yok canım ben çanakkaleye gdiyorm. Aslen konyalıyım , aydınlıkevlerde tanıdık çook :)
iremcim ailem esya içın olsun , ev için olsun , gezme içın olsun oraya gitmeme izin wermiyolar. Bu yüzdn sürekli tartsma yaşyrz
yok canım ben çanakkaleye gdiyorm. Aslen konyalıyım , aydınlıkevlerde tanıdık çook :)
iremcim ailem esya içın olsun , ev için olsun , gezme içın olsun oraya gitmeme izin wermiyolar. Bu yüzdn sürekli tartsma yaşyrz
tabiki canim benim..rekabeti severim ben...dostluklari pekistirir aslinda bilincli olan rekabet:)))
amin canım tesekkürlerhayırlı olsun evleniyorsun galiba ALLAH tamamına erdirsin
sana şöyle bi özet geçeyim cnım ; ben izmirde oturyrum , nisanlım çanakkale. Yani çanakkaleye gelin gideceğım , ve evim orda olacak. Nişanlımın ailesi bana sormadan bişey yapmak istemiyo. Mesela mobilya alınırken , ev tutulurken çanakkaleye gitmem gerek. Ama babam buna izin vermiyo , bırak onlar yapsın , senin gitmene gerek yok diyo. Sürekli tartışma halindyizcanım evi nereye açacaksınızzz
amin canım tesekkürler
sana şöyle bi özet geçeyim cnım ; ben izmirde oturyrum , nisanlım çanakkale. Yani çanakkaleye gelin gideceğım , ve evim orda olacak. Nişanlımın ailesi bana sormadan bişey yapmak istemiyo. Mesela mobilya alınırken , ev tutulurken çanakkaleye gitmem gerek. Ama babam buna izin vermiyo , bırak onlar yapsın , senin gitmene gerek yok diyo. Sürekli tartışma halindyiz
1kere öyle gittim ama annem rahat edemedi (şeker hastası) , walla zor bi durumçok zor bi durum gerçekten annenle filan gitsen ona da mı izin yok
dilaracım tebrik ederim canım.güzel bir ortaklık olacak eminim.seninnn ortağınnn olmakk benimmm içinnn büyük şereffff derimmmmmm canımmm benimmmmmm
çok güzel afiyet olsun.sabah: 1 kuru incir,1 yudum süt
kahvaltı:1 yumurta haşlama, 2 dlm k ekmeği, 1 kk peynir, 4 zeytin
öğle:4 yk güveç,2dlm ekmek, 1 bardak ayran
ara: 1 kuru incir, 1 yudum süt
akşam; kahvaltının aynısı
ara: 1 porsiyon meyve, süt
canım sen hatalarını fark etmişsin zaten.önemli olan da bu.şimdi yapman gereken öğünlerdeki fazlalıkları atmak.ara öğünlere meyve süt ayran gibi yiyecekler ilave etmek olsunBugünkü menümü yazayım bari
bu menüyle nasıl liste başı olcaksam :))
Neyse bugünlük affedin beni arkadaşlarım benimmmmm
sabah
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
3 yeşil 2 siyah zeytin
1 domates
ara
2 kuru kayısı
2 kuru erik
öğlen
1 lahmacun
1 bardak elma suyu
ara
1 dilim incecik ama incecik kek
3 kaşık helva (naptım ben ya)
akşam
yarım but haşlama
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
ara
1 portakal
