80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin............
günaydınnnnn cnm benimmmmmmmm

tşkkk ederim cnm kankamm inşallahhhh öyleeee olurrrrrr

Herkese günaydın :))
günaydınnnnn bebeğimmmm

rica ederimm canım benimmm başlangıç kilon filan hatalı olmuş sanırım bir önceki sayfadaaa başka bir arkadaşaaa kopyalamıştım orayaa bak istersennnnn birde cnm
günaydınnn tatlımmmm o hastalık kadar beter birşey yokturrrr allah şifanı versinnn ben ne zaman olsam bir hafta boyunca full yatarımmm abartmıyorummm sadeceee wc ye kalkarım yemeğe bile gidememmm o yüzdennn çektiklerinii biliyorummm tatlımmm annem bana ıhlamurun içineee ayva yada elma atarrrr kaynatırrr sendee öyle denesene biii

benim diyet konusunda pek sabrım yok bir hafta çok güzel uyguluyorum ama sonra kalıyo.sizleri tebrik ediyorum çok sabırlısınız

yüzsüzz seniiii hep yüzsüz gezelim inşallah bende en kilolu hissettiğim zamanı değilde gerçekten şişman olduğumu anladığım zamanı hatırlıyorum ağlamıştım eşime kaynımın düğünü vardı 2 3 y felan olmuştum doğum yapalı kıyafet almak için hep buyuk beden mağazalara gittiğim için ordakım kıyafetlerde denk gelince anlamamıştım durumumu düğünden 2 gün sonra görümcemlere gittik onlar biz kuafördeyken cameraya çekmişlerdi kendimi biz izledimm allahımmmmmmm koltukta oturuyorum yanımda kızım pusetinde yatıyo şöle yan oturuyorum hafif bacak bacak üstüne atmaya çalışmışım ama öle kalmjışım yane üstünde değil bacak şöle hafif de yan duruyorum manzara canlanmıştır gözünüzde az çok oha demişim bi anda ben bölemıyım dedim kımseden ses yok hayatım boyunc hiç çok zayıf olmamıştım belki ama ölede olmamıştım yane eve dönerken butun yol boyunca ağladım zaten o oldu sonra dıyete başladım bide gecenlerde bi video izledim doğumdan 2 gün sonra pasta kesiyoruz ben koltukta oturuyorum ama bacaklarım mayalı hamur gibi yayılmış böle oha dedim kendime benımde şu halıme çok şükür bin şükür ama sevmiyorum öle olmayı daha 26 yaşımdayım yaa yaşıtlarım gayet 18 lık gibi giyinirken ben neden genç buyuk beden mağaza arıyim ki demi yane

senle aramizdaki fark bu iste..sen sadece wc ye kalkiyorsun.benimbasimda 4 cocuk bir koca..yani15 cocuk:)) ben yatamiyorum malesef..yahu benim ölümünde komik olur..azrail gelir..ben derim dur cocuklarin yemegini yapayim..evi temizleyeyim gelenler arkamdan konusmasin:)) ay kiza sütlacta yapayim son kes cok sever..dur dur camasirlari ayiklayayim beyazlari renklilerle atarlarda mahvolur camasirlar..dur surdan kk yada gireyim kizlara bye diyeyim..hatta dur bu hafta serapes se rakibinim dedim 10 kilo vereyimde havam tam olsun:))) azrail bikar valla beklemekten ceker gider. ben ölmem gibi geliyor bana

tövbe tövbeee geçen bizim evdede bi grip salgını oldu 1 ay önce felan önce eşim hasta oldu 3 4 gün işe gitmedi baya yattı evde ben ona baktım neyse 2 gün sonra ben grip oldum ama kafamı taşıyamıyorum öle kötüyüm yatsam naapcam çocuğa kim bakcak adam işte mecbur kalkıyorum kşam adam ne dese beğenırsin aşkım senin maşallahın var hiç yatırmıyo seni grip çabuk toparlanıyosun

mayali hamur ha tuttum bunu ya sorma canim o ayakayak üstüne atma faciasini bende cok yasadim.atasim geliordu..farketmeden atiyordum ama atamiyordum kayip düsüyordu..bazen bana baktiklarini hissettigimde caktirmayayim diye ayak ayak üstündeymis gibi ama havada tutuyordum:))))) resmen güc sarfediyordum öyle görünsün diye..gecenlerde otururken attim..allah bir ayagim digerinin üzerinden resmen sallandi..aaa herfide dedim bak bak ayakayak üstüne atabiliyorum.adam bana vah vah bu yasta kafayi yedi der gibi bakti ama kimin umrumda:))) demekki bacaklarim incelmis..bu bisiklet bende bacakla toto birakmadiki..

benim diyet konusunda pek sabrım yok bir hafta çok güzel uyguluyorum ama sonra kalıyo.sizleri tebrik ediyorum çok sabırlısınız
canım biz diyet yapmıyoruz ki sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyoruzz bozuk olan yeme düzenimiziii oturmak için uğraşıyoruz
haklısınnnnn cnmmm senin öyle bir lüksün yokkk allah razı olsun annem den yaaaaa vallahiiiiiiii allahhhh sanada uzun ömür versin annemede ayrımcılık gibi oldu böylede yaaaa bütün kk üyesi arkadaşlarımaaa vee onların sevdiklerinede :))))

