80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı olsun evleniyorsun galiba ALLAH tamamına erdirsin

Son düzenleme:

canım evi nereye açacaksınızzz

hayırlı olsun evleniyorsun galiba ALLAH tamamına erdirsin
amin canım tesekkürler
canım evi nereye açacaksınızzz
sana şöyle bi özet geçeyim cnım ; ben izmirde oturyrum , nisanlım çanakkale. Yani çanakkaleye gelin gideceğım , ve evim orda olacak. Nişanlımın ailesi bana sormadan bişey yapmak istemiyo. Mesela mobilya alınırken , ev tutulurken çanakkaleye gitmem gerek. Ama babam buna izin vermiyo , bırak onlar yapsın , senin gitmene gerek yok diyo. Sürekli tartışma halindyiz

çok zor bi durum gerçekten annenle filan gitsen ona da mı izin yok

seninnn ortağınnn olmakk benimmm içinnn büyük şereffff derimmmmmm canımmm benimmmmmm
dilaracım tebrik ederim canım.güzel bir ortaklık olacak eminim.

çok güzel afiyet olsun.

canım sen hatalarını fark etmişsin zaten.önemli olan da bu.şimdi yapman gereken öğünlerdeki fazlalıkları atmak.ara öğünlere meyve süt ayran gibi yiyecekler ilave etmek olsun
oo listen cok az..nebu hicbirsey yememissin..butlari 5 yap helvayi 15:)) haftaya yorulmadan geceyim seni:))
ha ha ha çok hain gördüm seni.

bence bu grup muhabbetini pazar günü sonlandıralım.çünkü aramıza katılmak isteyen arkadaşlar cidden anlayamayabilir ekstradan sıkıntı yaşatmayalım onlara.hepsi dönüp geçmişi okuyup muhabbetin aslını anlayamaz.yoksa muhabbet geyik çok iyi.

canım haşlama but yerıne bol yağda kızartmak metabolizmayı hızlandırıp her gun yersen haftada 3 kg verdiriyormuş benden sölemesi

sen varya öznurdan da fenaymışsın şu önerilere bak.

ailenin biraz daha anlayış gösremesi lazım.sana eşlik edebilecek yolculuk yapabilecek bir kuzenin bir akraban varsa ondan da yardım isteyebilirsin beraber gitmek için.

makarna makarna diyodun yedin demek hem de 1 tabak.ama yeşil mercimekle yanyana fazla tabiki.ama insan 1 tabaktan az yedimi de anlamıyo değilmi makarna yediğini.

Günaydin............

günaydın tuğbacım.

dünkü menü
sabah:2 dilim köy ekmeği+1 kk peynir+2 y.zeytin+1 tatlı kaşığı sarelle
ara:10-15 kadar fıstık içi-yeşil çay
öğle:1 kase mercimek çorba+1 tabak bamya-susuz+3 kaşık p.pilavı
ara:1 elma-1 yeşil çay- şekersiz türk kahve
akşam:yarım kase sütlü çorba+4 kaşık kadar susuz kıymalı bezelye-5 kaşık yoğurt-salata-1 dilim ekmek
ara:2 dilim elma-birkaç kraker- 1 adet minik kurabiye-2 kare sütlü çikolata

valla açlığımı ancak dengeledim akşamki ara ile.sebebi ise akşam yemeğinin az gelmesi.olsun artık

bizimde çok zordu benim ailem afyondaydı ben ankarada çalışıyodum bazen afyona sabah gidip akşam ankaraya döndüüm oluyodu zor walla allah kolaylık versin

oohh yemişsin makarnayıııı afıyet olsun şekerim

tontişlerim günaydınnnn kaçamaksız kolorisiz mutlu umutlu sağlıklı günler diliyorum kahvaltımı yapıp geliyorumm duyumm tartıldınmı kız bu hafta ben duraklıyorum sanırımmm:26:

AAAA olmuş sonunda cetvelim bana yardımlarını esirgemeyen sevgili elma şekerine teşekkürü bir borç bilirim... ama sanırım yine olmadı niye kilom görünmüyo anlamadım gerçi görünmemesi daha iyi ama neyse

