- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
desinlerrr canımmmm herkess seni sever sen herkesi seversinnn amaa insanın en samimi dostuu kendisidirrrrr onlar iki gün sonradaa nasıl kilo verdin yöntemin ne diyeceklerrr.canım yaa.saolbuna gerçekten ihtiyacım var.bugünü yazmıyım yarın başlıyım olmaz mı:26:birde yarın kızlar dışarda buluşalım dedi acaaba yemeği nasıl geçiştirsem ki.onlar hamburger yer :18: bende sebzeli tavuk çorbası içerim aslında.böyle yapıncada cimri diyolar ama olsun yemicem
iste bu benim sekerim:))) begendim son kurdugun cümlelerini..hayatimizda hep böyle oldu..bizi önce elestirenler sonra örnek aldilar:))desinlerrr canımmmm herkess seni sever sen herkesi seversinnn amaa insanın en samimi dostuu kendisidirrrrr onlar iki gün sonradaa nasıl kilo verdin yöntemin ne diyeceklerrr.
ayyy sevindirik oldummm :))) takdişr edilmekk çok güzel bir duygu yaaa :))) amaaa bakk senin kurduğunn son cümledeeye de bayıldımmmmm önce eleştirenlerr sonraaa örnek aldılarrrr ne kadar doğruuuuuuiste bu benim sekerim:))) begendim son kurdugun cümlelerini..hayatimizda hep böyle oldu..bizi önce elestirenler sonra örnek aldilar:))
güzel güzel paslasiyoruz iste:)) sakla samani gelir zamanida diyorlar...yok bu durumla cok uyusmadi....tasima su ile degirmen dönmez...ii buda olmadi demi..tamam tamam o zaman konuyu damlaya damlaya göl olurla baglayalim ..gram gramda olsa kilo vermeye devam edelim:)))ayyy sevindirik oldummm :))) takdişr edilmekk çok güzel bir duygu yaaa :))) amaaa bakk senin kurduğunn son cümledeeye de bayıldımmmmm önce eleştirenlerr sonraaa örnek aldılarrrr ne kadar doğruuuuuu
:)))))))))) çok güzell bağladıngüzel güzel paslasiyoruz iste:)) sakla samani gelir zamanida diyorlar...yok bu durumla cok uyusmadi....tasima su ile degirmen dönmez...ii buda olmadi demi..tamam tamam o zaman konuyu damlaya damlaya göl olurla baglayalim ..gram gramda olsa kilo vermeye devam edelim:)))
desinlerrr canımmmm herkess seni sever sen herkesi seversinnn amaa insanın en samimi dostuu kendisidirrrrr onlar iki gün sonradaa nasıl kilo verdin yöntemin ne diyeceklerrr.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetesekkürederim:))
çoğu zaman evet canımmm ama bak burda seni düşünennn bir sürüü dostun varrrrrrrrrrhaklı söze ne denir ki diloşş..çok haklısın.insana kendinden başka dost yok...
iste bu benim sekerim:))) begendim son kurdugun cümlelerini..hayatimizda hep böyle oldu..bizi önce elestirenler sonra örnek aldilar:))
çoğu zaman evet canımmm ama bak burda seni düşünennn bir sürüü dostun varrrrrrrrrr
merhaba arkadaşlar..ben 28 yaşındayım evleneli üç yıl oldu ve o günden bu yana inanılmaz kilo aldım şu an hamileyim artık doğuma 2-3 hafta filan kaldı.ama ben zaten zayıf olmayan bedenime bi 20 kilo daha ekledim....demin face te eski resimlerime bakıyodum ne kadar zayıf ne kadar güzel alımlı...eşim bile habire beğenmiş durmuş resimlerimi.bunları yazıyorumm çünkü artık bedenimden nefret eder hala geldim...yemek yiyorum açlar gibi bi saat sonra ne yesem diye düşünüyorum...kendime artık hakim olamıyorum belkide obez oldum gerçekten böyle düşünüyorum.yardıma desteğe ve gaza ihtiyacım var,evlenirken 50-55 kilodaydım şimdi 85 kiloyum..o günlere dönmek en büyük hayalim..ne yemek düzenim var nede hırsım sadece zayıf manken resimlerine bakıp hayal ediyorum...nasıl yapılır,nasıl azmedilir,nasıl ??????yapan ve bunu başarmış arkadaşlarıma çok rica ediyorum...lütfen yardım edin destek olun..martın ortasında doğum yapıcam inşallah,ondan sonra yanınınzdayım...lütfenn cevaplarınızı yardımlarınızı esirgemeyin....
