80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar ben geldim...

Bugünde gün boyu dışardaydım... Bir kaç saatte kuaförde geçirdim imaj değişirdim :)) öğlen yemeğini atladım kurt gibi acıktım ammaaa

yinede tuttum kendmi akşam yemeğinde ... Öncelikle menümü yazıyım

sabah

1 dilim tb ekmek
1 dilim dil peyniri
4 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık

ara

1 avuç çiğ fındık

öğlen
yok

akşam

1 tabak süzme mercimek çorba
1 dilim tb ekmek
1 kase yoğurt

şimdi ne yesem diye düşünüyorum :)

iviittttt ben geldimm kızlar bakiim neler yapmışsınız yokluğumda özlüyom len bi gün görmeyince kuşlarım benım minik kelebeklerim

aman çantayı yememişim ama yoldaşım yemiş ooooooofffffffffffffff offfffffffffffffff birinciyle ikinci kalkın bakim ordan haftaya biz geliyoruz oraya kızlar bugün kendime söz verdim 75 i görene kadar sıkıcam kendimi spor yeme elimden geleni yapıcam cok uzadı bu iş 3 haftadır doğru düzgün kılo veremedım yaw nie öle oldu

iyidir gökçen senden naber.. bebişle uğraştım ben bugün bir sürü temizlik yaptım. çok yoruldum

menü yazim

sabah
üç galeta
bi yumurta
sütlü malt kahve
bi kk peynir
4 zeytin

ara yok

öğlen
bi tabak bulgurlu pırasa yemeği
bi kase yoğurt

ara
iki tane form bisküvi
malt kahve

akşam
kıymalı yoğurtlu makarna
havuç salatası biraz da

ara
iki tane form bisküvi
yeşil çay

slm arkadaşlar,ben üyeydim eskiden beri ama pek yazarlığım yoktu,
bende kilo vermek istiyorum şuan 80 82 civarıyım.
normalde çok zayıftım kilo alamıyordum ilaçlarla aldım,49 kiloydum
bıraktıktıktan sonrada yıllar içinde devam etti kilo almam,(tabiki yemeyide seviyorum)
şimdide vermek istiyorum,ama gelin görünki fransız pastahanesinde çalışıyorum,
nasıl olcak yazında evlenmeyi düşünüyorum ilaçlaramı başvursam acep...

birileriii sanki son 2 haftadırrrr 1. yiiii boş bırakın diyorrr ama PPPP hadi bakalımmmm ben kalktımmmm geçebilirsen geç barii :)))) şaka bir yanaaaaa kendini o kadar sıkarsann ne diyet hevesin kalır ne sporrrr üstelik onları bıraktığıunn gibi deeee geri gelirlerr kademeli kademeli ilerliyorsunnnnn ne güzell ben 1 aydırr yarım kilo yarım kilo veriyordummmm hiçde yeter artıkkkkk kendimi sıkacam şu kiloyu görecem demedimmm unutmaa herşeyden önemli olan şeyy sağlıkk canımmm benimmmm

hayırrrrrrrrr sakınnnnnnnnnnnn orada çalışıyorr olman onları yemek zorunda olduğunn anlamına gelmiyorr bak eczacılaraaaaaa sıkıldıkça şurup içippp hap yutmuyorlarrrrrrr allah korusunn canındannn olursun vallaa yeme düzeniniii oturt yeter canım benimm kendiliğinbden giderr o kilolaarrrr

hayırrrrrrrrr sakınnnnnnnnnnnn orada çalışıyorr olman onları yemek zorunda olduğunn anlamına gelmiyorr bak eczacılaraaaaaa sıkıldıkça şurup içippp hap yutmuyorlarrrrrrr allah korusunn canındannn olursun vallaa yeme düzeniniii oturt yeter canım benimm kendiliğinbden giderr o kilolaarrrr[/QUOTE]

hayatım sağol bir haftadır sadece günde 3 öğünle duruyorum,ama tartılmaya korkuyorum,herşeyin tadına bakmak zorundayız maalesef,
artık engelliyorum kendimi,ilaçlar da kullandım ama yine geri aldım ev bitki çayları karışımlar dolu,bende artık yediğimi yazma yöntemi ve buradan güç almayı düşünüyorum.çok teşekkür ederim ilgin sevindirdi beni sagol.

