80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok kiz mesela 10 dak.mekik cekerim yarim saat yürürüm yada ayrobik falan ne bileyim iste bu gün basliyoruz ona göre:)))
bogazimi tam kismayacagim.birden gidiyor kilo evet ama normale bindimi hoop geri geliyor..ama bu demek degilki tikabasa yiyecegim.menülerimden de görürsün..ilk ikiyi gecmek dilegim ama 2 kilodan fazlasinada karsiyim haftalik...bu hafta 77.500 en azindan görmeliyim.tartilmak serbest degilmi:)))
hadi gökcencim su ismilazimdegillere gününü gösterelim..bizle yarismak neymis görsünler:)))
ama ben bu hafta ismi lazim olmayan sekerden hic 2 kilo beklemiyordum acikcasi..1 kiloyu gecmez diyordum aferim valla.

işalllahhhh timsahlar gibi sürünürüm wallla:))

böyle tam düşmekten sonan da kurtulduğunda filan için bi hoş olur ya ööle karnım ama

bana çıksın bana çıksınnnnnnn
yyok sen timsah yürüyüsü falan yapma..uzaaan keyfine bak..evi süpürme bile..yemek falan sakin haaaa ..kokmus desinler... simdiden al tedbirini.hamilesin canim...bunlari yazarken senide umutlandirmisin gibi oluyorum ama inaniyorum banane banane

elmaşekerim tebrikler canım.
tabi diğer kilo veren vermek için çabalayan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
iremcim hayırlı haberlerini alırız inşallah.benim içime güzel şeyler doğuyor.ben 2 sene boyunca hamile kalmaya uğraştım ve o testlerden çok yaptım o duyguları da çok yaşadım.sabredeceğiz gülüm.

ayy iki gündür giremyrm naparsınız millet yine yüz karası bir kilo bildirimi günündeyim allah benim sonumu hayretsin
geçen haftaa ezilee büzülee yazıyordummm bu haftaa göğsümğ gere gereee yazıyorummmmm :)))
başlangıç:84
geçen hafta:73.5
bu hafta:71.5
giden: 2000
toplam giden:12.5
hedef:65
spor:yok
seni yemek istiyoruuuuuum ya ben gene kaldım gerilerde spor yapmadan olmayacak buiş valla çok özendim şimdi sana biri beni tokatlasın

canım gerçekten tebrik ederim süppersin

dün okudum canım çok dua ettim inş hamilesindir hepimizin ndualarındasın inş içimizde duası makbul biri çıkar bak burda bulunmanın yararları senin için dua eden onlarca kişi daha olduğunu biliyosun ama içimden bises neyse sonucu görelimde öle söyliyim

kilo bildirimim:

başlangıç:80
geçen hafta:74
bu hafta:73.5
giden:0.5
spor:yok
boy:1.60
beden:44

Son düzenleme:
ewet ya bu ismi lazım diil geçen hafta kıloda verememişti bu hafta gözünden vurdu

şekerim daha öncede sordum ama görmedin sanırım afyonlumusun sen belki akraba felan çıkarız şişmanlık genetiktir bizde

o heyecandan kan testi için neden erken dedin
korktuğum içinnnn:))))
sen umutlandırmasanda ben umutlanmayayım desemde elimde değilll

offf offf sormayın yaaaa walla içim kıpır kıpırrrr

ben çıkıyorum kızlar akşam dönünce bildirimleri toplarım artık gece de en geç 12 de yayınlarım yetişmeye çalışın bakalım öpüldünüzzzzzz

aleynaaaa acil cevapppppp

ben gördüm ilk yaptığımda benımde böyle çıkmıştı hatta ben bekletmediğim için 2 gün önce yaptığımda farketmemiştim hamıle olduğumu irem canım umutlanma ama umutsuzluğada kapılma eğer o bebek dünyaya gelecekse sen ne yaparsan yap olacak içini ferah tut hayırlısı olsun de pişman etmesin allahım

ayyy işalllah canım bütün tüp bebeklerim de de hep hayırlısını istedim kürtajdan sonrada hayırlısı değilmiş diyip yıpratmamaya çalıştım kendimmmiiii yine ööle ben engellilerle çalışıyorum biliyosunuz öyle olacaksa hayırsız olacaksa olmasın diyorum öpüyorummm ve çıkıyorummm

benımde dayımlar vardı çayda
çay merkezdelermi canım ben kasabasındanım

ayy inş hamilesindir ya benimkide böle çıkmıştı zaten o hcg mi neyse o hormon olmadan kesnlkle çıkmıyomuş ama sen bence korkma hemen girt kan tahlili yaptır bence geciktirme yarından tezi yok ya tamamen üzülür yada sevinirsin bu şekilde insan çok yıpranıyor ben üstüne gördüm akşam regl oldum nasıl ağlıyrm yine olmadı diye ertesi gün arkası yok çaydan falan tiksiniyrm amcamın kızının bi oğlu var en sevdiğim çocuk asla ağzından falan tiksinmem ondan tiksinip kustum baktım iki gün hala yok aynen senin çizgi gibi bi çizgi olmuştu bendede soluk dotra gittik kese oluşmuş dedi ya allah inş nasip eder isteyen herkese ama ben sana en kısa zamanda nasip etmesini diliyrm hadi hayırlı haberlerle dön inş

ne kadar lüzumsuzz insan varsa gelip beni buluyorr yemin ederimm dünkü çocukkkkk benimle yarışıyorr yaaaaaa konuyu bilmiyorsunuzz tabii ama içimi dökmek istedimm buradaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…