giyiyorum sırfff onu giydiğimdeki hazzı almak için dışarı çıkıyoruım desemmm inannn yaaa tpuklu ayakkabı bile yakışıyormuşş gibiii bakmaaa böyle anlattığımaa halennnn her yerimden yağ fırlıyorr çok büyük bir değişim yokkkk amaaa bu bileeee etkiledi beniiiii
ben dilara cnmmmm merak etme başaracaksınnnnnn burda hepimiz aynı amaç için varızz hepimiz aynı zorluklarıı sıkıntıları çekiyoruzzz hepimiz alışverişe çıkmaya korkuyorrr işi olmayanlarr eve hapsolmuşşş durumdayızzz amaaa 1 kilo bilee insanıı acayip motive ediyor biliyormusunnnn 2 yıl önce aldığımm bir kot vardı ve hiç giyememişdimmmm geçen haftaaa giymeye başladımm2 haftadırr nereye çıksammm onuuu giyiyorum sırfff onu giydiğimdeki hazzı almak için dışarı çıkıyoruım desemmm inannn yaaa tpuklu ayakkabı bile yakışıyormuşş gibiii bakmaaa böyle anlattığımaa halennnn her yerimden yağ fırlıyorr çok büyük bir değişim yokkkk amaaa bu bileeee etkiledi beniiiii
yokk bebeğimm olurmuuu hiççççç öyleeeeeeee geyiğee çevirdikk onuuu birbirimizlee şakalaşmak için uydurduğumuzz birşeyy ooooo zaten hepimiz bir grup altında toplandıkkk sadeceeee buradaa çok konuşanlarr gözüne batıyordurrrr o kadarr canım yapıştırmaya gelinceee şimdii hepsini işaretledinn yaptın yaaaaa en sondaa 2 kutu çıkıyorr önünee üstekiii kutununnn 2. olan yerini yani http ile başlayıp png ile biten satırı alacaksınnnn ama sadece o satır altta kalan devam yazısını değil sonra yerine yapıştıracaksınnn
ayyy en nefret ettiğim soru kilon ve boyun kaç :))) çok kısayım bebek 60 bile değil 157 :)))dilara senın boyun kaç
canımmm özel birşeyy yapmana gerek yokk sadece ara ve ana öğün yappppp kaçamak yapma yeterrrrrrr ara öğünde 1 porsiyon meyve 1 bardak süt yeee ana öğünlerde ( akşamve öğle) 4 yaptraklı yonca yı ye :) yani köfte kadar et 2 dlm siyah ekmek 5-6 yk kaşığı kadar sebze yemeği yarım kase yoğurt uygundurrrr salata serbesttt sabahda yine 2 dlm ekmek 4-5 zeyin 1 yumurta haşlaması 1kk peynirr yeşillik domates filan serbest :))) allahdan birşey yokslm bende gonca.insallah basarcam basarmakta zorundayim.senin dedigin gibi o kotlar beni bekliyor :) artik rahatca uyumak istiyorum.gercekten beni okadar cok etkiliyo ki bu durum.arkadaslarimla görüsmüyorum dügün davetlere gitmiyorum.kisaca yasam yok.tabiki bu durumda daha cok kilo yapiyo..ama artik biktim dogumdan önce iyiydi kilom öyle cok yiyen bir insan da deyilim yani tesekkürler ilgin icin.simdi ben nasil basliyorum.neler yapmaliyim.:)
buda demek oluyorkiiiiiii sendee çok konuş burdaaaaaam senide sık görelimmmmmmm geçmişede çok takılmaa duyum 2 sayfa açıyorrr 1inde yazıyorr diğerinde okuyorrr sende öle yap :))))sağol şeker bidaha denicem.Tabi ki daha fazla konuşanlar göze batacaktır no problem !!!
yokk bebeğimm olurmuuu hiççççç öyleeeeeeee geyiğee çevirdikk onuuu birbirimizlee şakalaşmak için uydurduğumuzz birşeyy ooooo zaten hepimiz bir grup altında toplandıkkk sadeceeee buradaa çok konuşanlarr gözüne batıyordurrrr o kadarr canım yapıştırmaya gelinceee şimdii hepsini işaretledinn yaptın yaaaaa en sondaa 2 kutu çıkıyorr önünee üstekiii kutununnn 2. olan yerini yani http ile başlayıp png ile biten satırı alacaksınnnn ama sadece o satır altta kalan devam yazısını değil sonra yerine yapıştıracaksınnn
neden gülelim cnm ilk yapan herkezz böyle oluyor zatennn kontrol panelii ordannn profil düzenleeee aşağı in kişisel bilgilerde çizelge olan yere yapıştıracaksınYerime nasıl yapıştırıyorum dersem gülmiceksiniz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?