- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
merhaba kızlar alıntı apmaya kalksamsayfalarca tutacak o yüzden alıntı yapmadan yazayım
öncelikle bakıcı işini hallettim çok şükür üst kattaki komşum bakacak genç olmasıda ayrı bi avantaj oldu mutluyum şükür ama dünden bu yana 500 g vermişim 73.5 oldum
yeni gelenler hoşgeldiniz
diilara kaptanlığın hayırlı olsun sevindim irem güzel bi seçim yapmış 2 . kaptanımız oldun şimdi ha
iremcim kaptanı deryam liste sende galiba hala seni seviyoruz 1. kaptanımız iyisin değilmi şimdi geçen biraz rahatsızım diyodun tiroit ilaçları etkilemişti galiba geçmiş olsun kız o kocana söle seni başına taç etsin ona bişi olsa senden başka yanında kimse olmayacak dün ben biraz düşündümde insanın eşinden daha kıymetli kimsesi yokmuş insan kıymetini anlıyo biraz düşününce
evlenen arkadaşımıza allah kolaylık versin benim babam istememiştide eşya almaya bile gidemedim zevksiz kocamın tercihlerine kaldım şimdi her eşyalarıma bakınca iç çöekiyrm zor zamanlar ama güzel hatırlayacan şeyler yaşamaya çalış ve sadece kendi isteklerişni ön plşanda tut çünkü bu senin düğünün ve senin haytının başlangıcı ben çok pişmanım herkesi memnun etmeye çalıştığım için
duyumcuk bak şimdiden verdim 500 g yoldaşlardan olarak ezelim şu elma şekerini tuz buz olsun karşımızda
avozlemi bende merak ettim görünmüyo ne zamandır
tubacım eşin nasıl oldu
ayy denedimde hakkaten bu bacak atmak biraz zor oluyo be
benim en kiolu zamanımda eşimde doğumdan sonra bi arkadaşın evine gidince karnıma yastık bastırmak zorunda kalıp fışkıran yağlarımı setretmeye çalışp eve geldiğimde hüngür hüngür ağlamıştım
allah o hallere tekrar döndürmesin
hepinizi seviyrm güzeller
hg cnmmmm iyi şükürrrrrr kolay gelsin sana canımmmmcımmmmmmerhaba arkadaşlar nasılsınız keyifler nasıl?
işler çok kafamı kaldıramıyorum bayılcam yaaa
tamam eskileree devammm yenilerii yazaaa alırımmm cici cici kıyafetlerrrrrbazen güzel bişeyler almak istiyorum değişik giyineyim istiyorum ama almadım henüz.dediğin gibi sabretmemiz lazım.eskilere devam.
beklicez canım mecburen.çünkü gerçekten hedeflediğimiz kilolara inmekte kararlıysak şimdi aldıklarmız da elimizde patlar.dediğim gibi sen de eskilere devam et.
kolay gelsin canım sen nerde çalışıyon o kadar yoğunmerhaba arkadaşlar nasılsınız keyifler nasıl?
işler çok kafamı kaldıramıyorum bayılcam yaaa
canım sende 23 yaşındaydın değil mi??? evlimiydinn???öğle aramı light süt ve nesftle geçirceğime söz veriyorum :))
canım sende 23 yaşındaydın değil mi??? evlimiydinn???[/QUOTE
evet 23 yaşındayım evli değilim ama sanırım seneye bu zamanlar evlenmiş olurum :))sende mi 23 yaşındasın??
evet canım bende 23 yaşındayımmmm güzelimmm okul bittikten sonra filan dedin değil mi??? karıştırıyormuyum yoksaaacanım sende 23 yaşındaydın değil mi??? evlimiydinn???[/QUOTE
evet 23 yaşındayım evli değilim ama sanırım seneye bu zamanlar evlenmiş olurum :))sende mi 23 yaşındasın??
