80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allahim kör et beni allahim kör et
batsin bu düna batsin
bundan sonra kör baksin....

yok anam sen eninde sonunda sutlarsin beni.benim tahtadan yatagimda pireler olur..seni alisverise ancak bit pazarina götürebilirimm.ilerde cocuklarimiz oldugunda (para söhret sende ya) tür babana dersen ne ederim ben:......ama nedeeeeeeeeeeeeennnn
irem ne yapin sen saatetimize gölge koydun..beni kaptan yapsaydin ya nasil süründürürdün ben bu elmasekerini kanka sepeti haaaaa

sabah: 1 kuru incir,1 yudum süt
kahvaltı:1 yumurta haşlama, 2 dlm k ekmeği, 1 kk peynir, 4 zeytin
öğle:4 yk güveç,2dlm ekmek, 1 bardak ayran
ara: 1 kuru incir, 1 yudum süt
akşam; kahvaltının aynısı
ara: 1 porsiyon meyve, süt

seninnn ortağınnn olmakk benimmm içinnn büyük şereffff derimmmmmm canımmm benimmmmmm
ayyy çok sevindim kimseyi üzmek istemiyordum ben bu görevi alırken topiğin dağılmasını engellemek için gönüllü oldum sanırım başardık ama bi kaptanın sürekli gelenlerle ilgilenmesi gerekiyor ben tam anlamıyla yapamadıkça üzülüyodummm ama liste bana aittt onu vermem diyomuşummmm:)))

süpermiş yaaaa.. bende bi büyüğümle telde konuşuyorum arkadaşıma gidicem dedim hayırdır dedi evleniyo dedim allah başka dert vermesin dedi doğru mu sölüyo neee:)))

Bugünkü menümü yazayım bari

bu menüyle nasıl liste başı olcaksam :))

Neyse bugünlük affedin beni arkadaşlarım benimmmmm

sabah
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
3 yeşil 2 siyah zeytin
1 domates

ara

2 kuru kayısı
2 kuru erik

öğlen

1 lahmacun
1 bardak elma suyu

ara

1 dilim incecik ama incecik kek
3 kaşık helva (naptım ben ya)

akşam

yarım but haşlama
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt

ara
1 portakal
1 elma

yokk kızz onu becerememmm zatenn ben senin yanındaa çırak olacağım patroncuğummmmmmmm benimmmm, allahım yaa evlilikkk bu kadar mı mübarek birşey :)

oo listen cok az..nebu hicbirsey yememissin..butlari 5 yap helvayi 15:)) haftaya yorulmadan geceyim seni:))

canım benimmm sen hatalarını görmüşsünnn zatennn ama görmediğin iki hata gözüme çarptıııı yemeklerdee meyve suyu yerine ayran içmeni tavsiye ederim böylelikle 4 yapraklı yoncayı tamamlarsın ayrıca 1 bardak meyve suyuu 2.5 porsiyon meyve ederrr sanırım çünkü 1 çay bardağı meyve suyu 1 porsiyon oluyooor son aranda da 2 porsiyon meyven var onun yerine 1 porsiyon meyve ve yanında süt yada yoğurt tercih edersen hem tok tutarr hemm yağ olarakk kalmasına engel olur

Son düzenleyen: Moderatör:

ya napıyım ben sizi kıskanmaya başladım bana kaptan kaptan yok diğerlerine yoldaş adaş kanka grup kurmalar ben dışında kaldım dilaraya satayım da bende aranıza gireyim dedimmmm

oo listen cok az..nebu hicbirsey yememissin..butlari 5 yap helvayi 15:)) haftaya yorulmadan geceyim seni:))

Haaa haaa haaa çok beklersinnn:))

eskiden olsa but değilde helvayı 15 kaşık kesin yerdim ama artık değil ....

Beni geçmen biraz zor olucak ama imkansız değil :)))

Gördüm valla canım önerilerin içinde saol haklısın dikkat edicem.... Sırf duyuma inat dahada dikkat edicem :)))

ya napıyım ben sizi kıskanmaya başladım bana kaptan kaptan yok diğerlerine yoldaş adaş kanka grup kurmalar ben dışında kaldım dilaraya satayım da bende aranıza gireyim dedimmmm
anammmmmm meğer ben ölmüşümdee ardımdan ağlayanım yokmuşşş :))))))))))) sendemi birütüsss :))

yap kız yapp baksana neleerrr diyooooooooo ona inat ilk beşii bizim gruppp kaplasın :)

var yaaa şu muhteşem ii ki var hee yoksa bu ekip kolay kolay bi araraya gelmıo heo dkkat edıorm çarşmba ii muhabbet donuo ee kızlar daha daha duyumm akşam yeni gelen bi arkdas rakip arıodu ben seni soyledm hemen okdn mu yazığımı tartımın pili bi ayda btti kızlar ben de bozldu sanmştm ama deglmiş eşim yeni pil getrdi çalşıo gümbür gümbür
oklda durmadan toplantı var şökler haftaya da müfettş ondan sonra rahatlıcm biraz bakalm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…