- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
iremcimm ben üzülmedimmmmm sendeee üzülmeeeeeee bakk benim hislerimm gerçekten kuvvetlidirrrrr bu yaza sen hamilee gireceksinkızlarrrr kızlarrr ben biliyorum bakın akşam yaptım silik değil hiçççççççççççççççççççççç bişey çıkmadı ben biliyorum artık testler bile benimle dalga geçer olduuuuu
kızlarrrr kızlarrr ben biliyorum bakın akşam yaptım silik değil hiçççççççççççççççççççççç bişey çıkmadı ben biliyorum artık testler bile benimle dalga geçer olduuuuu
aynı marka mı cnm test ? adete kaç gun var peki ? :44:testler oyle cnm ya bnm gebelk topgnde bu tarz şeyler yaşayan arkdaslarm o kadar çok kii ama hiç de belli olmuo blıomsn kan en kesn sonucu verıo bi kaç gun daha bekle batı gelmzse kana git bence hakkmzda hayırlısı kaptanmm gelck meleklerimiz Allah buyuk inançla umutla dvm ...
baslangic:82.6
gecen hafta: 78.1
bu hafta:78.4
gidemedigi gibi üstüne gelen: 300 gr
toplam giden:4200 gr.
spor: 40 dak.bisiklet
spor: 2 saat boyunca kucagimda 10 kiloluk cocgumla her 10 saniyede bir yere cömelip kalkmak(senedebir yapiyorum bu sporu:))
ama bir haftada yerimden kalkamiyorum...bacaklarim ve kollarim inanilmaz hamlamis...100 yasinda nine benden daha rahat yürüyordur
aldigim 300 grami kendime sitres yapmiyorum..tüm hafta yedigimi düsünürsek az bile almisim...bu hafta serapes ve elmasekerim sizi tek gecerim bu alemde
kızlar sabah tekrar test yaptım balkabağına dönüşmedim henüzzz bu kadar tedaviden sonra olması imkansız bişey için umutlanıp duruyorum tekrar test alıcam çizgi çıkmayana kadar deniyecek gibi duruyorum:)))
kan testi için de erken offffffffff kafam karıştı işte yine keşke test filan alıp yapmasaydımmm
Kızlar bide birşey sorucam aklıma takıldı
daha iyi olur diye ben herşeyı light alıyorum sütü, peyniri,yoğurdu,balığı, aklınıza ne gelirse yani
Ama bir makale okudum
diyorki light ürünleri tercih etmeyin yağ oranları azaltılmış olabilir ama glisemik indeksleri yüksek oluyor ve çabuk acıkmanızı sağlıyor.... normal yada yarım yağlı olanları ölçülü tüketin diyor..
Siz ne düşünüyorsunuz???
O MAKALENİN YAZARI BENİM DİYETSİYENİM OLABLİR:))son sekiz kilomu light kla dışında ligt ürün tüketmeden veridm...
hımmm yani doğru diyebiliriz... light kla nedir kuzum???
kızlarrrr kızlarrr ben biliyorum bakın akşam yaptım silik değil hiçççççççççççççççççççççç bişey çıkmadı ben biliyorum artık testler bile benimle dalga geçer olduuuuu
kaptancım hakkında hayırlısı olsun.o testlere pek güvenme. yani var olanı gösterdiğinde kesin doğrudur da negatif çıkınca bazen yanıltabiliomuş. en doğrusu kan testi sanırım.adetin gecikti mi. ben ilk ay hamile kalamamıştım.o zaman da ikinci çizgi silikti. diğer ay hamile kaldığımda ikinci çizgi çok netti. adet geçtikten 5 ile 10 arasında sonuç alınıo bu testlerden biliosun.sabret bekle bakalım.
ayy canım ne güzel tebrik ederim.kızlarrrrrrrr tek tekkk almadımmmmm ama tbrkkk lerinizz içinn hepinizeee çoooooooooookkk tşk ederimmm uzun bir aradan sonraa ilk kez 2 kg verdimmm çok mutluyummmm haftayaa çekişmeliii geçecekkk amaaaa benim için değillll benn bir süree duraklamaya gireceğimmmmm sizee kolay gelsinDDD ama şimdikii hedefimmm tam olarak 70 :))) ayy yemin ediyorummm yazarkennn kalbimmm titredii bi heyecanlandımmmmmmm hayali bile güzel yaaaaaaaaa :)))) geçen haftanın acısını almışsın :) darısı bizim başımıza. yaa bu emzirmek süreci pek de etkilemio sanırım. hızlı kilo verdiğim falan yok yani.
kola canım eksik yazmışım..uzunca bir süre hiç içmedim çok az içtim..arada dayanamıyorum en son kontrolümde söyledim de bir litreyi haftada gecmemek kaydı ile kafeini ondan almamda sakınca yokmuş..hiç içmemek en iyisi tabi de beni bıraksan bir litreyi öğünde içecek derecede bağımlıyım...
ben de yemeğin yanında kola içmeden duramazdım.insanın içtikçe içesi gelio ama bırakınca da aramıosun. artık sadece su içiyorum yemekte. ya da ayran.bi tek balıkla kola içiyorum.yoksa midem bulanıo.
