UMUT OLDUKCA YARINLAR -YARINLAR OLDUKCA UMUT TÜKENMEZ arimbalim petegim sekerim:))ayyyy inşallahh canımmm benimmm sizedee maşallahhhhhhhhhhhrabbim hep mesut etsinnnn
sizin bu yarınlarınızda hiçç bitmiyor ki anacımmmmmmm :))))
yok yazmam..bir sekerlemeye dünyanin yuhunu cektin menüme okusan baltayla kovalarsin beni valla.yok canim bugün affiniza siginarak yazmayacagim
varim variim VARIIIIIIIIIIIIIIm..ama söz vermek sart yoksa ben ipin ucunu kacirdim..iki gündür agzim durmuor..kendimi frenleemiorum..yardiiiiiiiiiiiiiim sekerim sen bakma bana kiz canim kulagimi sacimi cek..birseyler yap krizdeyimm
afferim sana bana bakma ben bu hafta sevgililer günü kahvaltisiyla tozuttum birdahada toplayamadim..kesin tartida arti cikacak ama olsun..haftayada rekor kiricam deni gökcencim..ben bu hafta yürüyüse baslamayi düsünüyorum.hava fena degil..yürüyüs olmazsa bisiklet..farkettim ben spor yapmadigimda bogazimi tutmuyorum. spor yapinca daha bir gayretli oluyorum..totomun agrimasina dayanamadigimdan herhalde bosa aci cekmis olmaayayim mantigi:)) ama yarin sabah berbat bir liste sonucu olacak benim icin...olsun zaten birinci belli tahminim serapes olacak..haftaya seni tek gecerim bu alemde diyerek mustafa sandallasicam serapes e:))))) ve kötü adam gülme efekti simdi: nihahaaaaaaaahaama varyaaa o kriz anlarııı o kadarr kötüüü kiiii biliyorummm evdee 1 pakett fıstıklı çikolatam ve buzluktaa çikolatalı muzluuu pastaam varrr dün yememek için kendimlee o kadar savaştım kiii neredeyse attığım adımda aklımdaydı yok böylee birşeyyyyyyy vallahi yemedimm ama aynı şeyy bugüünnn olsaydııı tutabilirmiydim bilmiyorummmm :)
canim yoldasim benim...tamam artık yapcak bişi yok ama bu gece son yarından itibaren yine her gün 40 dk spor 7 den sonra bişey yemek yok tamammı
ayneenn o kadar yürüdüm yemiim diyorum bendeafferim sana bana bakma ben bu hafta sevgililer günü kahvaltisiyla tozuttum birdahada toplayamadim..kesin tartida arti cikacak ama olsun..haftayada rekor kiricam deni gökcencim..ben bu hafta yürüyüse baslamayi düsünüyorum.hava fena degil..yürüyüs olmazsa bisiklet..farkettim ben spor yapmadigimda bogazimi tutmuyorum. spor yapinca daha bir gayretli oluyorum..totomun agrimasina dayanamadigimdan herhalde bosa aci cekmis olmaayayim mantigi:)) ama yarin sabah berbat bir liste sonucu olacak benim icin...olsun zaten birinci belli tahminim serapes olacak..haftaya seni tek gecerim bu alemde diyerek mustafa sandallasicam serapes e:))))) ve kötü adam gülme efekti simdi: nihahaaaaaaaaha
canim yoldasim benim...iyiki varsin ya krizden ayiktirdin beni:)) yoksa ben daha tozutmaya devam ederdim buaksam..suandan itibaren basliyorum.kizim bana simdi yesilcaay yapiyor o kadar yemeye yesilcay biraz komik ama baslamak maksatli zaten:))) hadi sende bir bitki cayi yap tokusturalim:))
kızlarrrrrrrrrrrrr ne yapıyonuzzzzzzzzzzz lütfennn amaaaa saatiii değill şimdi gökcenn cimmmmmm diyete ilk başlama psikolojisi gibi davranma bebeğimmmmmmmmmm bırak kalanı bariiiii emeklerini düşünnnnnnn yazı düşünnnn eski kilonu düşünnnnnnnnnnayneenn o kadar yürüdüm yemiim diyorum bende
yok canım ben son çikolatamı yiyorum yarın sabah başlıyoruz tamammı bu gece benım gecem bu gece bizim gecemiz yuttuğum her lokmada seni hatırlıyorum ve sana verdiğim sözleri ahahahahahahha
tamam artık yapcak bişi yok ama bu gece son yarından itibaren yine her gün 40 dk spor 7 den sonra bişey yemek yok tamammı
ayneenn o kadar yürüdüm yemiim diyorum bende
yok canım ben son çikolatamı yiyorum yarın sabah başlıyoruz tamammı bu gece benım gecem bu gece bizim gecemiz yuttuğum her lokmada seni hatırlıyorum ve sana verdiğim sözleri ahahahahahahha
