yok daha neler..bende cocuk odasi yapmak okula baslayyana kadar sekercim..okula basladiklarinda kollari sivayacaklar..ben kontrol ederim sadece.begenmedigimi gösteririm yaptiririm baktim hala yapmiyorlar katarim ortaligi birbirine..size zahmet olmasin dagitma isini ben üstlenirim siz adam gibi toplamayi ögrenin derim:))))çocukların odasınıı:)
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 12.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 3.2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 14.1 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 81.9 [/TD] [TD] 81.1 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 9.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 13.9 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 1 saat leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 80.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 100dk yürüyüş 7mil leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zubus[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 9.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] gkcnnn[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 6.8 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 70.9 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 13.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 78.6 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 5.6 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] 54tuğba[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1.8 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 4.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
iyi akşamlar kızlar...dün bilgisayarı eşim götürmüştü gelemedim aranıza.ama dün en iyi günlerimden biriydi diyebilirim.abartmadım abur cubur yoktu ekmeğede yüklenmedim.ama bu gün daha iyiydi.inşallah doğuma kadar yeme düzeni oturtursam doğumdan sonra kolay alışıcam bu listelere.neyse kilo veren arkadaşları gördüm maşallah hepsine inşallah darısı bana yakın zamanda.ama ben bişey sorucam bu kadar kiloları kaç haftada verdniz keşke onlarıda yazsanız bizde feyz alsak kassak kendimizi.sonra rejime başlayınca ne kadar süre sonra kilo kaybetmeye başladınız mesela.benim vücüdum biraz gariptir başta kasar kendini eğer bende dayanabilirsem sonradan başlarım kilo vermeye.
bide bu hafta birtek duyum kilo verememiş:)sende bendensin:))şaka ben siz kadar olsam göbek atcam vallaaa.hadi bakalım kızlar görüşmek üzere hoşçakalın..........
sorma ya sansimada bu hafta benden baska alan olmamis kabak gibi kalmisim ortada:)))iyi akşamlar kızlar...dün bilgisayarı eşim götürmüştü gelemedim aranıza.ama dün en iyi günlerimden biriydi diyebilirim.abartmadım abur cubur yoktu ekmeğede yüklenmedim.ama bu gün daha iyiydi.inşallah doğuma kadar yeme düzeni oturtursam doğumdan sonra kolay alışıcam bu listelere.neyse kilo veren arkadaşları gördüm maşallah hepsine inşallah darısı bana yakın zamanda.ama ben bişey sorucam bu kadar kiloları kaç haftada verdniz keşke onlarıda yazsanız bizde feyz alsak kassak kendimizi.sonra rejime başlayınca ne kadar süre sonra kilo kaybetmeye başladınız mesela.benim vücüdum biraz gariptir başta kasar kendini eğer bende dayanabilirsem sonradan başlarım kilo vermeye.
bide bu hafta birtek duyum kilo verememiş:)sende bendensin:))şaka ben siz kadar olsam göbek atcam vallaaa.hadi bakalım kızlar görüşmek üzere hoşçakalın..........
denedim canim senin icin. bendede olmadi..kızlar yaa ticker factory açlmıo bende.... yapıorm tickerı session halted yazısı çıkıo ve vermıo tickerıiki gundur ugrasıorm bi baksnza sizn de oyle oluo mu yaa bende nie oyle oluo anlamadm gitti.... başka ticker sitesnden de yaptım onu da kabul etmıo uygun formatta degldr die pöfffffffffffff
sorma ya sansimada bu hafta benden baska alan olmamis kabak gibi kalmisim ortada:)))
denedim canim senin icin. bendede olmadi..
kafana takma canim bulurlar caresini birkacgüne kadar.nasilsa pazara var demi:))saoll adaşımmee nasl yapcz artık tickerları yaa :44: belki duzelr site bi kaç gun içinde ...
neden döğüştünn kuzummmmm yaaaaa küslük yok inşallahh şaka yollu değil minerde bu devlet nerde bu millet...ben yemek yaptik cocuklari doyurdum..ortaligi topladim..herif geldi onuda yemekledim..hatta üstünede bir güzel dögüstük..hala gelen giden olmamis..allah allah:44:
tşk ederimm kankacımmmm haftayyaaa benim yerimm senin ona göreee rezervee oraaa senin adına :) bu arada orda deprem olmuşşşşşş yok inşş... birşeyyykaptanm eline saglıkkkkonce kankam olmak üzere klo veren herkesi çok tebrk edıorm kendimi etmıorm ama şu duruştan sıyrıl artık dıorm kendme dee
canımmmm bendee 1 ocakda başladımmmmmmmm 2 ay 20 gün olmuşşş çok olmuş yaaa maşallah banaa :)iyi akşamlar kızlar...dün bilgisayarı eşim götürmüştü gelemedim aranıza.ama dün en iyi günlerimden biriydi diyebilirim.abartmadım abur cubur yoktu ekmeğede yüklenmedim.ama bu gün daha iyiydi.inşallah doğuma kadar yeme düzeni oturtursam doğumdan sonra kolay alışıcam bu listelere.neyse kilo veren arkadaşları gördüm maşallah hepsine inşallah darısı bana yakın zamanda.ama ben bişey sorucam bu kadar kiloları kaç haftada verdniz keşke onlarıda yazsanız bizde feyz alsak kassak kendimizi.sonra rejime başlayınca ne kadar süre sonra kilo kaybetmeye başladınız mesela.benim vücüdum biraz gariptir başta kasar kendini eğer bende dayanabilirsem sonradan başlarım kilo vermeye.
