tekrar kilo verdiğinde ticker yaparken o 88.7 yazdığın yerde 88.7 tekrar çıkacak ama sen 85 sonra 83 sonra 79 filan yazdıkça vay be diyeceksinnnn bak gidiyo kilolar
çok hoşuma gidiyo bu benim sizi de etkiliyo mu kızlarrr???[/QUOTE
İnşallah kızlar şu an için tek temmennim bu 7 leri görmeyi iple çekiyorum 60 lara halat lazım :)) eh kilo sendromu olandan güzel espri beklemek olmaaz
bizler de diyeti bozup tekrar devam ediyoruz.ertesi gün veya ondan sonraki gün kendimizi toplamaya çalışıyoruz buradaki arkadaşlardan destek alarak.yani sen de katıl paylaş yediklerini canım.amacımız diyetten ziyade sağlıklı beslenebilmek zaten.benim diyet konusunda pek sabrım yok bir hafta çok güzel uyguluyorum ama sonra kalıyo.sizleri tebrik ediyorum çok sabırlısınız
mayalı hamurmu çok komik ve doğru bir benzetme.yüzsüzz seniiiihep yüzsüz gezelim inşallah bende en kilolu hissettiğim zamanı değilde gerçekten şişman olduğumu anladığım zamanı hatırlıyorum ağlamıştım eşime kaynımın düğünü vardı 2 3 y felan olmuştum doğum yapalı kıyafet almak için hep buyuk beden mağazalara gittiğim için ordakım kıyafetlerde denk gelince anlamamıştım durumumu düğünden 2 gün sonra görümcemlere gittik onlar biz kuafördeyken cameraya çekmişlerdi kendimi biz izledimm allahımmmmmmm koltukta oturuyorum yanımda kızım pusetinde yatıyo şöle yan oturuyorum hafif bacak bacak üstüne atmaya çalışmışım ama öle kalmjışım yane üstünde değil bacak şöle hafif de yan duruyorum manzara canlanmıştır gözünüzde az çok oha demişim bi anda ben bölemıyım dedim kımseden ses yok hayatım boyunc hiç çok zayıf olmamıştım belki ama ölede olmamıştım yane eve dönerken butun yol boyunca ağladım zaten o oldu sonra dıyete başladım bide gecenlerde bi video izledim doğumdan 2 gün sonra pasta kesiyoruz ben koltukta oturuyorum ama bacaklarım mayalı hamur gibi yayılmış böle oha dedim kendime benımde şu halıme çok şükür bin şükür ama sevmiyorum öle olmayı daha 26 yaşımdayım yaa yaşıtlarım gayet 18 lık gibi giyinirken ben neden genç buyuk beden mağaza arıyim ki demi yane
bu olayı ben de anlayamadım.garip bi durum.niye tv ye çıkarlar ki.kendi aralarında kalsaydı.ne meraklılar herşeylerini anlatmayaamin amin
maksat mecburiyetten ciktimi olay zevk veriyor degilmi:) demekki herkeste varmis bu proplem:))) 10 kilo daha verelimde o zaman daha keyifli olack.
ya dünden beri haberlerde su sevgilisinin karisina böbrek veren kadinin muhabbeti var izledinizmi..simdide mügeanlidalar..aklim almiyor..ahlaki degerlerimle vicdani degerlerim genelde ayni yünde olurdu cimdi zit yönde...
olsun canım.hızla düşecek o rakamlar.sen de sık sık değiştireceksin etiketteki kilolarını.Saol canım ya valla anca oldu mutlu oldum her ne kadar rakamlar iç açıcı olmasa da :))
etkılemezmi yaaa gaza getiriyo ınsanıtekrar kilo verdiğinde ticker yaparken o 88.7 yazdığın yerde 88.7 tekrar çıkacak ama sen 85 sonra 83 sonra 79 filan yazdıkça vay be diyeceksinnnn bak gidiyo kilolar
çok hoşuma gidiyo bu benim sizi de etkiliyo mu kızlarrr???
evet evetevett yaa 500 gr da bilee hareket ediyor ya uğur böceğimmmm biraz daha yaklaştım duygusuu süperrrr :)
benımde dün geldi aklıma gecen haftamıydı 1.5 vermişitikızlarrr avözlemm görünmüyorr ne zamandırr haberiniz varmı ondan???
