80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geldim geldim takım süpermiş :) Kilo savaşları başlasın :))) Fazla kilolar canımızı sıkan yağlar korkun bizdenn:))

Hoş geldin canım takıl bu gruba fazlalar yavaş yavaş gitsin ... Herkes birbirini o kadar motive ediyorki işkenceden çıkıyor eğlenceli oluyor kilo vermek...

Son düzenleme:
temem arkadaslar görüsürüz dilaracim tskler sana saabah dikatli yemistimk zaten.kepekli ekmek zeytin yumurta yedim.sonrakinde pogaca yedim bugünlük ama yarin yemicem öyle hamur isleri falan.bide bitki caylari yaptim simdi onlari iciyorum.kilo vemrekte yardimci ya

süpersinn bebeğimm hadi görüşürüzz kolay gelsinnnn

bugün detoks yapıyorum ama sabah güzel kahvaltımı yaptım şimdide dayandım meyveye bu hafta 78 i görmem lazım yaaa hızlaniimm biraz ayrıca spor da yaptımmm şimdiiii kimler bizim grupta
1 duyumm
2 gkcnn
4 kisiyiz canim..ben sen büsra ve kkmevsim5 yoklugumda bu elmasekeri kimi bulduysa atmis kankalar sepetine...silmis süpürmüs ortaligi:) az olalim öz olalim degilmi ama:))

Ben kural olmayan grupta olmak istiyom :)))

Alırlarsa tabi :)

bu grup işi kafamı karıştırdı ama neyse rekabet iyidir :))

Kararlıyım bu pazar 2 kg dan az vermiş olmuycamm hodri meydan :)))
seni gözüme kestirdim serapes..isterdimki yanyana olalim madem karsikarsiyayiz hodrimeydan o zaman....bu hafta sen listeye ilk defa gireceksin yanilmiyorsam..biz misafirperveriz...ilk hafta buyur listebasina seni alalim:)) ama haftaya hic ama hic sansin yok...ezeli rakibinim haberin ola:)))
seni cok iyi anliyorum.bende de 4 cocuk var:))

kızzzzzzzz seninn saçını başını yolarımmmmmm :)))))) süpürgemmm eskimiş zatennn ona göre :=)

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz dilarammm sizinle ilgilenmiş yokluğumu aratmamışşş
kuzummmmmm sen kalbimizdesinnnnnnnnnnnnnn

kızzzzzzzz seninn saçını başını yolarımmmmmm :)))))) süpürgemmm eskimiş zatennn ona göre :=)

kuzummmmmm sen kalbimizdesinnnnnnnnnnnnnn
hahayt sacimi yolarmis:))) asil ben seninkini yolarim..iyide spor olur demi kiz..ay elmasekerim canimi cektirdin ya söyle sacbas olsada yolsak:)) benimkini biraz zor yolarsin cünkü cok az ve kisa..tuttugun andada elinde kalir:)) sana o zevki istesemde yasatamam:))) kim kiz o resimdeki? sen onu söyle:))

iremcim rahatsizligin nasil oldu?

canım çürüğüm ben çürükkk eşimde bana kakaladılar seni diyo kalpte problem yok yeni başladığım troid ilacının etkisymiş şimdi de belimde sıcak havlu var böbreğim ağrıyor nöbette üşüttüm benceeee

aşkımm kızzz nasıl yakışıyoz mu???

tövbe yarabbim eşinde alem haaa iremim kuzummm allah yardımcın olsunnn hastalığı iyileştireyim derkennnnn zorlanıyorsun öbür taraftannnn rabbim şifanı versinn

canımm bi şey sölücem sanaaaa
kaptanlığa sen geçsene ben çoğu zman yokum ne kadar burda olmak istediğimi siz biliosunuz ama yoğunluk nöbetler hastalıklar elimi ayağımı bağlıyorr sende çok da güzel yapıyosun bu işi... ben yine listeyi hazırlarım ben liste kaptanı olayım sen grup kaptanı hem kimseye haksızlıkda yapmamış olruz ne dersinnn

seninnn ortağınnn olmakk benimmm içinnn büyük şereffff derimmmmmm canımmm benimmmmmm

gecmis olsun canim dikkat et kendine..yiyenimizi alalimda kucagimiza git doyanakadar hasta ol:))) seninki gene insafliymis.benim esimin teyzesinin oglu evlendiginin haftasi karisinin babasina:bunun son kullanma tarihi ne diye sormus:)))) daha vahim bir durum yani:))))))))

allahımm güldümmm ama kınamıyorummmm vallahiii kınamıyorummmmmm :)))

seninnn ortağınnn olmakk benimmm içinnn büyük şereffff derimmmmmm canımmm benimmmmmm
allah desene bundan sonra iyi gecinmek gerekecek senle..yoksa listeye bile almazsin:))) atarsin beni topikten:))) ben sana takilamamda artik.aramiza resmiyet girdi....ben fakir ama gururlu genc..sen zengin hatun....bu ask burada biter...

allah desene bundan sonra iyi gecinmek gerekecek senle..yoksa listeye bile almazsin:))) atarsin beni topikten:))) ben sana takilamamda artik.aramiza resmiyet girdi....ben fakir ama gururlu genc..sen zengin hatun....bu ask burada biter...
ayyyyyyyyyyyyyy vallahiii seviyomm seni yaaa yemin ederim gözümden yine yaş getirdinnn :))) benim annem babamm ne derse desinnnnnn senden vaz geçmemmmm bennnnnn yapma kıymaa bizeeeeeee:) hemm korkmaaa listeyiii irem yapacakkk ayrılmamıza sebep yok

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…