Haaa haaa haaa çok beklersinnn:))
eskiden olsa but değilde helvayı 15 kaşık kesin yerdim ama artık değil ....
Beni geçmen biraz zor olucak ama imkansız değil :)))
Gördüm valla canım önerilerin içinde saol haklısın dikkat edicem.... Sırf duyuma inat dahada dikkat edicem :)))
ay ay heyecanlaniyorum sendeki bu inatlasma beni incecik yapacak..tam disime göremisin ne:))) bak serapes sakam yok haftaya cok ciddi itisecegiz senle hazir ol.bu hafta cok hastayim belki yarin iyi olursam yarin hemen hizlandirilmis tura gececegim.:2:
öznurcuğum uğraşmaaaaa yorulursunn sen güzel güzell diyetini yappp bizim takıma belkiii yetişirsinizay ay heyecanlaniyorum sendeki bu inatlasma beni incecik yapacak..tam disime göremisin ne:))) bak serapes sakam yok haftaya cok ciddi itisecegiz senle hazir ol.bu hafta cok hastayim belki yarin iyi olursam yarin hemen hizlandirilmis tura gececegim.:2:
kızlarrr şakaa bir yanada bu gurupp işinii ciddiye alıpp kendini dışlanmışş hissedennnn arkadaşlarımızz varrrr o yüzdennnn altını çizerek belirtmek istiyorummm kızlatt bu takım işiii tamamenn şakadan ibaretttttttt gruplaşmaaa olayıııı yokturrrrrrr herkess tek tabancaaa takılıyorrrrrrr aslında
ayyy sağol canım benimmm gelirim tabiiiyok ne kirasi..koltuk sahibi tuvelete kadar gitmis olacak bende oranin temizlikcisi olarak durumdan faydalanicam:)))
ah canim ya seni göremedikki..gel ozaman seni yoldaslardan yapalim beraber daha cok kilo verelim bu kankalarla...iyi yaptin ya resmiyet aradan cikinca nede sirin oluyormussun dermisim:))) ama sen zaten sirindin..helede lenslerinle:)))
anammmmmm meğer ben ölmüşümdee ardımdan ağlayanım yokmuşşş :))))))))))) sendemi birütüsss :))
şişşşşt dilaraya sölemeyinnn kaptanlığı ona satttımmmmm[/FONT][/COLOR]
okudum canim okudum sagol adasim benim:)))var yaaa şu muhteşem ii ki var hee yoksa bu ekip kolay kolay bi araraya gelmıo heo dkkat edıorm çarşmba ii muhabbet donuoee kızlar daha daha duyumm akşam yeni gelen bi arkdas rakip arıodu ben seni soyledm hemen okdn mu yazığımı tartımın pili bi ayda btti kızlar ben de bozldu sanmştm ama deglmiş eşim yeni pil getrdi çalşıo gümbür gümbür
oklda durmadan toplantı var şökler haftaya da müfettş ondan sonra rahatlıcm biraz bakalm...
yok vazgectim seni yanima degil karsima alacagim:))) iyi dama bilenle dama oynamaya bayilirorum ben..onun gibi birsey iste:))Ben neymişim yaa :))
benim için kavga etmeyin yahuu
transfer ücretimi ödeyebilcekmisiniz bakimm :))
efet efet kiskaniyorum..var yaaa şu muhteşem ii ki var hee yoksa bu ekip kolay kolay bi araraya gelmıo heo dkkat edıorm çarşmba ii muhabbet donuoee kızlar daha daha duyumm akşam yeni gelen bi arkdas rakip arıodu ben seni soyledm hemen okdn mu yazığımı tartımın pili bi ayda btti kızlar ben de bozldu sanmştm ama deglmiş eşim yeni pil getrdi çalşıo gümbür gümbür
oklda durmadan toplantı var şökler haftaya da müfettş ondan sonra rahatlıcm biraz bakalm...[/QUOTE]önerdinde ne olduu bizi yine kıskanıyoo yinee kıskanıyooo :)))
kiskanmak askin kanununda var
her seven kalbi bu duygu sarar
henüz üc yasinda bir kardesim var(kizim desem daha dogru)
seni ondan bile kiskaniyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
ben yamanim beeeeeeeeeeen:))Sabırsızlıkla bekliyorum.. yaşayıp göreceğiz elmi yaman beymi yaman :)))
Ben daha yeni başladım haftaya anca kendime gelirim zaten :))
aa bana kocakari muamesesi yapiyor suna bak...yorulmam sekerim..rakiplerim bu kadar basarili bu kadar SEKER bu kadar sevgidolu oldukca yorulmam ben..seve seve kosarim:))öznurcuğum uğraşmaaaaa yorulursunn sen güzel güzell diyetini yappp bizim takıma belkiii yetişirsiniz
kaptancığımmmm senn gidemezsinn çünküüü asıl kaptansınnn taraff tutamazsınnnnnnnnayyy sağol canım benimmm gelirim tabiii
şişşşşt dilaraya sölemeyinnn kaptanlığı ona satttımmmmm
anammmmmm yoksaa gidiyoo elden kaptan :))))
alll kız tabii o ayrııı zaten :))))Evet doğru söylüyorsun bende ilk başta öyle sanmıştım ...
