arkadaşlar nasılsınız? ben bu aralar pek iyi değilim..eşimle aramız bozuk..bu yüzden dün bildirim yapmayı unuttum..küçük kızımda su çiçeği çıkarıyor..daha sonra girerim..
kilo bildirimi
başlangıç: 89
geçen hafta: 79.1
bu hafta: 78.5
giden: 600 gr
hedef: 67
boy:1.70
beden: 44-46
spor yok
ewet ya bu ismi lazım diil geçen hafta kıloda verememişti bu hafta gözünden vurdu
şekerim daha öncede sordum ama görmedin sanırım afyonlumusun sen belki akraba felan çıkarız şişmanlık genetiktir bizde
benim de rahmetli annem afyon suldandağ lı.yani hemşeriyiz sizinle.nettin diye yazan hanginizdi hatırlamıyorum ama okuyunca anlamıştım.teyzemler dayımlar oradalar hep kimi merkezde kimi kasabada.evet canım afyonluyum
bazen boylarında büyük laf söylemeye kalkabiliyor o yaştakiler.güzelce cevabını vereceksin fırsatı denk geldiğinde.evet bebeğim yaaa anlatmasııı çok karışıkkk amaa daha liseye giden bir tanıdıkkkk beni annemin yanında rezil edecekkk aklı sıraaaa ablasının hatırı için sustummmm sonraaaa daa çok kızdım kendimeee hatır için bilee susmayacaksınnn sonra enayi yerinee koyuyorlarrrr allahdan kiii annemden gizli saklıı birşeyy yapan biri değilimmmmmm
iremcim üzülme canım ya.Allah mükafatını verecektir sen sabırlı ol.elinden geleni yapıyorsun sonuçta.kızlarrrr kızlarrr ben biliyorum bakın akşam yaptım silik değil hiçççççççççççççççççççççç bişey çıkmadı ben biliyorum artık testler bile benimle dalga geçer olduuuuu
ya hatunlar bende iltahap yine azdi...idraryolu iltahabi..cisim var gibi ama wc ye gidiyorum sadece biriki damla..ondan sonra bir acilar bir agrilar anlatamam..bütün gece kabus gördüm..birde su karnaval vardi ya..ay deligibi kackere cöktüm kalktimsa kucagimda cocukla..merdiven inip cikamiyorum..otursam kalkamiyorum kalksam oturamiyorum...acilar icindeyim..yanlislikla baldirima degen olsa ciyak ciyak bagiriyorum acidan..ya ben hamlardimda bu kadar hic olmamistim..resmen kendimi sakatlayacak hale gelmisim...geske geldigimde bir sicak küvet yapsaydim..bu acilarim olmazdi bence...artik gecti tabi..herhalde bir hafta sürer..bu hafta iddealiyimda kilo vericem diye..ben nasil spir yapicam bana bi r fikir verin...
sakin kimse doktora git demesin..araba süremiyorum bacaklarimin agrisindan...bugün cocuklarda evde..buranin tatili bugun...gitsem gitsem hastaneye gitmek zorundayim..orasida saatlerce bekletiyor randevusuz gidince..zaten kendimi hic üsütmemeliyim yoksa iltahab artiyor...sabah sabah ac karna 1 litre sicak su ictim.papatya cayi ictim banamisin demiyor...yatsam gecermi acaba:44:
yesem gecermi acaba:))))) o gecermi bilmemde yaglar kalir orasi kesin:)))))
geçmiş olsun öznurcum.bugün değilse bile yarın git dr.a antibiyotik kullanmadan geçmez o.ben de yaşadım.geciktikçe ilerler.yağları boşver sen
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 12.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 3.2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 14.1 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 81.9 [/TD] [TD] 81.1 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 9.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 13.9 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 1 saat leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 80.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 100dk yürüyüş 7mil leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zubus[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 9.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] gkcnnn[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 6.8 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 70.9 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 13.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 78.6 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 5.6 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] 54tuğba[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1.8 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 4.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
