hg canımmmmmmmm sanada kolay gelsinnnn sennnn çok uzun yoldannnnn geldinn bu sayılara çünküü ister istemez bir bıkkınlıkkk var üzerinde bence buy çok doğalll bu haftaaaa atarsınnnn o fazlalığııııııı merak etme canımmm
yok bu hamlik gittikce gücleniyor.allahim adim atamiyorum.bugünde bu yasadigim sehrin karnavali vardi..dünde cocuklara diyorum yarin hamligim gecer gideriz.bu sabah iyice firca cektim sakin sesiniz cikmasin cok hastayim yaticam diye:)))ay wc ye bile oturamiyorum.kaslarim gerilir gerilmez agrilar tutuyorcanım benim üzülme daha regl olmadıysam sabret yada git kan testi yaprtır ama regl olmadan kafan rahat olmaz ben söliyim hayırlısını dile inş vakti vardır üzme kendini inan kendim yaşamış gibi üzüldüm
canım eşin nasıl oldu?
netten bi bak istersen bitkisel çaylardan eminim iltihaba iyi geleni vardır.o hamlık geçmez hemen ama bugünde spor yap yada evde lesli yap bi kaç güne farketmezsinbile ama özellikle bugün yandım duyumcuum.bende akşam lesli yapcam bu hafta en az 1.5 kilo 72 den aşağı inmem şart
ah canim ya..söyle bir bakiyorumda ben de dahil cogunun esiyle arasinda proplemler eksik olmuyor...bizdede durumlar ayni. 3 gün iyiysek üc hafta küs gecineir olduk....arkadaşlar nasılsınız? ben bu aralar pek iyi değilim..eşimle aramız bozuk..bu yüzden dün bildirim yapmayı unuttum..küçük kızımda su çiçeği çıkarıyor..daha sonra girerim..
kilo bildirimi
başlangıç: 89
geçen hafta: 79.1
bu hafta: 78.5
giden: 600 gr
hedef: 67
boy:1.70
beden: 44-46
spor yok
al bak yoldasimdada ayyni dert...neoldu canım ya neden bozuksunuz aslında sormak mantıksız benimk gibi bi elemanla evliysen huzursuzlk çıkarmak için bahane arar bizde çok iyi değiliz haliyle
sagol iremcim ellerine saglik..gökcen gördünmü birinci oldum birinciiiiiii:)) hepinizi tek gecmisim bak.benden baska kzaran yok:))))) ee görünen köy klavuz istemez demi ama. cocuklarim cantami getirin birtanede ben gecireyim kendime:))))[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] elmaşekeri23
[/TD]
[TD] 84
[/TD]
[TD] 73.5
[/TD]
[TD] 71.5
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 12.5
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] serapes
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 86.7
[/TD]
[TD] 84.8
[/TD]
[TD] 1.9
[/TD]
[TD] 3.2
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] aleyna84
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 72.7
[/TD]
[TD] 71.9
[/TD]
[TD] 0.8
[/TD]
[TD] 14.1
[/TD]
[TD] 67
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD]umuts76
[/TD]
[TD] 90.5
[/TD]
[TD] 81.9
[/TD]
[TD] 81.1
[/TD]
[TD] 0.8
[/TD]
[TD] 9.4
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] irongirl
[/TD]
[TD] 87.2
[/TD]
[TD] 74
[/TD]
[TD] 73.3
[/TD]
[TD] 0.7
[/TD]
[TD] 13.9
[/TD]
[TD] 68
[/TD]
[TD] 1 saat leslie
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] eranisa
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 79.1
[/TD]
[TD] 78.5
[/TD]
[TD] 0.6
[/TD]
[TD] 10.5
[/TD]
[TD] 67
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] blackroseimmortal
[/TD]
[TD] 84
[/TD]
[TD] 80.6
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 0.6
[/TD]
[TD] 4
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] 100dk yürüyüş 7mil leslie
