80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çocukların odasınıı:)
yok daha neler..bende cocuk odasi yapmak okula baslayyana kadar sekercim..okula basladiklarinda kollari sivayacaklar..ben kontrol ederim sadece.begenmedigimi gösteririm yaptiririm baktim hala yapmiyorlar katarim ortaligi birbirine..size zahmet olmasin dagitma isini ben üstlenirim siz adam gibi toplamayi ögrenin derim:))))
okul cagina kadar ögretirim ama..ay benim ufakligi görücen sekerim.dün yemek yaparken bana bir patates soydu ..ay ay o patatesi kiyamadimki yemege koyayim..ya bir cocuk bu kadarmi perfeckt olur..bir cizik kabuk bile birakmamis:)) oda simdiden toplamak zorunda oyuncaklarini..biriyle oynadi diyelim digerini istiyor..yok önce onu topla diyorum.bazen bana numara cekiyor..toplayamiyorum anne..banane senin sorunun benim degil diyorum....bir iki bagiriyor agliyor.bakti bende pes etme yok kuzu kuzu topluyor:)) babasi cok simartiyor..yoksa ben onu iyi egitirimde...

canlarim ben kacarim..aksam yemegi yapmam lazim onu daha ögretmedim cocuklara:))) herif erken gelir bu gün. aksama görüsürüz artik:)) bye

kacmiyorum vazgectim:)) kiymayi cikardim buzluktan cözülmesini beklemeliyim..heryerimde agri var zaten bir is yapamam baska:))

iyi akşamlar kızlar...dün bilgisayarı eşim götürmüştü gelemedim aranıza.ama dün en iyi günlerimden biriydi diyebilirim.abartmadım abur cubur yoktu ekmeğede yüklenmedim.ama bu gün daha iyiydi.inşallah doğuma kadar yeme düzeni oturtursam doğumdan sonra kolay alışıcam bu listelere.neyse kilo veren arkadaşları gördüm maşallah hepsine inşallah darısı bana yakın zamanda.ama ben bişey sorucam bu kadar kiloları kaç haftada verdniz keşke onlarıda yazsanız bizde feyz alsak kassak kendimizi.sonra rejime başlayınca ne kadar süre sonra kilo kaybetmeye başladınız mesela.benim vücüdum biraz gariptir başta kasar kendini eğer bende dayanabilirsem sonradan başlarım kilo vermeye.
bide bu hafta birtek duyum kilo verememiş:)sende bendensin:))şaka ben siz kadar olsam göbek atcam vallaaa.hadi bakalım kızlar görüşmek üzere hoşçakalın..........

nerde bu devlet nerde bu millet...ben yemek yaptik cocuklari doyurdum..ortaligi topladim..herif geldi onuda yemekledim..hatta üstünede bir güzel dögüstük..hala gelen giden olmamis..allah allah:44:

kaptanm eline saglıkkkk once kankam olmak üzere klo veren herkesi çok tebrk edıorm kendimi etmıorm ama şu duruştan sıyrıl artık dıorm kendme dee

kızlar yaa ticker factory açlmıo bende.... yapıorm tickerı session halted yazısı çıkıo ve vermıo tickerı iki gundur ugrasıorm bi baksnza sizn de oyle oluo mu yaa bende nie oyle oluo anlamadm gitti.... başka ticker sitesnden de yaptım onu da kabul etmıo uygun formatta degldr die pöfffffffffffff

Son düzenleme:

cnm aramıza hşgeldn ben yazayım sana 30 aralıkta başladm 50 gun falan oluo heralde 5.6 klo verdm onceki aylar bi bi bucuk klo verıodm şimdi duruşa grdi az verıorm bu aralar on gun içinde de bi bi bucuk klo verrsem ayda üç bucuk klo vermiş oluorm ee fena saylmaz yavaş olsn kalıcı olsn demi ama

Son düzenleme:
sorma ya sansimada bu hafta benden baska alan olmamis kabak gibi kalmisim ortada:)))
denedim canim senin icin. bendede olmadi..

iyi akşamlarr herkese tablo süper doğrusu herkesi tebrik ediyorum darısı başımıza artık haftaya listeye girebilmeyi ve başlarda olabilmeyi diliyorum :))

nerde bu devlet nerde bu millet...ben yemek yaptik cocuklari doyurdum..ortaligi topladim..herif geldi onuda yemekledim..hatta üstünede bir güzel dögüstük..hala gelen giden olmamis..allah allah:44:
neden döğüştünn kuzummmmm yaaaaa küslük yok inşallahh şaka yollu değil mi

kaptanm eline saglıkkkk once kankam olmak üzere klo veren herkesi çok tebrk edıorm kendimi etmıorm ama şu duruştan sıyrıl artık dıorm kendme dee
tşk ederimm kankacımmmm haftayyaaa benim yerimm senin ona göreee rezervee oraaa senin adına :) bu arada orda deprem olmuşşşşşş yok inşş... birşeyyy

canımmmm bendee 1 ocakda başladımmmmmmmm 2 ay 20 gün olmuşşş çok olmuş yaaa maşallah banaa :)

saoll adaşımm ee nasl yapcz artık tickerları yaa :44: belki duzelr site bi kaç gun içinde ...
kuzummm bugün bir arkadaş daha söylediiiiiii sorun sende değil

iyi akşamlarr herkese tablo süper doğrusu herkesi tebrik ediyorum darısı başımıza artık haftaya listeye girebilmeyi ve başlarda olabilmeyi diliyorum :))
hadiii hayırlısı canımmmmm benimmmm bakalım giriş i nasılll kaçıncı sıradan yapacaksınnn

malesef ciddi.artik dayanamiyorum.direnecek gücümün tükendigini hissediyorum..olmuyor öyle herzaman herzaman vurdumduymaz gibi davranarak icime atmak..neyin dogru oldugunu bende bilmiyorum artik

malesef ciddi.artik dayanamiyorum.direnecek gücümün tükendigini hissediyorum..olmuyor öyle herzaman herzaman vurdumduymaz gibi davranarak icime atmak..neyin dogru oldugunu bende bilmiyorum artik
haklısınn bazen öylee anlar geliyor kiiii tükendim artıkk karşımdakinee verecek birşeyim kalmadııııı diyorummmm amaaaa aslındaaa oo kadar çok güçlü yaratmışki allah biziiii şarjaa takılmışş gibiii yinee doluyoruzzzzzzz kendii kendiniii doldurmaaa eşine karşııı sen çok değerliii birisinnnn ve eminimkii eşinde bunun farkındaaaaaaa

esim benim degerimin c0ok iyi farkinda.benim icinde cok caba verdi..ama cocugumu cok yipratiyor yedigi konustugu herseyi batiyor.her saniye onu elestriyor..cok konustum aile büyüklerini soktum devreye evi terkettim..haftalarca yalvardi bana .ben o cocuga coj ettim dedi..ama gene ayni gene ayni..ne yapacagimi bilmiyorum.o az yesin o az konussun ne bileyim ya bazen kücük seyler öyle büyük anlamlar iceriyorki cocuklarim mutsuz büyüyor..cresizim..

büyük kızına mı canımm??? küçüğüne de aynımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…