80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ben ortada kalayım en iyisi kimseye kıyamam bennnnnnnn

ortada kuyu var yandan geç derler ama bn sizi kıracağıma kuyuyya düşerim daha iyiiiii

evet orda 60 kıloydum çünkü hamıleyken 35 kılo aldım sen düşün yane ilk hedefım 75 92yle geldim doğumdan geriside böle böle gidiyo bakalım

gider gider yarılamışsın sen bende 68 le hamıle kalmıştım 93 le doğurmuştum ama sonra kısa surede vermıstım ama sonrasında 3 verdım 5 aldım 5 verdim 10 aldım bu seferkı hedefım kılo vermek ve onları geri almamak inşallahhh

serap bende ekleyeyim dedim ama kızların listesinde bulamadım sen beni bulsana irem adım tek ben varımdır herhaldeee

istek gönderdim ben sana canımm

galmediiiii

ya ben ortada kalayım en iyisi kimseye kıyamam bennnnnnnn

ortada kuyu var yandan geç derler ama bn sizi kıracağıma kuyuyya düşerim daha iyiiiii
en çok kıloyu sen verirsen görürsün gününü herkes tepene biner bı tarafın olmalı

inşallah canım yaaa

Ya bu evlilik işleri ne kadar zor ya , heleki ayrı şehirdeyken bin beter. Sen geldinde , ben gittimde , düğün ordaydıda burdaydıda bi ton dert.. Şuan kimse anlamıyo sanki beni.. Bi uyusamda düğünden 1ay sonrasına uyansam. Ya sizlerde de böyle şeyler oldu mu kızlar?

tşkler şekercim çizegelyi yapmaya çalışim bakim becerebilcemmi

evet bencede o nöbette face de de görünmüyooo
onudaa ekleyeyim ben yaa faceyee bi izin alayım da

gelmiş olmalı ama irem senin resmin var profilinde doğrumu a.ü mezunu yazıyo yanlışmı gönderdim yahuu
sana link attım tatlımm ona baktın mı

yaşamadım ama yaşayacağım inş.... konyaya gelin gideceğim valla hiçde korkmuyom :)

gelmiş olmalı ama irem senin resmin var profilinde doğrumu a.ü mezunu yazıyo yanlışmı gönderdim yahuu
doğru canımmm doğru kabul ettim bendeee maşşlalllah ailece ne boy var sizdeee

bizim düğünü 2 tarafta da yapıp kurtulduk masraflar bize patladı ama napalımmm

merkezzz canım aydınlıkevlerrr tarafııı sendemi orayaa gidiyonnn :))))

yok canım ben çanakkaleye gdiyorm. Aslen konyalıyım , aydınlıkevlerde tanıdık çook :)

iremcim ailem esya içın olsun , ev için olsun , gezme içın olsun oraya gitmeme izin wermiyolar. Bu yüzdn sürekli tartsma yaşyrz

kızlar sayfalar ucmuş MAŞALLAH yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bizim guruptakiler benim menü bugun biraz fazla oldu sporda

yapamadım eşimle uyuya kalmışım şimdi kalktım namaz kılıcam menümü yazıyım istedim

sabah 1 tane incir

kavaltı 1 haşlanmış yumurta,1 bardak yeşil cayi1 dilim peynir,1 dilim beyaz ekmek

ara 1 tane incir

akşam 1 tabak makarna ,1 kase yogurt,1tabak yeşil mercimek

1 bardak yeşil cay

1 incir

kızlar ayıptır söylemesi acayip kabızlık cekiyorum cok kötüyüm ya makarna iyince böyle oluyorum ama yine seviyorum kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…