evetttt onlarda yokk elemanlarımızıı geri istiyoruzzzzzz gelinnnnnnnnnavözlem yok irongirl yok misafir 1001 yok
tekrar kilo verdiğinde ticker yaparken o 88.7 yazdığın yerde 88.7 tekrar çıkacak ama sen 85 sonra 83 sonra 79 filan yazdıkça vay be diyeceksinnnn bak gidiyo kilolar
çok hoşuma gidiyo bu benim sizi de etkiliyo mu kızlarrr???[/QUOTE
İnşallah kızlar şu an için tek temmennim bu 7 leri görmeyi iple çekiyorum 60 lara halat lazım :)) eh kilo sendromu olandan güzel espri beklemek olmaaz
canım benim öyle bi gidecekkiiii hiç farkında olmayacaksınn helekiii senin için bu günlerr bulunmazz bir nimett ben ilk hafta tam 3 kilo ikinci hafta 2 kilo vermiştimmm o seni acayip motive edecek sonraa çorap söküğü gibi gelecekkk sadece diyet yaptığını düşünmee yeterrr sıkma kendini ve kesinliklee ac bırakmaaaaa
hadi yaa ben en sonlarda olduğum içinn üstümdekilere pek bakamadım çok yukarıda kalıyorlardııı :))) maşalllahhhhhhh o zamannnn gelsinde yine versinn o zaman canımm aaaaetkılemezmi yaaa gaza getiriyo ınsanı
evet evet
benımde dün geldi aklıma gecen haftamıydı 1.5 vermişiti
evetttt onlarda yokk elemanlarımızıı geri istiyoruzzzzzz gelinnnnnnnnn
canım benim öyle bi gidecekkiiii hiç farkında olmayacaksınn helekiii senin için bu günlerr bulunmazz bir nimett ben ilk hafta tam 3 kilo ikinci hafta 2 kilo vermiştimmm o seni acayip motive edecek sonraa çorap söküğü gibi gelecekkk sadece diyet yaptığını düşünmee yeterrr sıkma kendini ve kesinliklee ac bırakmaaaaa
iki kere diyetisyen gitmiştim onların verdikleri programları uyguluyorum işte şimdi tabi sabah yediğim bir pake çikolatayı saymazsak of ya açlık kim ben kim çok i bakarım kendime sen merak etme :))
gitmezmi:))) hemde nasil gidiyor:))))tekrar kilo verdiğinde ticker yaparken o 88.7 yazdığın yerde 88.7 tekrar çıkacak ama sen 85 sonra 83 sonra 79 filan yazdıkça vay be diyeceksinnnn bak gidiyo kilolar
çok hoşuma gidiyo bu benim sizi de etkiliyo mu kızlarrr???
iki kere diyetisyen gitmiştim onların verdikleri programları uyguluyorum işte şimdi tabi sabah yediğim bir pake çikolatayı saymazsak of ya açlık kim ben kim çok i bakarım kendime sen merak etme :))
neeeeeeeeeeeeee çikolatamıııııı ondan sonra acıkman enteresan olur zatennnncıks cıks cıkssss bir daha olmasınn emi bu haftaki son kaçamak olsunnnnnnnn
canım gerçek ismim Neşe.ilk defa yazıyorum sen sordun diyeumuts76 canımcımm senin gerçek ismin nee yaa ben umutun devamını unutuyorum hep :)))
aaa bir paket çikolata olmadı ama şimdi.neyse günü devamını da kaybetme bence.diğer menüleri kaçamaksız tut emi canım.
fistiklar benim ufaklik uyandi..onun uyanmasiyla benim kosturmaca basliyor.tembellige son verip kizim ve evle ilgilenmeliyim..size iyi sohpetler..arada bakarim ama bugün öyleden sonra cocuklari kütüphaneye götürecegim..aksama görüsürüz artikin:))kızlarrrrr dün bir alışveriş sitesiii buldummm bayağıı ucuzz kıyafetlerr varrr siz internet alışverişine ne diyorsunuz??? gömlekler 8 9 tl elbiseler 15 tl filan
canım gerçek ismim Neşe.ilk defa yazıyorum sen sordun diye
aaa bir paket çikolata olmadı ama şimdi.neyse günü devamını da kaybetme bence.diğer menüleri kaçamaksız tut emi canım.[/QUOTE]kullanmak istemiyormusunn cnm isminii öyleysee umut demeye devam edeyim sende anla :))))
kolay gelsin cnm benimfistiklar benim ufaklik uyandi..onun uyanmasiyla benim kosturmaca basliyor.tembellige son verip kizim ve evle ilgilenmeliyim..size iyi sohpetler..arada bakarim ama bugün öyleden sonra cocuklari kütüphaneye götürecegim..aksama görüsürüz artikin:))
cok calisin az yiyin:)))
t box mııı benim çok hoşuma gitti ordakiler ama bu zmanda alışveriş yapmak pek mantıklı değil bedenlerimiz oturmaz ki dahaaa çok yolumuz varrrrkızlarrrrr dün bir alışveriş sitesiii buldummm bayağıı ucuzz kıyafetlerr varrr siz internet alışverişine ne diyorsunuz??? gömlekler 8 9 tl elbiseler 15 tl filan
haklısınnn cnmmm beklemeliyim bir sür dahaa şimdi kot olduya havalara girdim bendee :))) deppoist diye biryermiş cnmt box mııı benim çok hoşuma gitti ordakiler ama bu zmanda alışveriş yapmak pek mantıklı değil bedenlerimiz oturmaz ki dahaaa çok yolumuz varrrr
sadece umut demen yeterli canım.yıllardır alıştım ben bu isme.76 doğum yılım bi önemi yok zaten.öyle illa kullanmayayım diye bir niyetim yok ta ihtiyaç duymadım.kullanmak istemiyormusunn cnm isminii öyleysee umut demeye devam edeyim sende anla :))))
tamam şekerim umutcummm kankacımmmmsadece umut demen yeterli canım.yıllardır alıştım ben bu isme.76 doğum yılım bi önemi yok zaten.öyle illa kullanmayayım diye bir niyetim yok ta ihtiyaç duymadım.
bazen güzel bişeyler almak istiyorum değişik giyineyim istiyorum ama almadım henüz.dediğin gibi sabretmemiz lazım.eskilere devam.t box mııı benim çok hoşuma gitti ordakiler ama bu zmanda alışveriş yapmak pek mantıklı değil bedenlerimiz oturmaz ki dahaaa çok yolumuz varrrr
beklicez canım mecburen.çünkü gerçekten hedeflediğimiz kilolara inmekte kararlıysak şimdi aldıklarmız da elimizde patlar.dediğim gibi sen de eskilere devam et.haklısınnn cnmmm beklemeliyim bir sür dahaa şimdi kot olduya havalara girdim bendee :))) deppoist diye biryermiş cnm
tamam şekerim umutcummm kankacımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?