canım Allah hayırlı doğumlar versin.sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah.evlenirkenki kilon çok iyiymiş sanırım o yüzden 85 kilo seni çok üzüyor haklısın da.ama o kadar felaket bi durum deil canım.ben 89 kilo ile hamile kalıp 104 kilo ile doğum yapmıştım.doğumdan sonra ise 94 filandım.moral olsun sana.doğumla birazı gider.birazı da emzirme ile gider.yine incelirsin.yeterki sağlığınız yerinde olsun.doğumdan sonra katılırsın bize hemen.nasıl olsa biz epey daha burada olucaz.
merhaba,doğumum martın ortasında inşallah ama ben ozamana kadar buranın müdavimi olucam sanırım.burdaki kızların yediklerini görünce belki ar eder bende yemem.evlendiğimde 50-55 kiloydum.doğum kontrol hapı sayesinde ve kaynanamın yemekleriyle üç yılda 10 kilo aldım.bide hamile kaldım 20 de öyle aldım..kendimden ne kadar nefret etsem az anlıycan...inşallah burdaki arkadaşların yardımıyla eski halime dönmek istiyorum..işte benim hikayem bu.
ayyy allah yardımcın olsun canımmm çok kötü vallaaaaaaa bir daha içmee istersennnn çeşme suyuna 1 2 damla damlat yeterrrTekrardan merabalar öğle yemeğimi yedim ve geldim 2 kase arabaşı çorbası içtim :)) ama çok kötü reflü denebilecek ağrım var resmen yadiğim şey midemi bulana kadar yanıyorum yasanırım sabah içtiğim limonlu sıcak su beni böle yaptı of ya çok kötü (
ol tabikide canımmmmmm dönersin hiç merak etmeee hergün takip edersen hemm beslenme düzenininde nasıl şekilleneceğiniii bilirsinnnn ben dilara dün söyleidm mi hatırlamıyorum ama hg aramızaaaa wintersun( irem) kaptanımız bendeee onun ortağı çeyrek kaptanımmmcanım Allah hayırlı doğumlar versin.sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah.evlenirkenki kilon çok iyiymiş sanırım o yüzden 85 kilo seni çok üzüyor haklısın da.ama o kadar felaket bi durum deil canım.ben 89 kilo ile hamile kalıp 104 kilo ile doğum yapmıştım.doğumdan sonra ise 94 filandım.moral olsun sana.doğumla birazı gider.birazı da emzirme ile gider.yine incelirsin.yeterki sağlığınız yerinde olsun.doğumdan sonra katılırsın bize hemen.nasıl olsa biz epey daha burada olucaz.
merhaba,doğumum martın ortasında inşallah ama ben ozamana kadar buranın müdavimi olucam sanırım.burdaki kızların yediklerini görünce belki ar eder bende yemem.evlendiğimde 50-55 kiloydum.doğum kontrol hapı sayesinde ve kaynanamın yemekleriyle üç yılda 10 kilo aldım.bide hamile kaldım 20 de öyle aldım..kendimden ne kadar nefret etsem az anlıycan...inşallah burdaki arkadaşların yardımıyla eski halime dönmek istiyorum..işte benim hikayem bu.
( ay bunu yazmakdaa güzel birşeymişş yaaa sağoll iremcimmm )
canım ben 95 falandım doğuma gittiğimde kırkım çıkınca 75 e inmiştim önemli olan şimdiki kilon değil kırkın çıkınca zaten eski kilona dönersiin kırktan sonra dikkat edersen normalden daha hızlı verirsin ben kırkım çıkınca dikkat etmedim yaklaşık on kiloyu geri aldım bence şuan sadece mutluluklarını yaşa ve bebeğine konsantre ol kilo emin ol vereceksin sakın eşinin yanında falan kendimden nefret ediyrm çok çirkinim falanda deme bencecanım Allah hayırlı doğumlar versin.sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah.evlenirkenki kilon çok iyiymiş sanırım o yüzden 85 kilo seni çok üzüyor haklısın da.ama o kadar felaket bi durum deil canım.ben 89 kilo ile hamile kalıp 104 kilo ile doğum yapmıştım.doğumdan sonra ise 94 filandım.moral olsun sana.doğumla birazı gider.birazı da emzirme ile gider.yine incelirsin.yeterki sağlığınız yerinde olsun.doğumdan sonra katılırsın bize hemen.nasıl olsa biz epey daha burada olucaz.