merhaba canımm şu durumda kendinii kötüü hissetmenn boşunaaa bence bu kadar isyan edeceğinee çocuğunn içinn mutlu olmalı sevinmelisinn senin mutsuzluğun onada yansırr ve çocuk bütün ömrü boyunca mutsuz olur animallahhh bak ona göree:) şaka bir yana tatlım biz hep buradayızz ve sana destek olmak için hazırızzzz sennn şimdi kilolarını filan düşünmeden sadecee bebişine odaklannnn onu kucağınaaa alll sonraaa beklemedennn hemen yanımızaa gelll eminimki bennnn eski günlerinee yenidennn kavuşacakk hedeflediğin kiloyaa ulaşacaksınnnnnn sendee o olmayan azimmmm bizdeee elimizdee hazırr bir şekildeee sana kavuşmak için bekliyorr şüphen olmasınnnn
merhaba arkadaşlar..ben 28 yaşındayım evleneli üç yıl oldu ve o günden bu yana inanılmaz kilo aldım şu an hamileyim artık doğuma 2-3 hafta filan kaldı.ama ben zaten zayıf olmayan bedenime bi 20 kilo daha ekledim....demin face te eski resimlerime bakıyodum ne kadar zayıf ne kadar güzel alımlı...eşim bile habire beğenmiş durmuş resimlerimi.bunları yazıyorumm çünkü artık bedenimden nefret eder hala geldim...yemek yiyorum açlar gibi bi saat sonra ne yesem diye düşünüyorum...kendime artık hakim olamıyorum belkide obez oldum gerçekten böyle düşünüyorum.yardıma desteğe ve gaza ihtiyacım var,evlenirken 50-55 kilodaydım şimdi 85 kiloyum..o günlere dönmek en büyük hayalim..ne yemek düzenim var nede hırsım sadece zayıf manken resimlerine bakıp hayal ediyorum...nasıl yapılır,nasıl azmedilir,nasıl ??????yapan ve bunu başarmış arkadaşlarıma çok rica ediyorum...lütfen yardım edin destek olun..martın ortasında doğum yapıcam inşallah,ondan sonra yanınınzdayım...lütfenn cevaplarınızı yardımlarınızı esirgemeyin....
seviyorummm seni bebekkkk
ayyy şey g,ibi oldu buuuu gel bize de pasta çörek börek yiyelimmm :)))) senide sefiyom bebekah canım kıyamam yaaa ben 35 kılo aldım hamıleykenbebeğim 5 aylık şimdi yavaş yavaş veriyorum elma şekeriminde dediği gibi şimdi bebeğine odaklan ama emzirmek çok büyük avantaj böölleee kolaycacık veriverirsin kılocukları sen doğumu yap bize gel
merhaba arkadaşlar..ben 28 yaşındayım evleneli üç yıl oldu ve o günden bu yana inanılmaz kilo aldım şu an hamileyim artık doğuma 2-3 hafta filan kaldı.ama ben zaten zayıf olmayan bedenime bi 20 kilo daha ekledim....demin face te eski resimlerime bakıyodum ne kadar zayıf ne kadar güzel alımlı...eşim bile habire beğenmiş durmuş resimlerimi.bunları yazıyorumm çünkü artık bedenimden nefret eder hala geldim...yemek yiyorum açlar gibi bi saat sonra ne yesem diye düşünüyorum...kendime artık hakim olamıyorum belkide obez oldum gerçekten böyle düşünüyorum.yardıma desteğe ve gaza ihtiyacım var,evlenirken 50-55 kilodaydım şimdi 85 kiloyum..o günlere dönmek en büyük hayalim..ne yemek düzenim var nede hırsım sadece zayıf manken resimlerine bakıp hayal ediyorum...nasıl yapılır,nasıl azmedilir,nasıl ??????yapan ve bunu başarmış arkadaşlarıma çok rica ediyorum...lütfen yardım edin destek olun..martın ortasında doğum yapıcam inşallah,ondan sonra yanınınzdayım...lütfenn cevaplarınızı yardımlarınızı esirgemeyin....[/QUOT]canim dogumuna zaten az kalmis..bende su anda sakinlesmeli ve sabirla dogumunu beklemelisin..bebiside sitrese sokmaktan baska hicbir ise yaramaz bu kaygilar.bebegin dogduktan sonra saglikli bir sekilde bir düzene sokarsin kendini..icinde bir can var..onun varligi hem ruhen hemde bedenen seni yormus anlasilan.hadi toparlan son haftalarinin tadini cikar.ye ic gez:)) sonra kendiliginden gelecek hersey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?