80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım benim.. Kas gevşetici bişeyler iç hemen bide kas gevşetici kremler var onlarda işe yarıyo... İdrar yoluna gelinve o gerçekten çok kötü oluyo sıcak tut kendini ve dinlen... Rekabete gelince daha önümüzde hafta çooook önemli olan sağlık dimiii ama :))

Ellerine sağlık canımm

iremimmmmmmmmmmmm ellerinee sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Şekerim sanada geçmiş olsun ...diş ağrısı zor hepte gece tutar zaten geçti diye gevşeme hemen dişçiye

ya serap naptın sen ne ara 84 oldun. valla ben yerimde sayıyom 5 gün de leslie yaptım. tık yok Tebrik ediyorum. DEvamı gelir inşallah

Valla naptım bende bilmiyorum :)) Hırs yaptım hırs burdaki arkadaşların motive gücü harika sende burdan ayrılma kesinlikle başarırsın :)

az önce sürdüm. 50 mekik cektim aklima geldi...demekki bizim kafada spor yapinca calisiyor.dünden beri ölüyorum bir aklima gelmdi..esimin bilegi agriyordu onun icin almisti ama kaslar icinde kuvvetli..dur bakalim simdi sürdüm..insallah ise yararda aksama yürüyüse cikabilirim..

hahayt kac ayy sonra mekik cektim:))) su mekik yaptiran alet varya..hani kafaya koyuyorsun sirtüstü yatip calisiyorsun ondan iki tane vardi evde..kiza söyledim cikardi sildi pakladi...yere yatama kadar acidan öldüm..ama sonra tek hissettim midemin üstünde agrilardi..syi cogaldikca agri fazlalasti ama herhalde kaslarimdan geliyor..tabi birde kalkma fasli vardi:)))) ya 40-50 mekik 5 dakkika sürdü normalmi

kaptan kaptanlığını unutmuş olsa bile kaptandırrrr:))))
işdee buuuuuu seviyorummmmm seniiiiiii kaptanımmmm benimmmmm canım canımmmmmmmm
demi..görev kabullenilmis bir kere..yazik kiz dis agrisindan unutmus:))) bende ne fenayim ya az önce sikayet ediyordum simdide savunuyorum..benim dostlugumda pek güvenilirmis canim:))))
kötüüüü ablaaaaaaaaaaaaa :)))) olsun ben yinede seviyom seni :)

yaaaaaa ama dişcilerii sevmiyorummmm doktora bi gidiyon 6 ay asonraya gün veriyoo adamlarrr :)

oo kızlarınnn olmasaaa hal,n ne olurdu çok merak ediyorummm

oy canim benim yerim ben senin beni seven dillerini...sen bakma benim dillerime..kalbimde hecbirsey yok...kalbimde sadece genis bir insan sevgisi var..hayvan cicek böcek...hayret ediyorum kendime ben hala nasil pozitif bakabiliyorum diye...su safliktan kurtulamadim gitti:))

oo kızlarınnn olmasaaa hal,n ne olurdu çok merak ediyorummm
sorma rezil olurmusum bu gün:))) kizlarim oglumda tabi sabah kahvaltilarini yaptilar..bulasiklari masayi ortaligi topladilar evi süpürdüler.benim kahvaltimi topladilar...simdide büyük kiza camasirlari attirdim makineye..kurutma makinesindekileride yerlestirttim..cocuklarim maaasallah bu konularda aslan gibiler.ama kizlarim cok pasakli ya ..heryeri seve seve temizliyorlar kendi odalarina gelince odayi..b..k götürüyor.cok kiziyorum bu hallerine..oglan onlardan toplu vallahi:)) anneme dertleneyim dedim annem lafi agzima tikadi.oh oluyor size.sizde beterdiniz diye:)))) ee etmebulma dünyasi....

ee bir zahmettt onu da senn yapppppp DDD kızz face de senii çağırdım niye gelmediiinnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…