afferim sana bana bakma ben bu hafta sevgililer günü kahvaltisiyla tozuttum birdahada toplayamadim..kesin tartida arti cikacak ama olsun..haftayada rekor kiricam deni gökcencim..ben bu hafta yürüyüse baslamayi düsünüyorum.hava fena degil..yürüyüs olmazsa bisiklet..farkettim ben spor yapmadigimda bogazimi tutmuyorum. spor yapinca daha bir gayretli oluyorum..totomun agrimasina dayanamadigimdan herhalde bosa aci cekmis olmaayayim mantigi:)) ama yarin sabah berbat bir liste sonucu olacak benim icin...olsun zaten birinci belli tahminim serapes olacak..haftaya seni tek gecerim bu alemde diyerek mustafa sandallasicam serapes e:))))) ve kötü adam gülme efekti simdi: nihahaaaaaaaaha
biz bugün gökcenle sisenin dibine vurmus gibi sarhos sarhos yiyoruz ..ah dilaracim bir bana cikisiyor bir gökcene:))) sarhos kahricekmekte zor demi tatlim ya:))))kızlarrrrrrrrrrrrr ne yapıyonuzzzzzzzzzzz lütfennn amaaaa saatiii değill şimdi gökcenn cimmmmmm diyete ilk başlama psikolojisi gibi davranma bebeğimmmmmmmmmm bırak kalanı bariiiii emeklerini düşünnnnnnn yazı düşünnnn eski kilonu düşünnnnnnnnnn
biz bugün gökcenle sisenin dibine vurmus gibi sarhos sarhos yiyoruz ..ah dilaracim bir bana cikisiyor bir gökcene:))) sarhos kahricekmekte zor demi tatlim ya:))))
biz bugün gökcenle sisenin dibine vurmus gibi sarhos sarhos yiyoruz ..ah dilaracim bir bana cikisiyor bir gökcene:))) sarhos kahricekmekte zor demi tatlim ya:))))
oy oy yerim seni elmasekerim benim..haklisin ya yarin degil demi öbür gün hala sansimiz var..iyide ben herhalde bir günde veremeyecek kadar almisimdir bu hafta tamam olsun ben su anda basladim valla.dolapta bir elmasekeri daha var ama yemeyecem.bitmistir..bu haftanin rezilligine suanda son veriyorum sekerim sen merak etme yarin sabah erkenden yürüyüse cikicam..hende haftasonu hemde esim evdeyken..ya onun calismamasi beni cok etkiliyor hep bu yüzden bogazimi tutamadim..sabah uyaniyoruz hadi seni bilmem nerede acikbüfe var götüreyim hadi bilmem nerede corbaciya gidelimm..ye babam ye..o cok seviyor disarda yemeyi..bende isten kurtuluorum diye seviyorumcanımmm benimmmm beni neden atlıyonnn sennnn bakayım??? liste yarın değil öbürgün bu aradaaaa halennn şansınız varrrr en azındannn bugün aldığınızı yarın verinnn
ay bugün muhabbetin harika kiz..valla cakirkeyifsin sen:)) bende bende:))) ayrica o sarkiyada bayiliyorum...bana sarhoş diyorlar varsın desinler neden yediğimi bende bılemıyorummm
merak etmee canımmmm yarınn tam diyet yaparsan sporda yaparsan artıda çıkmazsınn canlı örneğii benimm geçen haftaa ben neler yedim nelerrr düşünüyorumdaa lahmacunlar elmalı pastalar poğaçalar kısırlarrr offff hemdee diyet diye az değill bayağı yedimmmmm spor la filan çok şükür artı çıkmadımmmmmmoy oy yerim seni elmasekerim benim..haklisin ya yarin degil demi öbür gün hala sansimiz var..iyide ben herhalde bir günde veremeyecek kadar almisimdir bu hafta tamam olsun ben su anda basladim valla.dolapta bir elmasekeri daha var ama yemeyecem.bitmistir..bu haftanin rezilligine suanda son veriyorum sekerim sen merak etme yarin sabah erkenden yürüyüse cikicam..hende haftasonu hemde esim evdeyken..ya onun calismamasi beni cok etkiliyor hep bu yüzden bogazimi tutamadim..sabah uyaniyoruz hadi seni bilmem nerede acikbüfe var götüreyim hadi bilmem nerede corbaciya gidelimm..ye babam ye..o cok seviyor disarda yemeyi..bende isten kurtuluorum diye seviyorum(( o calismadigi gü para kazanamadigi gibi birde bütceden gidiyor sonraki aya bayagi sikintili giriyoruz..evde bile olsak can sikintisindan yiyesi geliyor benimde tabi..ya en basiti bu sabah et almaya gittim..söylemesi ayiptir yarim kuzu-bes kiloda kiyma aldik.