hayatım sağol bir haftadır sadece günde 3 öğünle duruyorum,ama tartılmaya korkuyorum,herşeyin tadına bakmak zorundayız maalesef,
artık engelliyorum kendimi,ilaçlar da kullandım ama yine geri aldım ev bitki çayları karışımlar dolu,bende artık yediğimi yazma yöntemi ve buradan güç almayı düşünüyorum.çok teşekkür ederim ilgin sevindirdi beni sagol.[/QUOTE]ne demek görevimizz güzelimmmm 3 öğünlee durmaaa ara öğün yapmaya çalışşş ara öğünlerinde meyve ve sütt yemen en uygunu ama olmadııı leblebiii ceviz yersinn yediklerini yazma yöntemi de güzel gaza getiriyorrrr hg aramızaa bennn dilara 2. kaptanımmmmm :)) inş. hedeflediğin kiloya ulaşırsınnnn son olarak daa evett ilaç yerinee bitki çaylarıından yararlanmayıı tercih etmenn çok daha güzelll

ne demek görevimizz güzelimmmm 3 öğünlee durmaaa ara öğün yapmaya çalışşş ara öğünlerinde meyve ve sütt yemen en uygunu ama olmadııı leblebiii ceviz yersinn yediklerini yazma yöntemi de güzel gaza getiriyorrrr hg aramızaa bennn dilara 2. kaptanımmmmm :)) inş. hedeflediğin kiloya ulaşırsınnnn son olarak daa evett ilaç yerinee bitki çaylarıından yararlanmayıı tercih etmenn çok daha güzelll[/QUOTE]

benimde adım dilek hoşbulduk çook memnun oldum dilara hm.(kaptanım)
süt ve meyve çerez hmm evet ya hafif bunlar sağol,acıkmayı beklememek lazım haklısın.
sayende baya gaza geldim,teşekkür ederim cnm parmaklarına sağlık.

benimde adım dilek hoşbulduk çook memnun oldum dilara hm.(kaptanım)
süt ve meyve çerez hmm evet ya hafif bunlar sağol,acıkmayı beklememek lazım haklısın.
sayende baya gaza geldim,teşekkür ederim cnm parmaklarına sağlık.[/QUOTE]
rica ederimmmmm canım benimmmm bende m.ooo kolayyy gelsinnnnn inşallahhh tez zamanda kilocuklarını at istediğin kiloya gelllllllllllll

ellerine sağlık canım...

sabah:yarım küçük pastane simiti
yarım kepekli çekirdekli simit ve bir yumurta yeşil çay ile
ara:yok
öğlen:3 köfte kadar tavuk eti salata ve ayran
ara:1 tane çizi
akşam:6 yk bamya yemeği bol salata ve cacık
ara:1 tane bitter 10 gr
ara:1 ekmek bir kaşık lor
2 meyve kaldı...süt eksik kaldı...
sabahki simitler küçüktü ama ikindi ekmeğini yemedim aşmamak için..
1.5 lt su 3 kupa yeşil çay...

yeniden merhaba hanımlar..kimse yok bakıyorum herkes yattı sanırım.ama ben gece uykusunu unutalı epey oluyo tahmin edersiniz ki..
bende bu gün yediklerimi yazayım dedim ben diyette değilim ama düzeltmeye çalışıyorum biliyosunuz ki
sabah:2 dilim çavdar ekmek
haşlanmış yumurta
1 kk peynir
şekersiz çay
ara: elma
öğle:bir tabak etli nohut
bir dilim çavdar ekmek
salata
2 bardak ayran
ara:3 tane keperkli bisküvi
akşam:yine nohut:)
bir dilim çavdar ekmek
bir bardak ayran
ara:küçük portakal
bir elma

işte ben bu gün bunları yedim içtim.ne diyette ne cozurtmakta hesabı.yorumlarınızı yazın yarın ama tamam mı mutlaka!!!!