kuzummm bugün bir arkadaş daha söylediiiiiii sorun sende değilsaoll adaşımmee nasl yapcz artık tickerları yaa :44: belki duzelr site bi kaç gun içinde ...
hadiii hayırlısı canımmmmm benimmmm bakalım giriş i nasılll kaçıncı sıradan yapacaksınnniyi akşamlarr herkese tablo süper doğrusu herkesi tebrik ediyorum darısı başımıza artık haftaya listeye girebilmeyi ve başlarda olabilmeyi diliyorum :))
malesef ciddi.artik dayanamiyorum.direnecek gücümün tükendigini hissediyorum..olmuyor öyle herzaman herzaman vurdumduymaz gibi davranarak icime atmak..neyin dogru oldugunu bende bilmiyorum artikneden döğüştünn kuzummmmm yaaaaa küslük yok inşallahh şaka yollu değil mi
tşk ederimm kankacımmmm haftayyaaa benim yerimm senin ona göreee rezervee oraaa senin adına :) bu arada orda deprem olmuşşşşşş yok inşş... birşeyyy
canımmmm bendee 1 ocakda başladımmmmmmmm 2 ay 20 gün olmuşşş çok olmuş yaaa maşallah banaa :)
kuzummm bugün bir arkadaş daha söylediiiiiii sorun sende değil
hadiii hayırlısı canımmmmm benimmmm bakalım giriş i nasılll kaçıncı sıradan yapacaksınnn
haklısınn bazen öylee anlar geliyor kiiii tükendim artıkk karşımdakinee verecek birşeyim kalmadııııı diyorummmm amaaaa aslındaaa oo kadar çok güçlü yaratmışki allah biziiii şarjaa takılmışş gibiii yinee doluyoruzzzzzzz kendii kendiniii doldurmaaa eşine karşııı sen çok değerliii birisinnnn ve eminimkii eşinde bunun farkındaaaaaaamalesef ciddi.artik dayanamiyorum.direnecek gücümün tükendigini hissediyorum..olmuyor öyle herzaman herzaman vurdumduymaz gibi davranarak icime atmak..neyin dogru oldugunu bende bilmiyorum artik
esim benim degerimin c0ok iyi farkinda.benim icinde cok caba verdi..ama cocugumu cok yipratiyor yedigi konustugu herseyi batiyor.her saniye onu elestriyor..cok konustum aile büyüklerini soktum devreye evi terkettim..haftalarca yalvardi bana .ben o cocuga coj ettim dedi..ama gene ayni gene ayni..ne yapacagimi bilmiyorum.o az yesin o az konussun ne bileyim ya bazen kücük seyler öyle büyük anlamlar iceriyorki cocuklarim mutsuz büyüyor..cresizim..haklısınn bazen öylee anlar geliyor kiiii tükendim artıkk karşımdakinee verecek birşeyim kalmadııııı diyorummmm amaaaa aslındaaa oo kadar çok güçlü yaratmışki allah biziiii şarjaa takılmışş gibiii yinee doluyoruzzzzzzz kendii kendiniii doldurmaaa eşine karşııı sen çok değerliii birisinnnn ve eminimkii eşinde bunun farkındaaaaaaa
büyük kızına mı canımm??? küçüğüne de aynımıesim benim degerimin c0ok iyi farkinda.benim icinde cok caba verdi..ama cocugumu cok yipratiyor yedigi konustugu herseyi batiyor.her saniye onu elestriyor..cok konustum aile büyüklerini soktum devreye evi terkettim..haftalarca yalvardi bana .ben o cocuga coj ettim dedi..ama gene ayni gene ayni..ne yapacagimi bilmiyorum.o az yesin o az konussun ne bileyim ya bazen kücük seyler öyle büyük anlamlar iceriyorki cocuklarim mutsuz büyüyor..cresizim..
hic sansin yok doktora gitmen lazim yoksa cok cekersin o aciyidişimmmm çok kötüüüü kızlarr yaaaaaaaaaaaa
ortancaya..kücüge o kadar düskünki...ama vicdani yok iste ortancaya karsi..büyük kızına mı canımm??? küçüğüne de aynımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?