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] kkkmevsim5
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 74
[/TD]
[TD] 73.5
[/TD]
[TD] 0.5
[/TD]
[TD] 6.5
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8
[/TD]
[TD] zubus
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 76.9
[/TD]
[TD] 76.4
[/TD]
[TD] 0.4
[/TD]
[TD] 9.7
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9
[/TD]
[TD] gkcnnn
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 79.5
[/TD]
[TD] 79.2
[/TD]
[TD] 0.3
[/TD]
[TD] 6.8
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 10
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 84.5
[/TD]
[TD] 71.2
[/TD]
[TD] 70.9
[/TD]
[TD] 0.3
[/TD]
[TD] 13.6
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 11
[/TD]
[TD] SueSue
[/TD]
[TD] 84
[/TD]
[TD] 78.6
[/TD]
[TD] 78.4
[/TD]
[TD] 0.2
[/TD]
[TD] 5.6
[/TD]
[TD] 72
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 12
[/TD]
[TD] 54tuğba
[/TD]
[TD] 87
[/TD]
[TD] 85.2
[/TD]
[TD] 85.2
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 1.8
[/TD]
[TD] 79
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 13
[/TD]
[TD] duyum
[/TD]
[TD] 82.6
[/TD]
[TD] 78.1
[/TD]
[TD] 78.4
[/TD]
[TD] +0.3
[/TD]
[TD] 4.2
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
benim de rahmetli annem afyon suldandağ lı.yani hemşeriyiz sizinle.nettin diye yazan hanginizdi hatırlamıyorum ama okuyunca anlamıştım.teyzemler dayımlar oradalar hep kimi merkezde kimi kasabada.
bazen boylarında büyük laf söylemeye kalkabiliyor o yaştakiler.güzelce cevabını vereceksin fırsatı denk geldiğinde.
ay ben bu dertten ne antibiyotikler ictim..ama geri geldi..azicik üsütecek olsam yada ayiptir söylemesi iki gün üstüste esimle olsam bu dert basilmda...iremcim üzülme canım ya.Allah mükafatını verecektir sen sabırlı ol.elinden geleni yapıyorsun sonuçta.
geçmiş olsun öznurcum.bugün değilse bile yarın git dr.a antibiyotik kullanmadan geçmez o.ben de yaşadım.geciktikçe ilerler.yağları boşver sen
senle olmazmis sekerim aramizda hep mesafeler var..kaldir su mesefeleri aradan vay anam vay anaaaaam vaaaaaayyarkadaşlarrrrrrrrrrrrr hepiniziiii tbrkk ediyorummmmmmmmmmmmmm 1. olmuşummm :))))) çok süpriz olduPPP ayrıcaaaa gözümeee mavi olarak batanlarrrr hep kankalar mı ki :) duyumcum ablam seninle bu halimiz ne olacak ben çıkıyom sen iniyon sen çıkıyon ben iniyommm bir yan yana gelemdik :) buda demek oluyor kiii haftaya sen yukarda ben aşağıda :)
ya kızlar şaka bir yanaaa dün sabahdan beriiii çok şiddetli ağrı çekiyordummmm geceeee o bir azdııııııı utanmasammm oturuğ ağlayacağımmm o derece yapmadığımmm şey kalmadıııı 5 tane ilaççç birkisel yöntemlerrrrr ve son oolarak netteee diş ağrısı için olan bir duaaaaa sabah namazına kadarr gözümeee damla uyku girmediiiiii ondan sonra biraz dalmışımmmmmm boşunaa dememişler yaaaa diş ağrısı kabir azabı gibi diyeeee
ee görüyorsun sen zengin simarik kiz ben fakir ama gururlu oglan....aramizdaki mesafeler her gecen gün artiyor....sen en tepelerde ben en asagilarda herkesin ayyaklari altinda beni bir gökcen anlar.ben onla evlenicem:)))))) ne güzel kirmizi kirmizi bebislerimiz olur:))) gerci oda bu hafta fark atti ama olsun....en azindan kaptan degil kariyeri yok:))) onu dövsemde bana karsi cikmaz..kadin hakki demez..ineklerimi sagar:))))))
