iyi olmaz olurmu hiç cnmmm benim çok iyi bir haber tbrk ederim dün kek de yemeseymişsin iyi olurmuş ama neyse artıkgünaydinlar herkese...dün aksam sadece balik,salata,1 dilim ke ile günü kapttm aksam 88.5 geldim cok da iyi deil ama íns ii olur hepimiz icin çoook güzel bi gün olur ins görusurüüüz...p
:26:evet hareket etmiyorumm..baktım kilom gitmiyo niye aç kalıyorum dedim iki gündür besleniyorum açıkcasıama napayım te forumda kilomu değiştirdiğim günden beri bi gelişme yok.2,5 günlük elma diyetiyle 84.8 e düştüm şimdi 86 yım evde eliptik bisikletim var ona yükleneyim ben.mekik aletim var plates topum var leslie var.galiba evet sorun bende.bundan sonra her akşam yazcam bende yediklerimi.motivasyon çok önemliymiş cidden...
duyum
erzurumlu kullanıcısından alıntı
ya kızzzlaarrrrrrrr............... ben artık kilo veremiyorum geri almaya başladım hatta... moralim çok bozuukk....
allah allah neden acaba. cokmu yemeye basladin hareketimi kistin doktora sordunmu
doktora gitmiyorum.belkide vakti geldi gitmeliyim.
canım yaa.saolbuna gerçekten ihtiyacım var.bugünü yazmıyım yarın başlıyım olmaz mı:26:birde yarın kızlar dışarda buluşalım dedi acaaba yemeği nasıl geçiştirsem ki.onlar hamburger yer :18: bende sebzeli tavuk çorbası içerim aslında.böyle yapıncada cimri diyolar ama olsun yemicem
haklı söze ne denir ki diloşş..çok haklısın.insana kendinden başka dost yok...
canım Allah hayırlı doğumlar versin.sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah.evlenirkenki kilon çok iyiymiş sanırım o yüzden 85 kilo seni çok üzüyor haklısın da.ama o kadar felaket bi durum deil canım.ben 89 kilo ile hamile kalıp 104 kilo ile doğum yapmıştım.doğumdan sonra ise 94 filandım.moral olsun sana.doğumla birazı gider.birazı da emzirme ile gider.yine incelirsin.yeterki sağlığınız yerinde olsun.doğumdan sonra katılırsın bize hemen.nasıl olsa biz epey daha burada olucaz.merhaba arkadaşlar..ben 28 yaşındayım evleneli üç yıl oldu ve o günden bu yana inanılmaz kilo aldım şu an hamileyim artık doğuma 2-3 hafta filan kaldı.ama ben zaten zayıf olmayan bedenime bi 20 kilo daha ekledim....demin face te eski resimlerime bakıyodum ne kadar zayıf ne kadar güzel alımlı...eşim bile habire beğenmiş durmuş resimlerimi.bunları yazıyorumm çünkü artık bedenimden nefret eder hala geldim...yemek yiyorum açlar gibi bi saat sonra ne yesem diye düşünüyorum...kendime artık hakim olamıyorum belkide obez oldum gerçekten böyle düşünüyorum.yardıma desteğe ve gaza ihtiyacım var,evlenirken 50-55 kilodaydım şimdi 85 kiloyum..o günlere dönmek en büyük hayalim..ne yemek düzenim var nede hırsım sadece zayıf manken resimlerine bakıp hayal ediyorum...nasıl yapılır,nasıl azmedilir,nasıl ??????yapan ve bunu başarmış arkadaşlarıma çok rica ediyorum...lütfen yardım edin destek olun..martın ortasında doğum yapıcam inşallah,ondan sonra yanınınzdayım...lütfenn cevaplarınızı yardımlarınızı esirgemeyin....