1 elma
ha ha ha çok hain gördüm seni.oo listen cok az..nebu hicbirsey yememissin..butlari 5 yap helvayi 15:)) haftaya yorulmadan geceyim seni:))
bence bu grup muhabbetini pazar günü sonlandıralım.çünkü aramıza katılmak isteyen arkadaşlar cidden anlayamayabilir ekstradan sıkıntı yaşatmayalım onlara.hepsi dönüp geçmişi okuyup muhabbetin aslını anlayamaz.yoksa muhabbet geyik çok iyi.kızlarrr şakaa bir yanada bu gurupp işinii ciddiye alıpp kendini dışlanmışş hissedennnn arkadaşlarımızz varrrr o yüzdennnn altını çizerek belirtmek istiyorummm kızlatt bu takım işiii tamamenn şakadan ibaretttttttt gruplaşmaaa olayıııı yokturrrrrrr herkess tek tabancaaa takılıyorrrrrrr aslında
canım haşlama but yerıne bol yağda kızartmak metabolizmayı hızlandırıp her gun yersen haftada 3 kg verdiriyormuş benden sölemesi
sabah 6 dilim ekmek 3 dilimi ballı kaymaklı 2 dilimi yağda kızartılmış 3 dilim nutellalı ekmek
ara 3 tanne etipuf 1 paket biskrem 1 dlim yaşpasta
öğlen 1.5 iskender kola künefe
ara 2 dilim su böreği 1 tabak mantı
akşam 1 kase işkembe çorbası 3 şinitzel patates kızartması mayonez ketçap
gece yatmadan 1 dilim pasta(yağ yakımını sağlıyomuş)
spor yok su yerıne kola
Ya bu evlilik işleri ne kadar zor ya , heleki ayrı şehirdeyken bin beter. Sen geldinde , ben gittimde , düğün ordaydıda burdaydıda bi ton dert.. Şuan kimse anlamıyo sanki beni.. Bi uyusamda düğünden 1ay sonrasına uyansam. Ya sizlerde de böyle şeyler oldu mu kızlar?
ailenin biraz daha anlayış gösremesi lazım.sana eşlik edebilecek yolculuk yapabilecek bir kuzenin bir akraban varsa ondan da yardım isteyebilirsin beraber gitmek için.yok canım ben çanakkaleye gdiyorm. Aslen konyalıyım , aydınlıkevlerde tanıdık çook :)
kızlar sayfalar ucmuş MAŞALLAH yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bizim guruptakiler benim menü bugun biraz fazla oldu sporda
yapamadım eşimle uyuya kalmışım şimdi kalktım namaz kılıcam menümü yazıyım istedim
sabah 1 tane incir
kavaltı 1 haşlanmış yumurta,1 bardak yeşil cayi1 dilim peynir,1 dilim beyaz ekmek
ara 1 tane incir
akşam 1 tabak makarna ,1 kase yogurt,1tabak yeşil mercimek
1 bardak yeşil cay
1 incir
kızlar ayıptır söylemesi acayip kabızlık cekiyorum cok kötüyüm ya makarna iyince böyle oluyorum ama yine seviyorum kendisini
Günaydin............
Ya bu evlilik işleri ne kadar zor ya , heleki ayrı şehirdeyken bin beter. Sen geldinde , ben gittimde , düğün ordaydıda burdaydıda bi ton dert.. Şuan kimse anlamıyo sanki beni.. Bi uyusamda düğünden 1ay sonrasına uyansam. Ya sizlerde de böyle şeyler oldu mu kızlar?
