80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydinlar herkese...dün aksam sadece balik,salata,1 dilim ke ile günü kapttm aksam 88.5 geldim cok da iyi deil ama íns ii olur hepimiz icin çoook güzel bi gün olur ins görusurüüüz...p

günaydinlar herkese...dün aksam sadece balik,salata,1 dilim ke ile günü kapttm aksam 88.5 geldim cok da iyi deil ama íns ii olur hepimiz icin çoook güzel bi gün olur ins görusurüüüz...p
iyi olmaz olurmu hiç cnmmm benim çok iyi bir haber tbrk ederim dün kek de yemeseymişsin iyi olurmuş ama neyse artık

haklı söze ne denir ki diloşş..çok haklısın.insana kendinden başka dost yok...

birinci yanlış elma diyeti ile kendini açlığa mahkum etmen ikinci yanlış bunun sonucunda kilo veremiyorum diye diyeti sallaman.diyet yaptığın halde kilonun değişmediği zamanlar da olacak hatta diyet yaptığın halde artı da çıktığın zamanlar olacak.ama bunlara aldanma.dyetini bozma.bir öğünde kaçamak yaptıysan diğer öğün ve ya en kötüsü ertesi gün diyetine aynen devam et canım.sabradeceğiz başka yolu yok.yemek yiyip yiyip şişmektense yediklerimize dikkat edelim zor da olsa mükafatı geliyor.o ibre öyle veya aşağıya iniyor mutlaka.bir de kimsenin ne dediğini umursama.dışarıda yiyeceksen salata çorba yiyebilirsin.ızgara-ayran yiyebilirsin.orada olanların içinden sana uyacak hafif bir seçenek bulursun.tek çorba olacak diye bişey yok.ama hamburger olmasın.kof kalori.ve tokta tutmaz hemen acıkacaksın daha fazlasını yemek isteyeceksin

canım Allah hayırlı doğumlar versin.sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah.evlenirkenki kilon çok iyiymiş sanırım o yüzden 85 kilo seni çok üzüyor haklısın da.ama o kadar felaket bi durum deil canım.ben 89 kilo ile hamile kalıp 104 kilo ile doğum yapmıştım.doğumdan sonra ise 94 filandım.moral olsun sana.doğumla birazı gider.birazı da emzirme ile gider.yine incelirsin.yeterki sağlığınız yerinde olsun.doğumdan sonra katılırsın bize hemen.nasıl olsa biz epey daha burada olucaz.
piava ve kuru fasülyeye çalışmışsın baya.

kuru pastaya kadar çok güzel gitmiş.keşke 1 adet yiyip bıraksaydın veya öğlen yeseydin.

akşamı mecburiyetten yapamamışsın.diğerleri de güzel afiyet olsun
öğleni niye atladın bakayım.portakal suyu hazır ise tercih etme.yüksek şeker içeriyorlar

alıntı yaparken seninkini altamışım.akşam menüsü çok güzel bir tercih tebrikler canım. aifiyet olsun

elmaşekerim canım günaydın.dün çok sıkılmıştın bugün iyimisin.

dünkü menü
sabah:2 dilim köy ekmeği+1 kk peynir+1 tk sarelle+çay
ara:yeşil çay
öğle:1 kase domates çorba+1 küçük tavuk but+yrm tabak bulgur pilavı+ayran
ara:1 elma+şekersiz kahve+beşibiyerde çay
akşam:1 kase sütlü çorba+avuç içi kadar kıymalı yumurta+6 kaşık susuz bezelye+3 kaşık makarna+biraz yeşillik
ara:7-8 badem+adaçayı

Son düzenleme:
selam kızlar iki gündür pek uğrayamıyorum
çarşamba akşam altın günüm vardı arkadaşa gittik. yarım dilim kek, ufacık yani yarım dilim kek kadardır
d mozaik pasta yedim kaçamak.dün akşam da misafir geldi.bi dilim pasta iki tane kurupasta yedim kaçamak.onun dışında spor yaptım.inş tartıya yansımaz kaçamaklarım.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün hemen dünkü menümü yazayım

sabah:1 dilim kepek ekmek yıoğurt bi b. çay

ara:1 b çay

öğle :3 dilim kepek ekmek kıymalın yumurta 1 b çay

ara:1b çay

akşam:çorba salata yoğurt bi küçük tabak makarna (bu olmadı biliyrm ama eve geldim yemek yok toplantıdan geç geldim acele yapabildiğim yemek bu)

ara:2 elma 2 kaşık yoğurt

bitki çayları:1 b yeşilçay 1.b rezene 3 b meta çayı 2 b adını bilmiyrm ama çok lezzetli bi çay köyden topladık

Son düzenleme:
canım işe kahvaltınla başlayalımmm çok ama çok zayoffff 1 dlm ekmekk var sadeceee onun 2 olması gerekirdiii yoğurt tamam ama yumurtan zeytinin nerdee çalışıyorsunn vaktin yokturr belkiii istersen akşamdan kaynat koy dolabaaa çaylarıı ara öğüden saymanızzz hata bir kereee yine çalışıyorsun belki meyve yiyemiyorsun kuzum amaa leblebi al yanına en azından akşam yemeğindee makarnaa gözüme batmadı açıkcası amaa keşkee çorba olmasaydıııı haliylee bütün günün boşluğunu 2 elmaylaa kapatmaya çalışmışsın oda geceye biraz fazla olmuş
ayyyy iki kaptan ve ben varım kıızlar naparsınız bakam siz iki kaptan
kuzummmm kuzummmmm ev topluyorumm ben sen ne yapıyorsunnn

ayy ders arası bi gözümle size bakıyrm işte teneffüslerde falan yazıyrm bazen onlar yazı falan yazıyo öğrencieri beklerken sizinle olmaya çalışıyrm canım hadi öpüldün ben bakam nasıl yazmışlar
ay bende güzel yazma takıntısı var çocukları helak ediym güzel yazı yazın die

kahvaltı az olmuş ara öğün yok canım.

kaçamaklar üstüste gelmiş.spor telefi eder inşallah canım

neyse elmam şekerim ben gidiyimde bi karnımı doyurayım acıktım sabah evde bidilim kepek ekmek yedim bide geldim burda simit yedim inş ayarı kaçırmam

Tekrardan merabalar öğle yemeğimi yedim ve geldim 2 kase arabaşı çorbası içtim :)) ama çok kötü reflü denebilecek ağrım var resmen yadiğim şey midemi bulana kadar yanıyorum ya sanırım sabah içtiğim limonlu sıcak su beni böle yaptı of ya çok kötü(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…