ben askimiz tazelensin diye birseyler yaptigimda adamimin bana verdigi cevap hep ayyni: hayirdir birseymi istiyecen...bir sikintinmi var..parami lazim....hayi ask lazim ask ama onuda sende bulmak zor baska secenekler icinde artik cok gec diyorum....:)madem böyle düşünmeyeee başladınn o zaman hemen bugün bir adım attt canım benimmmm o günlerdee yaptığınızz bu aralar unuttuğıunuzzz birşeyii yap eşinede süpriz olur aşkınızda tazelenirrrr
demekki her seferinde istiyormuşsun şekerim sende :)))ben askimiz tazelensin diye birseyler yaptigimda adamimin bana verdigi cevap hep ayyni: hayirdir birseymi istiyecen...bir sikintinmi var..parami lazim....hayi ask lazim ask ama onuda sende bulmak zor baska secenekler icinde artik cok gec diyorum....:)
BEN BAYADIR (LİSEDEN BERİ) AYNI KİŞİYLE BERABERİM ARTIK EVLENMEK GEREKİYO YOKSA Bİ 25 OLSAM DERİM YANİ ANNE BABA FARKLI BŞE YA AMA YANLARINDAN GİTMEDEN DEĞERLERİ ANLAŞILMIYO MADEM BİZ DE Bİ GİDİP GÖRELİM:)) BEN COK AZ KALORİLİ YEMEKLERİMDEN YEMEĞE GİDİYORUM COK FAZLA ŞEY YAZMAYIN TAKİP EDEMİYORUM SONRA :)) BU ARADA EVET ELMA ŞEKERİ ÇOK ORTAK YÖNÜMÜZ VARMIŞ AMA İNŞALLAH BEN ZAYIFLARIM DA EN GÜZEK ORTAK YÖNÜMÜZ BU OLUR :))
tabi canım ayrı kalmayınca anlaşılmıyo ailenin gerçek değeri.tabi mutlaka sevip sayıyorsun da uzak olunca çok farklı.zaman zaman evlilikler de bunaltıyo insanı ah keşke evlenmeseydim dedirtiyo arada ama yine de güzel bir şey yuva kurmak aile olmak.hayırlısıyla sizlere de nasip etsin.elmaşekerime arkadaş olacaksın ne güzel oldu bi sürü ortak noktanız var.
yok kiz her defasinda degil:))) birsey isteyecegim zaman daha cok kedi gibi sirnasiyorum..ask istedigimdede süprizler yapiyorum ama ayirt edemiyor:)))demekki her seferinde istiyormuşsun şekerim sende :)))
senin elmasekerim diyen ağzını yiyim bennnnnnnnntabi canım ayrı kalmayınca anlaşılmıyo ailenin gerçek değeri.tabi mutlaka sevip sayıyorsun da uzak olunca çok farklı.zaman zaman evlilikler de bunaltıyo insanı ah keşke evlenmeseydim dedirtiyo arada ama yine de güzel bir şey yuva kurmak aile olmak.hayırlısıyla sizlere de nasip etsin.elmaşekerime arkadaş olacaksın ne güzel oldu bi sürü ortak noktanız var.PPP maşallahhhh bir sürüüü arkadaşımm varr burdaaa çoooooooooookk güzelll buuu
evet ya bazen öyle oluyo ama bazende benimki anladığı halde anlamamzlıktan geliyo sinir oluyrm beni öle kedi gibi görmek hoşuna gidiyoben askimiz tazelensin diye birseyler yaptigimda adamimin bana verdigi cevap hep ayyni: hayirdir birseymi istiyecen...bir sikintinmi var..parami lazim....hayi ask lazim ask ama onuda sende bulmak zor baska secenekler icinde artik cok gec diyorum....:)
evet uzaklaşınca biraz özlemesi ii oluyo gerçekten arar ara uzaklaşmak lazım ama uzatmamak lazım alışmamsı için ayrılığatabi canım ayrı kalmayınca anlaşılmıyo ailenin gerçek değeri.tabi mutlaka sevip sayıyorsun da uzak olunca çok farklı.zaman zaman evlilikler de bunaltıyo insanı ah keşke evlenmeseydim dedirtiyo arada ama yine de güzel bir şey yuva kurmak aile olmak.hayırlısıyla sizlere de nasip etsin.elmaşekerime arkadaş olacaksın ne güzel oldu bi sürü ortak noktanız var.
