80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim diyet konusunda pek sabrım yok bir hafta çok güzel uyguluyorum ama sonra kalıyo.sizleri tebrik ediyorum çok sabırlısınız
bizler de diyeti bozup tekrar devam ediyoruz.ertesi gün veya ondan sonraki gün kendimizi toplamaya çalışıyoruz buradaki arkadaşlardan destek alarak.yani sen de katıl paylaş yediklerini canım.amacımız diyetten ziyade sağlıklı beslenebilmek zaten.

mayalı hamurmu çok komik ve doğru bir benzetme.benim de bacaklar kalın.oturdum mu aynen yayılıyorlar.
sizden özendim ben de en şişman hissettiğim zamanı yazayım.2008 mayısı.işyerinde birim değişikliği ile farklı bir birime geçmiştim.oğlum henüz 1,5 yaşında var yok.emziriyorum halen.kilolarsa aynen duruyor.ben kılımı bile kıpırdatmamışım kilolar için aynen yiyip içip durmaya devam ediyorum.işte iş değişikliği ile gittiğim yeni birimde yeni bir bayan var işe başlamış yaşı 40 üstünde benden büyük 2 de çocuk var.minyon bir tip.kilo fazlalığı yok.sadece az bir göbeği var.ve spora gidiyor o göbek için.o kadar utandım ki kendimden.
ben 97 kilo.(tabi o an bilmiyorum tartılara küsüm.sonra tartıldım)bacaklar olmuş mayalı hamur. g..sler olmuş futbol topu.gömlek kapanmaz.kendimi çok ama çok kötü hissettiğimi hatırlıyorum.sonra kk ya üye olup 5.takımla birlikte epey kilo verdim.75 de gördüm ama kısa süreliğine.çoğunluk 78-79 da durdum 2 sene.sonra annemin hastalığı ve vefatı döneminde 80-83 aralığındaydım.şimdi bile kendimi çok kilolu hissediyorum yeri geliyor giymek istediğim kazakları gömlekleri giymiyorum yağlar fışkırıyo.ama 97 kilodayken halim tabi daha feciydi.

bu olayı ben de anlayamadım.garip bi durum.niye tv ye çıkarlar ki.kendi aralarında kalsaydı.ne meraklılar herşeylerini anlatmaya

Saol canım ya valla anca oldu mutlu oldum her ne kadar rakamlar iç açıcı olmasa da :))
olsun canım.hızla düşecek o rakamlar.sen de sık sık değiştireceksin etiketteki kilolarını.

etkılemezmi yaaa gaza getiriyo ınsanı

evett yaa 500 gr da bilee hareket ediyor ya uğur böceğimmmm biraz daha yaklaştım duygusuu süperrrr :)
evet evet

kızlarrr avözlemm görünmüyorr ne zamandırr haberiniz varmı ondan???
benımde dün geldi aklıma gecen haftamıydı 1.5 vermişiti

avözlem yok irongirl yok misafir 1001 yok
evetttt onlarda yokk elemanlarımızıı geri istiyoruzzzzzz gelinnnnnnnnn

etkılemezmi yaaa gaza getiriyo ınsanı

evet evet

benımde dün geldi aklıma gecen haftamıydı 1.5 vermişiti
hadi yaa ben en sonlarda olduğum içinn üstümdekilere pek bakamadım çok yukarıda kalıyorlardııı :))) maşalllahhhhhhh o zamannnn gelsinde yine versinn o zaman canımm aaaa

kızlarrrrr dün bir alışveriş sitesiii buldummm bayağıı ucuzz kıyafetlerr varrr siz internet alışverişine ne diyorsunuz??? gömlekler 8 9 tl elbiseler 15 tl filan

gitmezmi:))) hemde nasil gidiyor:))))

umuts76 canımcımm senin gerçek ismin nee yaa ben umutun devamını unutuyorum hep :)))
canım gerçek ismim Neşe.ilk defa yazıyorum sen sordun diye

