ortancaya..kücüge o kadar düskünki...ama vicdani yok iste ortancaya karsi..
kuzummmmm kusurum varsaaa affettttt amaaaa şimdiiiiii seninnn öbür eşinden iki kızın varrr nedennn sadece birine takmış durum da ki?ortancaya..kücüge o kadar düskünki...ama vicdani yok iste ortancaya karsi..
aman çantayı yememişim ama yoldaşım yemiş ooooooofffffffffffffff offfffffffffffffff birinciyle ikinci kalkın bakim ordan haftaya biz geliyoruz oraya kızlar bugün kendime söz verdim 75 i görene kadar sıkıcam kendimi spor yeme elimden geleni yapıcam cok uzadı bu iş 3 haftadır doğru düzgün kılo veremedım yaw[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 12.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 3.2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 14.1 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 81.9 [/TD] [TD] 81.1 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 9.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 13.9 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 1 saat leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 80.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 100dk yürüyüş 7mil leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zubus[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 9.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] gkcnnn[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 6.8 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 70.9 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 13.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 78.6 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 5.6 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] 54tuğba[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1.8 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 4.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
birileriii sanki son 2 haftadırrrr 1. yiiii boş bırakın diyorrr amaaman çantayı yememişim ama yoldaşım yemiş ooooooofffffffffffffff offfffffffffffffff birinciyle ikinci kalkın bakim ordan haftaya biz geliyoruz oraya kızlar bugün kendime söz verdim 75 i görene kadar sıkıcam kendimi spor yeme elimden geleni yapıcam cok uzadı bu iş 3 haftadır doğru düzgün kılo veremedım yawnie öle oldu
hayırrrrrrrrr sakınnnnnnnnnnnn orada çalışıyorr olman onları yemek zorunda olduğunn anlamına gelmiyorr bak eczacılaraaaaaa sıkıldıkça şurup içippp hap yutmuyorlarrrrrrr allah korusunn canındannn olursun vallaa yeme düzeniniii oturt yeter canım benimm kendiliğinbden giderr o kilolaarrrrslm arkadaşlar,ben üyeydim eskiden beri ama pek yazarlığım yoktu,
bende kilo vermek istiyorum şuan 80 82 civarıyım.
normalde çok zayıftım kilo alamıyordum ilaçlarla aldım,49 kiloydum
bıraktıktıktan sonrada yıllar içinde devam etti kilo almam,(tabiki yemeyide seviyorum)
şimdide vermek istiyorum,ama gelin görünki fransız pastahanesinde çalışıyorum,
nasıl olcak yazında evlenmeyi düşünüyorumilaçlaramı başvursam acep...
hayırrrrrrrrr sakınnnnnnnnnnnn orada çalışıyorr olman onları yemek zorunda olduğunn anlamına gelmiyorr bak eczacılaraaaaaa sıkıldıkça şurup içippp hap yutmuyorlarrrrrrr allah korusunn canındannn olursun vallaa yeme düzeniniii oturt yeter canım benimm kendiliğinbden giderr o kilolaarrrr
ne demek görevimizz güzelimmmm 3 öğünlee durmaaa ara öğün yapmaya çalışşş ara öğünlerinde meyve ve sütt yemen en uygunu ama olmadııı leblebiii ceviz yersinn yediklerini yazma yöntemi de güzel gaza getiriyorrrr hg aramızaa bennn dilara 2. kaptanımmmmm :)) inş. hedeflediğin kiloya ulaşırsınnnn son olarak daa evett ilaç yerinee bitki çaylarıından yararlanmayıı tercih etmenn çok daha güzelll[/QUOTE]hayatım sağol bir haftadır sadece günde 3 öğünle duruyorum,ama tartılmaya korkuyorum,herşeyin tadına bakmak zorundayız maalesef,
artık engelliyorum kendimi,ilaçlar da kullandım ama yine geri aldım ev bitki çayları karışımlar dolu,bende artık yediğimi yazma yöntemi ve buradan güç almayı düşünüyorum.çok teşekkür ederim ilgin sevindirdi beni sagol.