canim ne ilaci ne duasi ne doktoru..acacaksin bir sese raki..komalik olana kadar icicen..sonra tek hissettigin sey sahilde sandalda sallanisin olacak:)))))
ay canim ya keske icebilsem soganin kendini bile yiyemem ben:))) yinede ilgin icin tesekkür ederimgecmiş olsunn duyum iltihap için sogan suyu iyi geliyo bi dene istersen
iremmmmmmm ellerine saglık dilaranın dediyi gibi ilk ücte bizim gurup mavi mavi
cok beyendim listeni aslında yapabilsem de bende yapsam irem ama saatlerini hep kacırıyorum
yok bu hamlik gittikce gücleniyor.allahim adim atamiyorum.bugünde bu yasadigim sehrin karnavali vardi..dünde cocuklara diyorum yarin hamligim gecer gideriz.bu sabah iyice firca cektim sakin sesiniz cikmasin cok hastayim yaticam diye:)))ay wc ye bile oturamiyorum.kaslarim gerilir gerilmez agrilar tutuyor
ah canim ya..söyle bir bakiyorumda ben de dahil cogunun esiyle arasinda proplemler eksik olmuyor...bizdede durumlar ayni. 3 gün iyiysek üc hafta küs gecineir olduk....
al bak yoldasimdada ayyni dert...
sagol iremcim ellerine saglik..gökcen gördünmü birinci oldum birinciiiiiii:)) hepinizi tek gecmisim bak.benden baska kzaran yok:))))) ee görünen köy klavuz istemez demi ama. cocuklarim cantami getirin birtanede ben gecireyim kendime:))))
ayyyyyyyyyyyyy ben kaptandımmmm değil mii unutmuşummmmm :)))) bak yine mutlu oldumbenim de rahmetli annem afyon suldandağ lı.yani hemşeriyiz sizinle.nettin diye yazan hanginizdi hatırlamıyorum ama okuyunca anlamıştım.teyzemler dayımlar oradalar hep kimi merkezde kimi kasabada.
bazen boylarında büyük laf söylemeye kalkabiliyor o yaştakiler.güzelce cevabını vereceksin fırsatı denk geldiğinde.
ay ben bu dertten ne antibiyotikler ictim..ama geri geldi..azicik üsütecek olsam yada ayiptir söylemesi iki gün üstüste esimle olsam bu dert basilmda...
senle olmazmis sekerim aramizda hep mesafeler var..kaldir su mesefeleri aradan vay anam vay anaaaaam vaaaaaayy
ee görüyorsun sen zengin simarik kiz ben fakir ama gururlu oglan....aramizdaki mesafeler her gecen gün artiyor....sen en tepelerde ben en asagilarda herkesin ayyaklari altinda beni bir gökcen anlar.ben onla evlenicem:)))))) ne güzel kirmizi kirmizi bebislerimiz olur:))) gerci oda bu hafta fark atti ama olsun....en azindan kaptan degil kariyeri yok:))) onu dövsemde bana karsi cikmaz..kadin hakki demez..ineklerimi sagar:))))))
canim ne ilaci ne duasi ne doktoru..acacaksin bir sese raki..komalik olana kadar icicen..sonra tek hissettigin sey sahilde sandalda sallanisin olacak:)))))
ay canim ya keske icebilsem soganin kendini bile yiyemem ben:))) yinede ilgin icin tesekkür ederimDDD
yok bu hamlik gittikce gücleniyor.allahim adim atamiyorum.bugünde bu yasadigim sehrin karnavali vardi..dünde cocuklara diyorum yarin hamligim gecer gideriz.bu sabah iyice firca cektim sakin sesiniz cikmasin cok hastayim yaticam diye:)))ay wc ye bile oturamiyorum.kaslarim gerilir gerilmez agrilar tutuyor
ah canim ya..söyle bir bakiyorumda ben de dahil cogunun esiyle arasinda proplemler eksik olmuyor...bizdede durumlar ayni. 3 gün iyiysek üc hafta küs gecineir olduk....
