80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bakıcııı işineee çok sevindimmmm canımmmm benimmmmm, çoookkk tşk ederimmmm bugün itibari ile bende çeyrek kaptanım :))) 500 gr çok sevindimm süpersinnnn inşallah pazara kadar en az 1 verirsinnnn, ve gerçekten o kadarr doğru söylüyorsun kiiii eşler çok önemli yaaaaa en büyük destekcinnn şimdi sana ne oluyorr evli bile değilsin diyeceksinn amaaa geçen günlerdeee taşıyamayacağımmmm birrr sıkıntıı başımaa geldi allah razıı olsunn aşkım taşımamaaa yardım etti yoksa altında ezilir giderdimmmm allahhhhhhhh hepinizinn eşiniii sizee bağışlasınnnn benim aşkımıda bana :)))

merhaba arkadaşlar nasılsınız keyifler nasıl?

işler çok kafamı kaldıramıyorum bayılcam yaaa
hg cnmmmm iyi şükürrrrrr kolay gelsin sana canımmmmcımmmmm

tamam eskileree devammm yenilerii yazaaa alırımmm cici cici kıyafetlerrrrr

ayy kızlar bakıcıtyı aradım benim kız çok iyimiş seni seni falan yapıp dans ediyolarmış bakıcının kızıyla çok sevindim ya

dünkü menüm:

sabah-ara:40 dk da bir 1-2 bisküvi ve çay 3 kere

öğle:2 dilim kepek ekmek yoğurt 5-6 zeytin 2 b çay

ara:1 b süt

akşam:6-7 tane lahana sarması çorba salata yoğurt

akşama kadar 2 b yeşil çay 2 b meta çayı 1 rezene

bol su

kuzumm kahvaltın çok zayıffff bu yüzdende akşama yüklenmişsinn bugünn umarımmm güzel kahvaltı yapmışsındırrr tek 1 ara var oda sadece sütt oda zayıff bebeğimmmmm

nabersiniz kizlar.ögle yemegi molasi veriyorum:)) dedim ya cocuklari kütüphaneye götürecegim diye..vazgectim..odalarini cok dagitmislar.ceza vericem.aksam yemegine kadar tertemiz toplamazlarda yemekte yok:))) güldügüme bakmayin acayip sinirlendim odaya kafami sokunca..yahu sizce kiz cocukgumu derlitoplu olur oglanmi...benim bildigim oglan.ya oglanin odasi pirilpiril..cadilarin odasi darmadagin( kendi odalarini dagitsalar sadece birde sonnumaramin odasinida altüst ediyorlar..nebu yaa....alistiramadim gitti( iyiki yanimda degiller valla cok kizardim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…