ne demek görevimizz güzelimmmm 3 öğünlee durmaaa ara öğün yapmaya çalışşş ara öğünlerinde meyve ve sütt yemen en uygunu ama olmadııı leblebiii ceviz yersinn yediklerini yazma yöntemi de güzel gaza getiriyorrrr hg aramızaa bennn dilara 2. kaptanımmmmm :)) inş. hedeflediğin kiloya ulaşırsınnnn son olarak daa evett ilaç yerinee bitki çaylarıından yararlanmayıı tercih etmenn çok daha güzelll
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 12.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 3.2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 14.1 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 81.9 [/TD] [TD] 81.1 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 9.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 13.9 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 1 saat leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 80.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 100dk yürüyüş 7mil leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zubus[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 9.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] gkcnnn[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 6.8 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 70.9 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 13.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 78.6 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 5.6 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] 54tuğba[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1.8 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 4.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
canım dün diş dr.undan randevu alıp gitmeliydin.diş ağrısı geceleri artar.antibiyotik başlardı büyük ihtimalle.bak bugün acilen muayeneye git.daha da ilerler yanağın şişer apseden.benim başıma geldi.dişimmmm çok kötüüüü kızlarr yaaaaaaaaaaaa
esim benim degerimin c0ok iyi farkinda.benim icinde cok caba verdi..ama cocugumu cok yipratiyor yedigi konustugu herseyi batiyor.her saniye onu elestriyor..cok konustum aile büyüklerini soktum devreye evi terkettim..haftalarca yalvardi bana .ben o cocuga coj ettim dedi..ama gene ayni gene ayni..ne yapacagimi bilmiyorum.o az yesin o az konussun ne bileyim ya bazen kücük seyler öyle büyük anlamlar iceriyorki cocuklarim mutsuz büyüyor..cresizim..
aa bu çok üzücü bir durum.mantıklı bir açıklaması olmadığına eminim.ama eşin nasıl açıklıyor bu yaptığını merak ettim doğrusu.sen anne olarak çok üzülürsün tabiki.kendinle ilgili meselelere katlanmak başka evladına yapılan bir haksızlığa tahammül etmek başka.umarım bir çıkış yolu bulursunuz eşinle konuşarak.ortancaya..kücüge o kadar düskünki...ama vicdani yok iste ortancaya karsi..
yeni imajın hayırlı olsun o zaman:))foto koysaydın bakardık nasıl olmuşsun.Selam kızlar ben geldim...
Bugünde gün boyu dışardaydım... Bir kaç saatte kuaförde geçirdim imaj değişirdim :)) öğlen yemeğini atladım kurt gibi acıktım ammaaa
yinede tuttum kendmi akşam yemeğinde ... Öncelikle menümü yazıyım
sabah
1 dilim tb ekmek
1 dilim dil peyniri
4 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
ara
1 avuç çiğ fındık
öğlen
yok
akşam
1 tabak süzme mercimek çorba
1 dilim tb ekmek
1 kase yoğurt
şimdi ne yesem diye düşünüyorum :)
iyidir gökçen senden naber.. bebişle uğraştım ben bugün bir sürü temizlik yaptım. çok yoruldum
menü yazim
sabah
üç galeta
bi yumurta
sütlü malt kahve
bi kk peynir
4 zeytin
ara yok
öğlen
bi tabak bulgurlu pırasa yemeği
bi kase yoğurt
ara
iki tane form bisküvi
malt kahve
akşam
kıymalı yoğurtlu makarna
havuç salatası biraz da
ara
iki tane form bisküvi
yeşil çay
hoşgeldin canım.ilaçları hiç düşünme bile.burada ilaç kullanan yok aramızda.tamammen doğal yollarla kilo vermeye çalışıyoruz.pastanede çalışman bir handikap ama yeterince kendini motive edersen menülerini sağlıklı ayarlayabilirsin.ama zorunlu olarak tadım yapıyomuşsun bunu nasıl aşıcaksın bilemiyorum.sendne başkası yok mu yapacak bu işi.veya günlük ne kadar tatman gerekiyor miktar olarak.belki de tolore edebilirsin.slm arkadaşlar,ben üyeydim eskiden beri ama pek yazarlığım yoktu,
bende kilo vermek istiyorum şuan 80 82 civarıyım.
normalde çok zayıftım kilo alamıyordum ilaçlarla aldım,49 kiloydum
bıraktıktıktan sonrada yıllar içinde devam etti kilo almam,(tabiki yemeyide seviyorum)
şimdide vermek istiyorum,ama gelin görünki fransız pastahanesinde çalışıyorum,
nasıl olcak yazında evlenmeyi düşünüyorumilaçlaramı başvursam acep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?