hı hııı bende bekerımmm ne çok ortak noktamız varmış bizim öyle :))))Yok okulum bitti çalışıyorum bn sadece şartlar oluşmadığı için sen d bekarsın sanırım
gyk bu evi değil evlenecek ama bu çeneyle oğlan bunu koyar kaçar yakında hehehe dilaram benim bende 23 yaşında evlenmiştim ya o günleime döndüm şimdi sizinle. hep bugün evlencekler evlenenler noluyoz kız oturun ananızın evinde ana kucağı gibisimi var be çoluk çocuk iş ev temizlik yemek koca hepsi bi arda. ben çok bunaldığımda rahat sıkıyomuş ne demeye evlendimki diyrm kendimecanım sende 23 yaşındaydın değil mi??? evlimiydinn???[/QUOTE
şaka bi tarfada kadınlar de erkeklerde belli bi yaştan sonra anne baba sevgisinden başka sevgi ararlarmış hakkaten eşinin sevgisi anne babadan daha başka bişi tabi kavga etmediğin sürece.anne baba koca hepsi ayrı yerde be birini diğerinin yerine koyamıysn
kız ben bugün neden nostaljik takılıyrm anlamadım kendimi
:)))))) kasçarsa kendi kaybeder ama bunu söyleyin onaa olurmugyk bu evi değil evlenecek ama bu çeneyle oğlan bunu koyar kaçar yakında hehehe dilaram benim bende 23 yaşında evlenmiştim ya o günleime döndüm şimdi sizinle. hep bugün evlencekler evlenenler noluyoz kız oturun ananızın evinde ana kucağı gibisimi var be çoluk çocuk iş ev temizlik yemek koca hepsi bi arda. ben çok bunaldığımda rahat sıkıyomuş ne demeye evlendimki diyrm kendime
şaka bi tarfada kadınlar de erkeklerde belli bi yaştan sonra anne baba sevgisinden başka sevgi ararlarmış hakkaten eşinin sevgisi anne babadan daha başka bişi tabi kavga etmediğin sürece.anne baba koca hepsi ayrı yerde be birini diğerinin yerine koyamıysn
kız ben bugün neden nostaljik takılıyrm anlamadım kendimiöyle tabikii canımmmm anne baba sevgisi çok başka amaaa hiç tanımadığınnnn çok yabancı birini sevipppp onunla aile olmakk ona güvenmekkk onunla beraber yeni birini dünyaya getirmekk çok garipppp bakıncaa ne kadar garip geliyorrrr gözünü açıppp yıllarca yanında yaşadığın kişiler değildee elin oığlu kızı ailen oluyorrrr onuuu çok seviyorsunnnn güzel duygular amaaaa bana zatenn daha çok varr hedef en az 3 yıl iş güççç askerlik durumları filannn tadını çıkarabildiğim kadar çıkaracağım evvimin bekarlığımın sultanlığımınn :)))
ayyyy maşallahhhh canım benim yaaaayy kızlar bakıcıtyı aradım benim kız çok iyimiş seni seni falan yapıp dans ediyolarmış bakıcının kızıyla çok sevindim ya
:)))))) kasçarsa kendi kaybeder ama bunu söyleyin onaa olurmuöyle tabikii canımmmm anne baba sevgisi çok başka amaaa hiç tanımadığınnnn çok yabancı birini sevipppp onunla aile olmakk ona güvenmekkk onunla beraber yeni birini dünyaya getirmekk çok garipppp bakıncaa ne kadar garip geliyorrrr gözünü açıppp yıllarca yanında yaşadığın kişiler değildee elin oığlu kızı ailen oluyorrrr onuuu çok seviyorsunnnn güzel duygular amaaaa bana zatenn daha çok varr hedef en az 3 yıl iş güççç askerlik durumları filannn tadını çıkarabildiğim kadar çıkaracağım evvimin bekarlığımın sultanlığımınn :)))
