kızz şu resminii değiş yaaa moralimi bozuyooonaponuz kızlar
dogumkontrol haplari kilomu aldiriyorcanım Allah hayırlı doğumlar versin.sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah.evlenirkenki kilon çok iyiymiş sanırım o yüzden 85 kilo seni çok üzüyor haklısın da.ama o kadar felaket bi durum deil canım.ben 89 kilo ile hamile kalıp 104 kilo ile doğum yapmıştım.doğumdan sonra ise 94 filandım.moral olsun sana.doğumla birazı gider.birazı da emzirme ile gider.yine incelirsin.yeterki sağlığınız yerinde olsun.doğumdan sonra katılırsın bize hemen.nasıl olsa biz epey daha burada olucaz.
merhaba,doğumum martın ortasında inşallah ama ben ozamana kadar buranın müdavimi olucam sanırım.burdaki kızların yediklerini görünce belki ar eder bende yemem.evlendiğimde 50-55 kiloydum.doğum kontrol hapı sayesinde ve kaynanamın yemekleriyle üç yılda 10 kilo aldım.bide hamile kaldım 20 de öyle aldım..kendimden ne kadar nefret etsem az anlıycan...inşallah burdaki arkadaşların yardımıyla eski halime dönmek istiyorum..işte benim hikayem bu.
geldim alenacim geldim.canimbenim sende olmasan yoklugumu anlayan olmayacakmiskızlar duyum hiç ugramamış merak ettimherfie evde olunca genelde disarda oluyoruz..ancak gelebildim eve:))
bence boyama..nede olsa kimyasal.illeki yakar...kızlar sacımı 5 gün önce boyadım bugun tekrar boyamak istiyorum bir sorun olurmu sacım yanarmı
ay yok kiz ben bayiliyorum o resme..acayip sirin geliyor.bana benziyor:)))kızz şu resminii değiş yaaa moralimi bozuyoooDDDD hg canım
şuuu elindeee gördüğümm kocamann şeyiii yemedin değil miii :)canlarim face e eni fotograflar yükledim..hemde taptaze bugün cikti firindan:)) söyle bir gecmise bakayim dönecegim cabucak:))
yediiiim ama ici muzdu sadece dizi cukulataydi..senide yedim:)) hemde iki tanişuuu elindeee gördüğümm kocamann şeyiii yemedin değil miii :)
kimin yoldasi canim:))duyumummmm ablammmm benimmmmm çokkkkkk güzel çıkmışsınnn vee ayrıcaaa hiç abarttığın kadarr kiloluu görünmüyorsunn ilkk konuşmalarındaaann sonraa ben senii çok iri bekliyordummmm
gökcencimmm sanada fırsat bulamadımm söylemeye bir türlüüüü çokkk güzelll gelin olmuşsun maşallahhhhh birdee oo yüzük taktığınızz andakiiiiii halinn çoooooookkkkkk şekerrrrrrrrr çifte düğünmü yaptınızz???
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhyediiiim ama ici muzdu sadece dizi cukulataydi..senide yedim:)) hemde iki tani
kimin yoldasi canim:))
Bu günki menüm
sabah kk peynir,2 dilim çavdar ekmeği,3 zeytin
arada 4 tane altınbaşak
öğle çorba salata ayran et döner
arada 1 tane kurabiye
akşam koca bi tabak yeşil mercimek ,3 kaşık kereviz salatası
2 lt su
şuuu elindeee gördüğümm kocamann şeyiii yemedin değil miii :)
duyumummmm ablammmm benimmmmm çokkkkkk güzel çıkmışsınnn vee ayrıcaaa hiç abarttığın kadarr kiloluu görünmüyorsunn ilkk konuşmalarındaaann sonraa ben senii çok iri bekliyordummmm
gökcencimmm sanada fırsat bulamadımm söylemeye bir türlüüüü çokkk güzelll gelin olmuşsun maşallahhhhh birdee oo yüzük taktığınızz andakiiiiii halinn çoooooookkkkkk şekerrrrrrrrr çifte düğünmü yaptınızz???