arkadaşlarrrrrrrrrrrrr hepiniziiii tbrkk ediyorummmmmmmmmmmmmm 1. olmuşummm :))))) çok süpriz oldu[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] elmaşekeri23
[/TD]
[TD] 84
[/TD]
[TD] 73.5
[/TD]
[TD] 71.5
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 12.5
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] serapes
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 86.7
[/TD]
[TD] 84.8
[/TD]
[TD] 1.9
[/TD]
[TD] 3.2
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] aleyna84
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 72.7
[/TD]
[TD] 71.9
[/TD]
[TD] 0.8
[/TD]
[TD] 14.1
[/TD]
[TD] 67
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] umuts76
[/TD]
[TD] 90.5
[/TD]
[TD] 81.9
[/TD]
[TD] 81.1
[/TD]
[TD] 0.8
[/TD]
[TD] 9.4
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] irongirl
[/TD]
[TD] 87.2
[/TD]
[TD] 74
[/TD]
[TD] 73.3
[/TD]
[TD] 0.7
[/TD]
[TD] 13.9
[/TD]
[TD] 68
[/TD]
[TD] 1 saat leslie
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] eranisa
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 79.1
[/TD]
[TD] 78.5
[/TD]
[TD] 0.6
[/TD]
[TD] 10.5
[/TD]
[TD] 67
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] blackroseimmortal
[/TD]
[TD] 84
[/TD]
[TD] 80.6
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 0.6
[/TD]
[TD] 4
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] 100dk yürüyüş 7mil leslie
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] kkkmevsim5
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 74
[/TD]
[TD] 73.5
[/TD]
[TD] 0.5
[/TD]
[TD] 6.5
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8
[/TD]
[TD] zubus
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 76.9
[/TD]
[TD] 76.4
[/TD]
[TD] 0.4
[/TD]
[TD] 9.7
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9
[/TD]
[TD] gkcnnn
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 79.5
[/TD]
[TD] 79.2
[/TD]
[TD] 0.3
[/TD]
[TD] 6.8
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 10
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 84.5
[/TD]
[TD] 71.2
[/TD]
[TD] 70.9
[/TD]
[TD] 0.3
[/TD]
[TD] 13.6
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 11
[/TD]
[TD] SueSue
[/TD]
[TD] 84
[/TD]
[TD] 78.6
[/TD]
[TD] 78.4
[/TD]
[TD] 0.2
[/TD]
[TD] 5.6
[/TD]
[TD] 72
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 12
[/TD]
[TD] 54tuğba
[/TD]
[TD] 87
[/TD]
[TD] 85.2
[/TD]
[TD] 85.2
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 1.8
[/TD]
[TD] 79
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 13
[/TD]
[TD] duyum
[/TD]
[TD] 82.6
[/TD]
[TD] 78.1
[/TD]
[TD] 78.4
[/TD]
[TD] +0.3
[/TD]
[TD] 4.2
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bu hafta kii menünnnn çok sempatikk geldii bana canımmmmmmkalkar kalkmaz: 2 adet kuru kayısı+1 activia
kahvaltı: 1 kase yoğurt
1 adet meyve
2 ince dilim ekmek
2 saat sonra: 1 adet meyve
öğle yemeği: kaşarlı tost
2 saat sonra: 1 adet meyve+1 bardak ayran
2 saat sonra: 15 adet badem
akşam yemeği: 8 yemek kaşığı sebze yemeği
salata
1 kase yoğurt
2 saat sonra: 1 kase yoğurt+1 meyve
sabahlarımınnn sultanııı niye bencillik ediyonnn daaa bende yukarda olayımmm sizde olunnnnn :)))) güzel olmazmııı hepimizin ismiiiii mavi olsaa 10 tane 3. müz olsa haaaa :)iremcim ellerine sağlık kendimi bi başlarda göremeyecem gidecem ama bu haftaya iyi başladım
haydi kızlaaaaaaaaaaar şeker inişe biz çıkışaaaaaaaa
gecmiş olsunn duyum iltihap için sogan suyu iyi geliyo bi dene istersenya hatunlar bende iltahap yine azdi...idraryolu iltahabi..cisim var gibi ama wc ye gidiyorum sadece biriki damla..ondan sonra bir acilar bir agrilar anlatamam..bütün gece kabus gördüm..birde su karnaval vardi ya..ay deligibi kackere cöktüm kalktimsa kucagimda cocukla..merdiven inip cikamiyorum..otursam kalkamiyorum kalksam oturamiyorum...acilar icindeyim..yanlislikla baldirima degen olsa ciyak ciyak bagiriyorum acidan..ya ben hamlardimda bu kadar hic olmamistim..resmen kendimi sakatlayacak hale gelmisim...geske geldigimde bir sicak küvet yapsaydim..bu acilarim olmazdi bence...artik gecti tabi..herhalde bir hafta sürer..bu hafta iddealiyimda kilo vericem diye..ben nasil spir yapicam bana bi r fikir verin...