al bak yoldasimdada ayyni dert...
sagol iremcim ellerine saglik..gökcen gördünmü birinci oldum birinciiiiiii:)) hepinizi tek gecmisim bak.benden baska kzaran yok:))))) ee görünen köy klavuz istemez demi ama. cocuklarim cantami getirin birtanede ben gecireyim kendime:))))
ayyyyyyyyyyyyy ben kaptandımmmm değil mii unutmuşummmmm :)))) bak yine mutlu oldumDDD
ireeeeeem kaptan oldugunu unutmus kiz bu elmasekeri...cek kulaklarini:))))
ama ne hemen ispiyonluyon kiii ben hastayımmm o yüzden unuttummmireeeeeem kaptan oldugunu unutmus kiz bu elmasekeri...cek kulaklarini:))))((
bende hastayim ben neden unutmadim:)))))))))ama ne hemen ispiyonluyon kiii ben hastayımmm o yüzden unuttummm((
saka bir yanada sekerim sabah 2 litre sicak su ictim..birde tuluga su doldurup yataga girdimm ya tam uyuyacagim cic geliyor...sorun degil zaten onun icin cokca ictim ama dizlerim hamlamis ya yatakta su yatagi..ay öldüm öldüm dirildim bu gün ya bu ne rezilliktir kardesim..hamladin bari iltahaplanmasaydin:))) iltahaplandin baska zamana hamlasaydim..bu acilar inanilmaz.....ama cok sükür iltahap gitmis gibi..ama bolca iciyorum..ne verirlerse cocuklar dikiyorum kafaya:)))))))) zavalli su tuluguda bir popomun altinda bir bacagimin arasinda bir baldirlarimin üstünde...bir ayaklarimin altinda......iskencenin beterini yasattim valla ona...
ama sagolsun sayesinde atlattim..suyu kesersem hemen baslayacak ama cok iyi biliyorum..
ayyyyyy senin durumunda zorrr yaaaaaa allahh şifa versinnnbende hastayim ben neden unutmadim:)))))))))
saka bir yanada sekerim sabah 2 litre sicak su ictim..birde tuluga su doldurup yataga girdimm ya tam uyuyacagim cic geliyor...sorun degil zaten onun icin cokca ictim ama dizlerim hamlamis ya yatakta su yatagi..ay öldüm öldüm dirildim bu gün ya bu ne rezilliktir kardesim..hamladin bari iltahaplanmasaydin:))) iltahaplandin baska zamana hamlasaydim..bu acilar inanilmaz.....ama cok sükür iltahap gitmis gibi..ama bolca iciyorum..ne verirlerse cocuklar dikiyorum kafaya:)))))))) zavalli su tuluguda bir popomun altinda bir bacagimin arasinda bir baldirlarimin üstünde...bir ayaklarimin altinda......iskencenin beterini yasattim valla ona...
ama sagolsun sayesinde atlattim..suyu kesersem hemen baslayacak ama cok iyi biliyorum..
sagol canim benim..iltahabi atlattik simdilik..ama bu kas agrilarina care yok bekleyecegiz...ama sporumu nasil yapicam bilmiyorumayyyyyy senin durumunda zorrr yaaaaaa allahh şifa versinnn(((
o kadarda hava attim serapese ...
