80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Son düzenleme:

ben toplantıya gidiyrm kızlar akşama görüşürüz vaktim olursa bakalım şewkerim deniycem bugün bişiler

valla sevgililer gününde bişey görmedim eşimden.daha öncekilerde yaptığı şeyle oldu ama bu sefer bişey ayarlayamadı.zaten büyük
şeyler bekleyen biri deilim.
ama bu burnundan getirmeyeceğim anlamına gelmez. 3 gündür tatlı sert çıkışıyorum herkes eşine neler yapıyo bi gül demi alamadın diye.
hatta az önce aradı.ben yine aynı serzenişerde bulunuyorum biraz da nazlanıyorum filan.cumartesi yemeğe gidelim ne istersen alıcam söz dedi.

dedim bile ben babamlara gitcem geçti artık dedim
senin eşin de işini biliyor ha.her alınanı bi hediyeye saymak güzel fikir.
şimdi ben eşime takılıyorum ya böyle bi müddet sonra onun şarteller atıyo.sen bana ne yaptın ne aldın diye söylenmeye başlıyo.valla çekilir gibi deil.fazla uzatmadan ve cılkını çıkarmadan kapatayım bari ben bu sevgililer günü çemkirmelerimi

Son düzenleme:
Konu erkeklere gelmiş Vallahi kızlar kadın psikolojisini de okudum erkek psikolojisini de ama yok yani biz erkek bir kadını anlayamaz belki bu bizlerin kilo vermesinden kat kat kat daha zor ben umudumu kestim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…