kızlarrrrr dün bir alışveriş sitesiii buldummm bayağıı ucuzz kıyafetlerr varrr siz internet alışverişine ne diyorsunuz??? gömlekler 8 9 tl elbiseler 15 tl filan
fistiklar benim ufaklik uyandi..onun uyanmasiyla benim kosturmaca basliyor.tembellige son verip kizim ve evle ilgilenmeliyim..size iyi sohpetler..arada bakarim ama bugün öyleden sonra cocuklari kütüphaneye götürecegim..aksama görüsürüz artikin:))
cok calisin az yiyin:)))

t box mııı benim çok hoşuma gitti ordakiler ama bu zmanda alışveriş yapmak pek mantıklı değil bedenlerimiz oturmaz ki dahaaa çok yolumuz varrrr

merhaba kızlar alıntı apmaya kalksamsayfalarca tutacak o yüzden alıntı yapmadan yazayım
öncelikle bakıcı işini hallettim çok şükür üst kattaki komşum bakacak genç olmasıda ayrı bi avantaj oldu mutluyum şükür ama dünden bu yana 500 g vermişim 73.5 oldum
yeni gelenler hoşgeldiniz
diilara kaptanlığın hayırlı olsun sevindim irem güzel bi seçim yapmış 2 . kaptanımız oldun şimdi ha

iremcim kaptanı deryam liste sende galiba hala seni seviyoruz 1. kaptanımız iyisin değilmi şimdi geçen biraz rahatsızım diyodun tiroit ilaçları etkilemişti galiba geçmiş olsun kız o kocana söle seni başına taç etsin ona bişi olsa senden başka yanında kimse olmayacak dün ben biraz düşündümde insanın eşinden daha kıymetli kimsesi yokmuş insan kıymetini anlıyo biraz düşününce

evlenen arkadaşımıza allah kolaylık versin benim babam istememiştide eşya almaya bile gidemedim zevksiz kocamın tercihlerine kaldım şimdi her eşyalarıma bakınca iç çöekiyrm zor zamanlar ama güzel hatırlayacan şeyler yaşamaya çalış ve sadece kendi isteklerişni ön plşanda tut çünkü bu senin düğünün ve senin haytının başlangıcı ben çok pişmanım herkesi memnun etmeye çalıştığım için

duyumcuk bak şimdiden verdim 500 g yoldaşlardan olarak ezelim şu elma şekerini tuz buz olsun karşımızda

avozlemi bende merak ettim görünmüyo ne zamandır

tubacım eşin nasıl oldu

ayy denedimde hakkaten bu bacak atmak biraz zor oluyo be

benim en kiolu zamanımda eşimde doğumdan sonra bi arkadaşın evine gidince karnıma yastık bastırmak zorunda kalıp fışkıran yağlarımı setretmeye çalışp eve geldiğimde hüngür hüngür ağlamıştım
allah o hallere tekrar döndürmesin
hepinizi seviyrm güzeller

merhaba arkadaşlar nasılsınız keyifler nasıl?

işler çok kafamı kaldıramıyorum bayılcam yaaa

t box mııı benim çok hoşuma gitti ordakiler ama bu zmanda alışveriş yapmak pek mantıklı değil bedenlerimiz oturmaz ki dahaaa çok yolumuz varrrr
bazen güzel bişeyler almak istiyorum değişik giyineyim istiyorum ama almadım henüz.dediğin gibi sabretmemiz lazım.eskilere devam.

haklısınnn cnmmm beklemeliyim bir sür dahaa şimdi kot olduya havalara girdim bendee :))) deppoist diye biryermiş cnm

beklicez canım mecburen.çünkü gerçekten hedeflediğimiz kilolara inmekte kararlıysak şimdi aldıklarmız da elimizde patlar.dediğim gibi sen de eskilere devam et.

tamam şekerim umutcummm kankacımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…