Anladım canım :)))
Bende senin gibi kola bağımlısıydım sabah kahvaltıda bile kola içerdim ama bıraktım 4 sene oldu ağzıma sürmem bide sigarayı bırakabilsem :))
canim ya bu kadar sitrese sokma kendini.benim bildigim eger silikte olsa bir cizgi cikmissa hamilelik %90 belki testin markasi baskadir..dur bakalim daha kirmizi kart görmene var.bu kadar erken teshis zaten zor..sabirli ol.hemen umutsuzluga kapilma..hem allah ne verirse hayyirlisini verir bunuda unutma..vardir bir hikmeti mevlamin....kızlarrrr kızlarrr ben biliyorum bakın akşam yaptım silik değil hiçççççççççççççççççççççç bişey çıkmadı ben biliyorum artık testler bile benimle dalga geçer olduuuuu
valla sen bende bu hafta biraz duraklayacaksin..bende seni geciceeeeeeeeeeeeeeem :)) ama ben 2 kilodan fazlasina karsiyim..hem saglik acisindan hemde hizli giderse tezde gelir kaygisindan....2 vereyimde zil takip oynayacagim :))))))))))Geçemessin geçemessin ne yaparsan yap geçemessin :))))
Canım benim o testlere fazla güvenme yok der var çıkar var der yok çıkar... Benimde hamile kalabilmem için doktor kesinlikle tedavi görmen gerekiyor demişti sonrasında kendiside inanamadı...O testler yüzünden ben hamileliğimi 3.5 aylıkken öğrendim her hafta yapıyordum hiç bir şey çıkmıyordu adetimde düzensiz olduğu için yine gecikti diye üstüne düşmüyordum. O yüzden en iyisi kan testi ... İmkansız diye kötümser düşünme Allahın dediği oluyor.Biz kullar biraz sabırsızız ama herşeyin bir vakti saati var...Dualarım seninle öptüm...
esasinda ben light olan ürünlere takintili degilim..hayatimiz boyunca light kullanamayizki..herseyin normali en iyisi..ben tek matematik hesabina inanirim..az ye cok hareket et..yuttugun kaloriler harcadigin kalorilerden fazlaaysa caresiz birikme olacak..azsa caresiz kilo vericen..budur iste:)) ben gecen hafta yedimde yedim..fark dün 300 gramdi bu sabah tartildim 500 gr..aslinda dün frenledim kendimi ama yedigin coksa ancaa iki güne gösteriyormus etkisini tartida..aynende öyle oldu..bakalim bu hafta kararliyim....Kızlar bide birşey sorucam aklıma takıldı
daha iyi olur diye ben herşeyı light alıyorum sütü, peyniri,yoğurdu,balığı, aklınıza ne gelirse yani
Ama bir makale okudum
diyorki light ürünleri tercih etmeyin yağ oranları azaltılmış olabilir ama glisemik indeksleri yüksek oluyor ve çabuk acıkmanızı sağlıyor.... normal yada yarım yağlı olanları ölçülü tüketin diyor..
Siz ne düşünüyorsunuz???
canım benim üzülme daha regl olmadıysam sabret yada git kan testi yaprtır ama regl olmadan kafan rahat olmaz ben söliyim hayırlısını dile inş vakti vardır üzme kendini inan kendim yaşamış gibi üzüldümkızlarrrr kızlarrr ben biliyorum bakın akşam yaptım silik değil hiçççççççççççççççççççççç bişey çıkmadı ben biliyorum artık testler bile benimle dalga geçer olduuuuu
canım eşin nasıl oldu?slm kizlar nasilsiniz?
bildirim
baslangic 87kg
gecen hafta 85.2kg
bu hafta 85.2kg
gelen diden yok
toplamda giden 1.8kg
spor
beden 44-42
ya hatunlar bende iltahap yine azdi...idraryolu iltahabi..cisim var gibi ama wc ye gidiyorum sadece biriki damla..ondan sonra bir acilar bir agrilar anlatamam..bütün gece kabus gördüm..birde su karnaval vardi ya..ay deligibi kackere cöktüm kalktimsa kucagimda cocukla..merdiven inip cikamiyorum..otursam kalkamiyorum kalksam oturamiyorum...acilar icindeyim..yanlislikla baldirima degen olsa ciyak ciyak bagiriyorum acidan..ya ben hamlardimda bu kadar hic olmamistim..resmen kendimi sakatlayacak hale gelmisim...geske geldigimde bir sicak küvet yapsaydim..bu acilarim olmazdi bence...artik gecti tabi..herhalde bir hafta sürer..bu hafta iddealiyimda kilo vericem diye..ben nasil spir yapicam bana bi r fikir verin...
sakin kimse doktora git demesin..araba süremiyorum bacaklarimin agrisindan...bugün cocuklarda evde..buranin tatili bugun...gitsem gitsem hastaneye gitmek zorundayim..orasida saatlerce bekletiyor randevusuz gidince..zaten kendimi hic üsütmemeliyim yoksa iltahab artiyor...sabah sabah ac karna 1 litre sicak su ictim.papatya cayi ictim banamisin demiyor...yatsam gecermi acaba:44:
yesem gecermi acaba:))))) o gecermi bilmemde yaglar kalir orasi kesin:)))))
netten bi bak istersen bitkisel çaylardan eminim iltihaba iyi geleni vardır.o hamlık geçmez hemen ama bugünde spor yap yada evde lesli yap bi kaç güne farketmezsinbile ama özellikle bugün yandım duyumcuum.bende akşam lesli yapcam bu hafta en az 1.5 kilo 72 den aşağı inmem şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?