80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah haşlanmış yumurta 1 kk peynir yarım bardak süt 1 dilim ekmek
ara yarım ayva
öğlen 1 kase çorba 1 dlim ekmek 1 konserve light ton balığı
ara 1 avuç kuru üzüm
akşam 1 kase çorba 2 3 kaşık bulgur pilavı cacık
gece 2 3 kuru pasta:

bence süpersin havayla mı yaşıyosun??ben sadece öğlene kadar bunları yemişimdir heralde...aklına yemek gelmiyo mu gelince nasıl kendine mani oluyosun??

yoldasim ya aksama kadar cok güzel gitmissin ama aksamki kurupasta bozmus olayi..yiyecektin madem bari ögle yeseydin..genede basarili kutlarim seni

bence süpersin havayla mı yaşıyosun??ben sadece öğlene kadar bunları yemişimdir heralde...aklına yemek gelmiyo mu gelince nasıl kendine mani oluyosun??
hahahaa havaylami besleniyorsun ha senide kutlarim sekerim ya güldürdün beni

geliyo gelmezmii alışveriş düşünüyorum yaz tatılını düşünüyorum kocamı düşünüyorum

kizlar face yeni foto kuydum duyurulur
fıstıkmısın

şu ticker ı yapayım derken kesin iki verdim ben gidip de tartılayım bari..ne zormuşş yaa.kilo vermek kadar nerdeyse

elin alistiktan sonra cok kolay gelecek merak etme.ona güvenipte yeme bosuna..nasilsa ticker yaparim veririm kilocuklarimi diye:)))

bu hiç aklıma gelmemişti:)bide işin bu yönü var yani:)ben yeniyim ya bilemiyorum pek artık öğrencess:))))

simdi gördüm tickerini..bizim irem kaptaninkiyle ayni olmus..cicekli böcekli:))ciceklerde ayni böceklerde:)

elbette siliniyor.yapistidigin yerden silersin degisiklikleri kaydet dersin olur biter...görünüse göre silinmis bile:)) tickerin yok.

evet değiştirdim.ama şu an zaten kilo vermem olanıksız.doğumdan hemen sonra burdayım ama.inşallah hayalimdeki gibi kilo verip eski görüntüme yeniden dönebilirim.
o günlerden kialma hiç bişeyimi atamadım belki zayıflar yeniden giyerim umuduyla...ve bşeyi fark ettim o günden beri hiç doğru dürüst bişey alıp giymemişim 3 senedir,eşofmanlar büyük rahat şeyler...kot bile giymemişim desem inanır mısınız???

hatanin büyügünüde orada yapmissin ya zaten.arada birseyler alsaydin daha cok sitrese girer ve vermek icin gayret ederdin..bosverelim simdi bunlari önümüze bakalim..ama bebegin olanakadarda gelmemezlik yapma buraya..erken motive iyidir.sahi bebeginin cinsiyeti ne..ilk ílk bebeginmi

elbette siliniyor.yapistidigin yerden silersin degisiklikleri kaydet dersin olur biter...görünüse göre silinmis bile:)) tickerin yok.

bu benim ilk bebeğim allah nasip ederse,cinsiyeti erkekmiş:)bebek olana kadar devam ama.ben zaten sizin yazıları hep okuyodum ilk kez yazdım bende,ticker yaptım sayenizde hevese geldim.inşallah kiloda vercem:)

Kızlarrr bugün gelemedim yanınıza sabahın köründen beri dışardaydım eve döndüğümde çok yorulmuştum yemek bile yemeden uyumuşum o yüzden akşam yemeği yattı... sonra uyandım ama saat 10 dan sonrada yemek içime sinmedi... midem grulduyo biraz leblebiyle bastırdık onuda:))

bugünkü menümü yazayım bari

sabah

1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
1 tk bal
2 yeşil 2 siyah zeytin

ara

4 light bisküvi

öğlen

4 tane ızgara köfte
bol salata
ayran

ara

4 light bisküvi

akşam

yok

ara

1 avuç leblebi

suda fazla içemedim bitki çayıda sabah 1 yeşil çay şimdide 5i bir arada içiyorum

yarın düzene girerim inşallahhhh

sabah: bir dilim kızarmış kepekli ekmek bir kk peynir
dört adet zeytin bi bardak portakal suyu bir domates
ara: bi şekersiz çay
öğle yok
ara: üç adet peynirli domatesli biskuvi ve yarım kase yogurt
akşam : iki yk et yemeği üç yk patates püresi
közlenmiş biberli patlıcan salatası
iki tane yeşilçay
yarım kase patlamış mısır
spor : yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…