80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

desinlerrr canımmmm herkess seni sever sen herkesi seversinnn amaa insanın en samimi dostuu kendisidirrrrr onlar iki gün sonradaa nasıl kilo verdin yöntemin ne diyeceklerrr.

desinlerrr canımmmm herkess seni sever sen herkesi seversinnn amaa insanın en samimi dostuu kendisidirrrrr onlar iki gün sonradaa nasıl kilo verdin yöntemin ne diyeceklerrr.
iste bu benim sekerim:))) begendim son kurdugun cümlelerini..hayatimizda hep böyle oldu..bizi önce elestirenler sonra örnek aldilar:))

iste bu benim sekerim:))) begendim son kurdugun cümlelerini..hayatimizda hep böyle oldu..bizi önce elestirenler sonra örnek aldilar:))
ayyy sevindirik oldummm :))) takdişr edilmekk çok güzel bir duygu yaaa :))) amaaa bakk senin kurduğunn son cümledeeye de bayıldımmmmm önce eleştirenlerr sonraaa örnek aldılarrrr ne kadar doğruuuuuu

ayyy sevindirik oldummm :))) takdişr edilmekk çok güzel bir duygu yaaa :))) amaaa bakk senin kurduğunn son cümledeeye de bayıldımmmmm önce eleştirenlerr sonraaa örnek aldılarrrr ne kadar doğruuuuuu
güzel güzel paslasiyoruz iste:)) sakla samani gelir zamanida diyorlar...yok bu durumla cok uyusmadi....tasima su ile degirmen dönmez...ii buda olmadi demi..tamam tamam o zaman konuyu damlaya damlaya göl olurla baglayalim ..gram gramda olsa kilo vermeye devam edelim:)))

:)))))))))) çok güzell bağladın

merhaba arkadaşlar..ben 28 yaşındayım evleneli üç yıl oldu ve o günden bu yana inanılmaz kilo aldım şu an hamileyim artık doğuma 2-3 hafta filan kaldı.ama ben zaten zayıf olmayan bedenime bi 20 kilo daha ekledim....demin face te eski resimlerime bakıyodum ne kadar zayıf ne kadar güzel alımlı...eşim bile habire beğenmiş durmuş resimlerimi.bunları yazıyorumm çünkü artık bedenimden nefret eder hala geldim...yemek yiyorum açlar gibi bi saat sonra ne yesem diye düşünüyorum...kendime artık hakim olamıyorum belkide obez oldum gerçekten böyle düşünüyorum.yardıma desteğe ve gaza ihtiyacım var,evlenirken 50-55 kilodaydım şimdi 85 kiloyum..o günlere dönmek en büyük hayalim..ne yemek düzenim var nede hırsım sadece zayıf manken resimlerine bakıp hayal ediyorum...nasıl yapılır,nasıl azmedilir,nasıl ??????yapan ve bunu başarmış arkadaşlarıma çok rica ediyorum...lütfen yardım edin destek olun..martın ortasında doğum yapıcam inşallah,ondan sonra yanınınzdayım...lütfenn cevaplarınızı yardımlarınızı esirgemeyin....

merhaba canımm şu durumda kendinii kötüü hissetmenn boşunaaa bence bu kadar isyan edeceğinee çocuğunn içinn mutlu olmalı sevinmelisinn senin mutsuzluğun onada yansırr ve çocuk bütün ömrü boyunca mutsuz olur animallahhh bak ona göree:) şaka bir yana tatlım biz hep buradayızz ve sana destek olmak için hazırızzzz sennn şimdi kilolarını filan düşünmeden sadecee bebişine odaklannnn onu kucağınaaa alll sonraaa beklemedennn hemen yanımızaa gelll eminimki bennnn eski günlerinee yenidennn kavuşacakk hedeflediğin kiloyaa ulaşacaksınnnnnn sendee o olmayan azimmmm bizdeee elimizdee hazırr bir şekildeee sana kavuşmak için bekliyorr şüphen olmasınnnn

ah canım kıyamam yaaa ben 35 kılo aldım hamıleyken bebeğim 5 aylık şimdi yavaş yavaş veriyorum elma şekeriminde dediği gibi şimdi bebeğine odaklan ama emzirmek çok büyük avantaj böölleee kolaycacık veriverirsin kılocukları sen doğumu yap bize gel

seviyorummm seni bebekkkk

ayyy şey g,ibi oldu buuuu gel bize de pasta çörek börek yiyelimmm :)))) senide sefiyom bebek

inşallah doğumdan sonra yanınızdayım..desteğin içinde teşekkür ederim...
yardımlarınızla umarım eski halime dönebilirim.ozaman mutlaka resmimi paylaşıcam burda sayenizde başardım diycem inşallah..allah herkese yardımcı olsun çünkü gerçekten insanın başına gelmeden bunun ne kadar büyük bi sıkıntı dert olduğunu bilmiyo,şu an bunları birisi okusa güler belkide ne dertler var diye..ama bunu yaşamak lazım anlayabilmek için..

sabah:
2 dilim kepekli ekmek
peynir
1tk sarelle

ara:
iki bebe büskivisi

ögle:
2 dilim ekmek
bir tabak kuru fasulye
3-5 kasik pirinc pilavi

ara:
6-7 kasik kurufasulye

aksam:
3-5 kasik pilav
yarim tabak kuru fasulye( ya bu günde hic kurufasulye yiyememisim degilmi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…