yoldaşlar ben geldim die herlade bu hafta battık ama ben bu ismi lazım olmayan şekere acayip hırs yaptım bu hafta boğazımı tutacam hatta okuldakimenülre bilem grmeyecem ben boğazımı tutmadan bu iş asla olmayacak adam benimle başladı 13 kilo verdi ben hala 6 kilodayım duyumcum ben gece yatarken falan yapsam bu sporları olurmuki başka vaktim olmuyo önemli olan spor ypmak değilmi ne dersiniz bu konudayok kiz mesela 10 dak.mekik cekerim yarim saat yürürüm yada ayrobik falan ne bileyim iste bu gün basliyoruz ona göre:)))
bogazimi tam kismayacagim.birden gidiyor kilo evet ama normale bindimi hoop geri geliyor..ama bu demek degilki tikabasa yiyecegim.menülerimden de görürsün..ilk ikiyi gecmek dilegim ama 2 kilodan fazlasinada karsiyim haftalik...bu hafta 77.500 en azindan görmeliyim.tartilmak serbest degilmi:)))
hadi gökcencim su ismilazimdegillere gününü gösterelim..bizle yarismak neymis görsünler:)))
ama ben bu hafta ismi lazim olmayan sekerden hic 2 kilo beklemiyordum acikcasi..1 kiloyu gecmez diyordum aferim valla.
ben emziriyorumda ne oluyo sanki bak kaldık 500 de veremedik gerçi benim hayatta hareket az vakit yok benim kızı veremde akşamakadar emzr hem seninkilerle süt kardeş olurlartamam hergün spor ama degisik sporlar olur degilmi.mesela bir gün yürüdüysem diger gün 40 dakika mekik jimnastik falan yapsak olu degilmi. tamam valla i ismilazim olmayyan iki kisi beni bu hafta en alt siralarda görüyorlar ya onlarin agirligi altinda eziliyorum..iyiki 5-10 kilo vermeden önce kalmadim altlarinda:)))
haftaya zafer bizde..kiz bir bebek bulayimda bende emzireyim ya günlük 500 kalori hic az degil
:)))))))) inşallahhhh haftaya sizide 2 görürüzzz cnımm benimmmmmmmmmmm yaa duyumcummm sanaa beniş atlammaaa dedim amaaa :))))yoldaşlar ben geldim die herlade bu hafta battık ama ben bu ismi lazım olmayan şekere acayip hırs yaptım bu hafta boğazımı tutacam hatta okuldakimenülre bilem grmeyecem ben boğazımı tutmadan bu iş asla olmayacak adam benimle başladı 13 kilo verdi ben hala 6 kilodayım duyumcum ben gece yatarken falan yapsam bu sporları olurmuki başka vaktim olmuyo önemli olan spor ypmak değilmi ne dersiniz bu konuda
ben emziriyorumda ne oluyo sanki bak kaldık 500 de veremedik gerçi benim hayatta hareket az vakit yok benim kızı veremde akşamakadar emzr hem seninkilerle süt kardeş olurlar
:)))))))) inşallahhhh haftaya sizide 2 görürüzzz cnımm benimmmmmmmmmmm yaa duyumcummm sanaa beniş atlammaaa dedim amaaa :))))
ekleeee canım benimm gelinceeee özelime msn ni attt akleyeyimmm diğer arkadaşlarıdaa yollarım sana eklersinsanırım önümüzdeki hafta çekişmeli geçecek ben haftasonu biraz rahat davramsam da 88'i koruyorum şimdilik ama bu hafta hedefim 86 :) ticker gerileyeeecek baska yolu yok ... ben de sizi faceden eklemek istiyorum ya böyle çok sanal oluyo
evet bebeğim yaaa anlatmasııı çok karışıkkk amaa daha liseye giden bir tanıdıkkkk beni annemin yanında rezil edecekkk aklı sıraaaa ablasının hatırı için sustummmm sonraaaa daa çok kızdım kendimeee hatır için bilee susmayacaksınnn sonra enayi yerinee koyuyorlarrrr allahdan kiii annemden gizli saklıı birşeyy yapan biri değilimmmmmmdilara hayırdır ne oldu canım canını mı sıktılar
kızlarrrrrrrr tek tekkk almadımmmmm ama tbrkkk lerinizz içinn hepinizeee çoooooooooookkk tşk ederimmm uzun bir aradan sonraa ilk kez 2 kg verdimmm çok mutluyummmm haftayaa çekişmeliii geçecekkk amaaaa benim için değillll benn bir süree duraklamaya gireceğimmmmm sizee kolay gelsinDDD ama şimdikii hedefimmm tam olarak 70 :))) ayy yemin ediyorummm yazarkennn kalbimmm titredii bi heyecanlandımmmmmmm hayali bile güzel yaaaaaaaaa :))))
birtanemmmmmm teşekkürr ettimmmmmmmmmmmmmm darısıııı başınaa inşallahhhhhhhhhhhhhbnm kankamaaaaa süpersnnnn cnmmmmmmmmm
birtanemmmmmm teşekkürr ettimmmmmmmmmmmmmm darısıııı başınaa inşallahhhhhhhhhhhhh
ekleeee canım benimm gelinceeee özelime msn ni attt akleyeyimmm diğer arkadaşlarıdaa yollarım sana eklersin
ekleeee canım benimm gelinceeee özelime msn ni attt akleyeyimmm diğer arkadaşlarıdaa yollarım sana eklersin
bana güleceksiniz biliyorum ama sizde görebiliyormusunuzzz:26::26::26::26:
ayyyy irem var kız bu bebiş hemen kan yaptırsana burda çıktıysa kanda kesin çıkar ayy inşallah ya tüpe gerek kalmadan şu duyduğumuz hikayelerden biri olsun inş. dileğimizi hayırlı etsin inş.haber bekliyorum lütfenn çabukkkk
Arkadaşım çok sevindim senin adına Allah hayırlısını versin.İnşallah sağlıklı sıhatli olur canım.Tebrikler.:124::124::124:
irem canım benim bariz belli ikinci cizgi lutfen yarına kadar adet olmassan İNŞALLAH olmassın lütfen kan testi yaptır
sende kanında pıhtılaşma falan varmıydı erken ögrenirsen daha iyi önlemini almış olursun
irem adetin kac gün gecti canım
kızlarrrr kızlarrr ben biliyorum bakın akşam yaptım silik değil hiçççççççççççççççççççççç bişey çıkmadı ben biliyorum artık testler bile benimle dalga geçer olduuuuukaptanmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyy ben de göruormmmmmmmmm ben zaten bi iki gun grmeynce ii bi hber alıormm vee çokkk mutluu oluormmmm kana git yarın hemen veeeee ii hberlerle gelll bizeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlarrrr kızlarrr ben biliyorum bakın akşam yaptım silik değil hiçççççççççççççççççççççç bişey çıkmadı ben biliyorum artık testler bile benimle dalga geçer olduuuuu
canım çok sohbetimiz olmadı ama senin için üzüldüm inşallah hayırlısı olur sonuçta biz bilemeyiz dimi ben de engelliler ile ilgili bi işle uğraşıyorumgerçekten Allah hayırlısını versin zamanı vakti gelince üzme kendini ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?