piava ve kuru fasülyeye çalışmışsın baya.sabah:
2 dilim kepekli ekmek
peynir
1tk sarelle
ara:
iki bebe büskivisi
ögle:
2 dilim ekmek
bir tabak kuru fasulye
3-5 kasik pirinc pilavi
ara:
6-7 kasik kurufasulye
aksam:
3-5 kasik pilav
yarim tabak kuru fasulye( ya bu günde hic kurufasulye yiyememisim degilmi:))
kuru pastaya kadar çok güzel gitmiş.keşke 1 adet yiyip bıraksaydın veya öğlen yeseydin.sabah haşlanmış yumurta 1 kk peynir yarım bardak süt 1 dilim ekmek
ara yarım ayva
öğlen 1 kase çorba 1 dlim ekmek 1 konserve light ton balığı
ara 1 avuç kuru üzüm
akşam 1 kase çorba 2 3 kaşık bulgur pilavı cacık
gece 2 3 kuru pasta:
akşamı mecburiyetten yapamamışsın.diğerleri de güzel afiyet olsunKızlarrr bugün gelemedim yanınıza sabahın köründen beri dışardaydım eve döndüğümde çok yorulmuştum yemek bile yemeden uyumuşum o yüzden akşam yemeği yattı... sonra uyandım ama saat 10 dan sonrada yemek içime sinmedi... midem grulduyo biraz leblebiyle bastırdık onuda:))
bugünkü menümü yazayım bari
sabah
1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
1 tk bal
2 yeşil 2 siyah zeytin
ara
4 light bisküvi
öğlen
4 tane ızgara köfte
bol salata
ayran
ara
4 light bisküvi
akşam
yok
ara
1 avuç leblebi
suda fazla içemedim bitki çayıda sabah 1 yeşil çay şimdide 5i bir arada içiyorum
yarın düzene girerim inşallahhhh
öğleni niye atladın bakayım.portakal suyu hazır ise tercih etme.yüksek şeker içeriyorlarsabah: bir dilim kızarmış kepekli ekmek bir kk peynir
dört adet zeytin bi bardak portakal suyu bir domates
ara: bi şekersiz çay
öğle yok
ara: üç adet peynirli domatesli biskuvi ve yarım kase yogurt
akşam : iki yk et yemeği üç yk patates püresi
közlenmiş biberli patlıcan salatası
iki tane yeşilçay
yarım kase patlamış mısır
spor : yok
günaydinlar herkese...dün aksam sadece balik,salata,1 dilim ke ile günü kapttm aksam 88.5 geldim cok da iyi deil ama íns ii olur hepimiz icin çoook güzel bi gün olur ins görusurüüüz...p
günaydın bebeğimmmm iyi gibiyim ama öğleden sonraa çok sıkılıyorumm :)))alıntı yaparken seninkini altamışım.akşam menüsü çok güzel bir tercih tebrikler canım. aifiyet olsun
elmaşekerim canım günaydın.dün çok sıkılmıştın bugün iyimisin.
canım işe kahvaltınla başlayalımmm çok ama çok zayoffff 1 dlm ekmekk var sadeceee onun 2 olması gerekirdiii yoğurt tamam ama yumurtan zeytinin nerdee çalışıyorsunn vaktin yokturr belkiii istersen akşamdan kaynat koy dolabaaa çaylarıı ara öğüden saymanızzz hata bir kereee yine çalışıyorsun belki meyve yiyemiyorsun kuzum amaa leblebi al yanına en azından akşam yemeğindee makarnaa gözüme batmadı açıkcası amaa keşkee çorba olmasaydıııı haliylee bütün günün boşluğunu 2 elmaylaa kapatmaya çalışmışsın oda geceye biraz fazla olmuşgünaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün hemen dünkü menümü yazayım
sabah:1 dilim kepek ekmek yıoğurt bi b. çay
ara:1 b çay
öğle :3 dilim kepek ekmek kıymalın yumurta 1 b çay
ara:1b çay
akşam:çorba salata yoğurt bi küçük tabak makarna (bu olmadı biliyrm ama eve geldim yemek yok toplantıdan geç geldim acele yapabildiğim yemek bu)
ara:2 elma 2 kaşık yoğurt
bitki çayları:1 b yeşilçay 1.b rezene 3 b meta çayı 2 b adını bilmiyrm ama çok lezzetli bi çay köyden topladık
kuzummmm kuzummmmm ev topluyorumm ben sen ne yapıyorsunnnayyyy iki kaptan ve ben varım kıızlar naparsınız bakam siz iki kaptan