edemezler canım edemezler.bizde de durum aynı.zatenerkekler eşlerinin hareketlerinden anlasalar veya sözcüklerin altına sakladıkları gerçek anlamları farkedebilseler evlikler güllük gülistanlık olurdu.yok kiz her defasinda degil:))) birsey isteyecegim zaman daha cok kedi gibi sirnasiyorum..ask istedigimdede süprizler yapiyorum ama ayirt edemiyor:)))
eşimin bana en çok söylediği cümle "şimdi ne oldu da surat yapıyosun ne oldu anlamadım ki" dir . ben isterimki o ben anlatmadan anlayıversin aklımdan geçenleri ama imkansız bir istek bu malesef...
senin elmasekerim diyen ağzını yiyim bennnnnnnnnPPP maşallahhhh bir sürüüü arkadaşımm varr burdaaa çoooooooooookk güzelll buuu
şekerim çok şekersinnnnn
evet aslında demekten bişi çıkmaz değilmi bu gün biraz romantik olalım ya ama ben romantik olurken o duvar gibi olur diye korkyrm açıkcası çünkü bazen benim hislerim çok yoğunken o duvar gibi bazende ben duvar gibi oluyrm o yoğun oluyo uymaya ben çalışıyrm farkettirmiyrm ama onda çok belli oluyo ne neoldu falan deynce kızıyrm sinir oluyrm napcazmadem böyle düşünmeyeee başladınn o zaman hemen bugün bir adım attt canım benimmmm o günlerdee yaptığınızz bu aralar unuttuğıunuzzz birşeyii yap eşinede süpriz olur aşkınızda tazelenirrrr
o zaman hazırlaa şekerimmm şimdi güzel bir mesaj attt meselaaaa akşam için ip ucu ver amaaa ne yapacağını belli etmee oda hazırlıksız yakalanmasın :)evet aslında demekten bişi çıkmaz değilmi bu gün biraz romantik olalım ya ama ben romantik olurken o duvar gibi olur diye korkyrm açıkcası çünkü bazen benim hislerim çok yoğunken o duvar gibi bazende ben duvar gibi oluyrm o yoğun oluyo uymaya ben çalışıyrm farkettirmiyrm ama onda çok belli oluyo ne neoldu falan deynce kızıyrm sinir oluyrm napcaz
:)))) ayyy çok zorr bu işlerr yaaa hakikatenn erkelere bir kullanım klavuzu lazımm çözemiyorlar biziyok kiz her defasinda degil:))) birsey isteyecegim zaman daha cok kedi gibi sirnasiyorum..ask istedigimdede süprizler yapiyorum ama ayirt edemiyor:)))
evet ya bazen öyle oluyo ama bazende benimki anladığı halde anlamamzlıktan geliyo sinir oluyrm beni öle kedi gibi görmek hoşuna gidiyo
evet uzaklaşınca biraz özlemesi ii oluyo gerçekten arar ara uzaklaşmak lazım ama uzatmamak lazım alışmamsı için ayrılığa
edemezler canım edemezler.bizde de durum aynı.zatenerkekler eşlerinin hareketlerinden anlasalar veya sözcüklerin altına sakladıkları gerçek anlamları farkedebilseler evlikler güllük gülistanlık olurdu.
eşimin bana en çok söylediği cümle "şimdi ne oldu da surat yapıyosun ne oldu anlamadım ki" dir . ben isterimki o ben anlatmadan anlayıversin aklımdan geçenleri ama imkansız bir istek bu malesef...