sakin kimse doktora git demesin..araba süremiyorum bacaklarimin agrisindan...bugün cocuklarda evde..buranin tatili bugun...gitsem gitsem hastaneye gitmek zorundayim..orasida saatlerce bekletiyor randevusuz gidince..zaten kendimi hic üsütmemeliyim yoksa iltahab artiyor...sabah sabah ac karna 1 litre sicak su ictim.papatya cayi ictim banamisin demiyor...yatsam gecermi acaba:44:
yesem gecermi acaba:))))) o gecermi bilmemde yaglar kalir orasi kesin:)))))
iremmmmmmm ellerine saglık dilaranın dediyi gibi ilk ücte bizim gurup mavi mavi[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 12.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 3.2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 14.1 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 81.9 [/TD] [TD] 81.1 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 9.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 13.9 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 1 saat leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 80.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 100dk yürüyüş 7mil leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zubus[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 9.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] gkcnnn[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 6.8 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 70.9 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 13.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 78.6 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 5.6 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] 54tuğba[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1.8 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 4.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
kalkar kalkmaz: 2 adet kuru kayısı+1 activia
kahvaltı: 1 kase yoğurt
1 adet meyve
2 ince dilim ekmek
2 saat sonra: 1 adet meyve
öğle yemeği: kaşarlı tost
2 saat sonra: 1 adet meyve+1 bardak ayran
2 saat sonra: 15 adet badem
akşam yemeği: 8 yemek kaşığı sebze yemeği
salata
1 kase yoğurt
2 saat sonra: 1 kase yoğurt+1 meyve
[/FONT]listmiz çıktı taze taze süperiz bu hfta duyumda haftaya bzi solda sıfır bırakacak eminim
hepinize ayrıca bana özel destekleriniz için çoook teşekküğr ediyorum olsaydı mucize olacaktı biliyoum olmadı normal hayata devam içim burkuldu ama öyle darmadağın olmadım yani iyiyimmm hepinizi öpüyorummmm
ya serap naptın sen ne ara 84 oldun. valla ben yerimde sayıyom 5 gün de leslie yaptım. tık yok Tebrik ediyorum. DEvamı gelir inşallahhımmm yani doğru diyebiliriz... light kla nedir kuzum???
duygu kankam da öyle diyorduuuuuu demekkiii sorunnnn varrrr cnım hallolurkızlar ben tkcer yapamıyorum sizler nasıl yaptınız ki ben dünden beri deniyorum olmuyo
Merhabalar,umarım iyisinizdir.Listeyi gördüm,maşallah çok güzel vermişsiniz,İrem,sizin de elinize sağlık.Bahara kadar hepiniz istenilen kilolarda ya da yaklaşmış görünüyorsunuz.
Ben bayağıdır giremiyorum,tabii diyet de yapamıyorum ve kilolar da yavaş yavaş gelmeye de başlıyorlar.Hiç dikkati elden bırakmamak gerekiyor.
Bugünden itibaren yine düzenli yapmaya çalışayım diyorum ama artık eskisi gibi yapamıyorum.Elimden geldiğince artık,58 i aşmamam lazım yoksa eskiye dönerim,biliyorum.Cuma sabahı 57.3 düm ama haftasonu araya girince mutlaka artmıştır,korkumdan tartılmadım.Önümüzdeki haftaya bakalım artık.
Hepinize kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?