Ama ben duyumu ciddiye alıyorum yinede :)))
okudum canim okudum sagol adasim benim:)))
yok vazgectim seni yanima degil karsima alacagim:))) iyi dama bilenle dama oynamaya bayilirorum ben..onun gibi birsey iste:))
all işdeeee geldeeee meee mee diyee koşma yanınaaa ( senin deyiminle )efet efet kiskaniyorum..
kiskanmak askin kanununda var
her seven kalbi bu duygu sarar
henüz üc yasinda bir kardesim var(kizim desem daha dogru)
seni ondan bile kiskaniyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
ben yamanim beeeeeeeeeeen:))
aa bana kocakari muamesesi yapiyor suna bak...yorulmam sekerim..rakiplerim bu kadar basarili bu kadar SEKER bu kadar sevgidolu oldukca yorulmam ben..seve seve kosarim:))
kesinlikle dogrukızlarrr şakaa bir yanada bu gurupp işinii ciddiye alıpp kendini dışlanmışş hissedennnn arkadaşlarımızz varrrr o yüzdennnn altını çizerek belirtmek istiyorummm kızlatt bu takım işiii tamamenn şakadan ibaretttttttt gruplaşmaaa olayıııı yokturrrrrrr herkess tek tabancaaa takılıyorrrrrrr aslında
al tabi ..bende seni aliyorum:)) seni gözüme kestirdim bir kere ..senle kosacagim ...sayendede cabucak 75 i görürüm..tatli rakiplik iste:)) sahi sende face varmi kimle yarisiyorum birde tip olarak bilmek isterimEvet doğru söylüyorsun bende ilk başta öyle sanmıştım ...
Ama ben duyumu ciddiye alıyorum yinede :)))
kızlarrr şakaa bir yanada bu gurupp işinii ciddiye alıpp kendini dışlanmışş hissedennnn arkadaşlarımızz varrrr o yüzdennnn altını çizerek belirtmek istiyorummm kızlatt bu takım işiii tamamenn şakadan ibaretttttttt gruplaşmaaa olayıııı yokturrrrrrr herkess tek tabancaaa takılıyorrrrrrr aslında
pes yani iremidemi sepete..kiz koskoca topigi aldin doymadin haaa...yahu biz 4 kisi 10-15 kisiye karsimi yarisacagiz..birakta iremimiz bizde kalsin...gözümüz korkacak kalabaliginizdan:)))kaptancığımmmm senn gidemezsinn çünküüü asıl kaptansınnn taraff tutamazsınnnnnnnn
anammmmmm yoksaa gidiyoo elden kaptan :))))
kesinlikle dogru
al tabi ..bende seni aliyorum:)) seni gözüme kestirdim bir kere ..senle kosacagim ...sayendede cabucak 75 i görürüm..tatli rakiplik iste:)) sahi sende face varmi kimle yarisiyorum birde tip olarak bilmek isterim
acilmiyor yaaaaolmazmı var tabi rakibimizi iyi tanıyalım dimi ama :) serap_pnp@hotmail.com diye girersen beni bulursun ..
acilmiyor yaaaa
senin verdigin adrese bastimda o acilmadi..ya bende biraz saflikta var..bazen hizli anlayamiyorumda:)))ney açılmıyor anlamadım
senin verdigin adrese bastimda o acilmadi..ya bende biraz saflikta var..bazen hizli anlayamiyorumda:)))
Bugünkü menümü yazayım bari
bu menüyle nasıl liste başı olcaksam :))
Neyse bugünlük affedin beni arkadaşlarım benimmmmm
sabah
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
3 yeşil 2 siyah zeytin
1 domates
ara
2 kuru kayısı
2 kuru erik
öğlen
1 lahmacun
1 bardak elma suyu
ara
1 dilim incecik ama incecik kek
3 kaşık helva (naptım ben ya)
akşam
yarım but haşlama
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
ara
1 portakal
1 elma
canım haşlama but yerıne bol yağda kızartmak metabolizmayı hızlandırıp her gun yersen haftada 3 kg verdiriyormuş benden sölemesiya napıyım ben sizi kıskanmaya başladım bana kaptan kaptan yok diğerlerine yoldaş adaş kanka grup kurmalar ben dışında kaldım dilaraya satayım da bende aranıza gireyim dedimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?