sabah haşlanmış yumurta 1 kk peynir yarım bardak süt 1 dilim ekmek
ara yarım ayva
öğlen 1 kase çorba 1 dlim ekmek 1 konserve light ton balığı
ara 1 avuç kuru üzüm
akşam 1 kase çorba 2 3 kaşık bulgur pilavı cacık
gece 2 3 kuru pasta:
yoldasim ya aksama kadar cok güzel gitmissin ama aksamki kurupasta bozmus olayi..yiyecektin madem bari ögle yeseydin..genede basarili kutlarim senisabah haşlanmış yumurta 1 kk peynir yarım bardak süt 1 dilim ekmek
ara yarım ayva
öğlen 1 kase çorba 1 dlim ekmek 1 konserve light ton balığı
ara 1 avuç kuru üzüm
akşam 1 kase çorba 2 3 kaşık bulgur pilavı cacık
gece 2 3 kuru pasta:
hahahaa havaylami besleniyorsun ha senide kutlarim sekerim ya güldürdün benibence süpersin havayla mı yaşıyosun??ben sadece öğlene kadar bunları yemişimdir heralde...aklına yemek gelmiyo mu gelince nasıl kendine mani oluyosun??
geliyo gelmezmii alışveriş düşünüyorum yaz tatılını düşünüyorum kocamı düşünüyorumbence süpersin havayla mı yaşıyosun??ben sadece öğlene kadar bunları yemişimdir heralde...aklına yemek gelmiyo mu gelince nasıl kendine mani oluyosun??
fıstıkmısınkizlar face yeni foto kuydum duyurulur
yok kiz fistik yanimdaki ufaklik:)))geliyo gelmezmii alışveriş düşünüyorum yaz tatılını düşünüyorum kocamı düşünüyorum
fıstıkmısın
elin alistiktan sonra cok kolay gelecek merak etme.ona güvenipte yeme bosuna..nasilsa ticker yaparim veririm kilocuklarimi diye:)))şu ticker ı yapayım derken kesin iki verdim ben gidip de tartılayım bari..ne zormuşş yaa.kilo vermek kadar nerdeyse
elin alistiktan sonra cok kolay gelecek merak etme.ona güvenipte yeme bosuna..nasilsa ticker yaparim veririm kilocuklarimi diye:)))
evet ögrenicen canim.ögrenmeye tickerden devam edebilirsin kilon görünmüyor cünkübu hiç aklıma gelmemişti:)bide işin bu yönü var yani:)ben yeniyim ya bilemiyorum pek artık öğrencess:))))
elin alistiktan sonra cok kolay gelecek merak etme.ona güvenipte yeme bosuna..nasilsa ticker yaparim veririm kilocuklarimi diye:)))
elbette siliniyor.yapistidigin yerden silersin degisiklikleri kaydet dersin olur biter...görünüse göre silinmis bile:)) tickerin yok.bu ticker ı şimdilik deneme yapmıştımda istersem siliniyomu
elbette siliniyor.yapistidigin yerden silersin degisiklikleri kaydet dersin olur biter...görünüse göre silinmis bile:)) tickerin yok.
hatanin büyügünüde orada yapmissin ya zaten.arada birseyler alsaydin daha cok sitrese girer ve vermek icin gayret ederdin..bosverelim simdi bunlari önümüze bakalim..ama bebegin olanakadarda gelmemezlik yapma buraya..erken motive iyidir.sahi bebeginin cinsiyeti ne..ilk ílk bebeginmievet değiştirdim.ama şu an zaten kilo vermem olanıksız.doğumdan hemen sonra burdayım ama.inşallah hayalimdeki gibi kilo verip eski görüntüme yeniden dönebilirim.
o günlerden kialma hiç bişeyimi atamadım belki zayıflar yeniden giyerim umuduyla...ve bşeyi fark ettim o günden beri hiç doğru dürüst bişey alıp giymemişim 3 senedir,eşofmanlar büyük rahat şeyler...kot bile giymemişim desem inanır mısınız???
elbette siliniyor.yapistidigin yerden silersin degisiklikleri kaydet dersin olur biter...görünüse göre silinmis bile:)) tickerin yok.
hatanin büyügünüde orada yapmissin ya zaten.arada birseyler alsaydin daha cok sitrese girer ve vermek icin gayret ederdin..bosverelim simdi bunlari önümüze bakalim..ama bebegin olanakadarda gelmemezlik yapma buraya..erken motive iyidir.sahi bebeginin cinsiyeti ne..ilk ílk bebeginmi
insallah canim insallah...bu benim ilk bebeğim allah nasip ederse,cinsiyeti erkekmiş:)bebek olana kadar devam ama.ben zaten sizin yazıları hep okuyodum ilk kez yazdım bende,ticker yaptım sayenizde hevese geldim.inşallah kiloda vercem:)
insallah canim insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?