80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy allah yardımcın olsun canımmm çok kötü vallaaaaaaa bir daha içmee istersennnn çeşme suyuna 1 2 damla damlat yeterrr

dünkü menümü yazıyım

sabah .1 tane incir

kahvaltı .1 bardak form cay,1 dilim peynir,2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta

ara .yarım soganı ince ince dogradım sumak döktüm üstüne 2 dilim ekmekle yedim

öyle .yarım tabak yeşil mercimek (sonunda bitti

ara .1 tabak tavuk suyu icinde haşlamış tavuk etiyle

akşam .1 tabak şehriye corbası tavuk sulu,2 parca haşlama tavuk eti,5 kaşık pilav

cayın yanına 1 tane göfret yedim dayanamadım

2 bardak yeşil cay

yatmadan 1 tane incir

ne kadarda cok yemişim yazarken yoruldum ya

20 dk lesli yaptım yarım saatte yurudum kızlar

Son düzenleme:
ben geldimm aciip canım sıkkın tartı gram oynamamış ben spor yapınca veriyorum ben yarın başlıyorum ve hergün yürüyorum

ben geldimm aciip canım sıkkın tartı gram oynamamış ben spor yapınca veriyorum ben yarın başlıyorum ve hergün yürüyorum
sıklılmasın canım.olacak böyle duraksamalar.sporla biraz metobolizman hızlanacaktır.

sürekli veremezsin ki canım arada tabi duraksama olacak moralini bozmaaa

ne güzel moraller veriyosun çeyrek kaptancım.senin bu pozitifliğini seviyorum ben.nereye kaçtın bugün de canın sıkılıyor mu.

öznur da yok bugün.grubumuzun neşesi ve dinamiği olarak eksikliği farkediliyor tabi.
ben gelmesem farketmezsiniz bilem.:2:

Selam kızlar sabahtan beri yazıcam fırsat bulamadım bir türlü... Şimdide dışarı çıkmam gerekiyor görüşmek üzere öpüyorum hepinizi :)

bendeee seni ve çeyrek kaptancım:)) demeni seviyorumm bebeğimmmmm hiç etmezz olurmuyuzzz kızzz hemenn fark ediliyorrrrrr

sabah-ara: 1 yumurta haşlama, 1kk peynir, 2dlm ekmek
öğle: 1 elma
ara: 1 havuç, 1yudum süt
akşam:yarım kase yoğurt, 1.5 dlm ekmek, 2 yk kadar patates, 3 parça tavuk( tavuk ve patates yağsız, fırında pişti ,tavuğun göğüs kısmı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…