şekerim çok şekersinnnnn
bak o cok dogru erkekler kadinlari özelliklede hasssasiyet gerektiren konularda anlayamazlar....yaradilistan farkliyiz birkere...bazen diyorum senin kafani kesip yerine bir kadin kafasi koymak lazim:)) yada beyin nakli..sadece beni anlayyabilmen icin..sonra butun kadin hassasiyeti beynine kaydolmali..ve senin kafani geri yerine koymali..o zaman varya yemedeyaninda yat tipi olurdun vallaama ben artik eskisi kadar karamsar bakmiyorum. oda bana kalpli havuc dogramis ya..fikir kimin olursa olsun hic önemli degil.sonucta yappmis ya:)) cünkü benim esim böyle seylr yapmayyi erkeklik gururuna hakaret sayanlardan
canim bakici bulmana cok sevindim.insallah cocugun icin hayirlisidir.aksama görüsürüzben toplantıya gidiyrm kızlar akşama görüşürüz vaktim olursa bakalım şewkerim deniycem bugün bişiler
bak o cok dogru erkekler kadinlari özelliklede hasssasiyet gerektiren konularda anlayamazlar....yaradilistan farkliyiz birkere...bazen diyorum senin kafani kesip yerine bir kadin kafasi koymak lazim:)) yada beyin nakli..sadece beni anlayyabilmen icin..sonra butun kadin hassasiyeti beynine kaydolmali..ve senin kafani geri yerine koymali..o zaman varya yemedeyaninda yat tipi olurdun vallaama ben artik eskisi kadar karamsar bakmiyorum. oda bana kalpli havuc dogramis ya..fikir kimin olursa olsun hic önemli degil.sonucta yappmis ya:)) cünkü benim esim böyle seylr yapmayyi erkeklik gururuna hakaret sayanlardan
ben toplantıya gidiyrm kızlar akşama görüşürüz vaktim olursa bakalım şewkerim deniycem bugün bişiler
:)))) ayyy çok zorr bu işlerr yaaa hakikatenn erkelere bir kullanım klavuzu lazımm çözemiyorlar bizi
adami ne kadar biktirdiysan söylenerek:))) tamam sende yok deme gecti o sevgililer gününde olacakti deme sakin..tadini cikar.zararin neresinden dönülse kardirvalla sevgililer gününde bişey görmedim eşimden.daha öncekilerde yaptığı şeyle oldu ama bu sefer bişey ayarlayamadı.zaten büyük
şeyler bekleyen biri deilim.
ama bu burnundan getirmeyeceğim anlamına gelmez.3 gündür tatlı sert çıkışıyorum herkes eşine neler yapıyo bi gül demi alamadın diye.
hatta az önce aradı.ben yine aynı serzenişerde bulunuyorum biraz da nazlanıyorum filan.cumartesi yemeğe gidelim ne istersen alıcam söz dedi.bizdede ya yemege gideriz(ki bunu normal zamandada yaptigimiz icin pek birsey farketmiyor) yada bir cicek alir oda ben bir hafta öncesinden söylemeye baslarsam:)) mesela carsida gezioruz degilmi..birsey görüyorum hosuma gidiyor alalin diyor ama 8 ay sonraki dogungünümün hediyesi sayiyor her álinani hediyeden saydigi icin ona sorsam belki sevgililergününe 40 hediye almistir:)))) onun hesabiyla benim 10 yillik dogungünü sevgililer günü evlilikyildönümü anneler günü hepsi tamamdir
adami ne kadar biktirdiysan söylenerek:))) tamam sende yok deme gecti o sevgililer gününde olacakti deme sakin..tadini cikar.zararin neresinden dönülse kardirbizdede ya yemege gideriz(ki bunu normal zamandada yaptigimiz icin pek birsey farketmiyor) yada bir cicek alir oda ben bir hafta öncesinden söylemeye baslarsam:)) mesela carsida gezioruz degilmi..birsey görüyorum hosuma gidiyor alalin diyor ama 8 ay sonraki dogungünümün hediyesi sayiyor her álinani hediyeden saydigi icin ona sorsam belki sevgililergününe 40 hediye almistir:)))) onun hesabiyla benim 10 yillik dogungünü sevgililer günü evlilikyildönümü anneler günü hepsi tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?