Son düzenleme:
naber kizlar güne iyi baslayalim iyi gitsin.benim grip hala gecmedi hafiflamadi bile ((
gökcenim naaptin tartildinmi bana iyi haberlerin varmi bakiiim..
ben tartildim hala ayni 78.1 ama almisimdir diyordum.sevgililer günü bayagi kacamakli oldu.hic sporda yapamamistim hasta oldugum icin..gecen hafta liste basi bu hafta cantami yiyecegiz ne:))) iyilesemedimki bir türlü..tek göz geziyorum ortalikta:))

tontişlerim günaydınnnn kaçamaksız kolorisiz mutlu umutlu sağlıklı günler diliyorum kahvaltımı yapıp geliyorumm duyumm tartıldınmı kız bu hafta ben duraklıyorum sanırımmm:26:
ayni duygulardaymisiz:)) insanin gözünü acaracmaz tartilip hayatinda hic görmedigi belkide hic göremeyecegi birini düsünüp keyiflenmesi ne güzel degilmi:))) hicmi vermedin? bende 100 gram bile yok ne alinmis ne verilmis..ya o kadarda sicak limon caylari ictim balli balli:)) herhalde burnumdan ve gözümden gelen yaslar dengelemis :))

canım straight weight war başlangıç kılonu yaz current weight şimdiki target a da hedefini yaz weight change i işaretle

ya sen ayvayla ıhlamır kaynat içine bal koy bırazda karabiber ohhh misss ben 79.000 500 gram vermişim gecen ilk başta 1.5 vermiştim ya onun gibi bekliyorum ama pazara verirsin daha ya bende belki bı 300 daha felan veririm

ben daha kim hangisinde kimler karşımda olcak karar vermedim rüşvet iltifat bi sürü şey bekliyommm:))))
oo derin mevzuular.üzerinde calikmak gerek:)))

su anda ihlamur iciyorum sahi ya ayvada iyi olur demi ihlamurla..ne bu kiz 10 yas kocaltti beni bu grip...ay cok sevindim adina 500 gr azmi ya:)) hedefimiz zaten haftalik 1 kilo..fazlasida canimiza minnet..ben haftada bir kilo hesaplayinca yaza incecik oluyorum hayallerimde ama benimki böyle giderse ayda 1 kilo olacak..en kötü durumda ona bile raziyim.seneye bu zaman incecik olurum:))) ama yok bu defa inadim inat gidecek bu kilolAR

tabe gidecek gideceği konusunda hepimiz hem fikiriz fıstık gibi olucaz YAZA bikinileri de giyicezzz ohhhhhh daracık kotlar body lerden çıkmayan yanlar göbekler

tabe gidecek gideceği konusunda hepimiz hem fikiriz fıstık gibi olucaz YAZA bikinileri de giyicezzz ohhhhhh daracık kotlar body lerden çıkmayan yanlar göbekler
oh oh agzindan bal akiyor kiz sabah sabah:))
kendini en kilolu hissettigin ani hatirliyormusun? ben hatirliyorum..son numaram yeni dogmustu.evde cok bunalmistim.cikayimda carsida gezeyim alisveris yapip rahatlayayim dedim..aslinda yaz günüydü.ama üzerimde ceket vardi..artik o gün yagmurlumuydu bilemem.ama kislik kiyafet hatirliyorum.carsida geziyordum.huyumdur magaza yanindan gecerken mutlaka bakarim camdan yansiyan bana:)) söyle göz ucucyla gözgöze geldim öznurla bir magazanin caminda..aman allahim dedim..o benmiydim..bir sonraki magaza camina hizla gittim..yavascada gectim önönden evet evet bendim...resmen 20 yas yaslanmis kocalmis sisko sisko...o ben olamazdim ama bendim((( acayip moralim bozuldu.aslinda evde ayna cok cokta bakarim ama hic farketmemistim o sekil oldugumu..habi magaza cami baska sokagin insanlarin hayatin tam ortasinda bakiyorsun kendine..bütün havam söymüs kat kat yaglar siktir siktir ceket....allahin kabus gibi.suanki halime yüzbinkere sükür.o sira 100 lerde geziyordum simdi yüzsüz yüzsüz geziyorum:)) 23-25 kilo vermisim o zamandan bu zamana..bu halimi begenmiyorum ama o halimi hicmihic begenmiyorum...az kaldi öncesi sonrasi yapmaya..8 kilocuk daha vereyim de görün beni:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…