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sagol canim bende sana dilerimiyi akşamlar kızlar... cumalar herzaman çok güzel gelmiştir bana yarın tatil tabi yemek açısındna çok olumlu olmuyo ama tutucaz artık ağzımızı iyi tatiller diliyorum hepinizee ...
ay amma yuhladin yaaa cantayi gecirecen zaten bu pazar ..bu kadarda derin yuhlama ya...............................
bence menün gayet güzell canım afiyet olsun
daha devamııı var yaniiii onlardan sonraa :)))) hadi yazda görelimmmm bakalım
sagol canim bende sana dilerim
ay amma yuhladin yaaa cantayi gecirecen zaten bu pazar ..bu kadarda derin yuhlama ya((((( ezim ezim ezildim daha menümü bile yazmadim simdi nasil yazacagim ben menüyü:18:
canım benim sağol sen çok dah güzel olacaksın eminim evet 2 düğün oldu yane biri kınaydı afyondaki diğeri düğündü ama kına da dğün gibi olduduyumummmm ablammmm benimmmmm çokkkkkk güzel çıkmışsınnn vee ayrıcaaa hiç abarttığın kadarr kiloluu görünmüyorsunn ilkk konuşmalarındaaann sonraa ben senii çok iri bekliyordummmm
yediiiim ama ici muzdu sadece dizi cukulataydi..senide yedim:)) hemde iki tani
kimin yoldasi canim:))
yok yazmam..bir sekerlemeye dünyanin yuhunu cektin menüme okusan baltayla kovalarsin beni valla.yok canim bugün affiniza siginarak yazmayacagimdaha devamııı var yaniiii onlardan sonraa :)))) hadi yazda görelimmmm bakalım
varim variim VARIIIIIIIIIIIIIIm..ama söz vermek sart yoksa ben ipin ucunu kacirdim..iki gündür agzim durmuor..kendimi frenleemiorum..yardiiiiiiiiiiiiiim sekerim sen bakma bana kiz canim kulagimi sacimi cek..birseyler yap krizdeyimmcanım benim sağol sen çok dah güzel olacaksın eminim evet 2 düğün oldu yane biri kınaydı afyondaki diğeri düğündü ama kına da dğün gibi oldu
afiyet bal şeker olsun hayatım bende abarttım 2 gündür yarın başlıyoruz varmısın yokmusun
ayyyy inşallahh canımmm benimmm sizedee maşallahhhhhhhhhhhcanım benim sağol sen çok dah güzel olacaksın eminim evet 2 düğün oldu yane biri kınaydı afyondaki diğeri düğündü ama kına da dğün gibi oldu
afiyet bal şeker olsun hayatım bende abarttım 2 gündür yarın başlıyoruz varmısın yokmusun
sizin bu yarınlarınızda hiçç bitmiyor ki anacımmmmmmm :))))yok yazmam..bir sekerlemeye dünyanin yuhunu cektin menüme okusan baltayla kovalarsin beni valla.yok canim bugün affiniza siginarak yazmayacagim
varim variim VARIIIIIIIIIIIIIIm..ama söz vermek sart yoksa ben ipin ucunu kacirdim..iki gündür agzim durmuor..kendimi frenleemiorum..yardiiiiiiiiiiiiiim sekerim sen bakma bana kiz canim kulagimi sacimi cek..birseyler yap krizdeyimm
yok yazmam..bir sekerlemeye dünyanin yuhunu cektin menüme okusan baltayla kovalarsin beni valla.yok canim bugün affiniza siginarak yazmayacagim
varim variim VARIIIIIIIIIIIIIIm..ama söz vermek sart yoksa ben ipin ucunu kacirdim..iki gündür agzim durmuor..kendimi frenleemiorum..yardiiiiiiiiiiiiiim sekerim sen bakma bana kiz canim kulagimi sacimi cek..birseyler yap krizdeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?