80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yoldaşlar ben geldim die herlade bu hafta battık ama ben bu ismi lazım olmayan şekere acayip hırs yaptım bu hafta boğazımı tutacam hatta okuldakimenülre bilem grmeyecem ben boğazımı tutmadan bu iş asla olmayacak adam benimle başladı 13 kilo verdi ben hala 6 kilodayım duyumcum ben gece yatarken falan yapsam bu sporları olurmuki başka vaktim olmuyo önemli olan spor ypmak değilmi ne dersiniz bu konuda

ben emziriyorumda ne oluyo sanki bak kaldık 500 de veremedik gerçi benim hayatta hareket az vakit yok benim kızı veremde akşamakadar emzr hem seninkilerle süt kardeş olurlar

:)))))))) inşallahhhh haftaya sizide 2 görürüzzz cnımm benimmmmmmmmmmm yaa duyumcummm sanaa beniş atlammaaa dedim amaaa :))))

:)))))))) inşallahhhh haftaya sizide 2 görürüzzz cnımm benimmmmmmmmmmm yaa duyumcummm sanaa beniş atlammaaa dedim amaaa :))))

sanırım önümüzdeki hafta çekişmeli geçecek ben haftasonu biraz rahat davramsam da 88'i koruyorum şimdilik ama bu hafta hedefim 86 :) ticker gerileyeeecek baska yolu yok ... ben de sizi faceden eklemek istiyorum ya böyle çok sanal oluyo

Kilo bildirimi yapıyorum.
başlangıç 86
geçen hafta 76.9
bu hafta 76.4
giden 400 gr
toplam giden 9.700 gr
hedef 70
beden 44
spor yok

bana güleceksiniz biliyorum ama sizde görebiliyormusunuzzz:26::26::26::26:

Eki Görüntüle 350263

irem canım benim bariz belli ikinci cizgi lutfen yarına kadar adet olmassan İNŞALLAH olmassın lütfen kan testi yaptır

sende kanında pıhtılaşma falan varmıydı erken ögrenirsen daha iyi önlemini almış olursun

irem adetin kac gün gecti canım

Son düzenleme:
kaptanmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyy ben de göruormmmmmmmmm ben zaten bi iki gun grmeynce ii bi hber alıormm vee çokkk mutluu oluormmmm kana git yarın hemen veeeee ii hberlerle gelll bizeeeeeeeeeeeeeeeee

Başlangıç:84
Geçen Hafta: 78.6
Bu hafta:78.4
Giden:200
Toplam Giden: 5.6
Hedef: 72
Boy: 167
Beden: 42-44
Spor:yok

Son düzenleme:
ekleeee canım benimm gelinceeee özelime msn ni attt akleyeyimmm diğer arkadaşlarıdaa yollarım sana eklersin

dilara hayırdır ne oldu canım canını mı sıktılar
evet bebeğim yaaa anlatmasııı çok karışıkkk amaa daha liseye giden bir tanıdıkkkk beni annemin yanında rezil edecekkk aklı sıraaaa ablasının hatırı için sustummmm sonraaaa daa çok kızdım kendimeee hatır için bilee susmayacaksınnn sonra enayi yerinee koyuyorlarrrr allahdan kiii annemden gizli saklıı birşeyy yapan biri değilimmmmmm

kızlarrrrrrrr tek tekkk almadımmmmm ama tbrkkk lerinizz içinn hepinizeee çoooooooooookkk tşk ederimmm uzun bir aradan sonraa ilk kez 2 kg verdimmm çok mutluyummmm haftayaa çekişmeliii geçecekkk amaaaa benim için değillll benn bir süree duraklamaya gireceğimmmmm sizee kolay gelsin DDD ama şimdikii hedefimmm tam olarak 70 :))) ayy yemin ediyorummm yazarkennn kalbimmm titredii bi heyecanlandımmmmmmm hayali bile güzel yaaaaaaaaa :))))

bnm kankamaaaaa süpersnnnn cnmmmmmmmmm

ticker factoryde bi sorun var yaaaa tickerı yapıorm çıkmıo başka diet tickere hangi site yapıo bi de kkyle de uyumlu olmasl lazm tabii sitelern....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…