demi..görev kabullenilmis bir kere..yazik kiz dis agrisindan unutmus:))) bende ne fenayim ya az önce sikayet ediyordum simdide savunuyorum..benim dostlugumda pek güvenilirmis canim:))))kaptan kaptanlığını unutmuş olsa bile kaptandırrrr:))))
ya hatunlar bende iltahap yine azdi...idraryolu iltahabi..cisim var gibi ama wc ye gidiyorum sadece biriki damla..ondan sonra bir acilar bir agrilar anlatamam..bütün gece kabus gördüm..birde su karnaval vardi ya..ay deligibi kackere cöktüm kalktimsa kucagimda cocukla..merdiven inip cikamiyorum..otursam kalkamiyorum kalksam oturamiyorum...acilar icindeyim..yanlislikla baldirima degen olsa ciyak ciyak bagiriyorum acidan..ya ben hamlardimda bu kadar hic olmamistim..resmen kendimi sakatlayacak hale gelmisim...geske geldigimde bir sicak küvet yapsaydim..bu acilarim olmazdi bence...artik gecti tabi..herhalde bir hafta sürer..bu hafta iddealiyimda kilo vericem diye..ben nasil spir yapicam bana bi r fikir verin...
sakin kimse doktora git demesin..araba süremiyorum bacaklarimin agrisindan...bugün cocuklarda evde..buranin tatili bugun...gitsem gitsem hastaneye gitmek zorundayim..orasida saatlerce bekletiyor randevusuz gidince..zaten kendimi hic üsütmemeliyim yoksa iltahab artiyor...sabah sabah ac karna 1 litre sicak su ictim.papatya cayi ictim banamisin demiyor...yatsam gecermi acaba:44:
yesem gecermi acaba:))))) o gecermi bilmemde yaglar kalir orasi kesin:)))))
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 12.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 3.2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 14.1 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 81.9 [/TD] [TD] 81.1 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 9.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 13.9 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 1 saat leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 80.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 100dk yürüyüş 7mil leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zubus[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 9.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] gkcnnn[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 6.8 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 70.9 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 13.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 78.6 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 5.6 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] 54tuğba[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1.8 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 4.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
iremimmmmmmmmmmmm ellerinee sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ya serap naptın sen ne ara 84 oldun. valla ben yerimde sayıyom 5 gün de leslie yaptım. tık yok Tebrik ediyorum. DEvamı gelir inşallah
az önce sürdüm. 50 mekik cektim aklima geldi...demekki bizim kafada spor yapinca calisiyor.dünden beri ölüyorum bir aklima gelmdi..esimin bilegi agriyordu onun icin almisti ama kaslar icinde kuvvetli..dur bakalim simdi sürdüm..insallah ise yararda aksama yürüyüse cikabilirim..Geçmiş olsun canım benim.. Kas gevşetici bişeyler iç hemen bide kas gevşetici kremler var onlarda işe yarıyo... İdrar yoluna gelinve o gerçekten çok kötü oluyo sıcak tut kendini ve dinlen... Rekabete gelince daha önümüzde hafta çooook önemli olan sağlık dimiii ama :))
Ellerine sağlık canımm
Şekerim sanada geçmiş olsun ...diş ağrısı zor hepte gece tutar zaten geçti diye gevşeme hemen dişçiye