dişimmmm çok kötüüüü kızlarr yaaaaaaaaaaaa
canım dün diş dr.undan randevu alıp gitmeliydin.diş ağrısı geceleri artar.antibiyotik başlardı büyük ihtimalle.bak bugün acilen muayeneye git.daha da ilerler yanağın şişer apseden.benim başıma geldi.

ortancaya..kücüge o kadar düskünki...ama vicdani yok iste ortancaya karsi..
aa bu çok üzücü bir durum.mantıklı bir açıklaması olmadığına eminim.ama eşin nasıl açıklıyor bu yaptığını merak ettim doğrusu.sen anne olarak çok üzülürsün tabiki.kendinle ilgili meselelere katlanmak başka evladına yapılan bir haksızlığa tahammül etmek başka.umarım bir çıkış yolu bulursunuz eşinle konuşarak.

yeni imajın hayırlı olsun o zaman:))foto koysaydın bakardık nasıl olmuşsun.
öğle yemeğini atlamamalıydın.akşamı da az yemişsin iyi başarmışsın valla.ben gün içinde aç kaldıysam akşama kurt gibi oluyorum.

aralarının birinde meyveyi tercih edebilirdin.malt kahve nasıl bişey cahilim bu konuda ama günlük 2 fincan fazla gibi.
hoşgeldin canım.ilaçları hiç düşünme bile.burada ilaç kullanan yok aramızda.tamammen doğal yollarla kilo vermeye çalışıyoruz.pastanede çalışman bir handikap ama yeterince kendini motive edersen menülerini sağlıklı ayarlayabilirsin.ama zorunlu olarak tadım yapıyomuşsun bunu nasıl aşıcaksın bilemiyorum.sendne başkası yok mu yapacak bu işi.veya günlük ne kadar tatman gerekiyor miktar olarak.belki de tolore edebilirsin.

dünkü menü
sabah:1 dilim köy ekmeği+1 kk krem peynir+çay
ara:yeşil çay
öğle:1 kase mercimek+4 kaşık p.pilavı+susuz sebzeli kebap yrm pors.
ara:yeşil çay
akşam: yrm kase mercimek+1 tabak pırasa+salata+küçük kase yoğurt+yrm lavaş
ara:4-5 adet fıstık içi-badem

pazar günü kabak tatlısı kaçamağından sonra dün biraz dikkat ettim kendimce.

herkese günaydııııııııın güneş yüzünü göstermeye başladıı eh ilk cemrede düşmüş biz de artık daha rahat zayıflayabiliriz heralde kışın soğuklarda aç kalmak çok zor oluyodu güneş iyice kızmadan montları atmadan incelebilmek işte tek hayaliiiiiiiiiim :))

günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün evde net arızalıydı giremedim bakalım inş bugün yapılır acayip yoğunum kaç gündür menüklerimi bilem yazamym
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

öznurcum daha ii olamadınmı sen yav ben 8 10 satte toplarsın dişyodum diğer meseleyde üzüldüm ama genelde bu böledir işte aşırı aşırııııııııı vicdanlı olması lazımki bu erkeklerde pek az rastlanan bi durum benimki bilem ağlayınca falan kendininkine katlanamıyo inş zamanla olgun düşünüp anlar duadan başka yapcak bişi yok

iremiiiiiiiiiiim nerelerdesin kız kırmızı kart gördünmü merak ettim

elmam şekerim günaydın kız seninle güne tatlı tatlı başlıyoz seviyorum seniş bebebğiiiiiiiiiim
çeyrek kaptanım geçmiş menülerimi yazmıyım bugün akşamdan başlayayım yazmaya beni azıcık tokatla sen unutuveriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…