80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar. madem gruba girmk için 2 hafta devamlılık ve menü bildirimi şart ben de yapıyorum 1700 kl ile başlattılar beni önce yağları kasa çevirmelilermiş. su ve spordan bahsetmediler ible önce yeme düzeni dediler ama ben yine de 40 mekik ve bel döndürme yapıyorum arada sırada remix eşliğinde =) haftaya da spor salonuna başlıyorum ayakkabımıda aldım reebok 'tan. tavsiye ederim bacak ve baldır kaslarını koşarmış gibi çalıştırıyormuş.157tl 8 taksit =)

kahvaltı : 2 kibrit kutusu peynir, 2 dilim ekmek, şekersiz çay ve maydonoz haftada 2 gün yumurta.
ara : 1 meyve
öğle : 1 kase çorba, 4 y kaşığı sebze yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurt, 2 dilim ekmek, 1 yumurta büyüklüğünde et, maydonoz
ara : yeşil çay, 2 galeta, 1 meyve
akşam: 2 yumurta büyüklüğü et, 4 yemek kaşığı yoğurt, 4 yemek kaşığı sebze yemeği, maydonoz...
ara: 1 bardak süt, 2 meyve

daha önce diyetisyen geçmişimde 2 ay full spor da vardı eşim o listeyle 18 kg verdi ben sıfır... doktorum dediğin göre kg kaybı olmasa ible ölçümde yağ kas oranında dğeişim olackamış buda şuan için önceliğim dedi. hadi bakalım. =) ama sormayı unuttuum çok şey var... mesela ben gün içinde kahve, fazladan yeşil çay yada beşi bir yerde, puding gibi şeyler yiyemiyor muyum =(

arkadaşlar nasılsınız? ben bu aralar pek iyi değilim..eşimle aramız bozuk..bu yüzden dün bildirim yapmayı unuttum..küçük kızımda su çiçeği çıkarıyor..daha sonra girerim..

kilo bildirimi

başlangıç: 89
geçen hafta: 79.1
bu hafta: 78.5
giden: 600 gr
hedef: 67
boy:1.70
beden: 44-46
spor yok

neoldu canım ya neden bozuksunuz aslında sormak mantıksız benimk gibi bi elemanla evliysen huzursuzlk çıkarmak için bahane arar bizde çok iyi değiliz haliyle

elma şekeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nerdesin be ya göremedim sabahtan beri özledim kıııııııııııııız

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] elmaşekeri23 [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 12.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] serapes [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 3.2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] aleyna84 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 14.1 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] umuts76 [/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 81.9 [/TD] [TD] 81.1 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 9.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] irongirl [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 13.9 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 1 saat leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] blackroseimmortal [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 80.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 100dk yürüyüş 7mil leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zubus [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 9.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] gkcnnn [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 6.8 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 70.9 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 13.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] SueSue [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 78.6 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 5.6 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] 54tuğba [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1.8 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 4.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]

evet canım afyonluyum
benim de rahmetli annem afyon suldandağ lı.yani hemşeriyiz sizinle.nettin diye yazan hanginizdi hatırlamıyorum ama okuyunca anlamıştım.teyzemler dayımlar oradalar hep kimi merkezde kimi kasabada.

bazen boylarında büyük laf söylemeye kalkabiliyor o yaştakiler.güzelce cevabını vereceksin fırsatı denk geldiğinde.

[/FONT]listmiz çıktı taze taze süperiz bu hfta duyumda haftaya bzi solda sıfır bırakacak eminim

hepinize ayrıca bana özel destekleriniz için çoook teşekküğr ediyorum olsaydı mucize olacaktı biliyoum olmadı normal hayata devam içim burkuldu ama öyle darmadağın olmadım yani iyiyimmm hepinizi öpüyorummmm

eline sağlık iremcim.
avözlem çıktı mı bizim gruptan.