Valla naptım bende bilmiyorum :)) Hırs yaptım hırs burdaki arkadaşların motive gücü harika sende burdan ayrılma kesinlikle başarırsın :)
işdee buuuuuu seviyorummmmm seniiiiiii kaptanımmmm benimmmmm canım canımmmmmmmmkaptan kaptanlığını unutmuş olsa bile kaptandırrrr:))))
kötüüüü ablaaaaaaaaaaaaa :)))) olsun ben yinede seviyom seni :)demi..görev kabullenilmis bir kere..yazik kiz dis agrisindan unutmus:))) bende ne fenayim ya az önce sikayet ediyordum simdide savunuyorum..benim dostlugumda pek güvenilirmis canim:))))
yaaaaaa ama dişcilerii sevmiyorummmm doktora bi gidiyon 6 ay asonraya gün veriyoo adamlarrr :)Geçmiş olsun canım benim.. Kas gevşetici bişeyler iç hemen bide kas gevşetici kremler var onlarda işe yarıyo... İdrar yoluna gelinve o gerçekten çok kötü oluyo sıcak tut kendini ve dinlen... Rekabete gelince daha önümüzde hafta çooook önemli olan sağlık dimiii ama :))
Ellerine sağlık canımm
Şekerim sanada geçmiş olsun ...diş ağrısı zor hepte gece tutar zaten geçti diye gevşeme hemen dişçiye
Valla naptım bende bilmiyorum :)) Hırs yaptım hırs burdaki arkadaşların motive gücü harika sende burdan ayrılma kesinlikle başarırsın :)
oo kızlarınnn olmasaaa hal,n ne olurdu çok merak ediyorummmhahayt kac ayy sonra mekik cektim:))) su mekik yaptiran alet varya..hani kafaya koyuyorsun sirtüstü yatip calisiyorsun ondan iki tane vardi evde..kiza söyledim cikardi sildi pakladi...yere yatama kadar acidan öldüm..ama sonra tek hissettim midemin üstünde agrilardi..syi cogaldikca agri fazlalasti ama herhalde kaslarimdan geliyor..tabi birde kalkma fasli vardi:)))) ya 40-50 mekik 5 dakkika sürdü normalmi
oy canim benim yerim ben senin beni seven dillerini...sen bakma benim dillerime..kalbimde hecbirsey yok...kalbimde sadece genis bir insan sevgisi var..hayvan cicek böcek...hayret ediyorum kendime ben hala nasil pozitif bakabiliyorum diye...su safliktan kurtulamadim gitti:))işdee buuuuuu seviyorummmmm seniiiiiii kaptanımmmm benimmmmm canım canımmmmmmmm
kötüüüü ablaaaaaaaaaaaaa :)))) olsun ben yinede seviyom seni :)
yaaaaaa ama dişcilerii sevmiyorummmm doktora bi gidiyon 6 ay asonraya gün veriyoo adamlarrr :)
sorma rezil olurmusum bu gün:))) kizlarim oglumda tabi sabah kahvaltilarini yaptilar..bulasiklari masayi ortaligi topladilar evi süpürdüler.benim kahvaltimi topladilar...simdide büyük kiza camasirlari attirdim makineye..kurutma makinesindekileride yerlestirttim..cocuklarim maaasallah bu konularda aslan gibiler.ama kizlarim cok pasakli ya ..heryeri seve seve temizliyorlar kendi odalarina gelince odayi..b..k götürüyor.cok kiziyorum bu hallerine..oglan onlardan toplu vallahi:)) anneme dertleneyim dedim annem lafi agzima tikadi.oh oluyor size.sizde beterdiniz diye:)))) ee etmebulma dünyasi....oo kızlarınnn olmasaaa hal,n ne olurdu çok merak ediyorummm
ee bir zahmettt onu da senn yappppppsorma rezil olurmusum bu gün:))) kizlarim oglumda tabi sabah kahvaltilarini yaptilar..bulasiklari masayi ortaligi topladilar evi süpürdüler.benim kahvaltimi topladilar...simdide büyük kiza camasirlari attirdim makineye..kurutma makinesindekileride yerlestirttim..cocuklarim maaasallah bu konularda aslan gibiler.ama kizlarim cok pasakli ya ..heryeri seve seve temizliyorlar kendi odalarina gelince odayi..b..k götürüyor.cok kiziyorum bu hallerine..oglan onlardan toplu vallahi:)) anneme dertleneyim dedim annem lafi agzima tikadi.oh oluyor size.sizde beterdiniz diye:)))) ee etmebulma dünyasi....
neyi ben yapayim? ay bakmadim valla dur bakayim:))ee bir zahmettt onu da senn yappppppDDD kızz face de senii çağırdım niye gelmediiinnnnn
çocukların odasınıı:)neyi ben yapayim? ay bakmadim valla dur bakayim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?