80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Konu erkeklere gelmiş Vallahi kızlar kadın psikolojisini de okudum erkek psikolojisini de ama yok yani biz erkek bir kadını anlayamaz belki bu bizlerin kilo vermesinden kat kat kat daha zor ben umudumu kestim...

kesinlikle katılıyorummm senın en hassas olduğun anları bile anlamayabılıyorlar mesela ben hamıleyken ilk bi kaç ay bız o kadar çok kavga ettıkki hayatımın en kötü zamanı gibi gelıyordu o zamanlar hep diyodumkı hamıleliğin ilk zamanları herkes eşine el bebek gül bebek gerçi bende çok çektirm iştim o zaman ama neyse gelip geçiyo amaaannnn

Yani öyle bi dönem de bile gerekli hassasiyeti gösteremiyorlar gösterseler de bu çok kısıtlı yani en çok bi ay dayanırlar gibi geliyo bana

canım teşekkür ederim ben şuan 81 oldum bir kilo daha gitti ama yarın 80,5 olabilirim. Inş. Tabi 3 gündür aynı kilodayım çünkü yarın bir gelişme olmalı öptüm hepinizi çok

canım teşekkür ederim ben şuan 81 oldum bir kilo daha gitti ama yarın 80,5 olabilirim. Inş. Tabi 3 gündür aynı kilodayım çünkü yarın bir gelişme olmalı öptüm hepinizi çok
ayyy inşallah inşallahhh bu haftaa herkesden böylee güzel haberlerr alıyoruzz çokk seviniyorum yaaa maşallahh hepimizeeeeee

ay kiz bizimki biraz naz cekmeyi üstünede nazlaniyor..yahu karnimburnumda ona as erdigi seyleri almaya gittigimi hic unutamiyorum...simdide bitiyor bebekte bebek diye..dedim yok sen o bölümden sinifta kaldin..hamileligimden tutta bu güne kadar..delimiyimde bir cocuk iskencesi daha yasayayim..esasinda cok seviyorum herseyide göze alirim genis aile hastasiyim ama yok sartlarim kocamin bana destek olma derecesi yeni bir bebek icin hic uygun degil...
Yani öyle bi dönem de bile gerekli hassasiyeti gösteremiyorlar gösterseler de bu çok kısıtlı yani en çok bi ay dayanırlar gibi geliyo bana

kesinlikle haklisin

slmm kizlar:) önceden de araniza katilmak istedim, ama tembellik yapip ne yedigimi yazmadim. Simdi kararliyim ama, yazacam :)
Yazdan bu yana 10 kilo verdim, ama simdi 2 kilo aldim yine. 8 kilo vermis gibiyim yani. Neden bilmiyorum ama motivasyonum düstü su son ay... yazdan bu yana her gün aksatmadan yürüyüs yapardim simdi cok zor geliyor disariya cikmak, kis geldigi icin mi acaba:)))

Neyse..

Umarim yakinda tüm kilolarim gider:))

yarin görusuruzzzz:)

maasallah iyi vermissin.insallah.

slmm kızlarrrr ancak geldm eve yemek yapcm şimdi akşama fatmagül varrr ütüm de var btrym de rahat edeym sonra
kızllarrrr ben de bugun 77leri gördüm 77.9 tabii bakalm pazara kaç olcakkk inşş eksik olur fazla olmaz ....

hg güle güle :)))) kolay gelsin canım inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsınnnnn görüşürüzzz

inşallahhh gülümm benimde tartımm güzell haberlerr veriyorr ama hadi hayırlıosıııı bakalımmmmm

kutlarim seni duygucum ya darisi basima basima:)))isteen herkesin basina:))))

ya kızzzlaarrrrrrrr............... ben artık kilo veremiyorum geri almaya başladım hatta... moralim çok bozuukk....

ya kızzzlaarrrrrrrr............... ben artık kilo veremiyorum geri almaya başladım hatta... moralim çok bozuukk....
sen nerelerdesin yavrucummm ben liste paylaşımlarınıda görmez oldummm alırsın tabiiiiiii tamam tamam yumuşuyorum hemennn bozmaa moralini canımmm demekki kaçamak yaptın ki aldınnn kaçamakları kesiyorsunnnc anın atıştırmalık istediğindee hazırlıyorsun bitki çayını içiyorsunnnnn ve normalee dönüyorsunnn tamam mııı canım benim

:26:evet hareket etmiyorumm..baktım kilom gitmiyo niye aç kalıyorum dedim iki gündür besleniyorum açıkcası ama napayım te forumda kilomu değiştirdiğim günden beri bi gelişme yok.2,5 günlük elma diyetiyle 84.8 e düştüm şimdi 86 yım evde eliptik bisikletim var ona yükleneyim ben.mekik aletim var plates topum var leslie var.galiba evet sorun bende.bundan sonra her akşam yazcam bende yediklerimi.motivasyon çok önemliymiş cidden...
duyum
erzurumlu kullanıcısından alıntı
allah allah neden acaba. cokmu yemeye basladin hareketimi kistin doktora sordunmu
doktora gitmiyorum.belkide vakti geldi gitmeliyim.

senin hatan elma diyetiyle başlıyorr zatennnn canım benimm öyle diyetlee bağlanmaa sakın onlar 2 günlükkk birşey biz burda beslenme düzenimizi oturtuyoruzzzz sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruzz gerisi kendiliğinden geliyor zatenn yılların birikimi günlerde gidermii hiççç kaptanımızzz hep listelerin takibimde derdiii şimdi bende çeyrek kaptan oldum yaaa sana diyimmm listelerinnn takibimde olacak ona göre

canım yaa.saol buna gerçekten ihtiyacım var.bugünü yazmıyım yarın başlıyım olmaz mı:26:birde yarın kızlar dışarda buluşalım dedi acaaba yemeği nasıl geçiştirsem ki.onlar hamburger yer :18: bende sebzeli tavuk çorbası içerim aslında.böyle yapıncada cimri diyolar ama olsun yemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…