80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ay heyecanlaniyorum sendeki bu inatlasma beni incecik yapacak..tam disime göremisin ne:))) bak serapes sakam yok haftaya cok ciddi itisecegiz senle hazir ol.bu hafta cok hastayim belki yarin iyi olursam yarin hemen hizlandirilmis tura gececegim.:2:

Sabırsızlıkla bekliyorum.. yaşayıp göreceğiz elmi yaman beymi yaman :)))

Ben daha yeni başladım haftaya anca kendime gelirim zaten :))

öznurcuğum uğraşmaaaaa yorulursunn sen güzel güzell diyetini yappp bizim takıma belkiii yetişirsiniz

kızlarrr şakaa bir yanada bu gurupp işinii ciddiye alıpp kendini dışlanmışş hissedennnn arkadaşlarımızz varrrr o yüzdennnn altını çizerek belirtmek istiyorummm kızlatt bu takım işiii tamamenn şakadan ibaretttttttt gruplaşmaaa olayıııı yokturrrrrrr herkess tek tabancaaa takılıyorrrrrrr aslında

Evet doğru söylüyorsun bende ilk başta öyle sanmıştım ...

Ama ben duyumu ciddiye alıyorum yinede :)))

şişşşşt dilaraya sölemeyinnn kaptanlığı ona satttımmmmm[/FONT][/COLOR]

okudum canim okudum sagol adasim benim:)))

Ben neymişim yaa :))

benim için kavga etmeyin yahuu

transfer ücretimi ödeyebilcekmisiniz bakimm :))
yok vazgectim seni yanima degil karsima alacagim:))) iyi dama bilenle dama oynamaya bayilirorum ben..onun gibi birsey iste:))

alll kız tabii o ayrııı zaten :))))

kesinlikle dogru

al tabi ..bende seni aliyorum:)) seni gözüme kestirdim bir kere ..senle kosacagim ...sayendede cabucak 75 i görürüm..tatli rakiplik iste:)) sahi sende face varmi kimle yarisiyorum birde tip olarak bilmek isterim

evet arkadaşlarrrr duyurulurrr tamamen geyikkkkk

kesinlikle dogru

al tabi ..bende seni aliyorum:)) seni gözüme kestirdim bir kere ..senle kosacagim ...sayendede cabucak 75 i görürüm..tatli rakiplik iste:)) sahi sende face varmi kimle yarisiyorum birde tip olarak bilmek isterim

olmazmı var tabi rakibimizi iyi tanıyalım dimi ama :) serap_pnp@hotmail.com diye girersen beni bulursun ..

serapee im bulamadim seni:))

ahada gökcen geldi..gökceeeeeeeeen yetis bu elmasekeri kaptan oldu üstelikte herkese sepete atti..kiz bize büyük bir caba düsüyor..cok hirslanip cok kilo vermemiz gerekecek

ya napıyım ben sizi kıskanmaya başladım bana kaptan kaptan yok diğerlerine yoldaş adaş kanka grup kurmalar ben dışında kaldım dilaraya satayım da bende aranıza gireyim dedimmmm
canım haşlama but yerıne bol yağda kızartmak metabolizmayı hızlandırıp her gun yersen haftada 3 kg verdiriyormuş benden sölemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…