işalllahhhh timsahlar gibi sürünürüm wallla:))
böyle tam düşmekten sonan da kurtulduğunda filan için bi hoş olur ya ööle karnım ama
bana çıksın bana çıksınnnnnnn
yok kiz mesela 10 dak.mekik cekerim yarim saat yürürüm yada ayrobik falan ne bileyim iste bu gün basliyoruz ona göre:)))ya benımkıde büyüdü eşşek eskisi gibi emmiyoki sıpa ilk aylarda yapsaydım ben bu işi şu an 70 felandım walla ama korkuttular sütün azalır diye neyse ya spor kişiin kendine ait ama 40 dk mekık çekmeye kalkma bencekoşu bandı benım kolayıma geliyo kız uyuyunca hemen çıkıyom üstüne
yyok sen timsah yürüyüsü falan yapma..uzaaan keyfine bak..evi süpürme bile..yemek falan sakin haaaa ..kokmus desinler... simdiden al tedbirini.hamilesin canim...bunlari yazarken senide umutlandirmisin gibi oluyorum ama inaniyorum banane bananeişalllahhhh timsahlar gibi sürünürüm wallla:))
böyle tam düşmekten sonan da kurtulduğunda filan için bi hoş olur ya ööle karnım ama
bana çıksın bana çıksınnnnnnn
seni yemek istiyoruuuuuum ya ben gene kaldım gerilerde spor yapmadan olmayacak buiş valla çok özendim şimdi sana biri beni tokatlasıngeçen haftaa ezilee büzülee yazıyordummm bu haftaa göğsümğ gere gereee yazıyorummmmm :)))
başlangıç:84
geçen hafta:73.5
bu hafta:71.5
giden: 2000
toplam giden:12.5
hedef:65
spor:yok
dün okudum canım çok dua ettim inş hamilesindir hepimizin ndualarındasın inş içimizde duası makbul biri çıkar bak burda bulunmanın yararları senin için dua eden onlarca kişi daha olduğunu biliyosun ama içimden bises neyse sonucu görelimde öle söyliyimkızlar sabah tekrar test yaptım balkabağına dönüşmedim henüzzz bu kadar tedaviden sonra olması imkansız bişey için umutlanıp duruyorum tekrar test alıcam çizgi çıkmayana kadar deniyecek gibi duruyorum:)))
kan testi için de erken offffffffff kafam karıştı işte yine keşke test filan alıp yapmasaydımmm
ewet ya bu ismi lazım diil geçen hafta kıloda verememişti bu hafta gözünden vurduyok kiz mesela 10 dak.mekik cekerim yarim saat yürürüm yada ayrobik falan ne bileyim iste bu gün basliyoruz ona göre:)))
bogazimi tam kismayacagim.birden gidiyor kilo evet ama normale bindimi hoop geri geliyor..ama bu demek degilki tikabasa yiyecegim.menülerimden de görürsün..ilk ikiyi gecmek dilegim ama 2 kilodan fazlasinada karsiyim haftalik...bu hafta 77.500 en azindan görmeliyim.tartilmak serbest degilmi:)))
hadi gökcencim su ismilazimdegillere gününü gösterelim..bizle yarismak neymis görsünler:)))
ama ben bu hafta ismi lazim olmayan sekerden hic 2 kilo beklemiyordum acikcasi..1 kiloyu gecmez diyordum aferim valla.
ayy iki gündür giremyrm naparsınız millet yine yüz karası bir kilo bildirimi günündeyim allah benim sonumu hayretsin
seni yemek istiyoruuuuuum ya ben gene kaldım gerilerde spor yapmadan olmayacak buiş valla çok özendim şimdi sana biri beni tokatlasın
canım gerçekten tebrik ederim süppersin
dün okudum canım çok dua ettim inş hamilesindir hepimizin ndualarındasın inş içimizde duası makbul biri çıkar bak burda bulunmanın yararları senin için dua eden onlarca kişi daha olduğunu biliyosun ama içimden bises neyse sonucu görelimde öle söyliyim
ewet ya bu ismi lazım diil geçen hafta kıloda verememişti bu hafta gözünden vurdu
şekerim daha öncede sordum ama görmedin sanırım afyonlumusun sen belki akraba felan çıkarız şişmanlık genetiktir bizde
korktuğum içinnnn:))))o heyecandankan testi için neden erken dedin
sen umutlandırmasanda ben umutlanmayayım desemde elimde değilllyyok sen timsah yürüyüsü falan yapma..uzaaan keyfine bak..evi süpürme bile..yemek falan sakin haaaa ..kokmus desinler... simdiden al tedbirini.hamilesin canim...bunlari yazarken senide umutlandirmisin gibi oluyorum ama inaniyorum banane banane
elmaşekerim tebrikler canım.
tabi diğer kilo veren vermek için çabalayan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
iremcim hayırlı haberlerini alırız inşallah.benim içime güzel şeyler doğuyor.ben 2 sene boyunca hamile kalmaya uğraştım ve o testlerden çok yaptım o duyguları da çok yaşadım.sabredeceğiz gülüm.
evet canım afyonluyum
bende kimlerdensin sen bakembende cumhuriyet lisesi mezunuyum
ben çaylıyım kız amaburda oturuyrm
aleynaaaa acil cevapppppp
çay merkezdelermi canım ben kasabasındanımbenımde dayımlar vardı çayda
ayyy işalllah canım bütün tüp bebeklerim de de hep hayırlısını istedim kürtajdan sonrada hayırlısı değilmiş diyip yıpratmamaya çalıştım kendimmmiiii yine ööle ben engellilerle çalışıyorum biliyosunuz öyle olacaksa hayırsız olacaksa olmasın diyorum öpüyorummm ve çıkıyorummm
bana güleceksiniz biliyorum ama sizde görebiliyormusunuzzz:26::26::26::26:
ayyyy irem var kız bu bebiş hemen kan yaptırsana burda çıktıysa kanda kesin çıkar ayy inşallah ya tüpe gerek kalmadan şu duyduğumuz hikayelerden biri olsun inş. dileğimizi hayırlı etsin inş.haber bekliyorum lütfenn çabukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?