evet:)) öyle olmayacakmiydi.bul beni berayöznurama açılması lazım serap_pnp@hotmail.com çizgi alt çizgi
açamıyorsan seninkini ver ben deneyim eklemeyi
ama ben sendende safım galiba :)) faceten arattırdın dimi ?
:))))))))))) seviyorum seni ya:))canım haşlama but yerıne bol yağda kızartmak metabolizmayı hızlandırıp her gun yersen haftada 3 kg verdiriyormuş benden sölemesi
evet:)) öyle olmayacakmiydi.bul beni berayöznur
eveeeeeeeeeeet benim son numaram:))küçük bir kız resmi var doğru yerdemiyim
canım haşlama but yerıne bol yağda kızartmak metabolizmayı hızlandırıp her gun yersen haftada 3 kg verdiriyormuş benden sölemesi
eveeeeeeeeeeet benim son numaram:))
karsi takimdan biri daha diyorsunda topu topu 4 kisiyiz zaten:))) bu resimlerin yenimi..kac kilosun simdi? rakibimi tanimak adina yani:))haaa haaa haaa
Anlaşıldı karşı takımdan biri daha :))
Gelin gelin hepinize yeterim :))
sagol canim sende kac cocuk var?istek gönderdim canımm
Bu arada kızın çooooook tatlıymış maşallahhh
doymam bennn aç gözlüyümm açç kuzumm rakip olmaa sende ala alaaa gel ortak olalım :)))pes yani iremidemi sepete..kiz koskoca topigi aldin doymadin haaa...yahu biz 4 kisi 10-15 kisiye karsimi yarisacagiz..birakta iremimiz bizde kalsin...gözümüz korkacak kalabaliginizdan:)))
cnm bende yolladım istek kabul et dilara benolmazmı var tabi rakibimizi iyi tanıyalım dimi ama :) serap_pnp@hotmail.com diye girersen beni bulursun ..
ayyyyyyy çok kötüsünnn uyuzz yaaa :)))))serapee im bulamadim seni:))
ahada gökcen geldi..gökceeeeeeeeen yetis bu elmasekeri kaptan oldu üstelikte herkese sepete atti..kiz bize büyük bir caba düsüyor..cok hirslanip cok kilo vermemiz gerekecek
anammmmmmmmm siz varyaaa çok kötüü düşmansınızz :))) serapcımmm budaaa 2. rakip :))canım haşlama but yerıne bol yağda kızartmak metabolizmayı hızlandırıp her gun yersen haftada 3 kg verdiriyormuş benden sölemesi
doymam bennn aç gözlüyümm açç kuzumm rakip olmaa sende ala alaaa gel ortak olalım :)))
cnm bende yolladım istek kabul et dilara ben
ayyyyyyy çok kötüsünnn uyuzz yaaa :)))))
anammmmmmmmm siz varyaaa çok kötüü düşmansınızz :))) serapcımmm budaaa 2. rakip :))
şş benide ekleyin dılara serap gökcen ben öznurun listede varım
sabah 6 dilim ekmek 3 dilimi ballı kaymaklı 2 dilimi yağda kızartılmış 3 dilim nutellalı ekmek
ara 3 tanne etipuf 1 paket biskrem 1 dlim yaşpasta
öğlen 1.5 iskender kola künefe
ara 2 dilim su böreği 1 tabak mantı
akşam 1 kase işkembe çorbası 3 şinitzel patates kızartması mayonez ketçap
gece yatmadan 1 dilim pasta(yağ yakımını sağlıyomuş)
spor yok su yerıne kola
yolladım bebeğimşş benide ekleyin dılara serap gökcen ben öznurun listede varım
karsi takimdan biri daha diyorsunda topu topu 4 kisiyiz zaten:))) bu resimlerin yenimi..kac kilosun simdi? rakibimi tanimak adina yani:))
benden zayif duruyorsun ama:))
şaka tabii bizee yapılmış bir tuzak :)inanmiyorum gökcen bunlari yemis olamazsin..hadi dün sevgililer günü dedik ya bu gün..yok yok saka yapiyorsun
inanmiyorum gökcen bunlari yemis olamazsin..hadi dün sevgililer günü dedik ya bu gün..yok yok saka yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?