80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar nasilsiniz?

bildirim
baslangic 87kg
gecen hafta 85.2kg
bu hafta 85.2kg
gelen diden yok
toplamda giden 1.8kg
spor
beden 44-42

kaptancim rabbim hakkinda hayirlsini versin cnm anladigim kadariyla normal yollarla oldugunu tahmin edip bi testmi yaptin cnm gecmisi okuyamadim malesef ama var yada yok hayirlisi bi kan testi yaptirdiktan sonra belli olur net bi sekilde zaten ama sonuc ne olursa olsun kalbini ferah tut cnm

selamlar kusura bakmayın biraz geç bildirim oldu.sabahtan beri gezmelerdeyiz.şimdi de geldik kızı yıkadık anca uyudu.

başlangıç:84
hedef:70
geçen hafta:80.6
bu hafta:80
giden:600gr
toplam giden:4 kg
spor:100 dk yürüyüş
7mil leslie
o kadar spora rağmen anca bu kadar gitti ama çarşamba altın günü..perşembe bi çıldırış kurupastalara saldırmam etkili oldu sanırım.bi de haftasonu kahvaltıları malum. neyse kısmet haftaya.şu 7 leri bi göreydim.

herkese tatlı rüyalar bir iş günü daha bizi bekler 6 da kalkmak 6 da eve varmak en azından kilosuz günler olması dileğiyle...

Geçemessin geçemessin ne yaparsan yap geçemessin :))))

Canım benim o testlere fazla güvenme yok der var çıkar var der yok çıkar... Benimde hamile kalabilmem için doktor kesinlikle tedavi görmen gerekiyor demişti sonrasında kendiside inanamadı...O testler yüzünden ben hamileliğimi 3.5 aylıkken öğrendim her hafta yapıyordum hiç bir şey çıkmıyordu adetimde düzensiz olduğu için yine gecikti diye üstüne düşmüyordum. O yüzden en iyisi kan testi ... İmkansız diye kötümser düşünme Allahın dediği oluyor.Biz kullar biraz sabırsızız ama herşeyin bir vakti saati var...Dualarım seninle öptüm...

kimsecikler yok bende menümü yazayım bari bugün biraz garip oldu ama neyse

sabah

1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
2 yeşil 3 siyah zeytin
1 yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez

ara
1 kayısı

öğlen

1 gözleme

akşam

3 çiğ köfte
1 bardak ayran
bol yeşillik

ara
1 elma
yarım bardak süt (elma şekerim senin dediğini yapabildim sonunda :))
yarım avuç çiğ fındık

hep dışardaydım fazla bitki çayı içemedim bir sabah yeşilçay bide şimdi beşibiarada suda fazla içemedim bugün ama çoooooooook yürüdüm :))

Kızlar bide birşey sorucam aklıma takıldı

daha iyi olur diye ben herşeyı light alıyorum sütü, peyniri,yoğurdu,balığı, aklınıza ne gelirse yani

Ama bir makale okudum

diyorki light ürünleri tercih etmeyin yağ oranları azaltılmış olabilir ama glisemik indeksleri yüksek oluyor ve çabuk acıkmanızı sağlıyor.... normal yada yarım yağlı olanları ölçülü tüketin diyor..

Siz ne düşünüyorsunuz???

Son düzenleme:

O MAKALENİN YAZARI BENİM DİYETSİYENİM OLABLİR:))son sekiz kilomu light kla dışında ligt ürün tüketmeden veridm...

ne oluyor burda...ireemmm ses ver..gece genesis te beta hcg bakılıyor..ya ne diyeyim bilemiyorum..öyle çok dua ediyorum ki sana..hadi inşallah..elmam şekerim dilaram yarım yamalak geçmiş yaptım 2 kg vermişin sankim tebrikler canım..ireeem gen gel gene gel..

hımmm yani doğru diyebiliriz... light kla nedir kuzum???

kola canım eksik yazmışım..uzunca bir süre hiç içmedim çok az içtim..arada dayanamıyorum en son kontrolümde söyledim de bir litreyi haftada gecmemek kaydı ile kafeini ondan almamda sakınca yokmuş..hiç içmemek en iyisi tabi de beni bıraksan bir litreyi öğünde içecek derecede bağımlıyım...

Anladım canım :)))

Bende senin gibi kola bağımlısıydım sabah kahvaltıda bile kola içerdim ama bıraktım 4 sene oldu ağzıma sürmem bide sigarayı bırakabilsem :))

KOLAY ARAMAMAK ŞU AN İÇİN İMKANSIZ AMA BU KADAR AZALTMAK da büyük başarı bana:))nöbet günlerimde çantaya bir zero atıyorum...haftada 1 lt etmiyor zaten..iyi niyeti suistimal etmeyeim de mi:))içmesem daha güzel kilo veriirm..benim her öğünümde ayran var bazen unutuyorum..

ya hatunlar bende iltahap yine azdi...idraryolu iltahabi..cisim var gibi ama wc ye gidiyorum sadece biriki damla..ondan sonra bir acilar bir agrilar anlatamam..bütün gece kabus gördüm..birde su karnaval vardi ya..ay deligibi kackere cöktüm kalktimsa kucagimda cocukla..merdiven inip cikamiyorum..otursam kalkamiyorum kalksam oturamiyorum...acilar icindeyim..yanlislikla baldirima degen olsa ciyak ciyak bagiriyorum acidan..ya ben hamlardimda bu kadar hic olmamistim..resmen kendimi sakatlayacak hale gelmisim...geske geldigimde bir sicak küvet yapsaydim..bu acilarim olmazdi bence...artik gecti tabi..herhalde bir hafta sürer..bu hafta iddealiyimda kilo vericem diye..ben nasil spir yapicam bana bi r fikir verin...
sakin kimse doktora git demesin..araba süremiyorum bacaklarimin agrisindan...bugün cocuklarda evde..buranin tatili bugun...gitsem gitsem hastaneye gitmek zorundayim..orasida saatlerce bekletiyor randevusuz gidince..zaten kendimi hic üsütmemeliyim yoksa iltahab artiyor...sabah sabah ac karna 1 litre sicak su ictim.papatya cayi ictim banamisin demiyor...yatsam gecermi acaba:44:
yesem gecermi acaba :))))) o gecermi bilmemde yaglar kalir orasi kesin:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…