ayy ders arası bi gözümle size bakıyrm işte teneffüslerde falan yazıyrm bazen onlar yazı falan yazıyo öğrencieri beklerken sizinle olmaya çalışıyrm canım hadi öpüldün ben bakam nasıl yazmışlarcanım işe kahvaltınla başlayalımmm çok ama çok zayoffff 1 dlm ekmekk var sadeceee onun 2 olması gerekirdiii yoğurt tamam ama yumurtan zeytinin nerdee çalışıyorsunn vaktin yokturr belkiii istersen akşamdan kaynat koy dolabaaa çaylarıı ara öğüden saymanızzz hata bir kereee yine çalışıyorsun belki meyve yiyemiyorsun kuzum amaa leblebi al yanına en azından akşam yemeğindee makarnaa gözüme batmadı açıkcası amaa keşkee çorba olmasaydıııı haliylee bütün günün boşluğunu 2 elmaylaa kapatmaya çalışmışsın oda geceye biraz fazla olmuş
canım çok sağol haklısın biraz dengesiz bi beslenmem var aslında akşamdan kaynatmak doğru bi düşünce aralar içinde bişiler düşünmek lzaım dediğin gibi ama akşam çorbanın sadece suyundan bi kaç kaşık aldım ama tavsiyelerin için teşekkürlwer dikkat etmeye çalışcam şekerim kaptanım
kuzummmm kuzummmmm ev topluyorumm ben sen ne yapıyorsunnn
kahvaltı az olmuş ara öğün yok canım.günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün hemen dünkü menümü yazayım
sabah:1 dilim kepek ekmek yıoğurt bi b. çay
ara:1 b çay
öğle :3 dilim kepek ekmek kıymalın yumurta 1 b çay
ara:1b çay
akşam:çorba salata yoğurt bi küçük tabak makarna (bu olmadı biliyrm ama eve geldim yemek yok toplantıdan geç geldim acele yapabildiğim yemek bu)
ara:2 elma 2 kaşık yoğurt
bitki çayları:1 b yeşilçay 1.b rezene 3 b meta çayı 2 b adını bilmiyrm ama çok lezzetli bi çay köyden topladık
selam kızlar iki gündür pek uğrayamıyorum
çarşamba akşam altın günüm vardı arkadaşa gittik. yarım dilim kek, ufacık yani yarım dilim kek kadardır
d mozaik pasta yedim kaçamak.dün akşam da misafir geldi.bi dilim pasta iki tane kurupasta yedim kaçamak.onun dışında spor yaptım.inş tartıya yansımaz kaçamaklarım.
ayy ders arası bi gözümle size bakıyrm işte teneffüslerde falan yazıyrm bazen onlar yazı falan yazıyo öğrencieri beklerken sizinle olmaya çalışıyrm canım hadi öpüldün ben bakam nasıl yazmışlar
ay bende güzel yazma takıntısı var çocukları helak ediym güzel yazı yazın die[/QUOTE
çok iyi yapıyorsun cnmmm benim yazım eskiden de bozukdu halen bozukkk :))) düzeltmeye çalıştım ama olmadı bende kendi haline bıraktımmm
tühhhhhhh kötü olmuşşşş ama mecburi durumlarrrr spor telafi eder inşallahhhhh canımmmmselam kızlar iki gündür pek uğrayamıyorum
çarşamba akşam altın günüm vardı arkadaşa gittik. yarım dilim kek, ufacık yani yarım dilim kek kadardır
d mozaik pasta yedim kaçamak.dün akşam da misafir geldi.bi dilim pasta iki tane kurupasta yedim kaçamak.onun dışında spor yaptım.inş tartıya yansımaz kaçamaklarım.
evet oda yokkkkk nerde bizim elemanlarımız yaaaaaaaaakızlar bi deniz kum vardı nerelerde ya hiç görünmüyo ne zamandır
hatta bide asutaha vardı asuman bizim ilk geldiğimizde o ayrılmamıştı nerelerdeler ya sessiz sedasız gittiler haevet oda yokkkkk nerde bizim elemanlarımız yaaaaaaaaa
hatta bide asutaha vardı asuman bizim ilk geldiğimizde o ayrılmamıştı nerelerdeler ya sessiz sedasız gittiler ha
tamam canım afiyet olsunneyse elmam şekerim ben gidiyimde bi karnımı doyurayım acıktım sabah evde bidilim kepek ekmek yedim bide geldim burda simit yedim inş ayarı kaçırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?