kızlar sayfalar ucmuş MAŞALLAH yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bizim guruptakiler benim menü bugun biraz fazla oldu sporda
yapamadım eşimle uyuya kalmışım şimdi kalktım namaz kılıcam menümü yazıyım istedim
sabah 1 tane incir
kavaltı 1 haşlanmış yumurta,1 bardak yeşil cayi1 dilim peynir,1 dilim beyaz ekmek
ara 1 tane incir
akşam 1 tabak makarna ,1 kase yogurt,1tabak yeşil mercimek
1 bardak yeşil cay
1 incir
kızlar ayıptır söylemesi acayip kabızlık cekiyorum cok kötüyüm ya makarna iyince böyle oluyorum ama yine seviyorum kendisini
ayni duygulardaymisiz:)) insanin gözünü acaracmaz tartilip hayatinda hic görmedigi belkide hic göremeyecegi birini düsünüp keyiflenmesi ne güzel degilmi:))) hicmi vermedin? bende 100 gram bile yok ne alinmis ne verilmis..ya o kadarda sicak limon caylari ictim balli balli:)) herhalde burnumdan ve gözümden gelen yaslar dengelemis :))tontişlerim günaydınnnn kaçamaksız kolorisiz mutlu umutlu sağlıklı günler diliyorum kahvaltımı yapıp geliyorumm duyumm tartıldınmı kız bu hafta ben duraklıyorum sanırımmm:26:
canım straight weight war başlangıç kılonu yaz current weight şimdiki target a da hedefini yaz weight change i işaretleAAAA olmuş sonunda cetvelim bana yardımlarını esirgemeyen sevgili elma şekerine teşekkürü bir borç bilirim... ama sanırım yine olmadı niye kilom görünmüyo anlamadım gerçi görünmemesi daha iyi ama neyse
ayni duygulardaymisiz:)) insanin gözünü acaracmaz tartilip hayatinda hic görmedigi belkide hic göremeyecegi birini düsünüp keyiflenmesi ne güzel degilmi:))) hicmi vermedin? bende 100 gram bile yok ne alinmis ne verilmis..ya o kadarda sicak limon caylari ictim balli balli:)) herhalde burnumdan ve gözümden gelen yaslar dengelemis :))
naber kizlar güne iyi baslayalim iyi gitsin.benim grip hala gecmedi hafiflamadi bile((
gökcenim naaptin tartildinmi bana iyi haberlerin varmi bakiiim..
ben tartildim hala ayni 78.1 ama almisimdir diyordum.sevgililer günü bayagi kacamakli oldu.hic sporda yapamamistim hasta oldugum icin..gecen hafta liste basi bu hafta cantami yiyecegiz ne:))) iyilesemedimki bir türlü..tek göz geziyorum ortalikta:))
oo derin mevzuular.üzerinde calikmak gerek:)))ben daha kim hangisinde kimler karşımda olcak karar vermedim rüşvet iltifat bi sürü şey bekliyommm:))))
su anda ihlamur iciyorum sahi ya ayvada iyi olur demi ihlamurla..ne bu kiz 10 yas kocaltti beni bu grip...ay cok sevindim adina 500 gr azmi ya:)) hedefimiz zaten haftalik 1 kilo..fazlasida canimiza minnet..ben haftada bir kilo hesaplayinca yaza incecik oluyorum hayallerimde ama benimki böyle giderse ayda 1 kilo olacak..en kötü durumda ona bile raziyim.seneye bu zaman incecik olurum:))) ama yok bu defa inadim inat gidecek bu kilolARcanım straight weight war başlangıç kılonu yaz current weight şimdiki target a da hedefini yaz weight change i işaretle
ya sen ayvayla ıhlamır kaynat içine bal koy bırazda karabiber ohhh misss ben 79.000 500 gram vermişim gecen ilk başta 1.5 vermiştim ya onun gibi bekliyorum ama pazara verirsin daha ya bende belki bı 300 daha felan veririm
oo derin mevzuular.üzerinde calikmak gerek:)))
su anda ihlamur iciyorum sahi ya ayvada iyi olur demi ihlamurla..ne bu kiz 10 yas kocaltti beni bu grip...ay cok sevindim adina 500 gr azmi ya:)) hedefimiz zaten haftalik 1 kilo..fazlasida canimiza minnet..ben haftada bir kilo hesaplayinca yaza incecik oluyorum hayallerimde ama benimki böyle giderse ayda 1 kilo olacak..en kötü durumda ona bile raziyim.seneye bu zaman incecik olurum:))) ama yok bu defa inadim inat gidecek bu kilolAR
oh oh agzindan bal akiyor kiz sabah sabah:))tabe gidecek gideceği konusunda hepimiz hem fikiriz fıstık gibi olucaz YAZA bikinileri de giyicezzz ohhhhhh daracık kotlar body lerden çıkmayan yanlar göbekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?