Tekrardan merabalar öğle yemeğimi yedim ve geldim 2 kase arabaşı çorbası içtim :)) ama çok kötü reflü denebilecek ağrım var resmen yadiğim şey midemi bulana kadar yanıyorum yasanırım sabah içtiğim limonlu sıcak su beni böle yaptı of ya çok kötü (
öğlen ne yedin cnmmmm ben ne yiyeceğimi bilmiyorum yaaaa evde bayat birşey de yok :)canım ben 95 falandım doğuma gittiğimde kırkım çıkınca 75 e inmiştim önemli olan şimdiki kilon değil kırkın çıkınca zaten eski kilona dönersiin kırktan sonra dikkat edersen normalden daha hızlı verirsin ben kırkım çıkınca dikkat etmedim yaklaşık on kiloyu geri aldım bence şuan sadece mutluluklarını yaşa ve bebeğine konsantre ol kilo emin ol vereceksin sakın eşinin yanında falan kendimden nefret ediyrm çok çirkinim falanda deme bence
öğlen ne yedin cnmmmm ben ne yiyeceğimi bilmiyorum yaaaa evde bayat birşey de yok :)
valla daha yemedik erkekler cumaya gitti bizde çakmak bulamadık onları bekliyoz yemek için ama patatesli yumurta yapcakmışız bugün yine bana uyan bi menü değil ama az yemeye çalışcam biraz önce bi elma yedim bakalım akşama napcaz
canım ben 95 falandım doğuma gittiğimde kırkım çıkınca 75 e inmiştim önemli olan şimdiki kilon değil kırkın çıkınca zaten eski kilona dönersiin kırktan sonra dikkat edersen normalden daha hızlı verirsin ben kırkım çıkınca dikkat etmedim yaklaşık on kiloyu geri aldım bence şuan sadece mutluluklarını yaşa ve bebeğine konsantre ol kilo emin ol vereceksin sakın eşinin yanında falan kendimden nefret ediyrm çok çirkinim falanda deme bence
benimde tek umudum o zaten bi arkadaşım geçen sene doğumdan sonra sadece emzirerek 30 kilo verdi,ben dikkat etmeye çalışıcam inşallah,evde eklptik bisiklet var şimdi binemiyorum ama doğumdan sonra inmiycem üstünden.ben zayıf olmak için hep çok dikkat ettim bıraktığım anda kilo alırdım eskiden ve evlendikten sonra öyle bi bırakmışım ki yani bilmiyorum,eskiden sadece kahvaltıda bir dilimk.ekmek yerken şimdi bir deseler nasıl doyucam onunla diyorum.artık ne gözüm ne midem doyuyo e 30-35 kilo alınca insan sadece yemek için yaşıyomuş meğer.eşimde hiç bişey demiyo amaetice beni aldığı zaman ki görüntümü biliyo..böyle işte..bu arada bende yasemin..
öğlen ne yedin cnmmmm ben ne yiyeceğimi bilmiyorum yaaaa evde bayat birşey de yok :)
Ballahi sağolsun bi hocamız yapmış getirmiş sıcak sıcak acılı acılı tam kış çorbasıydı biraz fazla içtim ama bişe olmaz ya tavuklu çorba nihayetinde :))
evet yaa benimde sabahdandırrr gözümee çarpıyorr olmayışııııı hastaydıııı daha mı kötü oldu ki acaba allah korusunkızlar duyum hiç ugramamış merak ettim
sürekli veremezsin ki canım arada tabi duraksama olacak moralini bozmaaaben geldimm aciip canım sıkkın tartı gram oynamamış ben spor yapınca veriyorum ben yarın başlıyorum ve hergün yürüyorum
sıklılmasın canım.olacak böyle duraksamalar.sporla biraz metobolizman hızlanacaktır.ben geldimm aciip canım sıkkın tartı gram oynamamış ben spor yapınca veriyorum ben yarın başlıyorum ve hergün yürüyorum
sürekli veremezsin ki canım arada tabi duraksama olacak moralini bozmaaa
bendeee seni ve çeyrek kaptancım:)) demeni seviyorumm bebeğimmmmm hiç etmezz olurmuyuzzz kızzz hemenn fark ediliyorrrrrrsıklılmasın canım.olacak böyle duraksamalar.sporla biraz metobolizman hızlanacaktır.
ne güzel moraller veriyosun çeyrek kaptancım.senin bu pozitifliğini seviyorum ben.nereye kaçtın bugün de canın sıkılıyor mu.
öznur da yok bugün.grubumuzun neşesi ve dinamiği olarak eksikliği farkediliyor tabi.
ben gelmesem farketmezsiniz bilem.:2:
görüşürüz canımcım tez gellllSelam kızlar sabahtan beri yazıcam fırsat bulamadım bir türlü... Şimdide dışarı çıkmam gerekiyor görüşmek üzere öpüyorum hepinizi :)
işlem yapıldımııı düz boyamı????kızlar sacımı 5 gün önce boyadım bugun tekrar boyamak istiyorum bir sorun olurmu sacım yanarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?