valla o geyigi benim herifte yapiyor..masallah tas gibisin sana hastalik islemiyor hic yataga düsmüyorsun diyr..yahu yataga düsmek icin canimda gidiyorda elime gecmiyor.evi ayaga kaldiriyorlar.ufaklik olmasa farketmez iylesince nasilsa toplarim ama ufaklik olunca olmuyor...gecen senelerden biriydi..o zamanlar daha bir toyduk evlilige.ben esimden ilgi bekliyorum hastalanmisim..yatakta iki göz iki cesme..burunuda sayarsak selala:))) daha ebegimiz yoktu.oglanda bende kalmiyordu iki kiz vardi evde.kizlarimda zaten sorunsuz sessiz ne desen yapar cinslerdendi..hastalanmisim ama doktora falan gidemiyorum beter vaziyetteyim.esim doktoru eve cagirdi.adam bakti 1000 mg lik antibiyotik yazmisti o zaman hic unutmam...yataktayim acim ama wc ye bile kalkamiyorum..esimde odaya giremiyor korkusundan oda hasta olur diye...ama hendi hasta olsa basinda nöbet tutmami bekler oda aayri bir konu..bir baktim kapi acildi.esim elinde tepsi..cay falan hazirlamis.. ay ay birden bir duygulandim..adam kereste gibi duruyor ama degilmis bak isteyince yapiyormus diye bir seviniyorum...neyse büyükk zevkle ictim cayi falan...ama ben esime bin kat fazla asik olmus olarak yattim uyudum ertesi gün sabah büyük kizim geldi yanima.daha ilkokul2 ye gidiyordu o zaman.anne cayi begendinmi dedi..evet kizim dedim.sevindim ilk defa cay yaptimda deyince..höng ..kiz babam yapmadimi onu.. kizim: yok bana söyledi ben yaptim...hic degilse düsünmüs yaptirmis diye teselli buldum kendikendime:)))) o günden sonra ilk defa bu sevgililer gününde kahvaltisini yedim valla...

ekip burdaaa süpersinizz herkesin keyfi yerindedir uarım ben okuldayım nöbetçiyim bugün arada uğramaya çalışırım ama merak ediyom muhabbetleri artık zorunluluktan değil keyiften burdayım hahayyytttt:))))

ticker yaptığın yerde weight kısmını işaretlemen ve pounds yazan yerde kilograms var onu secersen çözmüş olursun problemii
aayyy bende zorunluluktan ev biraz dağınık olsa aklım hep evde kalıyo ya bana bişey olursa ya eve benden önce biri girerseeee huzursuz geçiyo günümmm
annemin bana sürekli sölediği bi söz vardı evini temiz tut misafir gelebilir bedenini temiz tut ölüm gelebilir hep bunu uygulamaya çalışıyorum
yaaa işte kilolu olmayan insanlar bunu farkına varmıyor bende eşime sölemiştim aynı bakışı bende yedimmm niye önceden atamıyomuydun dedi sen bana hep kaykılarak yana dönerek niye oturuyosun diye sorardın ya işte bacak bacak üstüne atarken kayar düşerdi bacağım ondan demiştim otururken yana atarsın totoyu o zman daha rahat bacak bacak üstüne atılır artık düz oturuken atabiliyorum hemde sürekli atıyorum bu sferdeeee bacaklarım acıyo:))))
okuldaki arkdaşlarada sölemiştim onlarda artık birbirlerine bakıyolar kim atabiliyo kim atamıyo diyeee

:))))))))) ayy bu bacak atma meselesiii ne kadarrrr önemli birşeymişşşşşşgeçenlerdeee yemek yerkennn bende attımmm dik oturdummmm varya kendimle gurur duydummmm ilk orda fark ettimmm daha önce öyle oturamadığımııı
o lafıııı bendee çok kullanırımmmmm tv duymuştum küçükken heppp ağzımdaa sakızdırrr bazen üşenirim evi temizlemeyeee kalkamammm sonra hemen aklıma o söz gelirr

Son düzenleyen: Moderatör:
amin amin

maksat mecburiyetten ciktimi olay zevk veriyor degilmi:) demekki herkeste varmis bu proplem:))) 10 kilo daha verelimde o zaman daha keyifli olack.
ya dünden beri haberlerde su sevgilisinin karisina böbrek veren kadinin muhabbeti var izledinizmi..simdide mügeanlidalar..aklim almiyor..ahlaki degerlerimle vicdani degerlerim genelde ayni yünde olurdu cimdi zit yönde...

evett yaa şu rahmi beye de sinirr oluyorummm üstelik kalkıpp kadınaa neler sordular sen ona verirmiydin böbreğini bilmem nee kadınnn zaten kimden böbrek almak zorunda kalmışş hiç sevmedim şu muhabbeti

Saol canım ya valla anca oldu mutlu oldum her ne kadar rakamlar iç açıcı olmasa da :))

tekrar kilo verdiğinde ticker yaparken o 88.7 yazdığın yerde 88.7 tekrar çıkacak ama sen 85 sonra 83 sonra 79 filan yazdıkça vay be diyeceksinnnn bak gidiyo kilolar

çok hoşuma gidiyo bu benim sizi de etkiliyo mu kızlarrr???

evett yaa 500 gr da bilee hareket ediyor ya uğur böceğimmmm biraz daha yaklaştım duygusuu süperrrr :)

sabah:
2 dilim kepek ekmegi
birer catak kaymak beyaz peynir cemen bir dilim slam

ögle:
bir dilim ekmek kasarli

aksam:
bir tabak papates sulusu
1 dlm ekmek

bolca bitki caylari
5-6 adet sicak limon(hazir karisim oldugundan sekerli malesef)
bitki caylarida balli

yani benimki diet sayilmaz iki gündür ama toparlanamiyorum dieti düsünecek halim yok:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…