işlem yapıldımııı düz boyamı????
yok canım birşey olmaz o zaman daa daha açık renk tercih edeceğine koyu etseydinn keşkeee alttakiler zaten koyulaşmış açılmazzz ama yukarıları koyulta bilirdinnn inşallahh tutarrrr ama istediğin renkyok işlem falan yok dilaracım sadece düz boya var kendim boyadım tepem daha acık ooldu alttaraftakiler daha koyu şimdi acık renke boyadım bakalım ne olcak oomassa kıuaföre boyatırım ne yapım artık
şimdi diyet yöntemleri bölümünü geziyordumda kızlar neler var öyle yaa elma diyeti patates diyeti yokk 5 günde 5 kilooo dün kim söylemişdi elma yı hatırlamıyorum ama yok kızlar aman diyimmm çok sağlıksızz be yaaaa vücut tek bir besinleee idare eder mi hiçç kızın biri yazmış 6 günde 8 kilo verdimmm o 8 kiloyu bıraktığı gün alırr vallaaaa yok arkadaşlarımmm bizz böylee devamm edelimmmmm emiiiiiii maşallahh bizeee kilo verecem diye canımızdan sağlığımızdan mı olacağız allah korusun
işdee bu özüüü sevdimmm doğru söylüyorsunn hepimiz zamnında çok hızlı bir şekildee verip geri almışlığımız vardırrr en azından benimmm varrr bu yüzden ne kadar yanlış olduğunu biliyorummmmm ben de oo büyük hatayaaa düşmüşdümmm 3 yıl önce filan 15 günde 8 kilo mu ne vermişdimmm nasıl verdiğimiiii idrak etmeye çalışırken bi aynaya baktım ki 10 kilo geri almışım :))) çok şükür kiii sağlığımdan birşey kaybetmedimmmm ama bunlar işi iyicee abartmışşş tek birr besinee bağlanmaya başlamışlarrrr korktum vallahi umarım yapanlarda sağlık sorunu çıkmazDoğru bir yere parmak bastın şekercim ... Nekadar hızlı verdiysen okadar hızlı alırsın...Oysa biz az az sık sık yemeyi öğreniyoruz ve bunu yaşam şekli haline getirmeye çalışıyoruz.. Başarabilirsek bir ömür boyu sağlıklı ve kilo hammallığı yapmadan yaşayacağız.. İşin özü geçici değilde kalıcı çözüm istiyorsak yola devamm :))
işdee bu özüüü sevdimmm doğru söylüyorsunn hepimiz zamnında çok hızlı bir şekildee verip geri almışlığımız vardırrr en azından benimmm varrr bu yüzden ne kadar yanlış olduğunu biliyorummmmm ben de oo büyük hatayaaa düşmüşdümmm 3 yıl önce filan 15 günde 8 kilo mu ne vermişdimmm nasıl verdiğimiiii idrak etmeye çalışırken bi aynaya baktım ki 10 kilo geri almışım :))) çok şükür kiii sağlığımdan birşey kaybetmedimmmm ama bunlar işi iyicee abartmışşş tek birr besinee bağlanmaya başlamışlarrrr korktum vallahi umarım yapanlarda sağlık sorunu çıkmaz
çok geçmiş olsun canım benim allah şifanı versinnnnnn daha büyük dert vermesinn inşallah kilolarınla beraber onlarıda atacaksınn menüne gelincee menü süperrrr amaaa akşamdan sonraki ara porsiyon meyveee olmuşş çok fazlaaa onun yerinee yarım muz ve 1 bardak süt içsennnn süperr olacak 1 muz 2 porsiyon meyve eder güzelimBugünkü menüm
sabah
1,5 dilim tb ekmek
yarım k.k. peynir
1 dilim sucuk
4 yeşil zeytin
1 yumurta
ara
2 kuru kayısı
öğlen
6 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
akşam
ton balıklı (light) salata
ara
1 muz
1 portakal
bol su ve bol bitki çayı artı 1 kupa sütlü nescafe
çok geçmiş olsun canım benim allah şifanı versinnnnnn daha büyük dert vermesinn inşallah kilolarınla beraber onlarıda atacaksınn menüne gelincee menü süperrrr amaaa akşamdan sonraki ara porsiyon meyveee olmuşş çok fazlaaa onun yerinee yarım muz ve 1 bardak süt içsennnn süperr olacak 1 muz 2 porsiyon meyve eder güzelim
:))) onlarıııı senlee oğlun gibi düşünnnnn ayrılmazz ikililerr :)))) eşin diyecektim amaa evlat daha önce geliyor ya o bakımdansaol canım benim.....
peki dediğin gibi olsun şu meyveyle sütü birleştirmeyi bir türlü başaramadım ama oda olacak inşallah :))
selammmm canikommmm kankitommmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnslm kızlarrrrrr
kızzzzzzz buneeee ne yaptın sennnnnn büşracım pazara ne kaldı şunun şurasındaaaaa kuru pastaaaa çok olmuş bebeğimmmmmm akşammm da yememişsinn acıkırsınnnn daşimdiii sana tavsiyemmm hemen havuç yada salatalıkkk varsaa bunlardan birini ye salatalık 11 havuç 26 kalori acıkmanı engellesinselamlaar
önce menü yazim sonra geçmişi okuyiim
sabah
iki yumurtadan tavada yumurta
iki dilim ç.ekmek
bi kk peynir
4 zeytin
malt kahve
ara
bi elma
öğlen
bi elma bi muz bi portakal
ara:
beş altı tane tuzlu kurupasta
akşam yemeği yok
ara yeşil çay ve kış çayı
spor 40 dk yürüyüş
hgggggggg nerelerdesinnn cnm sen yaaa gözleirmizz yollarda kaldıııı senden uzaktaa uzak kaldıkkk :)))( bu ara murat kekili dinliyorum da )iyi akşamlar kızlar...giremedim nete...umarım iyidir herkes...
kızzzzzzz buneeee ne yaptın sennnnnn büşracım pazara ne kaldı şunun şurasındaaaaa kuru pastaaaa çok olmuş bebeğimmmmmm akşammm da yememişsinn acıkırsınnnn daşimdiii sana tavsiyemmm hemen havuç yada salatalıkkk varsaa bunlardan birini ye salatalık 11 havuç 26 kalori acıkmanı engellesin
hgggggggg nerelerdesinnn cnm sen yaaa gözleirmizz yollarda kaldıııı senden uzaktaa uzak kaldıkkk :)))( bu ara murat kekili dinliyorum
o bende de var biliyormusunnnn ne yaptıysam engel olamıyorum kendimee canım sıkkınsaaa tek tesellim yemek oluyorr nefret ediyorum bu huyumdanay sorma yaa. gidip yürümeyi düşünüyorum şimdi.bi yarım saat daha yürürüm belkim. akşamüstü indirimli satış yapan sitelere bakıodum bir sürü şey hoşuma gitti.sonra moralim bozuldu.daha bunları giymeme çoook var dedim.moralim bozuldukça gittim kuruğastaya sardım. ben de psikolojik bi durum bu.moralim bozulunca yiyiorum. biraz yürüyim çok acıkırsam havuç var.ondan yerim artık.
umarımmm keyifsizliğinnnninn nedenii öenmli birşey değildirr vee hemen hallolurrrrr canım benimmmm yoğun olduğunu tahmin ettik zatenn allah kolaylık versinnnnn çokk güzelll ama çok zor bir mesleğin varrr kızz yardıma geleyim mi benim bölümünde içinde tıp geçiyorhoşbulduk canım...son derece yoğun ve biraz da keyifsizdim...giremedim nete....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?