arkadaşlarrrrrrrrrrrrr hepiniziiii tbrkk ediyorummmmmmmmmmmmmm 1. olmuşummm :))))) çok süpriz oldu PPP ayrıcaaaa gözümeee mavi olarak batanlarrrr hep kankalar mı ki :) duyumcum ablam seninle bu halimiz ne olacak ben çıkıyom sen iniyon sen çıkıyon ben iniyommm bir yan yana gelemdik :) buda demek oluyor kiii haftaya sen yukarda ben aşağıda :)

ya kızlar şaka bir yanaaa dün sabahdan beriiii çok şiddetli ağrı çekiyordummmm geceeee o bir azdııııııı utanmasammm oturuğ ağlayacağımmm o derece yapmadığımmm şey kalmadıııı 5 tane ilaççç birkisel yöntemlerrrrr ve son oolarak netteee diş ağrısı için olan bir duaaaaa sabah namazına kadarr gözümeee damla uyku girmediiiiii ondan sonra biraz dalmışımmmmmm boşunaa dememişler yaaaa diş ağrısı kabir azabı gibi diyeeee

Son düzenleyen: Moderatör:
kalkar kalkmaz: 2 adet kuru kayısı+1 activia

kahvaltı: 1 kase yoğurt
1 adet meyve
2 ince dilim ekmek

2 saat sonra: 1 adet meyve

öğle yemeği:
kaşarlı tost

2 saat sonra: 1 adet meyve+1 bardak ayran

2 saat sonra:
15 adet badem

akşam yemeği: 8 yemek kaşığı sebze yemeği
salata
1 kase yoğurt

2 saat sonra: 1 kase yoğurt+1 meyve

iremcim ellerine sağlık kendimi bi başlarda göremeyecem gidecem ama bu haftaya iyi başladım

haydi kızlaaaaaaaaaaar şeker inişe biz çıkışaaaaaaaa

bu hafta kii menünnnn çok sempatikk geldii bana canımmmmmm

iremcim ellerine sağlık kendimi bi başlarda göremeyecem gidecem ama bu haftaya iyi başladım

haydi kızlaaaaaaaaaaar şeker inişe biz çıkışaaaaaaaa
sabahlarımınnn sultanııı niye bencillik ediyonnn daaa bende yukarda olayımmm sizde olunnnnn :)))) güzel olmazmııı hepimizin ismiiiii mavi olsaa 10 tane 3. müz olsa haaaa :)

gecmiş olsunn duyum iltihap için sogan suyu iyi geliyo bi dene istersen
iremmmmmmm ellerine saglık dilaranın dediyi gibi ilk ücte bizim gurup mavi mavi

cok beyendim listeni aslında yapabilsem de bende yapsam irem ama saatlerini hep kacırıyorum

hakkımızda hayırlısı olsun irem ALLAHIM İNŞALLAH bir gün bizede yaşatır hamile kalmayı

Merhabalar,umarım iyisinizdir.Listeyi gördüm,maşallah çok güzel vermişsiniz,İrem,sizin de elinize sağlık.Bahara kadar hepiniz istenilen kilolarda ya da yaklaşmış görünüyorsunuz.
Ben bayağıdır giremiyorum,tabii diyet de yapamıyorum ve kilolar da yavaş yavaş gelmeye de başlıyorlar.Hiç dikkati elden bırakmamak gerekiyor.
Bugünden itibaren yine düzenli yapmaya çalışayım diyorum ama artık eskisi gibi yapamıyorum.Elimden geldiğince artık,58 i aşmamam lazım yoksa eskiye dönerim,biliyorum.Cuma sabahı 57.3 düm ama haftasonu araya girince mutlaka artmıştır,korkumdan tartılmadım.Önümüzdeki haftaya bakalım artık.
Hepinize kolay gelsin...

Son düzenleme:

hg canımmmmmmmm sanada kolay gelsinnnn sennnn çok uzun yoldannnnn geldinn bu sayılara çünküü ister istemez bir bıkkınlıkkk var üzerinde bence buy çok doğalll bu haftaaaa atarsınnnn o fazlalığııııııı merak etme canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…