evet garip ama güzel bi duygu bakacaksınki belli bi zaman sonra o yanında olmadan uyku tutmayacak tabi çocuk olana kadar ndan sonra ikinci plana geçiyo gariban kocacıklar
ama bencede çıkarabildiğiğn kadar bekarlığının tadını çıkar en güzel yıllar flört yılları ve evliliğin ilk ayları oluyo beeeee .off off heycan kalmadı hayatımızda
kuzumm kahvaltın çok zayıffff bu yüzdende akşama yüklenmişsinn bugünn umarımmm güzel kahvaltı yapmışsındırrr tek 1 ara var oda sadece sütt oda zayıff bebeğimmmmmdünkü menüm:
sabah-ara:40 dk da bir 1-2 bisküvi ve çay 3 kere
öğle:2 dilim kepek ekmek yoğurt 5-6 zeytin 2 b çay
ara:1 b süt
akşam:6-7 tane lahana sarması çorba salata yoğurt
akşama kadar 2 b yeşil çay 2 b meta çayı 1 rezene
bol su
:)))))) kasçarsa kendi kaybeder ama bunu söyleyin onaa olurmuöyle tabikii canımmmm anne baba sevgisi çok başka amaaa hiç tanımadığınnnn çok yabancı birini sevipppp onunla aile olmakk ona güvenmekkk onunla beraber yeni birini dünyaya getirmekk çok garipppp bakıncaa ne kadar garip geliyorrrr gözünü açıppp yıllarca yanında yaşadığın kişiler değildee elin oığlu kızı ailen oluyorrrr onuuu çok seviyorsunnnn güzel duygular amaaaa bana zatenn daha çok varr hedef en az 3 yıl iş güççç askerlik durumları filannn tadını çıkarabildiğim kadar çıkaracağım evvimin bekarlığımın sultanlığımınn :)))
BEN BAYADIR (LİSEDEN BERİ) AYNI KİŞİYLE BERABERİM ARTIK EVLENMEK GEREKİYO YOKSA Bİ 25 OLSAM DERİM YANİ ANNE BABA FARKLI BŞE YA AMA YANLARINDAN GİTMEDEN DEĞERLERİ ANLAŞILMIYO MADEM BİZ DE Bİ GİDİP GÖRELİM:)) BEN COK AZ KALORİLİ YEMEKLERİMDEN YEMEĞE GİDİYORUM COK FAZLA ŞEY YAZMAYIN TAKİP EDEMİYORUM SONRA :)) BU ARADA EVET ELMA ŞEKERİ ÇOK ORTAK YÖNÜMÜZ VARMIŞ AMA İNŞALLAH BEN ZAYIFLARIM DA EN GÜZEK ORTAK YÖNÜMÜZ BU OLUR :))
madem böyle düşünmeyeee başladınn o zaman hemen bugün bir adım attt canım benimmmm o günlerdee yaptığınızz bu aralar unuttuğıunuzzz birşeyii yap eşinede süpriz olur aşkınızda tazelenirrrrevet garip ama güzel bi duygu bakacaksınki belli bi zaman sonra o yanında olmadan uyku tutmayacak tabi çocuk olana kadar ndan sonra ikinci plana geçiyo gariban kocacıklar
ama bencede çıkarabildiğiğn kadar bekarlığının tadını çıkar en güzel yıllar flört yılları ve evliliğin ilk ayları oluyo beeeee .off off heycan kalmadı hayatımızda
inşallahhhhh canım benimmmmmmm aminnnnnnBEN BAYADIR (LİSEDEN BERİ) AYNI KİŞİYLE BERABERİM ARTIK EVLENMEK GEREKİYO YOKSA Bİ 25 OLSAM DERİM YANİ ANNE BABA FARKLI BŞE YA AMA YANLARINDAN GİTMEDEN DEĞERLERİ ANLAŞILMIYO MADEM BİZ DE Bİ GİDİP GÖRELİM:)) BEN COK AZ KALORİLİ YEMEKLERİMDEN YEMEĞE GİDİYORUM COK FAZLA ŞEY YAZMAYIN TAKİP EDEMİYORUM SONRA :)) BU ARADA EVET ELMA ŞEKERİ ÇOK ORTAK YÖNÜMÜZ VARMIŞ AMA İNŞALLAH BEN ZAYIFLARIM DA EN GÜZEK ORTAK YÖNÜMÜZ BU OLUR :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?