80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarim face e eni fotograflar yükledim..hemde taptaze bugün cikti firindan:)) söyle bir gecmise bakayim dönecegim cabucak:))

duyumummmm ablammmm benimmmmm çokkkkkk güzel çıkmışsınnn vee ayrıcaaa hiç abarttığın kadarr kiloluu görünmüyorsunn ilkk konuşmalarındaaann sonraa ben senii çok iri bekliyordummmm

gökcencimmm sanada fırsat bulamadımm söylemeye bir türlüüüü çokkk güzelll gelin olmuşsun maşallahhhhh birdee oo yüzük taktığınızz andakiiiiii halinn çoooooookkkkkk şekerrrrrrrrr çifte düğünmü yaptınızz???

şuuu elindeee gördüğümm kocamann şeyiii yemedin değil miii :)
yediiiim ama ici muzdu sadece dizi cukulataydi..senide yedim:)) hemde iki tani

kimin yoldasi canim:))

Bu günki menüm
sabah kk peynir,2 dilim çavdar ekmeği,3 zeytin
arada 4 tane altınbaşak
öğle çorba salata ayran et döner
arada 1 tane kurabiye
akşam koca bi tabak yeşil mercimek ,3 kaşık kereviz salatası
2 lt su

iyi akşamlar kızlar... cumalar herzaman çok güzel gelmiştir bana yarın tatil tabi yemek açısındna çok olumlu olmuyo ama tutucaz artık ağzımızı iyi tatiller diliyorum hepinizee ...

bence menün gayet güzell canım afiyet olsun

Bu günki menüm
sabah kk peynir,2 dilim çavdar ekmeği,3 zeytin
arada 4 tane altınbaşak
öğle çorba salata ayran et döner
arada 1 tane kurabiye
akşam koca bi tabak yeşil mercimek ,3 kaşık kereviz salatası
yulaf ezmeli kara üzümlü kayısılı karışım
2 lt su

şuuu elindeee gördüğümm kocamann şeyiii yemedin değil miii :)

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

iyi akşamlar kızlar... cumalar herzaman çok güzel gelmiştir bana yarın tatil tabi yemek açısındna çok olumlu olmuyo ama tutucaz artık ağzımızı iyi tatiller diliyorum hepinizee ...
sagol canim bende sana dilerim

...............................
ay amma yuhladin yaaa cantayi gecirecen zaten bu pazar ..bu kadarda derin yuhlama ya((((( ezim ezim ezildim daha menümü bile yazmadim simdi nasil yazacagim ben menüyü:18:

sagol canim bende sana dilerim

ay amma yuhladin yaaa cantayi gecirecen zaten bu pazar ..bu kadarda derin yuhlama ya((((( ezim ezim ezildim daha menümü bile yazmadim simdi nasil yazacagim ben menüyü:18:
daha devamııı var yaniiii onlardan sonraa :)))) hadi yazda görelimmmm bakalım

canım benim sağol sen çok dah güzel olacaksın eminim evet 2 düğün oldu yane biri kınaydı afyondaki diğeri düğündü ama kına da dğün gibi oldu

yediiiim ama ici muzdu sadece dizi cukulataydi..senide yedim:)) hemde iki tani

kimin yoldasi canim:))

afiyet bal şeker olsun hayatım bende abarttım 2 gündür yarın başlıyoruz varmısın yokmusun

daha devamııı var yaniiii onlardan sonraa :)))) hadi yazda görelimmmm bakalım
yok yazmam..bir sekerlemeye dünyanin yuhunu cektin menüme okusan baltayla kovalarsin beni valla.yok canim bugün affiniza siginarak yazmayacagim

varim variim VARIIIIIIIIIIIIIIm..ama söz vermek sart yoksa ben ipin ucunu kacirdim..iki gündür agzim durmuor..kendimi frenleemiorum..yardiiiiiiiiiiiiiim sekerim sen bakma bana kiz canim kulagimi sacimi cek..birseyler yap krizdeyimm

ayyyy inşallahh canımmm benimmm sizedee maşallahhhhhhhhhhh rabbim hep mesut etsinnnn

sizin bu yarınlarınızda hiçç bitmiyor ki anacımmmmmmm :))))

ama varyaaa o kriz anlarııı o kadarr kötüüü kiiii biliyorummm evdee 1 pakett fıstıklı çikolatam ve buzluktaa çikolatalı muzluuu pastaam varrr dün yememek için kendimlee o kadar savaştım kiii neredeyse attığım adımda aklımdaydı yok böylee birşeyyyyyyy vallahi yemedimm ama aynı şeyy bugüünnn olsaydııı tutabilirmiydim bilmiyorummmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…