eve geldik esim yalanmaya basladi oh oh kuzuda ne güzel olur söyle kavursak falan..ben eti dograrken odfa hemen tavada kavurdu yok yere bir tava et yedik..sonra kermis(lunapark gibi bir sey) kurulmus gezelim dedik oturduk oradada restoranta börekler pilavlar tavuk yahu aramizda hamile var dahasini sayamayacagiz..üzerine baklavaayi demedende gecemeyecegim:)))
ok yok yeter..ben yarin sabah yürüyüse basliyorum ve yemeyecegim esimde kusurabakmasin yani.onun yüzünden bu hafta cantayi yiyecegim zaten((
ay insallah.dün sabah almamistim ama vermemistim..ama bence dünden beride cok yedigimden almis olmaliyim ama olsun moral bozmak yok yola devam..bu kadar konaklamak yeter demi.yarin sabah yürüyüse gidiyorum..ve diet basliyor..bakalim ne olacakmerak etmee canımmmm yarınn tam diyet yaparsan sporda yaparsan artıda çıkmazsınn canlı örneğii benimm geçen haftaa ben neler yedim nelerrr düşünüyorumdaa lahmacunlar elmalı pastalar poğaçalar kısırlarrr offff hemdee diyet diye az değill bayağı yedimmmmm spor la filan çok şükür artı çıkmadımmmmmm
sagol canim ya moral verdin..tamam bende salmiyorum kendimi..tamam bir haftadir kacamak yaptim ama kücük kacamaklar.son iki gündür helede bu gün cok yedim.olsun bunun acisini cikaririm ben yarinmerak etmee canımmmm yarınn tam diyet yaparsan sporda yaparsan artıda çıkmazsınn canlı örneğii benimm geçen haftaa ben neler yedim nelerrr düşünüyorumdaa lahmacunlar elmalı pastalar poğaçalar kısırlarrr offff hemdee diyet diye az değill bayağı yedimmmmm spor la filan çok şükür artı çıkmadımmmmmm
niye yedin..eski haline geri dönmek icinmiohh yedik walla hepimiz yedik sefamız olsun bida olsun bidaha yemem walla ben bugün 1 aylık kaçamağımı yaptım tamamdır 15 gün boyunca aralıksız spor ve 0 kaçamak göriimm bakiim neler yapabiliyorum bugünü tarihini yazıalım 17 02 2012
ayrıca bugün bilgsyardan fotolara bakıyodum ben bildiin obezmişim walla kocişe sordum bölemiyim hala die alakan yok dedi bende bi parça daha çikolata yedimmmmmm
sagol canim ya moral verdin..tamam bende salmiyorum kendimi..tamam bir haftadir kacamak yaptim ama kücük kacamaklar.son iki gündür helede bu gün cok yedim.olsun bunun acisini cikaririm ben yarin
niye yedin..eski haline geri dönmek icinmiadam öyle degilsin dediyse sende bunun seferine bir fincan yesilcay iceydin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?