- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
katıldın bilee canım hoş geldinnn ben dilaraaaaaakızlar mrb bende aranıza katılabilirmiyim?????????
elbette canim bizim kapimiz herkese acik..gel kac kilo olsanda gel..hepberaber veririz iste:)kızlar mrb bende aranıza katılabilirmiyim?????????
yokk kiz ne düsmanligi..rakibiz sadece..ben sana düsman olabilirmiyim hiiicdoymam bennn aç gözlüyümm açç kuzumm rakip olmaa sende ala alaaa gel ortak olalım :)))
cnm bende yolladım istek kabul et dilara ben
ayyyyyyy çok kötüsünnn uyuzz yaaa :)))))
anammmmmmmmm siz varyaaa çok kötüü düşmansınızz :))) serapcımmm budaaa 2. rakip :))
himm boy tabi kurtariyor..haklisin..iyiii cok fark yokmus aramizda..onuda bu hafta kapatirsin zaten..hadi bakalim..ne iyi ettinde geldin..cekisir dururuz iste hos hos:))çok yeni olmasa bile ben 1 senedir hep 85 in üstündeyim canım yani son etiketlendiğim fotoğraflardaki kilodayım 88 kg la buraya başladım... Zayıf değilim sadece gözüküyorum boydan kazanıyorum boyum 1.75 bide kıyafetlerinde etkisi var tabii :))
ben senden safmisim birden gercek sandim..oh be rahatladim valla:)) ama hayali güzel bir menü :))şaka tabii bizee yapılmış bir tuzak :)
serap yeavvrrrruumm hiç göstermiyosun walla kılonu
Valla ben bayağı görüyorum işte :))
Asıl aynısını bende sana yazacaktım hoş senin hedefine pek birşey kalmamış ama bayağı bayağı zayıfsın sen yahu :)))
tşk ler dilaracağım hşb bende 89 kiloyla aranıza katılıyorum bide kilo cetvellerinden nasıl yapıyoruz yardımcı olabilirmisin..
hoşgeldinnnnn
tabikidee canımmmm olurummmmtşk ler dilaracağım hşb bende 89 kiloyla aranıza katılıyorum bide kilo cetvellerinden nasıl yapıyoruz yardımcı olabilirmisin..
ben link atayım hemen birinizeee bulamazsanızserap bende ekleyeyim dedim ama kızların listesinde bulamadım sen beni bulsana irem adım tek ben varımdır herhaldeee
iremim kaptanım naber yaa nasıl memnunmusun bak nasıl kızıştırdık orta yeri
ayyyy süper yaaailk bakışta suböreği ve mantıyı gördümmm gerisine bakmaya cesaret edemedimmm meğer şakaymışşşş delisin sennnn
gidersennn beni unutttt aklıma başka tehdittt gelmediiiiii :)))
iremmm aynı memleketteyizz bakkkk gelirr yanaklarını mıncırımmm :)))önce ben teklıif ettim hem her takımıda 1 kaptan olsunnnn gel irem gel bak bizde sınırsız su var gel
hepimizzz kardeşizzzzzzzzz buu kavgaa ne diyeeeeeeeeee yokk anacımm bu grup işinmii sevmedim bennnn yaaaben daha kim hangisinde kimler karşımda olcak karar vermedim rüşvet iltifat bi sürü şey bekliyommm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?